Toestelmerk

1
Apple

Categorie

2
iPhone Reparatie

Model

3
iPhone 15 Pro

Reparatie

4
Kies uw model
 • Scherm reparatie Touchscreen glas LCD vervangen (imitatie)
  € 429,00
 • Scherm reparatie Touchscreen glas LCD vervangen (A kwaliteit)
  € 549,00
 • Scherm reparatie Touchscreen glas LCD vervangen (origineel)
  € 649,00
 • Batterij Of Accu vervangen
  € 79,00
 • Oplaad connector vervangen
  € 80,00
 • Powerknop aan/uit vervangen
  € 149,00
 • Achter camera vervangen
  € 249,00
 • Voor camera vervangen
  € 120,00
 • Wifi reparatie
  € 220,00
 • Oorspeaker vervangen
  € 129,00
 • Grote speaker vervangen
  € 129,00
 • Waterschade reparatie
  € 65,00
 • Software herstel
  € 35,00
 • Prijsopgave voor verzekering
  € 25,00
 • Anders
  € 0,00
 • Achterkant
  € 149,00
€ 0,00
Artikelomschrijving

iPhone 15 Pro Reparatie bij Telefoonstar: Deskundige Hulp voor Uw Apparaat

De iPhone 15 Pro is een meesterwerk onder de smartphones, met indrukwekkende functies en vooruitstrevende technologie. Maar zelfs de meest geavanceerde apparaten kunnen soms reparaties vereisen. Bij Telefoonstar zijn we specialisten in het herstellen van de iPhone 15 Pro, en we begrijpen de waarde van uw toestel. We staan klaar met professionele iPhone 15 Pro reparaties om uw smartphone weer in optimale staat te brengen.

Reparatiekosten

Op onze website kunt u eenvoudig de prijzen voor uw reparaties vinden. Selecteer simpelweg het merk en model van uw smartphone, en u krijgt de reparatieprijzen per specifiek probleem te zien. Mocht uw model er niet bij staan Mail of Bel ons zodat wij u verder kunnen helpen.

Houd er rekening mee dat de weergegeven prijzen indicatief zijn. Deze prijzen kunnen inclusief of exclusief montagekosten zijn, waardoor de uiteindelijke kosten van de reparatie hoger of lager kunnen uitvallen dan de weergegeven prijzen. Bovendien kan de duur van de reparatie variëren, omdat elke reparatie uniek is. Neem gerust contactop met ons op of kom langs in onze winkel voor nauwkeurige prijsinformatie.

Scherm reparatie voor iPhone 15 Pro

Een gebarsten of beschadigd scherm kan aanzienlijke invloed hebben op uw smartphone-ervaring. Onze deskundigen kunnen het scherm van uw iPhone 15 Pro snel en efficiënt vervangen, zodat u kunt genieten van heldere visuals en vloeiende aanraking. Telefoonstar biedt twee opties voor schermreparatie voor uw iPhone 15 Pro: imitatie (€429), A-kwaliteit (€489) en origineel (€549). De kosten variëren dus tussen €429 en €549, afhankelijk van uw keuze.

Batterij vervanging voor iPhone 15 Pro

Als uw iPhone 15 Pro moeite heeft om een volledige dag mee te gaan of als de batterijprestaties zijn verslechterd, kunnen we de batterij vervangen door een nieuwe. Zo kunt u weer ononderbroken genieten van uw iPhone 15 Pro. De kosten voor batterijvervanging bedragen €79.

Oplaadconnector vervangen iPhone 15 Pro

Een van de meest voorkomende en frustrerende problemen die smartphonegebruikers kunnen tegenkomen, is een defecte oplaadconnector, waardoor uw iPhone 15 Pro niet meer kan worden opgeladen. Bij Telefoonstar begrijpen we de hinder die dit met zich meebrengt. We zijn gespecialiseerd in het aanpakken van dit oplaadprobleem en bieden deskundige reparatiediensten met de nadruk op snelheid en kwaliteit. De kosten voor het vervangen van de oplaadconnector bedragen €80.

