Reviews

 • super kinder watch
  is handig in gebruik, kan ten alle tijden zien waar mijn dochter is. Batterij is wel erg snel leeg! Net geen 2 dagen
 • Als trotse bezitter van de iPhone 15 Pro Max
  Als trotse bezitter van de iPhone 15 Pro Max, was ik op zoek naar een hoesje dat niet alleen mijn kostbare apparaat beschermt, maar ook een vleugje stijl toevoegt aan mijn dagelijkse routine. Het iPhone 15 Pro Max 100% leren hoesje met ruimte voor drie pasjes en een 2-in-1 functie in de kleur bruin bleek de perfecte keuze te zijn.
 • Dit rode leren hoesje voor de iPhone 15 Plus is geweldig!
  Dit rode leren hoesje voor de iPhone 15 Plus is geweldig! Het design is stijlvol, en de ruimte voor drie pasjes en 2-in-1 functie zijn handig. De bouwkwaliteit is uitstekend, en het past perfect. Een must-have voor iPhone 15 Plus-gebruikers.
 • Het design is stijlvol
  Dit zwarte leren hoesje voor de iPhone 15 is perfect. Het design is stijlvol, en de ruimte voor drie pasjes en 2-in-1 functie zijn handig. De bouwkwaliteit is top, en het past perfect. Een must-have voor iPhone 15-eigenaren.
 • Allereerst is het ontwerp van dit hoesje absoluut verbluffend.
  Een van de opvallende kenmerken van dit hoesje is de ruimte voor drie pasjes. Hiermee kan ik mijn belangrijkste kaarten altijd bij de hand hebben zonder dat ik mijn portemonnee hoef mee te nemen. Het is handig, praktisch en zorgt voor een opgeruimde tas of zak.
 • Als trotse eigenaar van de nieuwste iPhone 15
  Als trotse eigenaar van de nieuwste iPhone 15, was ik op zoek naar de perfecte bescherming voor mijn kostbare gadget. Na lang zoeken en vergelijken, besloot ik te investeren in het iPhone 15 100% leren hoesje met ruimte voor drie pasjes en een 2-in-1 functie in een stijlvolle zwarte kleur. En ik moet zeggen, het heeft al mijn verwachtingen overtroffen.
 • mooi toestel
  mooi toestel
 • mooi toestel
  mooi toestel
 • Echt Onder de Indruk van iPhone 14 Reparatie
  Telefoonstar heeft me omver geblazen met hun vakmanschap. Mijn iPhone 14 scherm ziet er weer gloednieuw uit na de vervanging van het touchscreen glas en LCD. Snelle service, vriendelijk personeel en geweldige resultaten. Ga zo door
 • iPhone 14 Scherm als Nieuw
  cadeaus aan Telefoonstar voor de fantastische reparatie aan mijn iPhone X. Het nieuwe touchscreen glas en LCD zijn perfect. Ik kan het verschil niet eens zien! Een echte aanrader voor snelle, hoogwaardige reparaties.
 • Fenomenale iPhone 14 Reparatie.
  Ik was in paniek toen mijn iPhone 14 scherm brak, maar Telefoon Star heeft alles rechtgezet. Het vervangen touchscreen glas en LCD zijn van uitstekende kwaliteit. Mijn telefoon werkt weer als een zonnetje. Bedankt voor de snelle en professionele service!
 • Onberispelijke iPhone 14 Scherm Reparatie!
  Mijn iPhone 14 heeft een tweede kans gekregen dankzij Telefoonstar. Het scherm ziet eruit als nieuw en werkt perfect na de vervanging van het touchscreen glas en LCD. Snelle service en een geruststellende garantie. Topklasse!
 • samsung galaxy a52 reparatie
  Uitstekend werk door Telefoonstar! Scherm ziet er weer perfect uit na hun reparatie. Aanrader!
 • Mijn Tweedehands iPhone X van Telefoonstar
  Mijn beslissing om een tweedehands iPhone X bij Telefoonstar te kopen, heeft me niet alleen een geweldige deal opgeleverd, maar ook een ongeëvenaarde ervaring dankzij de gratis gegevensoverdracht. Telefoonstar bleek een schat aan keuzes te hebben als het gaat om tweedehands smartphones, en ik koos voor de iPhone X. kreeg ik een gedetailleerde uitleg over het toestel en zijn voordelen. De vriendelijke en deskundige medewerkers namen de tijd om mijn vragen te beantwoorden en eventuele zorgen weg te nemen.
 • Vlekkeloze Overgang: Samsung Galaxy S23 Aangeschaft bij Telefoonstar met Gratis Gegevensoverdracht!
  Mijn recente aankoop van de Samsung Galaxy S23 bij Telefoonstar heeft niet alleen mijn verwachtingen overtroffen, maar heeft ook mijn vertrouwen in hun diensten versterkt. De mogelijkheid om het toestel aan te schaffen en mijn gegevens gratis over te laten zetten, maakte mijn ervaring buitengewoon soepel en bevredigend. Bij het binnenlopen van Telefoonstar werd ik begroet door een professioneel en vriendelijk team dat mijn behoeften begreep. Ze legden me uit hoe ze mijn gegevens zouden overzetten van mijn oude telefoon naar de nieuwe Samsung Galaxy S23, zonder extra kosten. De gegevensoverdracht verliep vlekkeloos en ik werd op de hoogte gehouden van elke stap. Binnen korte tijd kreeg ik mijn nieuwe Galaxy S23 terug, met al mijn apps, contacten en bestanden perfect overgezet. Dit bespaarde me niet alleen kostbare tijd, maar zorgde er ook voor dat ik direct kon genieten van mijn nieuwe telefoon zonder gedoe. De Samsung Galaxy S23 zelf heeft indruk op me gemaakt met zijn geavanceerde functies en verbluffende prestaties. Het levendige AMOLED-display, de krachtige hardware en de innovatieve camera-mogelijkheden hebben me in staat gesteld om mijn digitale ervaring naar een hoger niveau te tillen. Wat de klantenservice betreft, was ik onder de indruk van de toewijding van Telefoonstar om ervoor te zorgen dat ik tevreden was met mijn aankoop. Ze beantwoordden al mijn vragen met geduld en vriendelijkheid, en zorgden ervoor dat ik me comfortabel voelde met mijn nieuwe toestel. De mogelijkheid om gegevens gratis over te zetten bij aankoop van de Samsung Galaxy S23 bij Telefoonstar was een echte gamechanger voor mij. Deze extra stap in klantenservice heeft me niet alleen geholpen, maar heeft mijn ervaring aanzienlijk verbeterd. In conclusie, als je op zoek bent naar een betrouwbare plek om de Samsung Galaxy S23 aan te schaffen en je gegevens naadloos over te laten zetten, dan is Telefoonstar de ultieme keuze. Hun deskundigheid, klantgerichtheid en toewijding maken hen tot een voorkeursbestemming voor iedereen die op zoek is naar kwaliteit en gemak. : Samsung Galaxy S23, Telefoonstar, gegevensoverdracht, klantenservice, AMOLED-display, prestaties, aankoop, tevredenheid, gemak, kwaliteit, innovatie.
 • Een Ongeëvenaarde Oplossing!
  In het kort, als je op zoek bent naar een betrouwbare plek voor het vervangen van de oplaadconnector van je Samsung Galaxy A54, zoek dan niet verder dan Telefoonstar. Hun expertise, snelheid en klantvriendelijkheid maken hen de ultieme keuze voor telefoonreparaties in Ede en omgeving.
 • Topervaring!
  Ik ben absoluut tevreden met mijn ervaring bij Telefoonstar en zal hun diensten zeker aanbevelen aan anderen. Dankzij hun voortreffelijke service kan ik nu weer volop genieten van mijn Samsung Galaxy A54!
 • Betrouwbare Oplaad Connector Vervanging voor Samsung Galaxy A54 bij Telefoonstar: Een Topervaring
  Mijn vertrouwde Samsung Galaxy A54 had te maken met een oplaadprobleem dat me behoorlijk in de war bracht. Gelukkig ontdekte ik de uitstekende service van Telefoonstar, die mijn telefoon heeft gered door de oplaadconnector te vervangen en me een opmerkelijke ervaring heeft bezorgd.
 • Een Verbazende Redding: Mijn Waterschade Reparatie bij Telefoonstar in Ede!
