Toestelmerk

1
Samsung

Categorie

2
Samsung Reparatie

Model

3
Samsung Galaxy S21 FE

Reparatie

4
Kies uw model
 • Scherm reparatie Touchscreen glas LCD vervangen (A kwaliteit)
  € 140,00
 • Scherm reparatie Touchscreen glas LCD vervangen (origineel)
  € 165,00
 • Batterij Of Accu vervangen
  € 49,00
 • Oplaad connector vervangen
  € 65,00
 • Powerknop aan/uit vervangen
  € 69,00
 • Achter camera vervangen
  € 165,00
 • Voor camera vervangen
  € 120,00
 • Oorspeaker vervangen
  € 79,00
 • Grote speaker vervangen
  € 85,00
 • Waterschade reparatie
  € 65,00
 • Software herstel
  € 35,00
 • Anders
  € 0,00
 • Achterkant
  € 85,00
€ 0,00
Artikelomschrijving

Samsung Galaxy S21 FE reparatie

Is het scherm van uw Samsung Galaxy S21 FE gebarsten of werkt het scherm niet optimaal meer? Uw Samsung toestel wordt gerepareerd door Telefoonstar deskundigen met jarenlange ervaring. Onze monteurs zijn speciaal opgeleid om uw Samsung Galaxy S21 FE te repareren zodat uw toestel weer zo goed als nieuw is! Of neem contact met ons op. Onze medewerkers zullen het probleem voor u vaststellen. Wanneer het nieuwe onderdeel is geplaatst, worden alle functies eerst voor u getest. Waterdichte toestellen worden op waterdichtheid getest.

U kunt uw mobile telefoon langsbrengen bij onze winkel voor de reparatie. Meestal is een afspraak maken niet nodig, kom langs in onze reparatiewinkel wanneer het u uitkomt. Uw toestel kan binnen 30 minuten gerepareerd zijn, dus na een rondje in het centrum in Ede, kunt u uw toestel dan weer ophalen. Uiteraard kunt u ook in onze winkel wachten met een bakje koffie! U kunt voor de reparatie eenvoudig een afspraak maken via onze website. Als u online een vóór 17:00 een afspraak maakt, zorgen wij dat de onderdelen de volgende dag bij ons op voorraad zijn. Als dit toch niet het geval is dan laten wij dit aan u weten.

U kunt uw Samsung Galaxy S21 FE ook naar ons opsturen voor een reparatie. Als u uw reparatie aanmeldt via onze reparatiemodule, ontvangt u automatisch een ontvangstbevestiging. Zorg wel dat uw smartphone goed verpakt is, zodat er onderweg geen schade aan uw S21 FE kan komen. Nadat uw Samsung is ontvangen zorgen wij dat het toestel op dezelfde dag gerepareerd terug gestuurd. Dan is uw Samsung S21 FE weer zeer snel gerepareerd!

Reparatiekosten

Via onze site kunt u eenvoudig zien welke prijs voor uw reparatie geldt. Op onze website kunt u het model en merk van uw smartphone aanklikken. Daarna kunt u per probleem de prijs van de reparatie zien. Mocht uw model er niet bij staan Mail of Bel ons zodat wij u verder kunnen helpen.

Let op: De weergegeven prijzen zijn slechts een indicatie. Weergegeven prijzen kunnen inclusief en exclusief montagekosten zijn, daarom kan de uiteindelijke reparatie duurder of goedkoper uitkomen dan de weergegeven prijzen. Neem verder contact op of kom langs in de winkel voor exacte prijzen.

Garantie

Wij bieden ook garantie op onze reparaties. De garantietermijn is 3 maanden. Wij bieden echter geen garantie op reparaties omtrent waterschade vanwege de aard van deze reparatie. Als uw reparatie niet goed is uitgevoerd, hoeft u natuurlijk niks te betalen.

Onze Service

Bij Telefoonstar staat de tevredenheid van de klant voorop. Wij vinden het dan ook heel belangrijk dat u na de reparatie weer gelukkig bent met uw Samsung. Daarom maken wij uitsluitend gebruik van originele onderdelen. Zo kunnen wij u garantie aanbieden op uw reparatie en zal u hier ook lang profijt van hebben.