Waterschade herstel

Heeft uw iPhone 15 Pro te kampen met waterschade? Bij Telefoonstar Ede bieden we een herstelservice voor waterschade aan voor €65. Houd er rekening mee dat we geen garantie kunnen bieden op deze reparatie vanwege de aard van waterschade.

Software Probleemoplossing iPhone 15 Pro

Traagheid, vastlopers en software fouten kunnen de prestaties van uw iPhone 15 Pro beïnvloeden. We bieden software herstel om uw apparaat weer soepel en responsief te maken. De kosten voor deze reparatie bedragen €35.

Camera- en audio reparatie voor iPhone 15 Pro

Beeldkwaliteit en geluid spelen een essentiële rol in uw smartphone-ervaring. Als u problemen ondervindt met de camera of audio van uw iPhone 15 Pro, kunnen onze technici de nodige reparaties uitvoeren om de kwaliteit van uw foto's en geluid te herstellen. We bieden twee opties voor camera-reparaties: vervanging van de frontcamera/selfiecamera (€120) en vervanging van de achtercamera (€249).

Ontgrendeling en netwerk probleemoplossing voor iPhone 15 Pro

Als u problemen ervaart bij het ontgrendelen van uw toestel of te maken heeft met netwerkproblemen, staan onze experts klaar om deze problemen snel op te lossen, zodat u ongestoord kunt bellen en internetten. Onze experts zullen het probleem onderzoeken en eventueel oplossen. Een wifi-reparatie voor de iPhone 15 Pro kost €220.

Uw Gemoedsrust Gegarandeerd: Onze Garantie bij Telefoonstar voor iPhone 15 Pro

Bij Telefoonstar realiseren we ons het cruciale belang van uw mobiele apparaten in uw dagelijks leven. We zijn trots op onze hoogwaardige telefoonreparaties en producten en hebben volledig vertrouwen in de kwaliteit van onze dienstverlening. Om u gemoedsrust te bieden, staan we garant voor al onze reparaties en producten.

Onze Garantie belofte

Hoogwaardige reparaties: We maken uitsluitend gebruik van hoogwaardige onderdelen en onze technici zijn ervaren en gecertificeerd voor het repareren van Apple-producten. Mocht er onverhoopt een probleem optreden binnen drie maanden na de reparatie van uw iPhone 15 Pro, dan zullen we dit kosteloos oplossen.

Transparante Prijzen: Bij Telefoonstar hanteren we eerlijke en transparante prijzen voor al onze diensten. U zult nooit te maken krijgen met verborgen kosten. Als de kosten voor een reparatie onverwacht stijgen, zullen we altijd eerst met u overleggen voordat we doorgaan.

Garantie op onderdelen: Voor de onderdelen die we vervangen, bieden we garantie, zodat u zeker kunt zijn van de duurzaamheid en prestaties van uw apparaat. Deze garantieperiode bedraagt drie maanden vanaf de datum van de reparatie.

Klanttevredenheid:Uw tevredenheid heeft bij ons de hoogste prioriteit. Ons vriendelijke en behulpzame team staat altijd paraat om eventuele zorgen of vragen met betrekking tot onze diensten aan te pakken.

Bij Telefoonstar zetten we ons in voor uw klanttevredenheid. Mocht u na de reparatie problemen ondervinden, kunt u altijd bij ons terecht. Houd er rekening mee dat onze garantieperiode van drie maanden niet van toepassing is op reparaties voor waterschade.

Waarom kiezen voor Telefoonstar?

 1. Gecertificeerde iPhone-Experts: Onze technici zijn gecertificeerde iPhone-specialisten met uitgebreide ervaring in het repareren van de nieuwste Apple-apparaten, waaronder de iPhone 15 Pro.

 2. Originele Apple-Onderdelen: We maken enkel gebruik van originele Apple-onderdelen om ervoor te zorgen dat uw iPhone 15 Pro optimaal presteert en de garantie behouden blijft.