  Mijn hart zonk toen mijn geliefde smartphone het slachtoffer werd van waterschade. Gelukkig vond ik een held in de vorm van Telefoonstar in Ede, die mijn telefoon op wonderbaarlijke wijze wist te redden met hun indrukwekkende waterschade reparatiediensten. Vanaf het allereerste contact met Telefoonstar voelde ik me gerustgesteld door hun professionaliteit en expertise. Het team begreep de urgentie van mijn situatie en stond klaar om te helpen. Ze namen mijn beschadigde telefoon in ontvangst en legden me geduldig uit welke stappen ze zouden nemen om het waterschadeprobleem aan te pakken. Wat me echt opviel, was de toewijding van het Telefoonstar-team om mijn telefoon weer tot leven te brengen. Ze gingen grondig te werk en zorgden ervoor dat elke component grondig werd geïnspecteerd en hersteld. De transparante communicatie over de voortgang van de reparatie gaf me vertrouwen dat mijn telefoon in goede handen was. Na enige tijd kreeg ik het geweldige nieuws dat mijn telefoon volledig hersteld was. Ik kon mijn ogen niet geloven toen ik mijn telefoon terugkreeg - het leek wel alsof er nooit waterschade had plaatsgevonden. Het scherm was helder, de functies werkten soepel en mijn telefoon was weer als nieuw! Ik ben diep onder de indruk van de technische vaardigheden en expertise van Telefoonstar. Ze hebben niet alleen mijn telefoon gerepareerd, maar ook mijn vertrouwen in hun diensten hersteld. Hun passie om klanten te helpen en telefoons te redden is echt bewonderenswaardig. Als je ooit in een situatie verkeert waarin waterschade je telefoon in gevaar brengt, raad ik Telefoonstar zonder aarzeling aan. Hun waterdichte reparatieproces en toewijding aan kwaliteit maken hen tot de ultieme keuze voor het redden van je geliefde telefoon. Mijn ervaring was niets minder dan verbazingwekkend, en ik ben hen eeuwig dankbaar voor hun uitzonderlijke service. Waterschade reparatie, Telefoonstar, Ede, professioneel, expertise, transparante communicatie, herstel, technische vaardigheden, betrouwbaarheid, passie, uitzonderlijke service.
 • Nieuw Leven In Mijn iPhone 14 Pro Max: Schermreparatie en Touchscreen Glas LCD Vervanging bij Telefoonstar Ede!
  Na een ongelukkige val van mijn geliefde iPhone 14 Pro Max, was ik op zoek naar een betrouwbare en professionele oplossing voor een schermreparatie en touchscreen glas LCD-vervanging. Gelukkig kwam ik terecht bij Telefoonstar in Ede, en mijn ervaring met hun service was absoluut uitstekend. Bij mijn eerste bezoek aan Telefoonstar werd ik hartelijk begroet door het vriendelijke personeel. Ze luisterden geduldig naar mijn situatie en gaven me een duidelijk overzicht van de reparaties die nodig waren. De transparantie en eerlijkheid waarmee ze de kosten en tijdsduur bespraken, gaf me vertrouwen in hun expertise. De werkelijke reparatie verliep buitengewoon snel en efficiënt. Binnen enkele uren ontving ik al een melding dat mijn iPhone gereed was voor ophalen. Toen ik mijn telefoon terugkreeg, was ik overweldigd door het resultaat. Het scherm was onberispelijk hersteld en het touchscreen glas LCD was vervangen met onberispelijke precisie. Het herstelde scherm zag eruit als nieuw, met levendige kleuren en haarscherpe details. Het touchscreen functioneerde vlekkeloos, waardoor mijn iPhone 14 Pro Max weer net zo responsief was als op de dag dat ik hem kocht. Wat Telefoonstar onderscheidt, is niet alleen hun vakmanschap, maar ook hun klantgerichte benadering. Het personeel was geduldig en vriendelijk, beantwoordde al mijn vragen en zorgde ervoor dat ik me op mijn gemak voelde gedurende het hele proces. De kosten van de reparatie waren precies zoals afgesproken, zonder verrassingen of verborgen kosten. Deze eerlijkheid en transparantie in combinatie met hun uitstekende vakmanschap maken Telefoonstar zonder twijfel de beste keuze voor iPhone-reparaties in Ede. In conclusie, als je op zoek bent naar een vakkundige schermreparatie en touchscreen glas LCD-vervanging voor je iPhone 14 Pro Max, zoek dan niet verder dan Telefoonstar in Ede. Hun professionaliteit, snelheid en klantvriendelijkheid hebben mijn verwachtingen overtroffen en ik beveel hun diensten ten zeerste aan aan iedereen die kwaliteit en betrouwbaarheid waardeert. iPhone 14 Pro Max, schermreparatie, touchscreen glas LCD-vervanging, Telefoonstar, Ede, betrouwbaarheid, vakmanschap, klantgerichtheid, transparantie, responsiviteit, professioneel.
 • Telefoonstar: Een Sterrenwaardige iPhone 11 Reparatie ervaring!
  Onlangs had ik het genoegen om mijn iPhone 11 te laten repareren bij Telefoonstar, en ik ben absoluut onder de indruk van de geweldige service die ik heb ontvangen. Mijn hele reparatie-ervaring was moeiteloos en boven verwachting. Nadat mijn iPhone 11 helaas wat schade had opgelopen, begon mijn zoektocht naar een betrouwbare reparatiedienst. Gelukkig kwam ik Telefoonstar tegen en ik kan met volle overtuiging zeggen dat ik ontzettend blij ben met mijn keuze. Vanaf het moment dat ik hun winkel binnenstapte, werd ik begroet met een vriendelijke glimlach en een professionele houding. Het team luisterde aandachtig naar mijn situatie en legde gedetailleerd uit welke stappen er nodig waren voor de reparatie. Wat me meteen opviel, was de oprechtheid en openheid van het Telefoonstar-team. Ze gaven me een duidelijk overzicht van de verwachte kosten en de geschatte tijd die nodig was voor de reparatie. Er waren geen verrassingen of extra kosten achteraf, wat ik echt waardeerde. De daadwerkelijke reparatie verliep uiterst snel en efficiënt. Binnen enkele uren ontving ik een melding dat mijn iPhone gereed was om opgehaald te worden. Bij het terugkrijgen van mijn telefoon was ik versteld van het resultaat. De schade was volledig verdwenen, alsof het nooit was gebeurd. Bovendien leek mijn iPhone 11 zelfs beter te presteren dan voorheen, wat me positief verraste! Mijn algehele indruk van Telefoonstar is ronduit positief. Hun professionaliteit, vakmanschap en aandacht voor klanttevredenheid zijn opmerkelijk. Telefoonstar heeft niet alleen mijn iPhone 11 gerepareerd, maar ook mijn vertrouwen in hun diensten versterkt. Ik ben blij dat ik een betrouwbare plek heb gevonden voor eventuele toekomstige reparaties. In conclusie, als je op zoek bent naar een uitstekende reparatieservice voor je iPhone 11, hoef je niet verder te kijken dan Telefoonstar. Ze bieden eerlijkheid, kwaliteit en snelheid, en ik kan ze zonder aarzeling aanbevelen. Mijn ervaring was fantastisch, en ik ben er zeker van dat die van jou dat ook zal zijn!
 • iPhone14 pro scherm
  Onlangs heb ik deelgenomen aan de schermreparatiedienst van Telefoonstar voor mijn geliefde iPhone 14 Pro, en ik ben vol lof over de professionele service en de algehele ervaring die ik heb ontvangen. Na een ongelukkige val leek mijn iPhone14 pro scherm onherstelbaar beschadigd. Ik was er kapot van, omdat ik afhankelijk ben van mijn telefoon voor werk en persoonlijke zaken. Gelukkig werd mij Telefoonstar] aanbevolen door een vriend, en ik ben zo blij dat ik hun diensten heb gekozen. Vanaf het moment dat ik contact opnam met Telefoonstar, voelde ik me in goede handen. Hun klantenserviceteam was vriendelijk, beleefd en snel in het beantwoorden van al mijn vragen. Ze gaven me duidelijke informatie over het reparatieproces, de kosten en de geschatte tijdlijn. Bij mijn bezoek aan de winkel werd ik begroet door een goed georganiseerde en schone omgeving. Het personeel begroette me hartelijk en nam mijn telefoon in ontvangst voor een snelle evaluatie. Binnen een korte tijd kreeg ik te horen dat ze de schermreparatie konden uitvoeren en dat het binnen een uur klaar zou zijn. Wat me echt opviel, was de transparantie en eerlijkheid van Telefoonstar. Ze communiceerden openlijk over de kosten en verzekerden me dat er geen verborgen kosten zouden zijn. Ik waardeerde hun eerlijkheid enorm. Toen ik mijn iPhone 14 Pro ophaalde, was ik verbaasd over het resultaat. Het scherm was weer als nieuw - er was geen enkel spoor van de eerdere schade. Bovendien hadden ze mijn telefoon zorgvuldig schoongemaakt en gecontroleerd op eventuele andere problemen. Ik kan Telefoonstar ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en vakkundige schermreparatiedienst. Hun toewijding aan kwaliteit, klantenservice en eerlijke prijzen heeft me echt onder de indruk gebracht. Mijn iPhone 14Pro ziet er weer als nieuw uit, en ik kan niet dankbaarder zijn voor de uitstekende zorg die ik heb ontvangen.
