Toestelmerk

1
Apple

Categorie

2
iPhone Reparatie

Model

3
iPhone 15 Pro Max

Reparatie

4
Kies uw model
 • Scherm reparatie Touchscreen glas LCD vervangen (imitatie)
  € 429,00
 • Scherm reparatie Touchscreen glas LCD vervangen (A kwaliteit)
  € 549,00
 • Scherm reparatie Touchscreen glas LCD vervangen (origineel)
  € 749,00
 • Batterij Of Accu vervangen
  € 79,00
 • Oplaad connector vervangen
  € 80,00
 • Powerknop aan/uit vervangen
  € 149,00
 • Achter camera vervangen
  € 249,00
 • Voor camera vervangen
  € 120,00
 • Wifi reparatie
  € 220,00
 • Oorspeaker vervangen
  € 129,00
 • Grote speaker vervangen
  € 129,00
 • Waterschade reparatie
  € 65,00
 • Software herstel
  € 35,00
 • Prijsopgave voor verzekering
  € 25,00
 • Anders
  € 0,00
 • Achterkant
  € 149,00
€ 0,00
Artikelomschrijving

iPhone 15 Pro Max - Reparatiediensten bij Telefoonstar: Uw Expertise voor apparaat ondersteuning

De iPhone 15 Pro Max is een meesterwerk onder de smartphones, met indrukwekkende functies en vooruitstrevende technologie. Maar zelfs de meest geavanceerde apparaten kunnen soms reparaties vereisen. Bij Telefoonstar zijn we gespecialiseerd in het herstellen van de iPhone 15 Pro Max, en we begrijpen de waarde van uw toestel. We staan klaar met professionele iPhone 15 Pro Max reparaties om uw smartphone weer in optimale staat te brengen.

Reparatiekosten

Op onze website kunt u eenvoudig de prijzen voor uw reparaties vinden. Selecteer simpelweg het merk en model van uw smartphone, en u krijgt de reparatie prijzen per specifiek probleem te zien. Mocht uw model er niet bij staan Mail of Bel ons zodat wij u verder kunnen helpen.

Houd er rekening mee dat de weergegeven prijzen indicatief zijn. Deze prijzen kunnen inclusief of exclusief montagekosten zijn, waardoor de uiteindelijke kosten van de reparatie hoger of lager kunnen uitvallen dan de weergegeven prijzen. Bovendien kan de duur van de reparatie variëren, omdat elke reparatie uniek is. Neem gerust contact op met ons op of kom langs in onze winkel voor nauwkeurige prijsinformatie.

Scherm reparatie voor iPhone 15 Pro Max

Een gebarsten of beschadigd scherm kan aanzienlijke invloed hebben op uw smartphone-ervaring. Onze deskundigen kunnen het scherm van uw iPhone 15 Pro Max snel en efficiënt vervangen, zodat u kunt genieten van heldere visuals en vloeiende aanraking. Telefoonstar biedt drie opties voor schermreparatie voor uw iPhone 15 Pro Max: imitatie (€429), A-kwaliteit (€489) en origineel (€549). De kosten variëren dus tussen €429 en €549, afhankelijk van uw keuze.

Batterij vervanging voor iPhone 15 Pro Max

Als uw iPhone 15 Pro Max moeite heeft om een volledige dag mee te gaan of als de batterijprestaties zijn verslechterd, kunnen we de batterij vervangen door een nieuwe. Zo kunt u weer ononderbroken genieten van uw iPhone 15 Pro Max. De kosten voor batterijvervanging bedragen €79.

Oplaadconnector vervangen iPhone 15 Pro Max

Een van de meest voorkomende en frustrerende problemen die smartphonegebruikers kunnen tegenkomen, is een defecte oplaadconnector, waardoor uw iPhone 15 Pro Max niet meer kan worden opgeladen. Bij Telefoonstar begrijpen we de hinder die dit met zich meebrengt. We zijn gespecialiseerd in het aanpakken van dit oplaad probleem en bieden deskundige reparatiediensten met de nadruk op snelheid en kwaliteit. De kosten voor het vervangen van de oplaadconnector bedragen €80.

Waterschade herstel

Heeft uw iPhone 15 Pro Max te kampen met waterschade? Bij Telefoonstar Ede bieden we een herstelservice voor waterschade aan voor €65. Houd er rekening mee dat we geen garantie kunnen bieden op deze reparatie vanwege de aard van waterschade.