 3. Snelle Service: We begrijpen dat u uw iPhone zo snel mogelijk weer wilt kunnen gebruiken. Onze technici streven ernaar om reparaties doorgaans binnen dezelfde dag uit te voeren.

 4. Transparante Prijzen: Bij Telefoonstar hanteren we eerlijke en transparante prijzen, zonder verrassingen. U weet altijd wat u kunt verwachten.

 5. Klanttevredenheid: Onze tevreden klanten spreken voor zich. Bekijk hun beoordelingen en ontdek waarom ze ons vertrouwen voor al hun iPhone-reparaties.

Onze Diensten voor de iPhone 15 Pro

 • Schermreparatie: Onze technici herstellen gebarsten en beschadigde schermen met zorg en precisie.

 • Batterijvervanging: Laat een versleten batterij vervangen voor een langere levensduur van je iPhone 15.

 • Camera- en Sensorreparatie: Reparatie van camera's, gezichtsherkenning, en andere sensoren voor optimale prestaties.

 • Softwareproblemen: Oplossingen voor softwareproblemen, updates en fouten.

 • Water- en Vloeistofschadeherstel: Snelle en effectieve reparaties voor waterschade.

 • Accessoire vervanging: Vervanging van knoppen, poorten en andere accessoires.

 • Diagnostiek en Probleemoplossing: We onderzoeken en lossen onbekende problemen op.

Reparaties en Prijzen

Reparatie Prijs (in €)
Scherm reparatie Touchscreen glas LCD vervangen (imitatie) € 429,00
Scherm reparatie Touchscreen glas LCD vervangen (A kwaliteit) € 489,00
Scherm reparatie Touchscreen glas LCD vervangen (origineel) € 549,00
Batterij Of Accu vervangen € 79,00
Oplaad connector vervangen € 80,00
Powerknop aan/uit vervangen € 149,00
Achter camera vervangen € 249,00
Voor camera vervangen € 120,00
Wifi reparatie € 220,00
Oorspeaker vervangen € 129,00
Grote speaker vervangen € 129,00
Waterschade reparatie € 65,00
Software herstel € 35,00
Prijsopgave voor verzekering € 25,00
Anders € 0,00
Achterkant € 149,00

 

Onze Dienstverlening

Bij Telefoonstar begrijpen we dat uw smartphone een essentieel onderdeel van uw dagelijks leven is. Daarom hebben we ons gecommitteerd om de best mogelijke service te bieden. Onze focus op klanttevredenheid, ons team van ervaren technici en onze vastberadenheid om excellentie te bereiken, maken van ons de betrouwbare partner voor al uw telefoon reparaties en aanverwante diensten voor de iPhone 15 Pro.

Telefoonstar

Al meer dan 20 jaar hebben wij ervaring met het repareren van smartphones. Telefoonstar is gevestigd in het centrum van Ede in de zijstraat naast de Hema. Bij Telefoonstar staat de tevredenheid van de klant voorop. Wij vinden het dan ook heel belangrijk dat u na de reparatie weer gelukkig bent met uw iPhone. Daarom maken wij uitsluitend gebruik van originele en A-kwaliteit onderdelen. Zo kunnen wij u garantie aanbieden op uw reparatie en zal u hier ook lang profijt van hebben.

Voor de reparatie kijken onze experts naar uw iPhone 15 Pro. Als hierbij andere problemen ontdekt worden waarbij u ook een reparatie kunt gebruiken, zullen wij dit met u overleggen. Ook nemen wij u mee in het gehele reparatieproces. We zullen u vertellen welke reparaties er gedaan moeten worden en hoeveel dit gaat kosten. Hierdoor krijgt u niet opeens een hogere rekening dan u verwacht.

Als wij uw telefoon toch niet kunnen repareren, hoeft u natuurlijk ook niks te betalen. No cure, no pay, vinden wij ook belangrijk met het oog op klanttevredenheid. Over ons.

Vraag en antwoord iPhone 15 Pro Reparatie

Vraag 1: Wat zijn de meest voorkomende reparaties voor de iPhone 15 Pro?

