Toestelmerk

1
Apple

Categorie

2
iPhone Reparatie

Model

3
iPhone 14 Plus

Reparatie

4
Kies uw model
 • Scherm reparatie Touchscreen glas LCD vervangen (A kwaliteit)
  € 340,00
 • Scherm reparatie Touchscreen glas LCD vervangen (origineel)
  € 390,00
 • Batterij Of Accu vervangen
  € 79,00
 • Oplaad connector vervangen
  € 80,00
 • Powerknop aan/uit vervangen
  € 149,00
 • Achter camera vervangen
  € 249,00
 • Voor camera vervangen
  € 120,00
 • Wifi reparatie
  € 220,00
 • Oorspeaker vervangen
  € 129,00
 • Grote speaker vervangen
  € 129,00
 • Waterschade reparatie
  € 65,00
 • Software herstel
  € 35,00
 • Prijsopgave voor verzekering
  € 25,00
 • Anders
  € 0,00
 • Achterkant
  € 149,00
€ 0,00
Artikelomschrijving

Kwalitatieve Reparatie voor de iPhone 14 Plus bij Telefoonstar

Uw iPhone 14 Plus is niet zomaar een telefoon; het is een essentieel onderdeel van uw dagelijks leven. Bij Telefoonstar begrijpen we dit en hebben we ons toegewijd aan het leveren van de best mogelijke reparatieservice voor uw iPhone 14 Plus. Met meer dan 20 jaar ervaring in de telefoonreparatiebranche en onze centrale locatie in het hart van Ede, zijn wij de ultieme keuze voor al uw iPhone 14 Plus reparaties.

Reparatiekosten

U kunt eenvoudig de reparatiekosten voor uw toestel vinden op onze website. Selecteer gewoon het merk en model van uw smartphone, en u krijgt de reparatieprijzen per specifiek probleem te zien. Als uw model niet vermeld staat, neem dan contact met ons op via e-mail of Bel, zodat wij u verder kunnen helpen.

Houd er rekening mee dat de weergegeven prijzen indicatief zijn. Deze prijzen kunnen inclusief of exclusief montagekosten zijn, wat de uiteindelijke kosten van de reparatie hoger of lager kan maken dan de weergegeven prijzen. Bovendien kan de duur van de reparatie variëren, omdat elke reparatie uniek is. Neem gerust contact met ons op of kom langs in onze winkel voor nauwkeurige prijsinformatie.

Waarom kiezen voor Telefoonstar voor uw iPhone 14 Plus reparaties?

 1. Originele Onderdelen en Topkwaliteit: Wij maken uitsluitend gebruik van authentieke iPhone-onderdelen van de hoogste kwaliteit, waardoor we garanderen dat uw toestel na de reparatie weer in optimale staat verkeert. Dit zorgt voor duurzaamheid en behoud van prestaties.

 2. Transparante Prijzen: Bij Telefoonstar streven we naar duidelijkheid. Voordat we aan de reparatie beginnen, bespreken we in detail de kosten met u, zodat u niet voor onverwachte uitgaven komt te staan.

 3. Ervaren Technici: Ons team van deskundige technici is volledig toegewijd aan het leveren van de hoogst mogelijke kwaliteit reparatieservice. Met hun uitgebreide expertise kunt u er zeker van zijn dat uw iPhone 14 Plus in goede handen is.

 4. Snel en Efficiënt: We begrijpen dat u uw iPhone 14 Plus zo snel mogelijk weer wilt gebruiken. Daarom zorgen we ervoor dat onze reparaties snel en efficiënt worden uitgevoerd, zonder onnodige vertragingen.

 5. Uitgebreide Reparatiemogelijkheden: Of het nu gaat om een gebarsten scherm, een batterij die niet meer oplaadt, problemen met de camera, of andere hardware- of software kwesties, we hebben de expertise om u te helpen.