Software Probleemoplossing iPhone 15 Pro Max

Traagheid, vastlopers en software fouten kunnen de prestaties van uw iPhone 15 Pro Max beïnvloeden. We bieden software herstel om uw apparaat weer soepel en responsief te maken. De kosten voor deze reparatie bedragen €35.

Camera- en audio reparatie voor iPhone 15 Pro Max

Beeldkwaliteit en geluid spelen een essentiële rol in uw smartphone-ervaring. Als u problemen ondervindt met de camera of audio van uw iPhone 15 Pro Max, kunnen onze technici de nodige reparaties uitvoeren om de kwaliteit van uw foto's en geluid te herstellen. We bieden twee opties voor camera-reparaties: vervanging van de frontcamera/selfiecamera (€120) en vervanging van de achtercamera (€249).

Ontgrendeling en netwerk probleemoplossing voor iPhone 15 Pro Max

Als u problemen ervaart bij het ontgrendelen van uw toestel of te maken heeft met netwerkproblemen, staan onze experts klaar om deze problemen snel op te lossen, zodat u ongestoord kunt bellen en internetten. Onze experts zullen het probleem onderzoeken en eventueel oplossen. Een wifi-reparatie voor de iPhone 15 Pro Max kost €220.

Uw Gemoedsrust Gegarandeerd: Onze Garantie bij Telefoonstar voor iPhone 15 Pro Max

Bij Telefoonstar realiseren we ons het cruciale belang van uw mobiele apparaten in uw dagelijks leven. We zijn trots op onze hoogwaardige telefoon reparaties en producten en hebben volledig vertrouwen in de kwaliteit van onze dienstverlening. Om u gemoedsrust te bieden, staan we garant voor al onze reparaties en producten.

Onze Garantie belofte

Hoogwaardige reparaties: We maken uitsluitend gebruik van hoogwaardige onderdelen en onze technici zijn ervaren en gecertificeerd voor het repareren van Apple-producten. Mocht er onverhoopt een probleem optreden binnen drie maanden na de reparatie van uw iPhone 15 Pro Max, dan zullen we dit kosteloos oplossen.

Transparante Prijzen: Bij Telefoonstar hanteren we eerlijke en transparante prijzen voor al onze diensten. U zult nooit te maken krijgen met verborgen kosten. Als de kosten voor een reparatie onverwacht stijgen, zullen we altijd eerst met u overleggen voordat we doorgaan.

Garantie op onderdelen: Voor de onderdelen die we vervangen, bieden we garantie, zodat u zeker kunt zijn van de duurzaamheid en prestaties van uw apparaat. Deze garantieperiode bedraagt drie maanden vanaf de datum van de reparatie.

Klanttevredenheid:Uw tevredenheid heeft bij ons de hoogste prioriteit. Ons vriendelijke en behulpzame team staat altijd paraat om eventuele zorgen of vragen met betrekking tot onze diensten aan te pakken.

Bij Telefoonstar zetten we ons in voor uw klanttevredenheid. Mocht u na de reparatie problemen ondervinden, kunt u altijd bij ons terecht. Houd er rekening mee dat onze garantieperiode van drie maanden niet van toepassing is op reparaties voor waterschade.

Waarom kiezen voor Telefoonstar?

 1. Gecertificeerde iPhone-Experts: Onze technici zijn gecertificeerde iPhone-specialisten met uitgebreide ervaring in het repareren van de nieuwste Apple-apparaten, waaronder de iPhone 15 Pro Max.

 2. Originele Apple-Onderdelen: We maken enkel gebruik van originele Apple-onderdelen om ervoor te zorgen dat uw iPhone 15 Pro Max optimaal presteert en de garantie behouden blijft.

 3. Snelle Service: We begrijpen dat u uw iPhone zo snel mogelijk weer wilt kunnen gebruiken. Onze technici streven ernaar om reparaties doorgaans binnen dezelfde dag uit te voeren.

 4. Transparante Prijzen: Bij Telefoonstar hanteren we eerlijke en transparante prijzen, zonder verrassingen. U weet altijd wat u kunt verwachten.

 5. Klanttevredenheid: Onze tevreden klanten spreken voor zich. Bekijk hun beoordelingen en ontdek waarom ze ons vertrouwen voor al hun iPhone-reparaties.

Onze Diensten voor de iPhone 15 Pro Max

 • Schermreparatie: Onze technici herstellen gebarsten en beschadigde schermen met zorg en precisie.

