• Apple
  • Samsung
  • Huawei
  • Xiaomi
  • OnePlus
  • Motorola
  • LG
  • CAT
  • Oppo
  • Overig
  • Fairphone

Hoesjes

Telefoonstar staat bekend om haar grote aanbod aan backcover, boek covers, flipcovers of zoals u ook gewoon kunt zeggen smartphonehoesjes! Wij hebben hoesjes in alle soorten en maten, voor ieder wat wils. Als uw telefoon toch geen passend hoesje heeft, hebben wij nog verscheidene universele boek covers waar zeker weten wel een passende voor u tussen zit! Iedere week hebben wij nieuwe hoesjes voor de nieuwste toestellen zoals de Samsung Galaxy S8, Samsung Galaxy S8 Plus, A-series 2017, J-series 2017, Huawei P10, Huawei P10 Plus, Apple iPhone 8, Sony XA1, Sony XZ Premium, en nog vele anderen.

Heeft u een ouder toestel? Geen paniek! Wij hebben ook nog steeds een aanbod voor oudere modellen. Als het hoesje er dan toch niet bij hangt, vraag een van onze medewerkers naar de voorraad. Wij hebben hoesjes van diverse merken zoals Celly   Otte box, Spigen armour, Pierre Cardin, CAT en nog vele andere leuke merken. Bij Telefoonstar hebben we het grootste en meest diverse aanbod aan smartphonehoesjes! In Ede vindt u nergens zo een grote maar toch nette telefoonwinkel als die van ons!

Bestel vandaag nog trendy of zakelijke telefoonhoesjes en telefoon accessoires voor uw smartphone. Kies uit het ruime assortiment van Telefoonstar. Alle producten bestelt u eenvoudig, voordelig en snel via de webshop. U betaalt geen verzendkosten en de levertijd is zeer snel. Telefoonstar.nl biedt telefoonhoesjes en telefoon accessoires aan voor de merken: SamsungAppleHuaweiSony, LG, MotorolaNokia, HTCWiko en overige merken zoals OnePlus, Xiaomi, Acer en Alcatel

4 redenen waarom u een telefoonhoes nodig heeft

Betere valbescherming

Dit is waarschijnlijk de meest voor de hand liggende reden om een telefoonhoes te gebruiken. Veel mensen zetten hun telefoon wekelijks of zelfs dagelijks neer. Kan je telefoonscherm nog steeds kraken, zelfs in een hoes? Natuurlijk kan het, maar het is minder waarschijnlijk. (Het toevoegen van een schermbeschermer van gehard glas kan het gevaar voor scheuren zelfs nog meer verminderen!) Cases zijn ontworpen om de impact van vallen op de grond te absorberen! Harde hoesjes zijn het minst beschermend, omdat ze sneller breken als ze vallen. Softshell koffers hebben meer te geven, waardoor ze de impact beter kunnen absorberen. Onze technici adviseren hybride gevallen (dat is een geval met een harde buitenkant en een zachte binnenuit.) Ze bieden de meeste bescherming.

Match je persoonlijkheid en stijl

Veel mensen beschouwen hun telefoonhoes als een verlengstuk van hun persoonlijke stijl of persoonlijkheid. Of je nu de voorkeur geeft aan een koffer met schattige personages, een moderne, strakke hoes, of een hoesje met het logo van je favoriete voetbalteam, er is vrijwel geen limiet aan de opties die je ter beschikking staan. Met al deze keuzes kunt u uw telefoon beschermen zonder in te boeten aan stijl.

U hebt geen verzekering gekocht

 Als je ervoor kiest om geen telefonische verzekering of een beschermingsplan aan te schaffen, dan heb je absoluut een hoes nodig! Zelfs de meest voorzichtige persoon kan een kort moment van butterfingers hebben. Het laatste dat je wilt zien, is je dure telefoon uit je handen slippen en het beton raken. (Vooral als u geen back-up hebt.) We raden altijd een hoes, gehard glas en een beveiligingsplan aan om ervoor te zorgen dat uw telefoon nooit een voortijdig einde bereikt.

Bescherm de restwaarde

Hoewel je het scherm misschien niet kraakt of de deuken op je telefoon, kun je na verloop van tijd kleine nikken en krassen krijgen. Als u uw telefoon opnieuw gaat verkopen wanneer het tijd is om te upgraden, tellen deze kleine cijfers mee. Een case kan de hoeveelheid cosmetische schade aan je telefoon verminderen, waardoor je wederverkoopwaarde hoog blijft! Hoewel er een paar nadelen verbonden zijn aan telefoongevallen, zoals omvang en kosten, maken de profs het echt allemaal de moeite waard. Een gebarsten schermreparatie kan op de meest recente modellen kosten tot € 250, waarbij oudere modellen tot € 100 kosten. Waarom zou je zo'n dure reparatie nodig hebben als een telefoonhoes een fractie kan kosten? Je leven is op je telefoon, dus bescherm het zo goed mogelijk.

Smartphone Hoesjes

Klantbeoordelingen

5/5
465 Beoordelingen
Bekijk alle reviews