Toestelmerk

1
Samsung

Categorie

2
Samsung Reparatie

Model

3
Samsung Galaxy S22 Plus

Reparatie

4
Kies uw model
 • Scherm reparatie Touchscreen glas LCD vervangen (A kwaliteit)
  € 170,00
 • Scherm reparatie Touchscreen glas LCD vervangen (origineel)
  € 190,00
 • Batterij Of Accu vervangen
  € 49,00
 • Oplaad connector vervangen
  € 69,00
 • Powerknop aan/uit vervangen
  € 70,00
 • Achter camera vervangen
  € 149,00
 • Voor camera vervangen
  € 110,00
 • Wifi reparatie
  € 120,00
 • Oorspeaker vervangen
  € 85,00
 • Grote speaker vervangen
  € 75,00
 • Waterschade reparatie
  € 65,00
 • Software herstel
  € 35,00
 • Prijsopgave voor verzekering
  € 0,00
 • Anders
  € 0,00
 • Achterkant
  € 69,00
€ 0,00
Artikelomschrijving

Samsung Galaxy S22 Plus reparatie

Is het scherm van uw Samsung Galaxy S22 Plus gebarsten of werkt het scherm niet optimaal meer? Uw Samsung toestel wordt gerepareerd door Telefoonstar deskundigen met jarenlange ervaring. Onze monteurs zijn speciaal opgeleid om uw Samsung Galaxy S22 Plus te repareren zodat uw toestel weer zo goed als nieuw is! Of neem contact met ons op. Onze medewerkers zullen het probleem voor u vaststellen. Wanneer het nieuwe onderdeel is geplaatst, worden alle functies eerst voor u getest. Waterdichte toestellen worden op waterdichtheid getest.

U kunt uw mobile telefoon langsbrengen bij onze winkel voor de reparatie. Meestal is een afspraak maken niet nodig, kom langs in onze reparatiewinkel wanneer het u uitkomt. Uw toestel kan binnen 30 minuten gerepareerd zijn, dus na een rondje in het centrum in Ede, kunt u uw toestel dan weer ophalen. Uiteraard kunt u ook in onze winkel wachten met een bakje koffie! U kunt voor de reparatie eenvoudig een afspraak maken via onze website. Als u online een vóór 17:00 een afspraak maakt, zorgen wij dat de onderdelen de volgende dag bij ons op voorraad zijn. Als dit toch niet het geval is dan laten wij dit aan u weten.

U kunt uw Samsung Galaxy S22 Plus ook naar ons opsturen voor een reparatie. Als u uw reparatie aanmeldt via onze reparatiemodule, ontvangt u automatisch een ontvangstbevestiging. Zorg wel dat uw smartphone goed verpakt is, zodat er onderweg geen schade aan uw S22 Plus kan komen. Nadat uw Samsung is ontvangen zorgen wij dat het toestel op dezelfde dag gerepareerd terug gestuurd. Dan is uw Samsung S22 Plus weer zeer snel gerepareerd!

Reparatiekosten

Via onze site kunt u eenvoudig zien welke prijs voor uw reparatie geldt. Op onze website kunt u het model en merk van uw smartphone aanklikken. Daarna kunt u per probleem de prijs van de reparatie zien. Mocht uw model er niet bij staan Mail of Bel ons zodat wij u verder kunnen helpen.

Let op: De weergegeven prijzen zijn slechts een indicatie. Weergegeven prijzen kunnen inclusief en exclusief montagekosten zijn, daarom kan de uiteindelijke reparatie duurder of goedkoper uitkomen dan de weergegeven prijzen. Neem verder contact op of kom langs in de winkel voor exacte prijzen.

Garantie

Wij bieden ook garantie op onze reparaties. De garantietermijn is 3 maanden. Wij bieden echter geen garantie op reparaties omtrent waterschade vanwege de aard van deze reparatie. Als uw reparatie niet goed is uitgevoerd, hoeft u natuurlijk niks te betalen.

Onze Service

Bij Telefoonstar staat de tevredenheid van de klant voorop. Wij vinden het dan ook heel belangrijk dat u na de reparatie weer gelukkig bent met uw Samsung. Daarom maken wij uitsluitend gebruik van originele onderdelen. Zo kunnen wij u garantie aanbieden op uw reparatie en zal u hier ook lang profijt van hebben.

Voor de reparatie kijken onze experts naar uw Samsung Galaxy S22 Plus. Als hierbij andere problemen ontdekt worden waarbij u ook een reparatie kunt gebruiken, zullen wij dit met u overleggen. Ook nemen wij u mee in het gehele reparatie proces. We zullen u vertellen welke reparaties er gedaan moeten worden en hoeveel dit gaat kosten. Hierdoor krijgt u niet opeens een hogere rekening dan u verwacht.

Als wij uw telefoon toch niet kunnen repareren, hoeft u natuurlijk niks te betalen. No cure, no pay, vinden wij ook belangrijk met het oog op klanttevredenheid.

Telefoonstar

Al meer dan 20 jaar hebben wij ervaring met het repareren van smartphones Telefoonstar is gevestigd in het centrum van Ede in de zijstraat naast de Hema. Bij Telefoonstar staat de tevredenheid van de klant voorop. Wij vinden het dan ook heel belangrijk dat u na de reparatie weer gelukkig bent met uw Samsung. Daarom maken wij uitsluitend gebruik van originele en A-kwaliteit onderdelen. Zo kunnen wij u garantie aanbieden op uw reparatie en zal u hier ook lang profijt van hebben.

