Toestelmerk

1
Apple

Categorie

2
iPhone Reparatie

Model

3
iPhone 12 Pro

Reparatie

4
Kies uw model
 • Scherm reparatie Touchscreen glas LCD vervangen (imitatie)
  € 75,00
 • Scherm reparatie Touchscreen glas LCD vervangen (A kwaliteit)
  € 119,00
 • Scherm reparatie Touchscreen glas LCD vervangen (origineel)
  € 190,00
 • Batterij Of Accu vervangen
  € 49,00
 • Oplaad connector vervangen
  € 45,00
 • Powerknop aan/uit vervangen
  € 140,00
 • Achter camera vervangen
  € 169,00
 • Voor camera vervangen
  € 99,00
 • Wifi reparatie
  € 220,00
 • Oorspeaker vervangen
  € 69,00
 • Grote speaker vervangen
  € 55,00
 • Waterschade reparatie
  € 55,00
 • Software herstel
  € 35,00
 • Prijsopgave voor verzekering
  € 25,00
 • Anders
  € 0,00
 • Achterkant
  € 119,00
 • Scherm buitenkant
  € 249,00
€ 0,00
Artikelomschrijving

Kwalitatieve Reparatie van uw iPhone 12 Pro bij Telefoonstar

Uw iPhone 12 Pro is meer dan slechts een smartphone; het is een onontbeerlijk onderdeel van uw dagelijkse routine. Bij Telefoonstar realiseren we ons dit en streven we naar de allerbeste reparatieservice voor uw iPhone 12 Pro. Met meer dan twee decennia ervaring in de mobiele reparatie sector en onze handige locatie in het hart van Ede op Boogstraat 4, zijn we de perfecte keuze voor al uw behoeften op het gebied van iPhone 12 Pro reparaties.

Kosten voor Reparatie

U kunt moeiteloos de reparatiekosten voor uw toestel vinden op onze website. Selecteer simpelweg het merk en model van uw smartphone, en u krijgt een overzicht van de reparatiekosten per specifiek probleem. Als uw model niet wordt vermeld, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via e-mail of telefoon, zodat we u verder kunnen helpen.

Houd er rekening mee dat de vermelde prijzen uitsluitend ter indicatie dienen. Deze tarieven kunnen al dan niet de montagekosten omvatten, wat kan leiden tot variaties in de uiteindelijke reparatiekosten. Bovendien kan de hersteltijd variëren, omdat elke reparatie uniek is. Voor nauwkeurige prijsinformatie, aarzel niet om contact met ons op te nemen of onze winkel te bezoeken.

Waarom kiezen voor Telefoonstar voor uw iPhone 12 Pro reparaties?

 1. Originele Onderdelen en Uitmuntende Kwaliteit: We maken exclusief gebruik van originele Apple-onderdelen van topkwaliteit om ervoor te zorgen dat uw apparaat na de reparatie optimaal blijft presteren. Dit waarborgt duurzaamheid en behoud van functionaliteit.

 2. Transparante Prijzen Bij Telefoonstar hechten we veel waarde aan duidelijkheid. Voordat we met de reparatie beginnen, zullen we grondig de kosten met u bespreken, zodat u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan.

 3. Vakkundige Technici: Ons team van ervaren technici is volledig toegewijd aan het aanbieden van de hoogst mogelijke kwaliteit in reparatieservice. Met hun uitgebreide kennis kunt u erop vertrouwen dat uw iPhone 12 Pro in goede handen is.

 4. Snel en Efficiënt: We begrijpen dat u uw iPhone 12 Pro zo snel mogelijk weer in gebruik wil nemen. Daarom zorgen we ervoor dat onze reparaties snel en doeltreffend worden uitgevoerd, zonder onnodige vertragingen.

 5. Diversiteit aan Reparatiemogelijkheden: Of het nu gaat om een gebarsten scherm, een batterij die niet meer oplaadt, problemen met de camera, of andere hardware- of software kwesties, we hebben de expertise om u bij te staan.

