Toestelmerk

1
Samsung

Categorie

2
Samsung Reparatie

Model

3
Samsung Galaxy S23 Ultra

Reparatie

4
Kies uw model
 • Scherm reparatie Touchscreen glas LCD vervangen (A kwaliteit)
  € 289,00
 • Scherm reparatie Touchscreen glas LCD vervangen (origineel)
  € 469,00
 • Batterij Of Accu vervangen
  € 79,00
 • Oplaad connector vervangen
  € 59,00
 • Powerknop aan/uit vervangen
  € 90,00
 • Achter camera vervangen
  € 120,00
 • Voor camera vervangen
  € 65,00
 • Oorspeaker vervangen
  € 85,00
 • Grote speaker vervangen
  € 95,00
 • Waterschade reparatie
  € 85,00
 • Software herstel
  € 35,00
 • Anders
  € 0,00
 • Achterkant
  € 65,00
€ 0,00
Artikelomschrijving

Samsung Galaxy S23 Ultra Plus Reparatie

Bij Telefoonstar bent u aan het juiste adres voor een reparatie aan uw Samsung Galaxy S23 Ultra Plus. Wij hebben al 20 jaar ervaring met het repareren van smartphones. Onze monteurs kijken zorgvuldig naar uw Samsung om deze te repareren. De prijs van een schermreparatie verschilt. Zo bieden wij originele, maar ook A-kwaliteit onderdelen aan. Op deze pagina vindt u een overzicht van alle prijzen. U kunt via deze pagina ook uw reparatie aanmelden. Wij zorgen dan dat alle onderdelen op voorraad zijn en zo is uw Samsung weer snel gerepareerd. Weet u niet precies welke reparatie u nodig heeft? Schroom dan niet, en neem contact met ons op via het volgende telefoonnummer: 0318-751420. Mail ons als u verdere vragen heeft.

Samsung Galaxy S23 Ultra Plus Scherm Reparatie

Is het scherm van uw Samsung Galaxy S23 Ultra Plus kapot? Dan wilt u dit natuurlijk zo snel mogelijk laten repareren. De kosten voor een Samsung Galaxy S23 Ultra Plus scherm reparatie lopen erg uiteen. Wij bieden voor uw Samsung Galaxy S23 Ultra Plus originele en a-kwaliteit onderdelen aan. Het scherm laten vervangen voor uw Samsung Galaxy S23 Ultra Plus kost €318,00. De reparatie met A-kwaliteit onderdelen kost €298,00. Het repareren van het scherm van uw Samsung Galaxy S23 Ultra Plus duurt ongeveer 30 minuten.

Samsung Galaxy S23 Ultra Plus batterij laten vervangen?

De batterij van uw smartphone is een onderdeel dat vaak moet worden vervangen. Het is een slijtage onderdeel en is daarom in de meeste gevallen binnen 1 à 2 jaar aan vervanging toe. Wanneer uw batterij niet goed werkt, kan het zijn dat uw telefoon zomaar uitvalt wanneer er nog voldoende procent stroom in zit. Ook kan het zijn dat uw telefoon erg snel leeg raakt. Herkent u deze problemen bij uw Samsung Galaxy S23 Ultra Plus? Dan is een vervanging van uw batterij wellicht een goede keuze. De voordelen van het vervangen van uw Samsung Galaxy S23 Ultra Plus batterij is dat de telefoon merkbaar beter functioneer. Het vervangen van de batterij van de Samsung Galaxy S23 Ultra Plus kost €79,00. Het vervangen van uw batterij kost ongeveer 30 minuten.

Samsung Galaxy S23 Ultra Plus achterkant reparatie

Is de achterkant van uw Samsung Galaxy S23 Ultra Plus stuk? Dan bent u waarschijnlijk op zoek naar een reparatie voor de achterkant van uw Samsung Galaxy S23 Ultra Plus. Bij Telefoonstar is het mogelijk om uw achterkant te laten repareren. Of de achterkant nu van glas of plastic is; wij kunnen u helpen. Neem voor de mogelijkheden contact op met onze winkel. Dan kunnen we kijken naar de mogelijkheden voor uw Samsung Galaxy S23 Ultra Plus.

Samsung Galaxy S23 Ultra Plus speaker defect?

Als er alleen gekraak uit uw Samsung komt is dit erg vervelend. ‘Crackling’ op de speaker is een frequent probleem. Laat daarom voor de zekerheid uw telefoon even controleren door een van onze monteurs. Door een afspraak te maken bij ons kunnen de reparateurs van Telefoonstar u zeer goed adviseren en helpen. Het kraken van de speaker kan bij zowel de oor speaker als de grote speaker voorkomen. Het repareren van de oor speaker van uw Samsung Galaxy S23 Ultra Plus kost €85,00 en het repareren van de grote speaker kost €95,00.

