Toestelmerk

1
Samsung

Categorie

2
Samsung Reparatie

Model

3
Samsung Galaxy S22 Ultra

Reparatie

4
Kies uw model
 • Scherm reparatie Touchscreen glas LCD vervangen (A kwaliteit)
  € 279,00
 • Scherm reparatie Touchscreen glas LCD vervangen (origineel)
  € 299,00
 • Batterij Of Accu vervangen
  € 49,00
 • Oplaad connector vervangen
  € 60,00
 • Powerknop aan/uit vervangen
  € 90,00
 • Achter camera vervangen
  € 120,00
 • Voor camera vervangen
  € 65,00
 • Oorspeaker vervangen
  € 85,00
 • Grote speaker vervangen
  € 95,00
 • Waterschade reparatie
  € 85,00
 • Software herstel
  € 35,00
 • Anders
  € 0,00
 • Achterkant
  € 65,00
€ 0,00
Artikelomschrijving

Samsung Galaxy S22 Ultra reparatie

Is het scherm van uw Samsung Galaxy S22 Ultra gebarsten of werkt het scherm niet optimaal meer? Uw Samsung toestel wordt gerepareerd door Telefoonstar deskundigen met jarenlange ervaring. Onze monteurs zijn speciaal opgeleid om uw Samsung Galaxy S22 Ultra te repareren zodat uw toestel weer zo goed als nieuw is! Of neem contact met ons op. Onze medewerkers zullen het probleem voor u vaststellen. Wanneer het nieuwe onderdeel is geplaatst, worden alle functies eerst voor u getest. Waterdichte toestellen worden op waterdichtheid getest.

U kunt uw mobile telefoon langsbrengen bij onze winkel voor de reparatie. Meestal is een afspraak maken niet nodig, kom langs in onze reparatiewinkel wanneer het u uitkomt. Uw toestel kan binnen 30 minuten gerepareerd zijn, dus na een rondje in het centrum in Ede, kunt u uw toestel dan weer ophalen. Uiteraard kunt u ook in onze winkel wachten met een bakje koffie! U kunt voor de reparatie eenvoudig een afspraak maken via onze website. Als u online een vóór 17:00 een afspraak maakt, zorgen wij dat de onderdelen de volgende dag bij ons op voorraad zijn. Als dit toch niet het geval is dan laten wij dit aan u weten.

U kunt uw Samsung Galaxy S22 Ultra ook naar ons opsturen voor een reparatie. Als u uw reparatie aanmeldt via onze reparatiemodule, ontvangt u automatisch een ontvangstbevestiging. Zorg wel dat uw smartphone goed verpakt is, zodat er onderweg geen schade aan uw S22 Ultra kan komen. Nadat uw Samsung is ontvangen zorgen wij dat het toestel op dezelfde dag gerepareerd terug gestuurd. Dan is uw Samsung S22 Ultra weer zeer snel gerepareerd!

Reparatiekosten

Via onze site kunt u eenvoudig zien welke prijs voor uw reparatie geldt. Op onze website kunt u het model en merk van uw smartphone aanklikken. Daarna kunt u per probleem de prijs van de reparatie zien. Mocht uw model er niet bij staan Mail of Bel ons zodat wij u verder kunnen helpen.

Let op: De weergegeven prijzen zijn slechts een indicatie. Weergegeven prijzen kunnen inclusief en exclusief montagekosten zijn, daarom kan de uiteindelijke reparatie duurder of goedkoper uitkomen dan de weergegeven prijzen. Neem verder contact op of kom langs in de winkel voor exacte prijzen.

Garantie

Wij bieden ook garantie op onze reparaties. De garantietermijn is 3 maanden. Wij bieden echter geen garantie op reparaties omtrent waterschade vanwege de aard van deze reparatie. Als uw reparatie niet goed is uitgevoerd, hoeft u natuurlijk niks te betalen.

Onze Service

Bij Telefoonstar staat de tevredenheid van de klant voorop. Wij vinden het dan ook heel belangrijk dat u na de reparatie weer gelukkig bent met uw Samsung. Daarom maken wij uitsluitend gebruik van originele onderdelen. Zo kunnen wij u garantie aanbieden op uw reparatie en zal u hier ook lang profijt van hebben.

Voor de reparatie kijken onze experts naar uw Samsung Galaxy S22 Ultra. Als hierbij andere problemen ontdekt worden waarbij u ook een reparatie kunt gebruiken, zullen wij dit met u overleggen. Ook nemen wij u mee in het gehele reparatie proces. We zullen u vertellen welke reparaties er gedaan moeten worden en hoeveel dit gaat kosten. Hierdoor krijgt u niet opeens een hogere rekening dan u verwacht.