Reparaties en Prijzen

Reparatie Prijs (in €)
Scherm reparatie Touchscreen glas LCD vervangen (imitatie) € 75,00
Scherm reparatie Touchscreen glas LCD vervangen (A-kwaliteit) € 119,00
Scherm reparatie Touchscreen glas LCD vervangen (origineel) € 190,00
Batterij Of Accu vervangen € 49,00
Oplaad connector vervangen € 45,00
Powerknop aan/uit vervangen € 140,00
Achter camera vervangen € 169,00
Voor camera vervangen € 99,00
Wifi reparatie € 220,00
Oorspeaker vervangen € 69,00
Grote speaker vervangen € 55,00
Waterschade reparatie € 55,00
Software herstel € 35,00
Prijsopgave voor verzekering € 25,00
Anders € 0,00
Achterkant € 149,00

Bezoek ons voor uw iPhone 12 Pro Reparatie

Onze locatie in het centrum van Ede is gemakkelijk bereikbaar. Wij nodigen u van harte uit om contact met ons op te nemen voor al uw iPhone 12 Pro reparatie behoeften. Wij staan garant voor hoogwaardige reparaties die uw iPhone 12 Pro weer in optimale staat zullen brengen. Uw tevredenheid heeft voor ons de hoogste prioriteit, en we kijken ernaar uit om u van dienst te zijn. Vertrouw uw kostbare iPhone 12 Pro toe aan de bekwame handen van Telefoonstar.

Over Telefoonstar

Telefoonstar is gevestigd in het centrum van Ede, op Boogstraat 4. Met meer dan twee decennia aan ervaring in de reparatie van smartphones, ligt onze primaire focus op klanttevredenheid. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat u volledig tevreden bent na de reparatie van uw iPhone 12 Pro. Om deze tevredenheid te waarborgen, maken we exclusief gebruik van originele en hoogwaardige A-kwaliteit onderdelen. Hierdoor kunnen we garantie bieden op de uitgevoerde reparaties, zodat u er op de lange termijn van kunt profiteren.

Voordat we met de reparatie beginnen, voeren onze deskundige technici grondige inspecties uit op uw iPhone 12 Pro. Als er andere mogelijke problemen worden ontdekt die reparatie behoeven, zullen we dit uitvoerig met u bespreken. Gedurende het gehele reparatieproces houden we u volledig op de hoogte, waarbij we duidelijk aangeven welke reparaties noodzakelijk zijn en welke kosten daaraan verbonden zijn, om onaangename verrassingen te voorkomen.

Bovendien hanteren we het principe "no cure, no pay". Dit betekent dat als we onverhoopt uw telefoon niet kunnen herstellen, u vanzelfsprekend niets hoeft te betalen. Dit benadrukt ons streven naar klanttevredenheid.
Over ons.

Vraag en antwoord iPhone 12 Pro Reparatie

Vraag 1: Wat zijn de meest voorkomende problemen waarvoor iPhone 12 Pro-reparaties nodig zijn?

Antwoord: De meest voorkomende problemen zijn gebroken schermen, batterijproblemen, defecte oplaadpoorten, problemen met de camera en softwarefouten.

Vraag 2: Hoeveel kost het doorgaans om een iPhone 12 Pro-scherm te laten vervangen?

Antwoord:De kosten voor het vervangen van een iPhone 12 Pro-scherm variëren afhankelijk van de kwaliteit van het gebruikte scherm. Wij bieden imitatie (€75), A-kwaliteit (€119) en originele (€190) onderdelen aan.

Vraag 3: Kan ik mijn iPhone 12 Pro zelf repareren om geld te besparen?

Antwoord:Het is mogelijk om sommige eenvoudige reparaties zelf uit te voeren, zoals het vervangen van een batterij of scherm, maar het kan riskant zijn als u niet ervaren bent. Het is over het algemeen veiliger om een professionele reparatiedienst te gebruiken om verdere schade te voorkomen.

Vraag 4: Bieden reparatiewinkels garantie op hun iPhone 12 Pro-reparaties?

Antwoord: Ja, de meeste reparatiewinkels bieden garantie op hun reparaties, meestal variërend van 30 dagen tot enkele maanden, afhankelijk van de winkel en het type reparatie. Wij bieden 3 maanden garantie op onze reparaties.

Vraag 5: Hoe lang duurt een typische reparatie voor de iPhone 12 Pro?