 • Batterijvervanging: Laat een versleten batterij vervangen voor een langere levensduur van je iPhone 15.

 • Camera- en Sensorreparatie: Reparatie van camera's, gezichtsherkenning, en andere sensoren voor optimale prestaties.

 • Softwareproblemen: Oplossingen voor softwareproblemen, updates en fouten.

 • Water- en Vloeistofschadeherstel: Snelle en effectieve reparaties voor waterschade.

 • Accessoire vervanging: Vervanging van knoppen, poorten en andere accessoires.

 • Diagnostiek en Probleemoplossing: We onderzoeken en lossen onbekende problemen op.

Reparaties en Prijzen

Reparatie Prijs (in €)
Scherm reparatie Touchscreen glas LCD vervangen (imitatie) € 429,00
Scherm reparatie Touchscreen glas LCD vervangen (A kwaliteit) € 489,00
Scherm reparatie Touchscreen glas LCD vervangen (origineel) € 549,00
Batterij Of Accu vervangen € 79,00
Oplaad connector vervangen € 80,00
Powerknop aan/uit vervangen € 149,00
Achter camera vervangen € 249,00
Voor camera vervangen € 120,00
Wifi reparatie € 220,00
Oorspeaker vervangen € 129,00
Grote speaker vervangen € 129,00
Waterschade reparatie € 65,00
Software herstel € 35,00
Prijsopgave voor verzekering € 25,00
Anders € 0,00
Achterkant € 149,00

 

Onze Dienstverlening

Bij Telefoonstar realiseren we ons hoe belangrijk uw smartphone is in uw dagelijks leven. Daarom hebben we ons toegewijd om u de hoogste kwaliteit service te geven. Onze prioriteit is uw tevredenheid, met ons team van deskundige technici en onze vastberadenheid om uitmuntendheid te bereiken. Wij zijn de betrouwbare keuze voor al uw iPhone 15 Pro Max reparaties en gerelateerde diensten.

Telefoonstar

Met meer dan twee decennia ervaring in smartphone reparaties, is Telefoonstar gevestigd in het hart van Ede, in een zijstraat nabij de Hema. Bij Telefoonstar stellen we de klanttevredenheid voorop. Het is van groot belang voor ons dat u na de reparatie volledig tevreden bent met uw iPhone 15 Pro. Daarom gebruiken we uitsluitend originele en hoogwaardige A-kwaliteit onderdelen. Hierdoor kunnen we u garantie bieden op de uitgevoerde reparatie, zodat u er langdurig van kunt profiteren.

Onze deskundigen bekijken grondig uw iPhone 15 Pro voorafgaand aan de reparatie. Als er andere potentiële problemen worden ontdekt waarvoor reparatie nodig is, zullen we dit met u bespreken. We betrekken u volledig bij het gehele reparatieproces, waarbij we duidelijk aangeven welke reparaties noodzakelijk zijn en welke kosten daarmee gemoeid zijn. Zo komt u niet voor onverwachte verrassingen te staan.

Bij ons geldt ook het principe "no cure, no pay." Als we onverhoopt uw telefoon niet kunnen repareren, hoeft u uiteraard niets te betalen. Dit benadrukt ons streven naar klanttevredenheid. Over ons.

Vraag en antwoord iPhone 15 Pro Max Reparatie

Vraag 1: Hoeveel kost het om het scherm van mijn iPhone 15 Pro Max te vervangen?

Antwoord: De kosten voor het vervangen van het scherm kunnen variëren, afhankelijk van welke kwaliteit scherm u kiest. Bij Telefoonstar bieden wij bij deze reparatie drie verschillende keuzes aan. U kunt kiezen uit imitatie (€429), A-kwaliteit (€489) en origineel (€549).

Vraag 2: Is mijn iPhone 15 Pro Max nog steeds waterdicht na een reparatie?

Antwoord: Na een reparatie is uw iPhone 15 Pro Max niet waterdicht meer.

Vraag 3: Hoe lang duurt een reparatie gemiddeld?

Antwoord:De duur van een reparatie hangt af van het soort reparatie en de beschikbaarheid van onderdelen. Een schermvervanging kan meestal binnen een uur worden uitgevoerd, terwijl complexere reparaties langer kunnen duren. Bij het afleveren van uw iPhone 15 Pro Max in onze winkel, zullen wij u een indicatie geven van de duur van de reparatie.