 • Samsung galaxy s23 plus
  Nieuw telefoon gekocht
 • Iphone 13 Mini Batterij Vervangen
  Supervriendelijke man met een nette werkhouding. De reparatie werd snel uitgevoerd en hij heeft prachtig werk afgeleverd.
 • accu vervangen iphone11pro
  Super fijne service. Bij Binnenkomst gelijk een nieuwe accu in mijn telefoon.
 • Hoverboard Black
  Ik had een Hoverboard bij de Intertoys gekocht, van de week had deze waterschade en was geen garantievoorwaarden. Toen kwam ik bij telefoonstar ede terecht. Zij hebben mij super goed geholpen en de hoverboard gerepareerd binnen 1 dag! Hij werkt weer helemaal top en de kids zijn er weer blij mee.
 • Samsung Galaxy S20 plus hoesjes zewart
  Zeer mooi, zoals beschreven en goede kwaliteit, snelle levering
 • iPad Pro 12.9 Hoesje zwart
  echt strak en luxe uiterlijk op zoek naar een bookcase van leer en moet dit hoesje niet te veel kosten, dan is dit de beste optie.bedankt telefoonstar.nl
 • Hoesje iPhone 13 Pro Max
  Fijn hoesje van lekker zacht leer in een woord geweldig.
 • Hoesje iPhone 13
  Ik vind het een mooi hoesje voor iPhone 13. Er is ruimte voor 3 pasjes. bescherming voor zowel de voor-, achter- en zijkant Met handige standaard functie.heel blij me.
 • Hoesje Samsung Galaxy S20 Plus
  Prachtige kleur. Mooi materiaal en handig in gebruik. Een echte aanrader
 • S21utra scherm reparatie
  Wat een toppers. Van begin tot eind perfect te hulp gestaan. Vriendelijk, behulpzaam en correct personeel. Voor mij geen ander dan telefoonstar.nl/Ede
 • telefoonstar.nl
  Bedankt telefoonstar.nl voor de service en fijne benadering, professionaliteit en kwaliteit. Dit bedrijf is top.
 • Hoesje iPhone 12 Mini
  Deze hoes is om meerdere redenen goed: Hij sluit goed af Ligt prettig in de hand De pashouders zijn soepel en bieden ruimte aan eventueel 2 pasjes op elkaar, dus 4 in totaal.
 • Universeel tablet leren bookcase 8-11 inch zwart
  Tablet is goed beschermd,gemakkelijk om te draaien tijdens gebruik,raad dit iedereen aan
 • iphone 12 mini hoesje
  Top, niets meer te zeggen, prima kwaliteit mooie hoesje voor iPhone 12 mini
 • iPhone 13 hoesje Leer
  Kwalitatief héél mooi lederen ‘Wallet’-hoesje. 3 sleufjes om pasjes in te bewaren,Wat héél handig is is dat het ‘kuipje’ waarin de IPhone 13 zelf zit, héél gemakkelijk uit de wallet gepakt kan worden
 • S8 reparatie
  Ik ben erg te spreken over deze winkel telefoonstar Ede. Ze zien je als een volwaardige klant inplaats van een nummertje. Je kostbare tijd wordt niet verprutst en ter plekke geholpen. Voor mij is dit de enigste plek waar ik kom repareren puur door de service.
 • Iphone 12 achterkant camera Vervangen
  Nadat de camera aan de achterkant van mijn telefoon kapot ging, heb ik hem in deze telefoonwinkel Telefoonstar.nl voor een goedkoop bedrag kunnen laten repareren
 • S9 Scherm Vervangen
  Ik heb mijn Samsung Galaxy S9 scherm vervangen bij de winkel in Ede. Mooie winkel met ruim aanbod. Ze hebben werkelijk alles was met mobiele telefoon te maken heeft. Toen ze mijn Samsung Galaxy S9 scherm aan het vervangen waren heb ik me geen enkele minuut verveeld. Vriendelijke personeel.bedankt telefoonstar.nl
 • iPhone 12 scherm reparatie
  Beste telefoonwinkel in de omgeving. Uiterst vriendelijk en professioneel geholpen voor een eerlijke repair prijs.
 • Apple iPad Pro scherm vervangen
  Ik ben erg tevreden over hoe ze mijn scherm hebben vervangen. Ze zijn ook super goedkoop
 • Samsung Galaxy S21 FE Reparatie
  ik had mijn telefoon laten vallen en er zat een grote barst in dus ben ik de winkel in gelopen en werd vriendelijk geholpen en verliet de winkel tevreden
 • Iphone 13 Pro Max Scherm Reparatie
  Zeer snelle reparatie en goede uitleg
 • Samsung Galaxy S22 Ultra
  Vandaag bij telefoonstar.nl voor het vervangen van het glas van een Samsung Galaxy S22 geweest. Alles wordt duidelijk uitgelegd, en is in korte tijd geklaard
 • IPhone XR Reparatie
  Ik heb mijn iPhone XR bij deze winkel laten repareren en ben heel tevreden over de resultaat.
 • Scherm Reparatie IPhone 13 Pro Max
  Prettige service, ik voel me hier altijd welkom. Ben nu voor de 2e keer hier geweest en ben beide keren hartstikke goed en vriendelijk geholpen.
 • iPhone 13 Pro Max Hoesje
  Super mooi en handig hoesje en tevens portemonnee! Onwijs blij mee!
 • Samsung Galaxy Tab A 10.1 Origineel Premium Hoesje Bruin
  Mooie, solide hoes. Past perfect en voelt stevig aan.
 • Monitor Houder Desktop
  Wat een uitkomst. Deze standaard biedt een goede oplossing voor een ergonomische thuiswerkplek met een laptop en monitor combinatie. De laptop is zo als 2e scherm op gelijkwaardige hoogte te gebruiken. Montage was goed te doen. Wel even puzzelen om de juiste hoogte te vinden, maar eenmaal gevonden dan ben je klaar.
 • nieuwe accu
  Ik kwam hier langs voor een nieuwe accu. Werd uitstekend geholpen voor een betaalbare prijs.
 • Samsung Galaxy A12 128GB Black
  Aanrader, in deze prijsklasse een absolute topper gevonden. Maakt mooie foto, prima accu (gemiddeld 3 dagen voordat hij leeg is). Heel blij mee.bedankt telefoonstar ede
 • oplaadconnector Iphone 12 Pro Max
  Ze hebben de oplaadconnector van mijn telefoon vervangen terwijl ik van me thee genoot. Uitstekend werk
 • Cubot Smartwatch C5 zwart
  Gekocht voor mijn dochter. Ze is er erg blij mee. Stappen, hartslag en slaapritme houdt hij netjes bij. Maar ook al haar social media meldingen krijgt ze binnen op deze watch. Batterij gaat lang mee, wel een week. Lichtgewicht en draagt fijn. Makkelijk te installeren.
 • Samsung Galaxy A12 32GB
  Ongeziene service! De winkel ziet er tip top uit, Klantgericht en veel kennis. Je bent hier op het juiste adres!
 • IPhone 13 Batterij Vervangen
  Super vriendelijke mensen bij telefoonstar ede , de batterij van mijn telefoon na lange tijd weer vervangen voor een nieuwe
 • Samsung Galaxy A11 reparatie
  Gebeld en ik kon langs komen wanneer het mij uitkwam. Bij aankomst ook meteen aan de beurt. Super fijn!
 • Huawei Mate 20 Lite reparatie
  Ik ging mijn telefoon repareren en vond de service super goed. Zeker aan te raden!
 • Iphone 13 Pro Max achterkant camera Reparatie
  Nadat de camera aan de achterkant van mijn telefoon kapot ging, heb ik hem in deze telefoonwinkel Telefoonstar Ede voor een goedkoop bedrag kunnen laten repareren
 • Scherm Reparatie Samsung A30
  Mijn telefoon had een scheur in het scherm waar ik een probleem ondervond bij het lezen van de inhoud, dus ik ging naar deze telefoon winkel Telefoonstarede en het scherm werd binnen 25 minuten vervangen
 • Huawei P30 Pro reparatie
  service was top, klant vriendelijkheid was top en de kwaliteit is goed
 • IPhone 13 Kopen
  Oude telefoon kunnen inruilen voor een mooie prijs en iPhone 13 gekocht. , alleen de volgende dag was de telefoon al binnen en kon ik die ophalen! Blij met de service en 30% korting op hoesje en glasplaatje.bedankt telefoonstar ede.
 • Samsung A41 Glas Vervangen
  Ik heb mijn glas laten maken bij deze vriendelijke meneer. Hij heeft hem echt snel kunnen maken voor mij en ik heb ook garantie gekregen op de reparatie. Dit is echt een aanrader!
 • Iphone 13 Mini Batterij Vervangen
  Super vent. Uiterst vriendelijk, professioneel en geeft goede uitleg. Top mobiel winkel telefoonstar ede
 • Scherm Vervangen Samsung A50s
  Naar behoren mijn scherm vervangen en origineel. Alles is snel gegaan. Vriendelijke man.