Reparaties en Prijzen

Reparatie Prijs (in €)
Scherm reparatie Touchscreen glas LCD vervangen (A kwaliteit) € 340,00
Scherm reparatie Touchscreen glas LCD vervangen (origineel) € 390,00
Batterij Of Accu vervangen € 79,00
Oplaad connector vervangen € 80,00
Powerknop aan/uit vervangen € 149,00
Achter camera vervangen € 249,00
Voor camera vervangen € 120,00
Wifi reparatie € 220,00
Oorspeaker vervangen € 129,00
Grote speaker vervangen € 129,00
Waterschade reparatie € 65,00
Software herstel € 35,00
Prijsopgave voor verzekering € 25,00
Anders € 0,00
Achterkant € 149,00

Kom naar ons voor uw iPhone 14 Plus Reparatie

Onze centrale locatie in het hart van Ede is gemakkelijk te bereiken. We nodigen u van harte uit om contact met ons op te nemen voor al uw iPhone 14 Plus reparatiebehoeften. Wij garanderen hoogwaardige reparaties die uw iPhone 14 Plus weer in perfecte staat brengen. Uw tevredenheid staat bij ons op de eerste plaats, en we kijken ernaar uit om u van dienst te zijn. Vertrouw uw kostbare iPhone 14 Plus toe aan de vakkundige handen van Telefoonstar.

Telefoonstar

Met ruim twee decennia aan ervaring in smartphone reparaties, is Telefoonstar gevestigd in het hart van Ede, in een zijstraat nabij de Hema. Bij Telefoonstar staat klanttevredenheid op de eerste plaats. Het is van groot belang voor ons dat u na de reparatie volledig tevreden bent met uw iPhone 14 Plus. Daarom maken we uitsluitend gebruik van originele en hoogwaardige A-kwaliteit onderdelen. Hierdoor kunnen we u garantie bieden op de uitgevoerde reparatie, zodat u er langdurig van kunt profiteren.

Onze experts inspecteren uw iPhone 14 Plus grondig voorafgaand aan de reparatie. Als er andere potentiële problemen worden ontdekt die reparatie vereisen, zullen we dit met u bespreken. We betrekken u volledig bij het gehele reparatieproces, waarbij we duidelijk aangeven welke reparaties noodzakelijk zijn en welke kosten daarmee gemoeid zijn. Zo komt u niet voor onverwachte verrassingen te staan.

Bij ons geldt ook het principe "no cure, no pay." Als we onverhoopt uw telefoon niet kunnen repareren, hoeft u uiteraard niets te betalen. Dit benadrukt ons streven naar klanttevredenheid. Over ons.

Vraag en antwoord iPhone 14 Plus Reparatie

Vraag 1: Hoeveel kost het om het scherm van mijn iPhone 14 Plus te vervangen?

Antwoord: De kosten voor het vervangen van het scherm kunnen variëren, afhankelijk van welke kwaliteit scherm u kiest. Bij Telefoonstar bieden wij bij deze reparatie twee verschillende keuzes aan. U kunt kiezen uit A-kwaliteit (€340) en origineel (€390).

Vraag 2: Is mijn iPhone 14 Plus nog steeds waterdicht na een reparatie?

Antwoord: Na een reparatie is uw iPhone 14 Plus nog spatwaterdicht.

Vraag 3: Hoe lang duurt een reparatie gemiddeld?

Antwoord:De duur van een reparatie hangt af van het soort reparatie en de beschikbaarheid van onderdelen. Een schermvervanging kan meestal binnen een uur worden uitgevoerd, terwijl complexere reparaties langer kunnen duren. Bij het afleveren van uw iPhone 14 Plus in onze winkel, zullen wij u een indicatie geven van de duur van de reparatie.

Vraag 4: Wat gebeurt er als mijn iPhone 14 Plus niet meer onder de garantie valt?

Antwoord: Als je iPhone niet meer onder de garantie valt, zul je de kosten van de reparatie zelf moeten betalen. Bij Telefoonstar Ede voeren wij goedkope en voordelige reparaties uit. Dé winkel waar u uw iPhone dus voordelig kunt herstellen.