Vraag 4: Wat gebeurt er als mijn iPhone 15 Pro Max niet meer onder de garantie valt?

Antwoord: Als je iPhone niet meer onder de garantie valt, zul je de kosten van de reparatie zelf moeten betalen. Bij Telefoonstar Ede voeren wij goedkope en voordelige reparaties uit. Dé winkel waar u uw iPhone dus voordelig kunt herstellen.

Vraag 5: Kan ik zelf mijn iPhone 15 Pro Max repareren?

Antwoord: Apple raadt doorgaans niet aan om zelf reparaties uit te voeren, omdat dit de garantie kan schaden en je toestel kan beschadigen. Wij raden dit ook af. U kunt het beste uw iPhone 15 brengen naar een reparatiewinkel, zoals Telefoonstar.

Vraag 6: Welke onderdelen kunnen worden gerepareerd op een iPhone 15 Pro Max?

Antwoord: Typische reparaties omvatten scherm vervanging, batterij vervanging, reparatie van de oplaadpoort, en vervanging van knoppen. Bij Telefoonstar bieden wij deze reparaties aan. Ook kunnen wij uw iPhone 15 Pro Max inspecteren op een complex probleem. Zo kunnen wij uw iPhone weer repareren. Geen probleem is te gek, wij kunnen altijd kijken of we uw iPhone nog kunnen repareren.

Vraag 7: Worden originele Apple-onderdelen gebruikt bij reparaties?

Antwoord:Bij door Apple geautoriseerde servicepunten worden meestal originele Apple-onderdelen gebruikt. Ook wij werken met originele Apple onderdelen. Daarnaast bieden wij ook A-kwaliteit en imitatie onderdelen aan. Deze onderdelen zijn kwalitatief ook goed, maar qua prijs goedkoper. Hierdoor kunnen wij de reparaties met deze onderdelen voordeliger voor u aanbieden.

Vraag 8: Hoe weet ik of mijn iPhone 15 Pro Max gerepareerd moet worden?

Antwoord: Als je iPhone problemen vertoont, zoals een gebarsten scherm, slechte batterijduur, of hardwareproblemen, is reparatie waarschijnlijk nodig. Waarschijnlijk merkt u vanzelf welke problemen uw iPhone 15 Pro Max vertoont. Het kan handig zijn om er dan naar te laten kijken door onze werknemers.

Vraag 9: Wat moet ik doen als mijn iPhone 15 Pro Max niet meer wordt ingeschakeld?

Antwoord: Probeer eerst een harde reset door de aan/uit-knop en de volume-omhoog-knop ingedrukt te houden. Als dat niet werkt, breng je de telefoon dan bij ons langs. Onze werknemers kunnen dan kijken of er een probleem met uw iPhone 15 Pro Max is en zo nodig deze verhelpen.

Vraag 10: Worden gegevens gewist tijdens de reparatie?

Antwoord: Bij de meeste reparaties, zoals schermvervangingen, worden je gegevens niet gewist. Maar het is altijd verstandig om een back-up te maken voordat je je iPhone laat repareren. Mocht dit bij een reparatie voorkomen, zullen wij dit altijd voor de reparatie aan u melden.

Vraag 11: Kan ik een gebarsten scherm zelf repareren met een reparatieset?

Antwoord: Het is mogelijk om een scherm zelf te vervangen met de juiste gereedschappen en ervaring. Houd er echter rekening mee dat dit complex kan zijn en de garantie van Apple kan beïnvloeden. Wij raden u ook af dit zelf te proberen.

Vraag 12: Hoe weet ik of mijn iPhone 15 Pro Max nog steeds onder garantie valt?

Antwoord: Je kunt de garantiestatus van je iPhone controleren op de officiële Apple-website of in de Apple Store-app. Mocht u een voordelige reparatie zoeken, bent u bij Telefoonstar aan het juiste adres. Wij bieden 3 maanden garantie op onze reparaties.

Vraag 13: Kunnen softwareproblemen worden gerepareerd?

Antwoord: Ja, bij Telefoonstar bieden wij software herstel aan. Uw softwareproblemen kunnen hiermee opgelost worden.

Vraag 14: Is er een garantie op de reparatie zelf?

Antwoord: Ja, bij Telefoonstar bieden we drie maanden garantie aan op uw reparatie. Dit geldt niet voor waterschade reparaties.

Klantbeoordelingen

5/5
471 Beoordelingen
Bekijk alle reviews