Toestelmerk

1
Samsung

Categorie

2
Samsung Reparatie

Model

3
Samsung Galaxy S22

Reparatie

4
Kies uw model
 • Scherm reparatie Touchscreen glas LCD vervangen (A kwaliteit)
  € 170,00
 • Scherm reparatie Touchscreen glas LCD vervangen (origineel)
  € 190,00
 • Batterij Of Accu vervangen
  € 65,00
 • Oplaad connector vervangen
  € 60,00
 • Powerknop aan/uit vervangen
  € 90,00
 • Achter camera vervangen
  € 120,00
 • Voor camera vervangen
  € 65,00
 • Oorspeaker vervangen
  € 85,00
 • Grote speaker vervangen
  € 95,00
 • Waterschade reparatie
  € 85,00
 • Software herstel
  € 35,00
 • Anders
  € 0,00
 • Achterkant
  € 65,00
€ 0,00
Artikelomschrijving

Samsung Galaxy S22 reparatie

Is het scherm van uw Samsung Galaxy S22 gebarsten of werkt het scherm niet optimaal meer? Uw Samsung toestel wordt gerepareerd door Telefoonstar deskundigen met jarenlange ervaring. Onze monteurs zijn speciaal opgeleid om uw Samsung Galaxy S22 te repareren zodat uw toestel weer zo goed als nieuw is! Of neem contact met ons op. Onze medewerkers zullen het probleem voor u vaststellen. Wanneer het nieuwe onderdeel is geplaatst, worden alle functies eerst voor u getest. Waterdichte toestellen worden op waterdichtheid getest.

U kunt uw mobile telefoon langsbrengen bij onze winkel voor de reparatie. Meestal is een afspraak maken niet nodig, kom langs in onze reparatiewinkel wanneer het u uitkomt. Uw toestel kan binnen 30 minuten gerepareerd zijn, dus na een rondje in het centrum in Ede, kunt u uw toestel dan weer ophalen. Uiteraard kunt u ook in onze winkel wachten met een bakje koffie! U kunt voor de reparatie eenvoudig een afspraak maken via onze website. Als u online een vóór 17:00 een afspraak maakt, zorgen wij dat de onderdelen de volgende dag bij ons op voorraad zijn. Als dit toch niet het geval is dan laten wij dit aan u weten.

U kunt uw Samsung Galaxy S22 ook naar ons opsturen voor een reparatie. Als u uw reparatie aanmeldt via onze reparatiemodule, ontvangt u automatisch een ontvangstbevestiging. Zorg wel dat uw smartphone goed verpakt is, zodat er onderweg geen schade aan uw S22 kan komen. Nadat uw Samsung is ontvangen zorgen wij dat het toestel op dezelfde dag gerepareerd terug gestuurd. Dan is uw Samsung S22 weer zeer snel gerepareerd!

Reparatiekosten

Via onze site kunt u eenvoudig zien welke prijs voor uw reparatie geldt. Op onze website kunt u het model en merk van uw smartphone aanklikken. Daarna kunt u per probleem de prijs van de reparatie zien. Mocht uw model er niet bij staan Mail of Bel ons zodat wij u verder kunnen helpen.

Let op: De weergegeven prijzen zijn slechts een indicatie. Weergegeven prijzen kunnen inclusief en exclusief montagekosten zijn, daarom kan de uiteindelijke reparatie duurder of goedkoper uitkomen dan de weergegeven prijzen. Neem verder contact op of kom langs in de winkel voor exacte prijzen.

Garantie

Wij bieden ook garantie op onze reparaties. De garantietermijn is 3 maanden. Wij bieden echter geen garantie op reparaties omtrent waterschade vanwege de aard van deze reparatie. Als uw reparatie niet goed is uitgevoerd, hoeft u natuurlijk niks te betalen.

Onze Service

Bij Telefoonstar staat de tevredenheid van de klant voorop. Wij vinden het dan ook heel belangrijk dat u na de reparatie weer gelukkig bent met uw Samsung. Daarom maken wij uitsluitend gebruik van originele onderdelen. Zo kunnen wij u garantie aanbieden op uw reparatie en zal u hier ook lang profijt van hebben.

