iPhone reparatie Wageningen

Het laten uitvoeren van een iPhone Reparatie is online erg eenvoudig geworden. Bellen voor het maken van een afspraak is niet nodig, dit kan gewoon online geregeld worden. In ons menu vindt u alle merken van telefoons waarvoor wij reparaties aanbieden. Hier kunt u dan ook uw model tussen vinden. Als u deze aangeklikt hebt, belandt u op de pagina met alle reparaties. U kunt dan uw smartphone opsturen of gezellig langs brengen in Ede. Met opsturen bespaart u reistijd. Het duurt 48 uur voordat u uw iPhone weer terug hebt. Als u naar de winkel komt, heeft u uw iPhone met ongeveer 20 minuten weer terug in handen. Weet u niet precies welke smartphone reparatie u nodig hebt? Neem dan even contact met ons op zodat wij u kunnen helpen.

Waarom kies je voor Telefoonstar iPhone reparatie?

Omdat wij willen dat elke klant volledig tevreden is, maken we uitsluitend gebruik van originele onderdelen. Dit is ook omdat wij u garantie willen kunnen aanbieden op uw reparatie. Hier zult u ook het langst profijt van hebben. Wij willen als Telefoonstar de iPhone reparatie Wageningen voor jou zo makkelijk mogelijk maken. Daarom is onze website Telefoonstar vernieuwd en een stuk veelzijdiger gemaakt. Zodra we de iPhone in ontvangst hebben genomen, begint de reparatie. Wij hebben al 20 jaar ervaring met het uitvoeren van reparaties aan merk telefoons. Hierdoor zult u van ons niet snel horen dat wij een probleem niet kunnen oplossen. Als dit wel het geval blijkt te zijn, brengen we geen kosten in rekening behalve verzendkosten.

Bij Telefoonstar staat de tevredenheid van de klant voorop en dit stralen wij altijd ook uit naar de klant. No cure no pay is daarom iets wat wij erg belangrijk vinden. Als wij tijdens het repareren van uw iPhone iets ontdekken waarbij u ook een reparatie kunt gebruiken, zullen wij dit nooit doen zonder eerst met u te overleggen. Hierdoor krijgt u niet opeens een hogere rekening dan u verwacht had. Telefoonstar is een betrouwbare partij om het uitvoeren van een iPhone reparatie Wageningen aan over te laten.

Telefoonstar

Al meer dan 20 jaar hebben wij ervaring met het repareren van smartphones. Telefoonstar is gevestigd in het centrum van Ede in de zijstraat naast de Hema. Bij Telefoonstar staat de tevredenheid van de klant voorop. Wij vinden het dan ook heel belangrijk dat u na de reparatie weer gelukkig bent met uw iPhone. Daarom maken wij uitsluitend gebruik van originele en A-kwaliteit onderdelen. Zo kunnen wij u garantie aanbieden op uw reparatie en zal u hier ook lang profijt van hebben.

Voor de reparatie kijken onze experts naar uw iPhone. Als hierbij andere problemen ontdekt worden waarbij u ook een reparatie kunt gebruiken, zullen wij dit met u overleggen. Ook nemen wij u mee in het gehele reparatieproces. We zullen u vertellen welke reparaties er gedaan moeten worden en hoeveel dit gaat kosten. Hierdoor krijgt u niet opeens een hogere rekening dan u verwacht.

Als wij uw iPhone toch niet kunnen repareren, hoeft u natuurlijk ook niks te betalen. No cure, no pay, vinden wij ook belangrijk met het oog op klanttevredenheid. Over ons.

Klantbeoordelingen

5/5
471 Beoordelingen
Bekijk alle reviews