Voor de reparatie kijken onze experts naar uw Samsung Galaxy S22 Plus. Als hierbij andere problemen ontdekt worden waarbij u ook een reparatie kunt gebruiken, zullen wij dit met u overleggen. Ook nemen wij u mee in het gehele reparatieproces. We zullen u vertellen welke reparaties er gedaan moeten worden en hoeveel dit gaat kosten. Hierdoor krijgt u niet opeens een hogere rekening dan u verwacht.

Als wij uw telefoon toch niet kunnen repareren, hoeft u natuurlijk ook niks te betalen. No cure, no pay, vinden wij ook belangrijk met het oog op klanttevredenheid. Over ons.

Deskundige Samsung S22 Plus Reparaties in Ede bij Telefoonstar

Zoekt u een betrouwbare reparatieservice voor uw Samsung S22 Plus in Ede? Telefoonstar Ede staat voor u klaar met meer dan 20 jaar ervaring in smartphone reparaties. Of het nu gaat om een gebarsten scherm, een versleten batterij, problemen met de camera, of software issues, ons team van deskundige technici biedt een snelle en efficiënte oplossing met gebruik van enkel originele en A-kwaliteit onderdelen.

Hoogwaardige Schermvervanging voor Samsung S22 Plus

Een beschadigd scherm kan de gebruikservaring van uw Samsung S22 Plus aanzienlijk verminderen. Bij Telefoonstar Ede vervangen we uw scherm snel, zodat uw toestel weer als nieuw functioneert.

Batterijvervanging voor Optimale Prestaties

Een batterij die snel leegloopt, kan frustrerend zijn. Laat ons de batterij van uw Samsung S22 Plus vervangen en geniet weer van een hele dag gebruik zonder zorgen.

Camera Reparatie voor Vlekkeloze Foto's

Kampt uw Samsung S22 Plus met camerafouten? Onze experts zorgen ervoor dat u weer heldere en scherpe foto's kunt maken na een professionele reparatie.

Software Optimalisatie voor Soepele Werking

Softwareproblemen kunnen de prestaties van uw Samsung S22 Plus belemmeren. Wij bieden grondige software optimalisatie aan om uw toestel vlekkeloos te laten functioneren.

Water- en Vochtschade Herstel

Heeft uw Samsung S22 Plus waterschade opgelopen? Ons team heeft de expertise om uw toestel te herstellen en toekomstige schade te voorkomen.

Kies voor Telefoonstar Ede

Met onze transparante service, deskundige technici, en snelle reparatietijden, is Telefoonstar Ede de beste keuze voor uw Samsung S22 Plus reparatie. Neem contact op of bezoek ons in Ede voor een snelle en betrouwbare service.

Samsung S22 Plus Reparatie in Ede: Telefoonstar Biedt de Oplossing

Uw Specialist voor Samsung S22 Plus Reparaties in Ede

Zoekt u een betrouwbare partner voor de reparatie van uw Samsung S22 Plus in Ede? Telefoonstar is uw expert met meer dan twee decennia aan ervaring in smartphone reparaties. Gevestigd in het bruisende centrum van Ede, vlakbij de Hema, staat ons team klaar om uw Samsung S22 Plus te repareren met de hoogste standaard van vakmanschap en kwaliteit.

Gebruik van Originele Onderdelen voor uw Samsung Reparatie

Wij begrijpen hoe belangrijk uw Samsung S22 Plus voor u is. Daarom gebruiken we bij Telefoonstar alleen originele en A-kwaliteit onderdelen voor alle reparaties. Dit zorgt ervoor dat uw toestel na reparatie weer als nieuw functioneert, met de toegevoegde zekerheid van garantie op de uitgevoerde werkzaamheden.

Transparante Diagnose en Reparatieproces

Onze gespecialiseerde technici bieden een grondige diagnose van uw Samsung S22 Plus. We identificeren niet alleen het onmiddellijke probleem, maar controleren het toestel ook op andere potentiële issues. Voordat we beginnen met de reparatie, informeren we u over de benodigde reparaties en de bijbehorende kosten. Bij Telefoonstar staan helderheid en transparantie centraal; geen onverwachte kosten of verrassingen.

No Cure, No Pay

Klanttevredenheid Voorop Bij Telefoonstar hanteren we een 'no cure, no pay'-beleid voor alle Samsung S22 Plus reparaties. Als we uw probleem niet kunnen verhelpen, dan betaalt u niets. Ons doel is uw volledige tevredenheid en vertrouwen in onze reparatieservices.

Waarom Kiezen voor Telefoonstar Ede voor uw Samsung S22 Plus Reparatie?

 • Expertise: Meer dan 20 jaar ervaring in smartphone reparaties.
 • Kwaliteit: Gebruik van uitsluitend originele en A-kwaliteit onderdelen.
 • Transparantie: Duidelijke communicatie over reparatieproces en kosten.
 • Klanttevredenheid: No cure, no pay beleid en garantie op reparaties.
 • Centrale Locatie: Gemakkelijk bereikbaar in het centrum van Ede.

Plan Uw Reparatie In

Is uw Samsung S22 Plus toe aan reparatie? Neem vandaag nog contact op met Telefoonstar Ede, of bezoek onze winkel voor professionele service en reparatie. Ons team staat klaar om uw smartphone snel en vakkundig te repareren, zodat u zonder zorgen weer gebruik kunt maken van uw toestel.

Contactgegevens en Openingstijden

Voor meer informatie over onze Samsung S22 Plus reparatieservices, openingstijden, of om direct een afspraak te maken, bezoek onze website of neem telefonisch contact op met Telefoonstar Ede. Wij zijn uw partner voor snelle en betrouwbare smartphone reparaties.

Klantervaringen
Schrijf een review

Klantbeoordelingen

5/5
471 Beoordelingen
Bekijk alle reviews