Voor de reparatie kijken onze experts naar uw Samsung Galaxy S22. Als hierbij andere problemen ontdekt worden waarbij u ook een reparatie kunt gebruiken, zullen wij dit met u overleggen. Ook nemen wij u mee in het gehele reparatie proces. We zullen u vertellen welke reparaties er gedaan moeten worden en hoeveel dit gaat kosten. Hierdoor krijgt u niet opeens een hogere rekening dan u verwacht.

Als wij uw telefoon toch niet kunnen repareren, hoeft u natuurlijk niks te betalen. No cure, no pay, vinden wij ook belangrijk met het oog op klanttevredenheid.

Telefoonstar

Al meer dan 20 jaar hebben wij ervaring met het repareren van smartphones Telefoonstar is gevestigd in het centrum van Ede in de zijstraat naast de Hema. Bij Telefoonstar staat de tevredenheid van de klant voorop. Wij vinden het dan ook heel belangrijk dat u na de reparatie weer gelukkig bent met uw Samsung. Daarom maken wij uitsluitend gebruik van originele en A-kwaliteit onderdelen. Zo kunnen wij u garantie aanbieden op uw reparatie en zal u hier ook lang profijt van hebben.

Voor de reparatie kijken onze experts naar uw Samsung Galaxy S22. Als hierbij andere problemen ontdekt worden waarbij u ook een reparatie kunt gebruiken, zullen wij dit met u overleggen. Ook nemen wij u mee in het gehele reparatieproces. We zullen u vertellen welke reparaties er gedaan moeten worden en hoeveel dit gaat kosten. Hierdoor krijgt u niet opeens een hogere rekening dan u verwacht.

Als wij uw telefoon toch niet kunnen repareren, hoeft u natuurlijk ook niks te betalen. No cure, no pay, vinden wij ook belangrijk met het oog op klanttevredenheid. Over ons.

Vakkundige Samsung S22 Herstellingen in Ede bij Telefoonstar

Ben je op zoek naar een betrouwbare service voor het herstellen van jouw Samsung S22 in Ede? Bij Telefoonstar Ede staan we paraat met meer dan 20 jaar ervaring in het repareren van smartphones. Of het nu gaat om een gebarsten scherm, een versleten batterij, problemen met de camera of software issues, ons team van ervaren technici biedt een snelle en doeltreffende oplossing met gebruik van enkel originele en hoogwaardige onderdelen.

Kwalitatieve Schermvervanging voor Samsung S22

Een beschadigd scherm kan de gebruikservaring van jouw Samsung S22 aanzienlijk verminderen. Bij Telefoonstar Ede vervangen we jouw scherm snel, zodat jouw toestel weer als nieuw functioneert.

Batterijvervanging voor Optimaal Prestatievermogen

Een batterij die snel leegloopt, kan erg vervelend zijn. Laat ons de batterij van jouw Samsung S22 vervangen en geniet weer van een volledige dag gebruik zonder zorgen.

Camera Herstelling voor Haarscherpe Foto's

Heeft jouw Samsung S22 last van camerafouten? Onze experts zorgen ervoor dat je weer heldere en scherpe foto's kunt maken na een professionele herstelling.

Software Optimalisatie voor Vloeiende Werking

Softwareproblemen kunnen de prestaties van jouw Samsung S22 beïnvloeden. Wij bieden grondige software optimalisatie aan om jouw toestel vlot te laten functioneren.

Herstel van Water- en Vochtschade

Heeft jouw Samsung S22 waterschade opgelopen? Ons team beschikt over de expertise om jouw toestel te herstellen en toekomstige schade te voorkomen. Let op: jouw Samsung is na een reparatie niet waterdicht meer.

Kies voor Telefoonstar Ede

Met onze transparante dienstverlening, ervaren technici en snelle hersteltijden is Telefoonstar Ede de ideale keuze voor jouw Samsung S22 herstellingen. Neem contact op of breng een bezoek aan onze vestiging in Ede voor een snelle en betrouwbare service.