 • Apple iPad Pro reparatie
  Ik ben snel geholpen en mijn iPad pro is weer zo goed als nieuw
 • LCD Vervangen Samsung A80
  Wat was onze dochter blij dat haar Samsung A80 zo snel klaar was.bedankt, telefoonstar ede.
 • Problemen met de microfoon
  iPhone 11 Problemen met de microfoon. Telefoonstar heeft dit gerepareerd. Als ik iemand belde en dit liggend deed dan verstond deze persoon mij heel slecht. Het klonk ver weg en krakend geluid. Als ik vervolgens rechtop ging zitten dan was dat probleem weg. Ik hield de telefoon niet anders vast en heb dit met andere telefoons nooit gehad. Ik kon natuurlijk ook ervoor kiezen om recht op te bellen maar een reparatie leek mij het beste en nu kan ik weer bellen zoals ik dat wil.
 • Samsung A52 Scherm Reparatie
  Het scherm van mijn samsung galaxy A52 begaf het bijna en ik heb mijn telefoon in het dagelijkse leven eigenlijk wel hard nodig. Ik ben naar Telefoonstar gegaan voor een reparatie, ik kon hem daar even achterlaten en ben ondertussen even boodschappen gaan doen. Tegen de tijd dat ik terug kwam was de reparatie al voltooid en functioneerde mijn beeldscherm weer zoals hij hoort. Ik vindt dat ze een hele flexible manier van werken hebben. De bon lag ook al direct klaar. Ik mocht het even tekenen in verband met de garantie die ik voor mijn lcd zou krijgen en toen kon ik direct door. Top service!
 • A51 Water schade
  Top! 1630 langsgekomen wegens in water gevallen mobiel Samsung a51.17u liep ik lachend de winkel uit. Kosten slechts 65 euro terwijl de concurenten om de hoek kwamen met het verhaal dat het zeer moeilijk was en 180 euro zou kosten op zijn minst em dsgen voordat de mobiel was gemaakt .top service en vriendelijke medewerker,Telefoonstar.nl
 • Uitstekende service en goede kwaliteit producten
  iPhone 12Pro oplader connector werkt het niet .
 • reparatie S10 Lite
  Mijn gsm had al enigstijd moeite bij het opladen en ik kreeg hier op een gegeven moment genoeg van dus heb ik hem langs laten brengen voor mijn reparatie. Ik heb mijn telefoon aan mijn zoon meegegeven en hij is ermee naar telefoonstar.nl gegaan. Ik moet zegge dat ik het resultaat uitstekend vind! bedankt telefoonstar.nl .
 • Iphone13 mini Achterkant Glas Vervangen
  Met een kapotte achterkant ging ik naar deze Telefoon winkel ede en het werd snel en gemaakt.
 • Iphone Se 2020 Scherm Reparatie
  De gsm wilde niet meer aan. Ik ben met dit probleem naar telefoonstar Ede gegaan en ze hebben het beeldscherm gerepareerd.
 • Huawei Mate 20 Pro Accu vervangen
  Hele vriendelijke dienstverlening. Altijd vriendelijk en beleefd naar hun klanten toe.
 • Iphone 13 Mini Scherm Reparatie
  Super snel en goed geholpen toen ik hier eergisteren in de winkel stond. Ik werd meteen vriendelijk ontvangen en de meneer begon direct aan de scherm reparatie van mijn IPhone13Mini.
 • Samsung Galaxy S21 Plus Reparaties
  Telefoonstar.nl heeft mijn scherm samsung galaxy S21plus vervangen. Een echte aanrader! Gezellige mensen maar ook professioneel. Goed in hun werk. Binnen half uur stond ik al weer buiten met een nieuw scherm voor mijn Samsung galaxy s21plus. Kortom. Helemaal top.
 • IPhone X Reparatie
  Iphone x scherm laten repareren. Het is vakkundig gerepareerd. De glas scherm van mijn iphone x is direct zonder afspraak gerepareerd. Als ik volgende keer weer wat moet repareren kom ik zeker bij Telefoonstar ede .
 • Nieuw Scherm Samsung S21
  Galaxy scherm vervangen in Ede bij Telefoonstar.nl Ik ben zeer snel geholpen door een aardige man. Kreeg nog een heerlijk kopje thee. De scherm van mijn Samsung was binnen 20 min. vervangen. Ik ben tevreden weggegaan
 • IPhone 13 Oplaad connector vervangen
  Super vriendelijke mensen, de Oplaad connector vervangen van mijn IPhone13 met al hele nette service bij Telefoonstar.nl
 • Oplaad connector vervangen Huawei P30 Pro
  Deze telefoonwinkel verdient 5 sterren voor de goede service en kwaliteit. Heb hier zo n anderhalve week ongeveer het Oplaad connector van mijn telefoon laten vervangen en tot nu werkt ie uitstekend. Hij laad snel op en gaat ontzettend lang mee. Top kwaliteit!
 • Iphone 8 Plus Achterkant Vervangen
  Voor reparatie van mijn gsm naar telefoonstar.nl geweest. De 2de keer dat ik hier kom en tevreden ben over de reparatie en ook de vlotte service.
 • Nieuwe accu iPhone 12 pro max
  Ik werd snel en vriendelijk geholpen toen ik in de winkel was voor een nieuwe accu
 • Nieuw Scherm Samsung A70
  Service in de winkel was goed. Ik kon mijn telefoon direct achter laten en een uur later terug komen. Toen ik later terug was gegaan lag mijn gsm al klaar. Het nieuwe glas werkt goed en alles verliep naar tevredenheid.
 • Samsung Galaxy A42 5G Scherm Vervangen
  Fijne telefoonwinkel in ede. Ik ben hier geweest voor het vervangen van mijn glas en werd goed geholpen. Zeer prettige ervaring bij Telefoonstar Ede.
 • Scherm Reparatie Samsung A80 Kosten
  Bijzonder vriendelijk en professioneel!
 • Samsung Galaxy S7 Scherm Reparatie
  Bij binnenkomst zonder afspraak kon telefoon maken direct met mijn s7 reparatie aan de slag. Ik ben heel fijn benaderd en ze geven duidelijke uitleg. Super !bedankt Telefoonstar.nl
 • Samsung S7 Edge Glasplaat Vervangen
  Super service. Scherm van mn Samsung galaxy s7 edge kapot. Binnen 1/2 uur gerepareerd mijn telefoon weer terug. Heerlijk dat het zo snel gedaan was.
 • Samsung Galaxy S22 Ultra scherm reparatie telefoonstar.nl
  Eerlijke prijs. Vriendelijke service en zeer snel klaar.
 • Touchscreen glas vervangen Samsung Galaxy A71
  Het scherm van mijn gsm ter reparatie aangeboden. Meteen geholpen en de reparatie was snel gedaan. Het scherm zit er ook weer goed op terug gelijmd en alles doet het weer perfect.bedankt telefoonstar.nl
 • Samsung S8 Scherm Reparatie
  Het scherm was kapot gevallen. Ik heb hem maar snel langs gebracht bij telefoonstar.nl omdat ik daar al eerdere goede ervaringen heb. Ze hebben mij weer helemaal gelukkig gemaakt telefoonstar.nl .
 • Samsung S9 Scherm Vervangen
  Ik heb hier mijn glas vervangen en ben er zeer tevreden mee
 • Samsung Galaxy S9 Plus reparatie
  Bij deze deel ik ook mijn ervaring over mijn samsung s9 plus scherm reparatie bij telefoonstar ede. Als je hier komt heb je echt het gevoel dat ze je probleem meteen van je schouders afnemen, alles gaat in overleg met je. Ze nemen alle belangrijke informatie met je door. Ook als je van te voren een denkt te weten welke reparatie je nodig hebt komen ze ook met alternatieven die misschien wel beter voor je zijn.
 • Samsung Galaxy S10e Scherm Reparatie
  Mijn Samsung Galaxy S10e is keurig gerepareerd in telefoonstar ede. Medewerker is heel vriendelijk en ik was netjes geholpen
 • samsung s10 plus scherm reparatie
  Woensdag melding gemaakt, donderdag al meteen geholpen Perfecte service Dank je wel telefoonstar ede
 • Touchscreen glas vervangen S10 Lite
  Mooie snelle service, top dat ze binnen een half uur mijn telefoon gerepareerd, echt netjes werk geleverd en gewoon in 1 woord TOP.
 • Galaxy S20 Ultra Scherm Reparatie
  Hele fijne service, aardige meneer, zeer geduldig en legt alles goed uit.
 • Samsung Galaxy Xcover 4s Scherm reparatie
  Snelle en nette service. Bedankt
 • S21 Scherm Vervangen
  Binnen een kwartier was het LCD vervangen galaxy s21 klaar! Snelle, nette service, goede afhandeling en acceptabele prijs!