Vraag 5: Kan ik zelf mijn iPhone 14 Plus repareren?

Antwoord: Apple raadt doorgaans niet aan om zelf reparaties uit te voeren, omdat dit de garantie kan schaden en je toestel kan beschadigen. Wij raden dit ook af. U kunt het beste uw iPhone 15 brengen naar een reparatiewinkel, zoals Telefoonstar.

Vraag 6: Welke onderdelen kunnen worden gerepareerd op een iPhone 14 Plus?

Antwoord: Typische reparaties omvatten scherm vervanging, batterij vervanging, reparatie van de oplaadpoort, en vervanging van knoppen. Bij Telefoonstar bieden wij deze reparaties aan. Ook kunnen wij uw iPhone 14 Plus inspecteren op een complex probleem. Zo kunnen wij uw iPhone weer repareren. Geen probleem is te gek, wij kunnen altijd kijken of we uw iPhone nog kunnen repareren.

Vraag 7: Worden originele Apple-onderdelen gebruikt bij reparaties?

Antwoord:Bij door Apple geautoriseerde servicepunten worden meestal originele Apple-onderdelen gebruikt. Ook wij werken met originele Apple onderdelen. Daarnaast bieden wij ook A-kwaliteit en imitatie onderdelen aan. Deze onderdelen zijn kwalitatief ook goed, maar qua prijs goedkoper. Hierdoor kunnen wij de reparaties met deze onderdelen voordeliger voor u aanbieden.

Vraag 8: Hoe weet ik of mijn iPhone 14 Plus gerepareerd moet worden?

Antwoord: Als je iPhone problemen vertoont, zoals een gebarsten scherm, slechte batterijduur, of hardwareproblemen, is reparatie waarschijnlijk nodig. Waarschijnlijk merkt u vanzelf welke problemen uw iPhone 14 Plus vertoont. Het kan handig zijn om er dan naar te laten kijken door onze werknemers.

Vraag 9: Wat moet ik doen als mijn iPhone 14 Plus niet meer wordt ingeschakeld?

Antwoord: Probeer eerst een harde reset door de aan/uit-knop en de volume-omhoog-knop ingedrukt te houden. Als dat niet werkt, breng je de telefoon dan bij ons langs. Onze werknemers kunnen dan kijken of er een probleem met uw iPhone 14 Plus is en zo nodig deze verhelpen.

Vraag 10: Worden gegevens gewist tijdens de reparatie?

Antwoord: Bij de meeste reparaties, zoals schermvervangingen, worden je gegevens niet gewist. Maar het is altijd verstandig om een back-up te maken voordat je je iPhone laat repareren. Mocht dit bij een reparatie voorkomen, zullen wij dit altijd voor de reparatie aan u melden.

Vraag 11: Kan ik een gebarsten scherm zelf repareren met een reparatieset?

Antwoord: Het is mogelijk om een scherm zelf te vervangen met de juiste gereedschappen en ervaring. Houd er echter rekening mee dat dit complex kan zijn en de garantie van Apple kan beïnvloeden. Wij raden u ook af dit zelf te proberen.

Vraag 12: Hoe weet ik of mijn iPhone 14 Plus nog steeds onder garantie valt?

Antwoord: Je kunt de garantiestatus van je iPhone controleren op de officiële Apple-website of in de Apple Store-app. Mocht u een voordelige reparatie zoeken, bent u bij Telefoonstar aan het juiste adres. Wij bieden 3 maanden garantie op onze reparaties.

Vraag 13: Kunnen softwareproblemen worden gerepareerd?

Antwoord: Ja, bij Telefoonstar bieden wij software herstel aan. Uw softwareproblemen kunnen hiermee opgelost worden.

Vraag 14: Is er een garantie op de reparatie zelf?

Antwoord: Ja, bij Telefoonstar bieden we drie maanden garantie aan op uw reparatie. Dit geldt niet voor waterschade reparaties.

Klantervaringen
Schrijf een review

Klantbeoordelingen

5/5
471 Beoordelingen
Bekijk alle reviews