Samsung S22 Herstelling in Ede: Telefoonstar Biedt de Oplossing

Jouw Specialist voor Samsung S22 Herstellingen in Ede

Ben je op zoek naar een betrouwbare partner voor het herstellen van jouw Samsung S22 in Ede? Telefoonstar is jouw expert met meer dan twee decennia ervaring in smartphone herstellingen. Gevestigd in het bruisende centrum van Ede, vlakbij de Hema, staat ons team klaar om jouw Samsung S22 te herstellen met de hoogste standaard van vakmanschap en kwaliteit.

Gebruik van Originele Onderdelen voor jouw Samsung Reparatie

Wij begrijpen hoe belangrijk jouw Samsung S22 voor je is. Daarom maken we bij Telefoonstar enkel gebruik van originele en hoogwaardige onderdelen voor al onze herstellingen. Zo ben je na de herstelling verzekerd van een toestel dat weer als nieuw functioneert, met garantie op de uitgevoerde werkzaamheden.

Transparante Diagnose en Herstelproces

Onze gespecialiseerde technici voeren een grondige diagnose uit van jouw Samsung S22. We identificeren niet alleen het directe probleem, maar controleren het toestel ook op andere mogelijke problemen. Voordat we aan de herstelling beginnen, informeren we je over de benodigde herstellingen en de bijbehorende kosten. Bij Telefoonstar staat duidelijkheid en transparantie centraal; geen onverwachte kosten of verrassingen.

No Cure, No Pay Klanttevredenheid Voorop

Bij Telefoonstar hanteren we een 'no cure, no pay'-beleid voor alle Samsung S22 herstellingen. Als we jouw probleem niet kunnen oplossen, hoef je niets te betalen. Ons doel is jouw volledige tevredenheid en vertrouwen in onze hersteldiensten.

Waarom Kiezen voor Telefoonstar Ede voor jouw Samsung S22 Herstelling?

 • Expertise: Meer dan 20 jaar ervaring in smartphone herstellingen.
 • Kwaliteit: Gebruik van enkel originele en hoogwaardige onderdelen.
 • Transparantie: Duidelijke communicatie over het herstelproces en de kosten.
 • Klanttevredenheid: 'No cure, no pay' beleid en garantie op herstellingen.
 • Centrale Locatie: Gemakkelijk bereikbaar in het centrum van Ede.

Plan Jouw Reparatie In

Is jouw Samsung S22 toe aan herstelling? Neem vandaag nog contact op met Telefoonstar Ede, of kom langs in onze winkel voor professionele service en herstelling. Ons team staat klaar om jouw smartphone snel en vakkundig te herstellen, zodat je weer zorgeloos gebruik kunt maken van jouw toestel.

Contactgegevens en Openingstijden

Voor meer informatie over onze Samsung S22 hersteldiensten, openingstijden, of om direct een afspraak te maken, bezoek onze website of neem telefonisch contact op met Telefoonstar Ede. Wij zijn jouw partner voor snelle en betrouwbare smartphone herstellingen.

Telefoonstar

Al meer dan 20 jaar hebben wij ervaring met het repareren van smartphones Telefoonstar is gevestigd in het centrum van Ede in de zijstraat naast de Hema. Bij Telefoonstar staat de tevredenheid van de klant voorop. Wij vinden het dan ook heel belangrijk dat u na de reparatie weer gelukkig bent met uw Samsung. Daarom maken wij uitsluitend gebruik van originele en A-kwaliteit onderdelen. Zo kunnen wij u garantie aanbieden op uw reparatie en zal u hier ook lang profijt van hebben.

Voor de reparatie kijken onze experts naar uw Samsung Galaxy S22. Als hierbij andere problemen ontdekt worden waarbij u ook een reparatie kunt gebruiken, zullen wij dit met u overleggen. Ook nemen wij u mee in het gehele reparatieproces. We zullen u vertellen welke reparaties er gedaan moeten worden en hoeveel dit gaat kosten. Hierdoor krijgt u niet opeens een hogere rekening dan u verwacht.

Als wij uw telefoon toch niet kunnen repareren, hoeft u natuurlijk ook niks te betalen. No cure, no pay, vinden wij ook belangrijk met het oog op klanttevredenheid. Over ons.

Klantervaringen
Schrijf een review

Klantbeoordelingen

5/5
471 Beoordelingen
Bekijk alle reviews