Als wij uw telefoon toch niet kunnen repareren, hoeft u natuurlijk niks te betalen. No cure, no pay, vinden wij ook belangrijk met het oog op klanttevredenheid.

Telefoonstar

Al meer dan 20 jaar hebben wij ervaring met het repareren van smartphones Telefoonstar is gevestigd in het centrum van Ede in de zijstraat naast de Hema. Bij Telefoonstar staat de tevredenheid van de klant voorop. Wij vinden het dan ook heel belangrijk dat u na de reparatie weer gelukkig bent met uw Samsung. Daarom maken wij uitsluitend gebruik van originele en A-kwaliteit onderdelen. Zo kunnen wij u garantie aanbieden op uw reparatie en zal u hier ook lang profijt van hebben.

Voor de reparatie kijken onze experts naar uw Samsung Galaxy S22 Ultra. Als hierbij andere problemen ontdekt worden waarbij u ook een reparatie kunt gebruiken, zullen wij dit met u overleggen. Ook nemen wij u mee in het gehele reparatieproces. We zullen u vertellen welke reparaties er gedaan moeten worden en hoeveel dit gaat kosten. Hierdoor krijgt u niet opeens een hogere rekening dan u verwacht.

Als wij uw telefoon toch niet kunnen repareren, hoeft u natuurlijk ook niks te betalen. No cure, no pay, vinden wij ook belangrijk met het oog op klanttevredenheid. Over ons.

Uw Specialist in Samsung S22 Ultra 5G Reparaties - Telefoonstar Ede

Ontdek Superieure Reparatieservices voor uw Samsung S22 Ultra 5G bij Telefoonstar Ede In onze steeds meer verbonden wereld is een smartphone veel meer dan alleen een toestel; het is uw venster naar de wereld. Bij Telefoonstar Ede begrijpen we dit belang en staan we klaar met een deskundig team om elk probleem met uw Samsung S22 Ultra 5G snel en nauwkeurig op te lossen.

Op Maat Gemaakte Reparatiediensten voor de Samsung S22 Ultra 5G

 • Hoogwaardige Schermvervanging: heeft u last van een gebarsten of niet-functionerend scherm op uw Samsung S22 Ultra 5G? Onze schermvervangingsdienst gebruikt onderdelen van de hoogste kwaliteit om ervoor te zorgen dat uw scherm weer zo goed als nieuw is.
 • Batterijvervanging voor Langdurige Betrouwbaarheid: een falende batterij kan grote hinder opleveren. Met onze batterijvervangingsdienst brengen we de originele levensduur van uw Samsung S22 Ultra 5G terug, zodat u erop kunt vertrouwen dat uw toestel de hele dag meegaat.
 • Camera Reparaties voor Perfecte Foto's: een defecte camera kan de kwaliteit van uw momentopnames beïnvloeden. Onze camera reparatieservice garandeert dat u weer heldere en scherpe foto's kunt maken met uw Samsung S22 Ultra 5G.
 • Software Optimalisatie voor Maximale Efficiëntie: ervaart u softwareproblemen met uw Samsung S22 Ultra 5G? Onze optimalisatiedienst zorgt ervoor dat uw besturingssysteem naadloos werkt, van het installeren van updates tot het oplossen van bugs.
 • Herstel van Water- en Vochtschade: laat water- of vochtschade uw Samsung S22 Ultra 5G niet ten onder gaan. Onze experts gebruiken geavanceerde technieken om uw toestel te herstellen en te beschermen tegen verdere schade.

Waarom Kiezen voor Telefoonstar Ede voor uw Samsung S22 Ultra 5G Reparatie?

 • Deskundige Technici: Ons team bestaat uit professionals met uitgebreide ervaring en specialisatie in de laatste Samsung technologieën, waaronder de Samsung S22 Ultra 5G.
 • Transparante Service: Voor elke reparatie voorzien wij u van een duidelijke diagnose en een volledig kostenoverzicht. U komt bij ons nooit voor verborgen kosten te staan.
 • Kwaliteitsgarantie: Op al onze reparaties, met uitzondering van waterschade, bieden wij een garantie van drie maanden. Zo kunt u met vertrouwen en geruststelling kiezen voor Telefoonstar Ede.
 • Snelle Reparatietijden: We begrijpen het belang van uw tijd. Daarom zetten we ons in om uw Samsung S22 Ultra 5G zo snel mogelijk te repareren, zodat u niet lang zonder uw essentiële toestel hoeft.