 • Nieuw Scherm Samsung S21
  Telefoonstar.nl heeft de scherm prima vervangen. Ze zijn snel en oprecht
 • Samsung S21plus Scherm Vervangen
  Nieuw scherm Samsung Galaxy laten plaatsen. Dit is snel en perfect gedaan.
 • samsung galagy s21 plus
  Klantgericht en bieden goede reparatie service. Binnen 20 minuten was mijn Samsung gerepareerd
 • iPhone X Glas Vervangen
  Ben even naar Telefoonstar binnengelopen om het probleem voor te leggen. Ze hadden het onderdeel op voorraad en ik kon het meteen laten maken. Dat noem je pas service. En kwaliteit is op en top!
 • Nieuw Scherm iPhone X
  Top service. Elders konden ze het niet meer maken omdat mijn tel een beetje gebogen was. Hier hebben ze het rechtgetrokken. Super dank!
 • Reparatie Samsung Service Telefoonstar
  Top Zaak! Geen onzin dat er meer kapot is of zo. Ze zijn je meteen van dienst en je merkt dat ze je serieus willen helpen met de beste oplossing.
 • iPhone Reparatie Winkel Prijs 139 euro
  Altijd de beste service bij Telefoon Winkel voor iPhone XS Max
 • P30 Lite scherm vervangen
  Telefoonstar.nl gebeld en scherm werd meteen besteld, eenmaal aangekomen werd ik meteen geholpen. Binnen 25 minuten weer buiten
 • Scherm iPhone XS Vervangen
  Telefoonmaken uitstekende vakman die altijd zijn best doet om je zgm te helpen
 • Samsung S20FE Reparatie
  Aanradertje. Wie zoekt naar service, klantgerichtheid, betaalbare prijzen en heldere communicatie moet zeker Bij Telefoonstar.nl zijn!
 • Apple winkel
  Telefoonstar vriendelijke monteur en snel ook! een aanrader!!!!
 • Reparatiewinkel iPhone
  Fijne service telefoonwinkel Apple, ik voelde al direct op mn gemak. De vriendelijke man heeft het nieuwe scherm mooi in mijn mobiel gemonteerd!
 • Reparatie Samsung S21 Ultra
  Ik ben bij Telefoonstar eerder geweest en kom graag terug als ik ooit iets moet repareren of vervangen. Wat me het meest verbaast, is de oprechtheid van mensen. Bijna. Een jaar geleden wilde ik een nieuwe batterij in mijn Samsung hebben en de persoon die me hielp, controleerde het apparaat eerst en vertelde me dat dit niet nodig was, omdat de batterij nog steeds erg goed was. Er was iets mis met mijn instellingen, dus het apparaat keek de hele tijd, vandaar dat de batterij snel leeg was. Het werd amper gezegd over de handeling en duurde nog maanden. Snelheid is ook een voordeel om mee op te lossen. Prachtige staat en een absolute aanrader !!!!!
 • Telefoonzaak iPhone 12 pro
  Fijne telefoonzaak Telefoonstar. Vriendelijk en betrouwbaar personeel. Ze verstaan hun vak goed en weten goed hoe ze met hun klanten moeten omgaan!
 • Telefoon reparatie Ede
  Ik heb de earspeaker van mijn Samsung A40 bij Telefoonstar laten maken. Het geluid is weer lekker helder. Ik ben wel blij dat ik niet meer met oortjes of op luidspreker hoefde te bellen want dat vond ik echt geen doen. Ik heb dezelfde dag nog een factuur door gemaild gekregen voor de verzekering, dat vind ik ook wel netjes van de monteur m.v.g. de mevrouw met zo veel vragen hahah
 • Iphone 11 Scherm Reparatie
  Glas scherm Iphone xr laten repareren. Doet het nu 100% en binnen 20 minuten klaar. Aardige mensen en goede service bij Telefoonstar. Ik ben blij met mijn nieuwe vervangen iPhone 11 scherm
 • Huawei P Smart 2020
  Huawei P Smart 2020 Reparatie Telefoonstar De scherm van Huawei P Smart 2020 vervangen. Correct afgehandeld bij Telefoonstar
 • Wat kost een Samsung scherm reparatie?
  top service.bedankt Telefoonstar Ede
 • Iphone 12 Mini Reparatie
  Ik kon me mobiel niet meer gebruiken doordat het beeld steeds weg was. Ik hinderde me hier dood aan en ben naar de reparatie telefoonwinkel ede heen geweest om dit te laten repareren. Ik ben vriendelijk te woord gestaan door het personeel en heb hier na het bezoekje aan Telefoonstar Ede geen last meer van gehad.
 • Samsung Galaxy Tab A 10.1T580 scherm reparatie
  De eigenaar van Telefoonstar is zeer vriendelijk en heeft erg goed werk geleverd. Kon mijn Tablet met nieuwe scherm na één uur ophalen. Ik ben zeer tevreden!
 • Nieuw Scherm Samsung Galaxy A52s
  TOP Service. Alles zoals het hoort, niks op aan te merken. Bedank Telefoonstar
 • Iphone 12 Mini Reparatie
  Nadat mijn telefoon viel werkte het niet meer naar behoren. Ik ben langs gegaan bij Telefoonstar ede en de aardige medewerkers konden hier direct wat aan doen. Hele fijne repair winkel ede.
 • Waar kan ik mijn Samsung telefoon laten repareren?
  Samsung Reparatie Telefoonstar. Bij iedere kwaaltje meteen geholpen en dat voor een zeer eerlijke prijs
 • Iphone 12 Mini Scherm Reparatie
  Vandaag langs gekomen voor een nieuw scherm en glasfolie voor mijn iphone12 mini. Zeer vriendelijk en klant gericht ze hebben mij zo goed verder geholpen, ga zo door zou ik zeggen!
 • Touchscreen glas vervangen CAT S40
  Schermreparatie hier laten uitvoeren. Top zaak. Vriendelijke personeel en ook nog professioneel!
 • iPad Scherm Vervangen Kosten
  Speedy service! Klaar terwijl je wacht!!! iPad reparatie Telefoonstar Ede
 • Telefoon Reparatie Ede Centrum Samsung Galaxy S21
  Telefoon Reparatie Ede Centrum Als je telefoon random kapot valt maar je niet te lang zonder telefoon kunt zitten, dan ben je bij Telefoonstar.nl aan het juiste adres! Goede service tegen een betaalbare prijs en je scherm is al binnen 30min vervangen. Super efficiënte service, vanaf nu mijn vaste adres voor telefoon reparatie Telefoonstar ede Centrum naast de Hema !
 • Huawei reparatie Ede
  Telefoonstar.nl is een erg goed en betrouwbaar bedrijf met veel kennis en deskundigheid in huis. De monteur weten met iedere telefoon en tablet reparatie wel raad en staan altijd klaar om je zo goed mogelijke te helpen. Zeer aanbevolen door mij!
 • Telefoonreparatie Ede iPad 10.2 7th generatie glas gebrast
  iPad 10.2 7th generatie Aardige kerel, verstaat zijn vak goed en is vrolijk en vriendelijk tegen zijn klanten. Bij Telefoonstar ben je geen nummertje maar is persoonlijke service prioriteit. Voortaan als ik mijn telefoon of iPad wil laten repareren kom ik regelrecht hier heen voor de desbetreffende reparatie. Vriendelijk bedankt en tot de volgende keer maar weer!
 • Samsung Reparatie Ede S20 scherm
  Voor Samsung Galaxy S 20 scherm kon direct terecht om mijn glas te laten vervangen. Geen lange wachtlijsten- of tijden, ideaal voor wie niet te lang onbereikbaar kan zijn. Topservice Telefoonstar.nl!
 • microfoon defect Telefoonreparatie Ede
  Ik ben vriendelijk en goed geholpen bij het vervangen van mijn iPhone 11 microfoon en kom zeker terug bij Telefoonstar.nl!
 • Telefoonwinkel Ede iPhone X Reparatie
  Fijn bedrijf Telefoonstar. Vriendelijke personeel en ze repareren vliegensvlug. Mijn IPhone X glas ziet er weer schitterend uit en de prijs was opzicht goed te doen. Topervaring, Ik ga nooit meer naar een ander voor telefoon reparatie of ipad reparatie! Raad het een ieder aan!
 • Scherm Reparatie Ede
  Telefoonstar vriendelijke monteurs, prettig in omgang. Direct een oplossing voor je probleem en geven net dat extra beetje service. Mijn iPhone XR scherm was dan ook zo weer de oude, heel het bezoekje heeft me volgens mij nog geen 35 min gekost. Uitstekend bedrijf!
 • IPhone Reparatie Ede 11 Pro Max
  Persoonlijke en flexibele telefoonreparatie service Telefoonstar. Zeer vriendelijke mensen die je goed helpen en uitleggen hoe de vork in de steel steekt. Goede kwalitatieve reparaties. Opzicht betaalbaar en je krijgt ook echt waar voor je geld. Een blijvertje als je het mij vraagt! mijn iPhone 11 Pro Max doet perfect
 • Telefoon Reparatie Ede Centrum
  Goed en professioneel geholpen bij mijn iPhone SE 2020 reparatie. Ik ben vooraf goed ingelicht, ik ben goed op de hoogte gehouden en kon mijn iPhone dezelfde dag al komen halen. Topbedrijf Telefoonstar ede Centrum, zeer prettige ervaring !