Samsung Galaxy S23 Ultra Plus waterschade?

Is uw Samsung Galaxy S23 Ultra Plus met water in aanraking geweest en is het toestel nu stuk? Dan kunt u het toestel het beste zo snel mogelijk laten repareren door een van onze ervaren monteurs. Water kan voor schade zorgen aan de camera, speakers of de microfoon van de Samsung Galaxy S23 Ultra Plus. De reparatietijd voor waterschade aan uw Samsung Galaxy S23 Ultra Plus bedraagt ongeveer 3 werkdagen. De kosten hiervan zijn afhankelijk van de grootte van de schade die door het water veroorzaakt is op uw Samsung Galaxy S23 Ultra Plus.

Let op: De weergegeven prijzen zijn slechts een indicatie. Weergegeven prijzen kunnen inclusief en exclusief montagekosten zijn, daarom kan de uiteindelijke reparatie duurder of goedkoper uitkomen dan de weergegeven prijzen. Neem verder contact op of kom langs in de winkel voor exacte prijzen.

Samsung S23 Ultra Reparatiediensten van Topkwaliteit bij Telefoonstar Ede

Bij Telefoonstar Ede staan we klaar om uw Samsung S23 Ultra weer in optimale staat te brengen met onze eersteklas reparatiediensten. Onze bekwame technici begrijpen de waarde van uw apparaat en streven ernaar om snel en efficiënt eventuele problemen op te lossen.

Betrouwbaarheid en Kwaliteit Gegarandeerd

Kies voor betrouwbaarheid en kwaliteit wanneer u kiest voor Telefoonstar Ede voor uw Samsung S23 Ultra reparatie. We gebruiken enkel originele onderdelen van de hoogste kwaliteit, zodat uw toestel weer perfect functioneert. Of het nu gaat om een gebarsten scherm, een zwakke batterij of andere hardware- of softwarekwesties, we hebben de deskundigheid om uw problemen snel op te lossen.

Snelle Dienstverlening en Uitstekende Klantenservice

We begrijpen dat u niet lang zonder uw telefoon wilt zijn. Bij Telefoonstar Ede streven we naar snelle en efficiënte service zonder in te boeten op kwaliteit. Onze vriendelijke en deskundige medewerkers staan klaar om u door het reparatieproces te leiden en al uw vragen te beantwoorden, zodat u met een gerust hart bij ons kunt komen.

Concurrerende Tarieven en Garantie

Eerlijke prijzen en volledige transparantie zijn onze kernwaarden. Bij Telefoonstar Ede bieden we concurrerende tarieven en volledige openheid over onze prijzen, zodat u altijd weet waar u aan toe bent. Bovendien bieden we garantie op al onze reparaties, zodat u met vertrouwen voor ons kunt kiezen.

Neem Contact Met Ons Op!

Wacht niet langer als uw Samsung S23 Ultra reparatie nodig heeft. Neem vandaag nog contact op met Telefoonstar Ede en laat ons ervaren team van professionals u helpen uw telefoon snel weer in topconditie te brengen. U kunt ons bereiken via telefoon, e-mail of door langs te komen in onze winkel. We kijken ernaar uit om u van dienst te zijn!


Telefoonstar

Al meer dan 20 jaar hebben wij ervaring met het repareren van smartphones Telefoonstar is gevestigd in het centrum van Ede in de zijstraat naast de Hema. Bij Telefoonstar staat de tevredenheid van de klant voorop. Wij vinden het dan ook heel belangrijk dat u na de reparatie weer gelukkig bent met uw Samsung. Daarom maken wij uitsluitend gebruik van originele en A-kwaliteit onderdelen. Zo kunnen wij u garantie aanbieden op uw reparatie en zal u hier ook lang profijt van hebben.

Voor de reparatie kijken onze experts naar uw Samsung Galaxy S23 Ultra Plus. Als hierbij andere problemen ontdekt worden waarbij u ook een reparatie kunt gebruiken, zullen wij dit met u overleggen. Ook nemen wij u mee in het gehele reparatieproces. We zullen u vertellen welke reparaties er gedaan moeten worden en hoeveel dit gaat kosten. Hierdoor krijgt u niet opeens een hogere rekening dan u verwacht.

Als wij uw telefoon toch niet kunnen repareren, hoeft u natuurlijk ook niks te betalen. No cure, no pay, vinden wij ook belangrijk met het oog op klanttevredenheid. Over ons.

Klantervaringen
Schrijf een review

Klantbeoordelingen

5/5
471 Beoordelingen
Bekijk alle reviews