Plan Uw Reparatie Vandaag Nog

Bevindt uw Samsung S22 Ultra 5G zich in nood? Neem dan contact op met Telefoonstar Ede voor deskundige reparatie. U kunt onze website bezoeken, ons telefonisch bereiken, of langskomen in onze winkel om uw reparatie in te plannen. Ons toegewijde team staat klaar om u te assisteren en te zorgen dat uw Samsung S22 Ultra 5G weer perfect werkt.

Bij Telefoonstar Ede, begrijpen we de cruciale rol die uw smartphone speelt in uw dagelijks leven. Daarom bieden we niet alleen reparaties van topkwaliteit, maar ook een service die gericht is op het minimaliseren van overlast voor u. Vertrouw op ons voor een snelle, betrouwbare, en transparante service die uw Samsung S22 Ultra 5G terugbrengt naar zijn optimale staat.

Samsung S22 Ultra 5G Reparatie in Ede: Telefoonstar Biedt de Oplossing

Uw Specialist voor Samsung S22 Ultra 5G Reparaties in Ede

Zoekt u een betrouwbare partner voor de reparatie van uw Samsung S22 Ultra 5G in Ede? Telefoonstar is uw expert met meer dan twee decennia aan ervaring in smartphone reparaties. Gevestigd in het bruisende centrum van Ede, vlakbij de Hema, staat ons team klaar om uw Samsung S22 Ultra 5G te repareren met de hoogste standaard van vakmanschap en kwaliteit.

Gebruik van Originele Onderdelen voor uw Samsung Reparatie

Wij begrijpen hoe belangrijk uw Samsung S22 Ultra 5G voor u is. Daarom gebruiken we bij Telefoonstar alleen originele en A-kwaliteit onderdelen voor alle reparaties. Dit zorgt ervoor dat uw toestel na reparatie weer als nieuw functioneert, met de toegevoegde zekerheid van garantie op de uitgevoerde werkzaamheden.

Transparante Diagnose en Reparatieproces

Onze gespecialiseerde technici bieden een grondige diagnose van uw Samsung S22 Ultra 5G. We identificeren niet alleen het onmiddellijke probleem, maar controleren het toestel ook op andere potentiële issues. Voordat we beginnen met de reparatie, informeren we u over de benodigde reparaties en de bijbehorende kosten. Bij Telefoonstar staan helderheid en transparantie centraal; geen onverwachte kosten of verrassingen.

No Cure, No Pay

Klanttevredenheid Voorop Bij Telefoonstar hanteren we een 'no cure, no pay'-beleid voor alle Samsung S22 Ultra 5G reparaties. Als we uw probleem niet kunnen verhelpen, dan betaalt u niets. Ons doel is uw volledige tevredenheid en vertrouwen in onze reparatieservices.

Waarom Kiezen voor Telefoonstar Ede voor uw Samsung S22 Ultra 5G Reparatie?

 • Expertise: Meer dan 20 jaar ervaring in smartphone reparaties.
 • Kwaliteit: Gebruik van uitsluitend originele en A-kwaliteit onderdelen.
 • Transparantie: Duidelijke communicatie over reparatieproces en kosten.
 • Klanttevredenheid: No cure, no pay beleid en garantie op reparaties.
 • Centrale Locatie: Gemakkelijk bereikbaar in het centrum van Ede.

Plan Uw Reparatie In

Is uw Samsung S22 Ultra 5G toe aan reparatie? Neem vandaag nog contact op met Telefoonstar Ede, of bezoek onze winkel voor professionele service en reparatie. Ons team staat klaar om uw smartphone snel en vakkundig te repareren, zodat u zonder zorgen weer gebruik kunt maken van uw toestel.

Contactgegevens en Openingstijden

Voor meer informatie over onze Samsung S22 Ultra 5G reparatieservices, openingstijden, of om direct een afspraak te maken, bezoek onze website of neem telefonisch contact op met Telefoonstar Ede. Wij zijn uw partner voor snelle en betrouwbare smartphone reparaties.

Klantervaringen
 • Samsung Galaxy S22 Ultra
  Vandaag bij telefoonstar.nl voor het vervangen van het glas van een Samsung Galaxy S22 geweest. Alles wordt duidelijk uitgelegd, en is in korte tijd geklaard
 • Samsung Galaxy S22 Ultra scherm reparatie telefoonstar.nl
  Eerlijke prijs. Vriendelijke service en zeer snel klaar.
Schrijf een review

Klantbeoordelingen

5/5
471 Beoordelingen
Bekijk alle reviews