 • IPhone Scherm Reparatie Telefoonstar.nl
  Nooit geen problemen ervaren bij Telefoonstar. De service is uitstekend Prijskwaliteit verhouding is correct en de medewerkers ontvangen je op een natuurlijk spontane wijzen en leggen je alles met alle plezier en op het gemakje uit. Zeker een aanrader!
 • IPhone Repair Ede
  Vandaag weer het glas van mijn gsm laten vervangen.Telefoonstar.nl het kon direct geregeld worden en ben ook vandaag weer vriendelijk geholpen!
 • Oplaad aansluiting iPhone 8
  Telefoon Star Superwinkel. Ik kreeg uitgebreide aandacht van de monteur die mij oprecht en goed heeft geholpen bij het vervangen van mijn iPhone 8 oplaad aansluiting. Kom hier zeker terug!
 • iPhone 11 Pro Max lcd scherm
  Het vervangen van mijn iPhone 11 Pro Max scherm is uitsteken gedaan. Het personeel helpt je vriendelijk en is eerlijk en helder in de uitleg en prijzen.
 • Smartphone Reparatie winkel
  Ik had een probleem bij het opstarten van mij Samsung Galaxy A12, Zij hebben dit heel goed voor mij opgelost. Ik kan ze iedereen aanraden!!
 • Gsm Reparatie Ede
  Telefoon kapot! Telefoonstar staan voor je klaar. Bij noodsituaties kunnen zij je mobiel vliegensvlug maken.
 • Refurbished iPhone X 64GB Silver
  Zeer correct
 • Tweedehands iPhone XR 64GB zwart
  Tweedehands iPhone XR 64GB zwart gekocht Prima. Het zou nog beter zijn wanneer de batterijcapaciteit erbij zou staan
 • Accu bij 30% uitviel. opgelost worden met een nieuwe accu
  iPhone XR hierheen gebracht omdat ie al bij 30% uitviel. Dit kom opgelost worden met een nieuwe accu. Ook mijn scherm was niet meer heel en kreeg daar korting op. Helemaal zoals het hoort. Telefoonstar Zeer vriendelijke mensen met verstand van zaken. Echt een aanrader!
 • Scherm Vervangen iPad Pro 12.9 2017
  Fijne service Telefoonstar, mensen met verstand van Technologica en alles eromheen. Ware experts!
 • iPad Xs Reparatie
  Kom al jaren bij Telefoonstar voor alle reparaties van het gezin. Geloof me, er is geen betere in mijn omgeving. De meeste reparatiewinkels zijn altijd duurder, trager en niet zo professioneel.
 • Iphone Xs Scherm Vervangen
  iPhone 11pro Scherm Vervangen Afspraak is afspraak. Ben keurig geholpen bij de reparatie van mijn iPhone 11 Pro scherm, en mocht er toch iets niet helemaal goed gaan dan kun je altijd terecht.
 • Scherm Samsung Galaxy A51 Vervangen
  Scherm Samsung Galaxy A51 Vervangen Mega snelle scherm reparatie!!!!
 • Scherm Vervangen Iphone 11
  De eigenaar is zeer vriendelijk en heeft erg goed werk geleverd. Kon mijn iPhone 11 met nieuwe scherm na één uur ophalen. Ik ben zeer tevreden over telefoonreparatie winkel Star!
 • Scherm Reparatie iPhone Xs
  Scherm Reparatie iPhone Xs Op zaterdag mijn iPhone XS afgegeven en toch dezelfde dag op kunnen halen. Wat een vriendelijke man is het, hele fijne zaak Telefoonstar. Volgende keer ga ik weer hierheen! En dat is niet alleen omdat ik meteen geholpen werd maar ook hoe het is gemaakt.
 • Top hoesje
  Echt een top hoesje heeft een goeie bescherming voor het scherm en ligt lekker in de hand
 • Geweldig mooie telefoon
  Aantal weken geleden gekocht bij telefoonstar ede en ontzettend blij mee. Snel toestel met fijne touchscreen.
 • Telefoon Reparatie Ede Centrum
  Goed en professioneel geholpen bij mijn Tab A 10.1 reparatie. Ik ben vooraf goed ingelicht, ik ben goed op de hoogte gehouden en kon mijn Tablet dezelfde dag al komen halen. Topbedrijf, zeer prettige ervaring !
 • Reparatiewinkel Ede
  Telefoonstar heeft verstaat van zijn vak goed en is vrolijk en vriendelijk tegen zijn klanten. Hier ben je geen nummertje maar is persoonlijke service prioriteit. Voortaan als ik mijn Samsung Galaxy S10 wil laten repareren kom ik regelrecht hier heen voor de desbetreffende telefoonreparatie. Vriendelijk bedankt en tot de volgende keer maar weer!
 • Telefoonreparatie Ede
  Klant is koning houding, vriendelijke en nette behandeling. Alles word goed met je gecommuniceerd en je krijgt ook goede bruikbare tips om het in het vervolg te kunnen voorkomen. Hét adres voor degelijke telefoonreparatie!
 • Telefoon Winkel Ede
  Fijn bedrijf Telefoonstar, de beste waar ik tot nu toe mijn telefoon heb laten maken. Komen netjes al hun afspraken na en zijn erg service gericht. Nette en eerlijke prijzen en goede kwaliteit!
 • Samsung Reparatie Ede
  Fijn bedrijf. Vriendelijke personeel en ze repareren vliegensvlug. Mijn Samsung Galaxy FE glas ziet er weer schitterend uit en de prijs was opzicht goed te doen. Topervaring, Ik ga nooit meer naar een ander voor telefoon reparatie of Tablet reparatie! Raad het een ieder aan!
 • IPhone Reparatie Ede
  Ik kwam binnen met een kapot iPhone 11 scherm, de vriendelijke monteur wist er direct raad mee en heeft me meteen goed geholpen. Degelijke reparaties, prima tarieven en uitmuntende service. Al met al heb ik een zeer prettige ervaring met Telefoonstar!
 • Samsung Galaxy Tab S6 Lite SM-P610
  Persoonlijke en flexibele tablet reparatie service. Zeer vriendelijke mensen die je goed helpen en uitleggen hoe de vork in de steel steekt. Goede kwalitatieve reparaties. Opzicht betaalbaar en je krijgt ook echt waar voor je geld. Een blijvertje als je het mij vraagt!
 • Samsung Reparatie Ede
  Fijne service waar je gemakkelijk gebruik van kunt maken. Zeer gebruiksvriendelijke website en flexibele werkwijze. Mijn Samsung Galaxy Tab S6 kon direct vervangen worden en ik had me Samsung Galaxy Tab S6 binnen no time weer terug. Prettige service en uiterst vriendelijke monteur.
 • Telefoonwinkel Ede
  Vriendelijke service, snelle reparatie, nuttige tips en goede nette afhandeling. Alles verliep goed en soepeltjes, zo een goede service heb ik al lang niet meer gezien. Aanrader.
 • elektronica reparatie ede Samsung Galaxy S21 reparatie
  Goed en professioneel geholpen bij mijn Samsung Galaxy S21 reparatie. Ik ben vooraf goed ingelicht, ik ben goed op de hoogte gehouden en kon mijn Samsung Galaxy S21 dezelfde dag al komen halen. Topbedrijf, zeer prettige ervaring !
 • iPhone 12 Pro Scherm reparatie Prijs
  iPhone 12 Pro Scherm Vervangen Prijs Prijs is prijs zonder dat er nog meer bij komt. Snel en vakkundig en de service is goed !!
 • iPhone X Batterij Vervangen
  iPhone X Batterij Vervangen Ik heb een accu voor mijn iPhone X gekocht. De service is super en er hangt een hele vrolijke sfeer in de winkel
 • Apple iPhone XR Scherm Vervangen Prijs
  Apple iPhone XR Scherm Vervangen Prijs Het zijn professionals. Reparatie Smartphone
 • Huawei P Smart plus Batterij Vervangen
  Huawei P Smart plus Batterij Vervangen Een Telefoonwinkel die veel belang hecht aan de tevredenheid van hun klanten is Telefoonstar.
 • Huawei Mate 30 Pro Glas Vervangen
  Huawei Mate 30 Pro Glas Vervangen Zeker een bedrijf waar je heen moet gaan als je een kapot glas van een Huawei moet vervangen. Namens een klant met ervaring bij dit bedrijf
 • Apple iPhone SE Scherm Vervangen
  iPhone SE Scherm Vervangen Prijs Prijs is prijs zonder dat er nog meer bij komt. Snel en vakkundig en de service is goed Bij Telefoonstar!!