Voor de reparatie kijken onze experts naar uw Samsung Galaxy S21 FE. Als hierbij andere problemen ontdekt worden waarbij u ook een reparatie kunt gebruiken, zullen wij dit met u overleggen. Ook nemen wij u mee in het gehele reparatie proces. We zullen u vertellen welke reparaties er gedaan moeten worden en hoeveel dit gaat kosten. Hierdoor krijgt u niet opeens een hogere rekening dan u verwacht.

Als wij uw telefoon toch niet kunnen repareren, hoeft u natuurlijk niks te betalen. No cure, no pay, vinden wij ook belangrijk met het oog op klanttevredenheid.

Topkwaliteit Samsung S21 FE Herstellingen in Ede bij Telefoonstar

Op zoek naar hoogwaardige reparaties voor jouw Samsung S21 FE in Ede? Bij Telefoonstar Ede ben je aan het juiste adres. Met meer dan twee decennia ervaring in smartphone reparaties staan onze vakkundige monteurs klaar om jouw toestel weer in optimale staat te brengen. Of het nu gaat om een beschadigd scherm, een versleten batterij, problemen met de camera of software complicaties, wij bieden een snelle en doeltreffende oplossing met enkel gebruik van authentieke en A-kwaliteit componenten.

Uitstekende Schermvervanging voor Samsung S21 FE

Een beschadigd scherm kan de functionaliteit van jouw Samsung S21 FE aanzienlijk beperken. Bij Telefoonstar Ede vervangen we jouw scherm razendsnel, zodat jouw toestel weer als nieuw functioneert.

Batterijvervanging voor Optimale Prestaties

Een batterij die snel leegloopt kan erg vervelend zijn. Laat ons de batterij van jouw Samsung S21 FE vervangen en geniet weer van een langdurige gebruikservaring zonder zorgen.

Camera Reparatie voor Haarscherpe Foto's

Kampt jouw Samsung S21 FE met camerafouten? Onze experts zorgen ervoor dat je weer heldere en scherpe foto's kunt maken na een professionele reparatie.

Software Optimalisatie voor Vloeiende Werking

Softwareproblemen kunnen de prestaties van jouw Samsung S21 FE beïnvloeden. Wij bieden grondige software optimalisatie aan om jouw toestel soepel te laten functioneren.

Herstel van Water- en Vochtschade

Heeft jouw Samsung S21 FE waterschade opgelopen? Ons team heeft de expertise om jouw toestel te herstellen en toekomstige schade te voorkomen. Let op: na een reparatie is jouw Samsung S21 FE niet waterdicht meer.

Kies voor Telefoonstar Ede

Met onze transparante service, ervaren monteurs en snelle reparatietijden is Telefoonstar Ede de ideale keuze voor jouw Samsung S21 FE reparatie. Neem contact op of bezoek ons in Ede voor een betrouwbare en vakkundige service.

Telefoonstar

Al meer dan 20 jaar hebben wij ervaring met het repareren van smartphones Telefoonstar is gevestigd in het centrum van Ede in de zijstraat naast de Hema. Bij Telefoonstar staat de tevredenheid van de klant voorop. Wij vinden het dan ook heel belangrijk dat u na de reparatie weer gelukkig bent met uw Samsung. Daarom maken wij uitsluitend gebruik van originele en A-kwaliteit onderdelen. Zo kunnen wij u garantie aanbieden op uw reparatie en zal u hier ook lang profijt van hebben.

Voor de reparatie kijken onze experts naar uw Samsung Galaxy S21 FE. Als hierbij andere problemen ontdekt worden waarbij u ook een reparatie kunt gebruiken, zullen wij dit met u overleggen. Ook nemen wij u mee in het gehele reparatieproces. We zullen u vertellen welke reparaties er gedaan moeten worden en hoeveel dit gaat kosten. Hierdoor krijgt u niet opeens een hogere rekening dan u verwacht.

Als wij uw telefoon toch niet kunnen repareren, hoeft u natuurlijk ook niks te betalen. No cure, no pay, vinden wij ook belangrijk met het oog op klanttevredenheid. Over ons.

Klantervaringen
 • Samsung Galaxy S21 FE Reparatie
  ik had mijn telefoon laten vallen en er zat een grote barst in dus ben ik de winkel in gelopen en werd vriendelijk geholpen en verliet de winkel tevreden
Schrijf een review

Klantbeoordelingen

5/5
471 Beoordelingen
Bekijk alle reviews