Antwoord: De meest voorkomende reparaties voor de iPhone 15 Pro zijn schermreparaties, batterijvervangingen, camera- en sensordiensten, en softwareprobleemoplossing. Al deze reparaties bieden wij voordelig aan bij Telefoonstar Ede.

Vraag 2: Hoeveel tijd kost een schermreparatie voor de iPhone 15 Pro?

Antwoord: De tijd voor een schermreparatie varieert, maar onze technici streven ernaar dit doorgaans binnen dezelfde dag te voltooien. Meestal is uw iPhone 15 Pro met een uur weer gerepareerd.

Vraag 3:Biedt u garantie op de reparaties?

Antwoord:Ja, we bieden garantie op onze reparaties, inclusief garantie op vervangen onderdelen. Onze garantietermijn is drie maanden. Dit geldt niet voor waterschade reparaties.

Vraag 4: Gebruikt u originele onderdelen voor de reparaties?

Antwoord: Ja, we gebruiken uitsluitend originele en hoogwaardige vervangingsonderdelen. Voor scherm reparaties bieden wij meerdere opties aan, maar we leveren altijd kwalitatief hoogwaardige reparaties.

Vraag 5: Wat is de gemiddelde prijs voor een schermreparatie?

Antwoord: De kosten voor een schermreparatie variëren, afhankelijk van het model en de ernst van de schade. Neem contact met ons op voor een prijsopgave. Zoals hierboven vermeld, bieden we twee soorten scherm reparaties aan: A-kwaliteit en origineel.

Vraag 6: Kan ik wachten op de reparatie of moet ik mijn iPhone achterlaten?

Antwoord: In de meeste gevallen kunt u wachten op eenvoudige reparaties, maar voor complexere reparaties kan het zijn dat u uw toestel moet achterlaten. Dit zullen wij dan ook aan u laten weten.

Vraag 7: Hoe lang duurt een batterijvervanging doorgaans?

Antwoord: Batterijvervangingen duren meestal niet langer dan een uur.

Vraag 8: Repareert u ook waterschade aan de iPhone 15 Pro?

Antwoord: Ja, we bieden reparatiediensten voor waterschade, hoewel succes afhankelijk is van de mate van schade. De kosten voor waterschade herstel zijn €65. Op deze reparaties bieden wij geen garantie aan.

Vraag 9: Wat te doen als mijn iPhone 15 Pro softwareproblemen heeft?

Antwoord: Breng uw toestel naar ons en we zullen softwareproblemen onderzoeken en oplossen. Software herstel kost €35.

Vraag 10: Kan ik mijn iPhone 15 Pro laten ontgrendelen bij Telefoonstar?

Antwoord: Ja, wij bieden ontgrendelings diensten voor iPhones.

Vraag 11: Wat als ik problemen heb met de camera of sensoren van mijn iPhone?

Antwoord: Wij voeren reparaties uit op camera's, gezichtsherkenning en andere sensoren voor optimale prestaties.

Vraag 12: Repareert u ook andere accessoires, zoals knoppen en poorten?

Antwoord: Ja, we kunnen accessoires repareren en vervangen. Kom bij ons langs, zodat onze medewerkers uw probleem kunnen inspecteren. Daarna kunnen zij u een advies geven over de reparatie.

Vraag 13: Zijn er verborgen kosten voor de reparaties?

Antwoord: Nee, bij Telefoonstar hanteren we eerlijke en transparante prijzen zonder verrassingen.

Vraag 14: Wat te doen als mijn iPhone 15 Pro niet kan worden gerepareerd?

Antwoord: Als we uw toestel niet kunnen repareren, brengen we u geen kosten in rekening (no cure, no pay).

Vraag 15: Hoe weet ik of mijn iPhone 15 Pro reparatie gereed is?

Antwoord: We zullen u op de hoogte stellen zodra uw reparatie is voltooid en klaar is om opgehaald te worden.

Klantbeoordelingen

5/5
471 Beoordelingen
Bekijk alle reviews