 • Samsung Galaxy S9 Plus accu Reparatie
  Samsung Galaxy S9 Plus Scherm Reparatie De accu van mijn Samsung S9 plus was stuk. Ik heb online even gekeken en vergeleken en ik zag dat Telefoonstar de grootste telefoonketen van de Nederland is dus was mijn keuze snel gemaakt. Ik wist ook meteen waarom zij de grootste zijn. zij voldoen echt aan al mijn eisen: zij zijn snel, klantvriendelijk, hebben goede prijzen, zij zijn goed vindbaar (zowel op google als telefonisch), ze hebben veel winkels dus voor veel mensen zijn de daarom ook goed vindbaar en stralen daardoor ook wel professionaliteit uit weetje wel. Ik voel me er persoonlijk veiliger bij dan zo een klein winkeltje die voor een paar tientjes je telefoon maakt. Dus ik ben er wel echt tevreden over Telefoonreparatie Telefoonstar
 • Samsung S20 Scherm Vervangen
  Samsung Galaxy S20 Scherm Vervangen Afgelopen zaterdag naar Telefoonstar langs gegaan. Ze konden me gelijk helpen. De service was zoals altijd weer goed.
 • Samsung A70 Scherm Vervangen
  A70 Scherm Vervangen Vriendelijk geholpen, Het glas van Samsung A70 Scherm in stukjes kapot. De vriendelijke man kon direct aan de reparatie beginnen waardoor ik mijn Samsung A70 Scherm binnen no time weer terug had bij Telefoonstar!
 • Scherm Vervangen Apple iPhone X
  Scherm Vervangen Apple iPhone X Super fijne reparatiewinkel Telefoonstar met top service. Het scherm moest worden vervangen. De aardige medewerker heeft me goed geholpen en het scherm werd dezelfde dag al gerepareerd.
 • telefoonreparatie winkel iPhone 7 scherm
  iPhone 7 Scherm Vervangen. Prima kwaliteit Telefoon Star
 • iPad 10.2 2020 Nieuw Scherm Reparatie
  iPad 10.2 2020 Nieuw Scherm Telefoonstar.nl gebeld voor een scherm. Die hadden ze op voorraad en ik kon dezelfde dag langs komen voor reparatie. Het verliep volgens afspraak en geen extra kosten erbij.
 • Glas protector bescherming Uitstekende service en goede kwaliteit producten
  Glas protector bescherming Uitstekende service en goede kwaliteit producten Bedankt Telefoonstar
 • Apple iPhone 12 Mini Camera kapot
  De camera aan de achterkant van mijn iPhone 12 Mini kapot ging, heb ik hem in deze telefoonwinkel voor een goedkoop bedrag kunnen laten repareren. Telefoonstar Top
 • Scherm touchscreen glas vervangen origineel
  Scherm touchscreen glas vervangen origineel Bij deze zijn ze een aanrader waardig. Ze doen het goed en snel!
 • IPhone 11 Pro Reparatie
  IPhone 11 Pro Reparatie Ben dik tevreden. Ze zijn een aanrader waard!
 • IPhone Hoesje
  Beste ervaring Telefoonstar , snelle levering. Verkeerd gekocht en de oplossingen die aangeboden worden waren meer dan royaal. We hebben een nieuw ontvangen. Top!
 • Senioren Smartphone
  Goed, snel, vriendelijk, service gericht!
 • Stevige Universele iPad/Tablet houder auto (type 7 tot 12.1 inch) 360 graden draaibaar
  Zeer goed
 • Zeer goede klantenservice
  De laatste jaren bestel ik steeds mijn iPhone hoesjes bij Telefoonstar.nl. Geen flauwekul, zeer makkelijk benaderbaar en goed kwaliteit en goed prijzen.
 • iPhone 8 los toestel
  IPhone 8 Refurbished Goed geholpen via de telefoon daarna in de winkel. Vriendelijk en behulpzame personeel. Prijs kwaliteit-verhouding is ook prima. Het resultaat bevalt me heel erg. Kom zeker terug bij Telefoonstar
 • Samsung Galaxy S10e waterschade of vocht Reparatie
  Samsung Galaxy S10e waterschade of vocht Reparatie Goede service en klantgericht !
 • IPhone SE 2020 oor speaker of microfoon reparatie
  IPhone SE 2020 oor speaker of microfoon reparatie Zeer vriendelijk geholpen door een aardige man. Hij heeft zijn best gedaan zodat ik snel weer aan de slag kan.
 • Samsung Galaxy Tab S6 Oplaadconnector reparatie
  Alam is erg vriendelijk en legt je graag alles uit. Hij staat met plezier in de winkel en dat straalt dan ook echt uit. Telefoonstar.nl is een pareltje!!!
 • Scherm IPhone XS Max Vervangen
  Scherm IPhone XS Max Vervangen Geweldige service. Bij binnenkomst meteen aan de beurt en meteen gemaakt. Bedankt!
 • A32 Scherm Reparatie Telefoonstar
  A32 Scherm Reparatie Telefoonstar De scherm van Samsung Galaxy A32 vervangen. Correct afgehandeld bij Telefoonstar
 • Samsung Galaxy A42 Reparatie winkel
  Samsung Galaxy A42 Reparatie Toppers! Was het maar overal zoals deze winkel het doet. Bedankt Telefoonstar
 • scherm IPhone 11 Reparatie Telefoon winkel Ede Centrum Telefoonstar
  scherm IPhone 11 Reparatie De scherm van iPhone 11 vervangen. Correct afgehandeld.
 • Apple IPhone 11 Scherm Reparatie Telefoonstar
  IPhone 11 Scherm Reparatie Telefoonstar Zeer tevreden met mijn iPhone 11 scherm reparatie. Ook nu tijdens de corona crisis konden ze mij direct opvangen. Goede maatregelen, voldoende afstand en mijn iPhone 11 werd ontsmet bij binnenkomst en ontsmet terug geleverd.
 • IPhone 11 Pro Batterij Vervangen
  IPhone 11 Pro Batterij Vervangen Mijn iPhone 11 pro laadde niet meer op. Even gezocht op interneten kom ik op Telefoonstar terecht en ik kon zonder afspraak langs gaan. Hele fijne warme binnenkomst en ik ben meteen geholpen.
 • Refurbished los toestel iPhone 8
  iPhone 8 Twee telefoons besteld op 1e kerstdag. Hierdoor duurde levering iets langer, maar dat is begrijpelijk. 1 vd 2 telefoons had een scherm dat weigerde wat na een reset opgelost was. Beide telefoons hebben ondanks zgan wel wat gebruikssporen. Batterijconditie (%) valt in eerste aanleg tegen, maar zit boven 90% en werkt in praktijk goed. Telefoonstar klantenservice is pro actief en denkt in oplossingen.
 • iPhone X Refurbished tweedehands
  iPhone X Refurbished tweedehands gekocht . Prima omschrijvingen het product, goede prijs-kwaliteitsverhouding en snelle levering.
 • Telefoonreparatie winkel Ede Centrum iPhone 8 scherm reparatie
  Reparatiewinkel voor een goedwerkende toestel en goed advies is het de juiste plek, groot assortiment aan telefoon en tablet hoezen en mocht je in de winkel zelf niks tegen komen dan kun je er ook een laten bestellen en een aantal dagen later op komen halen.
 • Scherm glas vervangen Tab S4
  Telefoonstar.nl is een erg goed en betrouwbaar bedrijf met veel kennis en deskundigheid in huis. De monteur weten met iedere Tablet en telefoon reparatie wel raad en staan altijd klaar om je zo goed mogelijke te helpen. Zeer aanbevolen door mij! Mijn Tablet scherm werkt perfect
 • Telefoonreparatie Ede
  Samsung Galaxy A12 scherm reparatie Klant is koning houding, vriendelijke en nette behandeling. Alles word goed met je gecommuniceerd en je krijgt ook goede bruikbare tips om het in het vervolg te kunnen voorkomen. Hét adres voor degelijke telefoonreparatie is Boogstraat 8 in Ede!
 • iPhone 8 plus scherm reparatie winkel Ede
  De monteur van Telefoonstar in ede centrum heeft de reparatie van mijn aan/uit knop goed en snel uitgevoerd. Ik ben erg blij dat het zo snel mijn iPhone 8 plus scherm gerepareerd kon worden en zal in de toekomst zeker weer terug komen voor telefoon reparatie Ede.
 • Iphone XR scherm reparatie winkel in Ede
  Telefoonstar Ede Persoonlijke en flexibele telefoonreparatie service. Zeer vriendelijke mensen die je goed helpen en uitleggen hoe de vork in de steel steekt. Goede kwalitatieve reparaties winkel voor iPhone XR scherm reparatie . Opzicht betaalbaar en je krijgt ook echt waar voor je geld. Een blijvertje als je het mij vraagt!