Antwoord: De duur van de reparatie kan variëren afhankelijk van het type reparatie en de beschikbaarheid van onderdelen. Over het algemeen streven reparatiediensten ernaar om reparaties zo snel mogelijk, meestal binnen een paar uur tot een dag, uit te voeren.

Vraag 6: Gebruiken reparatiewinkels originele Apple-onderdelen voor iPhone 12 Pro-reparaties?

Antwoord: Sommige reparatiewinkels gebruiken originele Apple-onderdelen, terwijl anderen gebruik maken van hoogwaardige imitatie-onderdelen. U kunt doorgaans kiezen welk type onderdeel u wilt gebruiken, maar originele onderdelen zijn meestal duurder.

Vraag 7: Wordt mijn iPhone 12 Pro na reparatie weer waterdicht?

Antwoord:Hoewel sommige onderdelen en afdichtingen tijdens een reparatie kunnen worden vervangen, is het onwaarschijnlijk dat uw iPhone 12 Pro dezelfde waterdichtheid behoudt als voor de reparatie. Het wordt aanbevolen om voorzichtig te zijn met blootstelling aan water na een reparatie. Na de reparatie is uw iPhone 12 Pro spatwaterdicht.

Vraag 8: Wat te doen als ik een ander probleem opmerk na de iPhone 12 Pro-reparatie?

Antwoord: Als u een nieuw probleem opmerkt na de reparatie, neem dan onmiddellijk contact op met de reparatiewinkel. Veel winkels bieden garantie op hun werk en zullen het probleem kosteloos corrigeren als het verband houdt met de vorige reparatie. Wij bieden drie maanden garantie op de reparatie.

Vraag 9: Wat is het verschil tussen een schermreparatie, een lcd-reparatie en een glas reparatie?

Antwoord: Een schermreparatie omvat doorgaans zowel het vervangen van het glas als het lcd (het scherm zelf). Een glasreparatie houdt alleen in dat het beschadigde glas wordt vervangen. Een lcd-reparatie houdt in dat het lcd-scherm wordt vervangen, zonder noodzakelijkerwijs het glas te vervangen.

Vraag 10: Hoe weet ik of ik alleen het glas moet vervangen of het hele scherm?

Antwoord:Als alleen het glas is gebarsten maar het lcd nog steeds werkt, is een glasreparatie voldoende. Als het lcd-scherm niet goed functioneert of zwart is, moet het hele scherm (glas en lcd) worden vervangen. Voor een iPhone 12 Pro is losse reparatie van scherm en lcd.

Vraag 11: Wat zijn de gebruikelijke kosten voor een schermreparatie?

Antwoord: De kosten van een schermreparatie variëren afhankelijk van het merk en model van de smartphone. Bij ons liggen de kosten voor schermreparatie van de iPhone 12 Pro tussen de €75 en €190 .

Klantervaringen
 • Uitstekende service en goede kwaliteit producten
  iPhone 12Pro oplader connector werkt het niet .
 • Telefoonzaak iPhone 12 pro
  Fijne telefoonzaak Telefoonstar. Vriendelijk en betrouwbaar personeel. Ze verstaan hun vak goed en weten goed hoe ze met hun klanten moeten omgaan!
 • iPhone 12 Pro Scherm reparatie Prijs
  iPhone 12 Pro Scherm Vervangen Prijs Prijs is prijs zonder dat er nog meer bij komt. Snel en vakkundig en de service is goed !!
 • Apple iPhone 12 Pro Scherm gebroken Display vervanging
  iPhone 12 pro Scherm laten repareren bij Telefoonstar Ede Centrum . Aardige werknemers. Ik kon direct mijn gsm glas scherm laten maken en even wachten. Dat heeft 45 minuten geduurd. Terwijl zij de glas scherm maakten heb ik een lekkere kop koffie genuttigd. Hij is goed gemaakt en ik zag niets meer van de schade. Super Bedankt Telefoonstar
 • Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Waarde
  Batterij was per ongeluk kapot gemaakt door medewerker en kreeg gratis een nieuwe ook nog eens met 3 maanden garantie. Ik ben tevreden! :) Bedankt Telefoonstar Reparatie Ede
Schrijf een review

Klantbeoordelingen

5/5
471 Beoordelingen
Bekijk alle reviews