 • IPhone X Scherm reparatie Ede
  scherm van mijn iPhone x deed het de helft van de tijd niet en als hij het wel deed moest ik mijn mobiel zo houden dat het beeld niet meer weg viel. Na dit 2 weken gedaan te hebben was ik het echt zat en besloot ik om er toch maar wat aan te gaan doen. Heb eerst online gekeken en vond dat Telefoonstar.nl in Ede heeft, daar had ik wel een goed gevoel bij dus. Was in een tussen uur langs gereden en kon direct geholpen worden. Na werk kon ik mijn mobiel op gaan halen, dat was wel fijn. Nu doet ie het weer helemaal als vanouds. Het personeel was trouwens ook wel behulpzaam. Ik ga sowieso al mijn vrienden naar Telefoonstar sturen.
 • Samsung Galaxy S20 Camera stelt niet scherp reparatie
  Samsung Galaxy S20 achter camera reparatie werkt perfect - zo goed als origineel
 • Huawei P30 Lite scherm reparatie gebarsten
  Huawei P30 Lite scherm reparatie gebarsten Scherm werkt perfect. Alle functies werken naar behoren. Bedankt Telefoonstar Ede
 • Huawei P30 Scherm gebarsten of gebroken? Display vervanging
  Huawei P30 Scherm gebarsten Display vervanging. Vandaag bij telefoonstar.nl voor het vervangen van het glas van een Huawei P30 geweest. Alles wordt duidelijk uitgelegd, en is in korte tijd geklaard
 • iPad 9.7 (2018) A1893, A1954 (6e generatie)
  Telefoon reparatie Ede aardige mensen en ben goed geholpen. Ik heb een iPad 9.7 (2018) A1893, A1954 (6e generatie) bij ze laten repareren en dat bevalt tot nu toe prima. De touch deed het niet meer optimaal en er bleek een beschadiging binnenin te zijn.
 • Telefoon reparatie Ede
  Ik ben zeer goed geholpen, hele snelle en goede service. En vriendelijk personeel. Alles is me van te voren uitgelegd. En de kosten vielen me erg mee zeker in vergelijking met andere telefoonwinkels zaken.
 • Samsung Galaxy A30 Oor speaker of microfoon defect
  Telefoon Reparatie Ede Geweldig beste winkel ooit
 • Samsung Galaxy A22 Laad niet op of laad slecht op
  Telefoonstar telefonisch goed bereikbaar. De zaak zelf ligt centraal in Ede centrum naast Hema en de personeel ontvangt je vriendelijk en luistert goed en beantwoord al je vragen op een heldere en logische manier, geen vaktaal. De heren hebben zeker een hele goede indruk achter gelaten. Ik kan echt iedereen aanraden om je telefoon hier te laten maken.
 • Telefoon reparatie Ede
  Telefoonstar erg goede ervaring met deze telefoon winkel in Ede. Betrouwbare, behulpzame en aardige man. Kon me op laatste moment helpen. Mijn telefoon ging niet meer aan. Na het ontleden en weer in elkaar zetten was het euvel voorbij. Volledig uit de brand geholpen nu met de corona virus is het belangrijk om contact te behouden. Zeker een aanrader!!!
 • Samsung Galaxy A32 5G Scherm gebarsten gebroken Display vervanging
  Telefoon Reparatie Ede Telefoonstar Een open en eerlijk bedrijf die haar klanten op de eerste plaats heeft staan. Ik kom hier jaren en heb altijd goede ervaring met deze zaak.
 • Samsung Galaxy A32 Scherm gebarsten of gebroken? Display vervanging
  Samsung Galaxy A32 4G Touchscreen werkt niet of loopt vast .Ik heb hier laatst mijn smartphone Samsung Galaxy A32 laten repareren. En dus wil ik even laten weten dat ik er super tevreden over ben. Groetjes
 • Samsung Galaxy A51 Zwart, wit of lijnen in beeld
  Samsung Galaxy A51 Zwart, wit of lijnen in beeld Overal gezocht en nergens waar ze mij snel konden helpen. Telefoonstar Ede Centrum naast Hema het onderdeel was pas na een week leverbaar. Hier hadden ze het bij een ander filiaal op voorraad en kon ik de volgende langs komen.
 • Apple iPad (2021) A2604 (9e generatie) Scherm gebarsten of gebroken? Display vervanging

  Telefoon winkel in Ede Centrum Fijne service. Ze vertellen je op voorhand alles wat je moet weten over de reparatie. Ik kwam hier voor een nieuwe display. Ik had al bij 2 andere gekeken maar beide hadden het scherm niet op voorraad. Bij Telefoon Star gelukkig wel. De vriendelijke meneer begon dezelfde dag al aan de reparatie waardoor ik mijn telefoon dezelfde middag al kon komen halen. Topservice, ongetwijfeld een aanrader.

 • samsung s20 fe scherm reageert niet
  De beste telefoon reparatiebedrijf in Ede Telefoonstar.nl. Snelle reparatie en goede monteur. Alles doet het weer. Ik ben zeer tevreden.
 • Uitstekende service en goede kwaliteit producten
  Meteen duidelijke uitleg en de kosten van de reparatie. Daarna is het snel gerepareerd, echt klaar terwijl je wacht. Geen onzin met afspraken of je iPad dagen kwijt. Kort gezegd
 • Samsung Galaxy A51 scherm vervangen
  Samsung Galaxy A51 scherm gemaakt gemaakt . Telefoonstar Prima services. Was goed druk en toch verliep de reparatie redelijk snel. Ondertussen heb ik even een rondje in de winkelstraat gelopen zodat ik niet lang hoefde te wachten
 • Samsung Galaxy A20E scherm vervangen
  Samsung Galaxy A20e scherm gemaakt gemaakt . Telefoonstar Prima services. Was goed druk en toch verliep de reparatie redelijk snel. Ondertussen heb ik even een rondje in de winkelstraat gelopen zodat ik niet lang hoefde te wachten
 • Samsung Galaxy A21S scherm vervangen
  Samsung Galaxy A21S scherm gemaakt gemaakt . Telefoonstar Prima services. Was goed druk en toch verliep de reparatie redelijk snel. Ondertussen heb ik even een rondje in de winkelstraat gelopen zodat ik niet lang hoefde te wachten
 • Samsung Galaxy A22 scherm vervangen
  Samsung Galaxy A22 scherm gemaakt gemaakt . Telefoonstar Prima services. Was goed druk en toch verliep de reparatie redelijk snel. Ondertussen heb ik even een rondje in de winkelstraat gelopen zodat ik niet lang hoefde te wachten
 • Samsung Galaxy A32 scherm vervangen
  Samsung Galaxy A32 scherm gemaakt gemaakt . Telefoonstar Prima services. Was goed druk en toch verliep de reparatie redelijk snel. Ondertussen heb ik even een rondje in de winkelstraat gelopen zodat ik niet lang hoefde te wachten
 • Samsung Galaxy A40 scherm vervangen
  Mijn telefoon viel op de grond en het scherm was volledig kapot, en ik heb hem in deze winkel laten maken. En het duurde maar een uur. Bedankt voor je vriendelijke behandeling Telefoons Star
 • samsung a50 scherm vervangen
  Mijn telefoon viel op de grond en het scherm was volledig kapot, en ik heb hem in deze winkel laten maken. En het duurde maar een uur. Bedankt voor je vriendelijke behandeling Telefoons Star
 • groene streep in beeldscherm samsung Galaxy A42
  Was bij Telefoon reparatie winkel in Ede Ze bieden perfecte service. Met even wachten teverden hebben ze een kapot scherm in een nieuw scherm vetranderd. Petje af
 • strepen in beeldscherm telefoon samsung
  Werken hard en leveren kwaliteit Telefoon Star Ede Top
 • strepen in beeldscherm telefoon
  Telefoonstar in Ede Mijn telefoon laten repareren en dat hebben ze heel goed gedaan, had ik niet verwacht
 • Samsung s10 scherm reparatie goedkoop
  Ik had pas een Samsung Galaxy s10 en hij werkte goed, maar er was een ergernis en telefoonstar heeft dit gerepareerd. Als ik iemand belde en dit liggend deed dan verstond deze persoon mij heel slecht. Het klonk ver weg en krakend geluid. Als ik vervolgens rechtop ging zitten dan was dat probleem weg. Ik hield de telefoon niet anders vast en heb dit met andere telefoons nooit gehad. Ik kon natuurlijk ook ervoor kiezen om recht op te bellen maar een reparatie leek mij het beste en nu kan ik weer bellen zoals ik dat wil.
 • samsung s10 scherm reparatie prijs
  Het scherm van mijn samsung galaxy s10 plus begaf het bijna en ik heb mijn telefoon in het dagelijkse leven eigelijk wel hard nodig. Ik ben naar telefoonstar in ede gegaan voor een reparatie, ik kon hem daar even achterlaten en ben ondertussen even boodschappen gaan doen. Tegen de tijd dat ik terug kwam was de reparatie al voltooid en functioneerde mijn beeldscherm weer zoals hij hoort. Ik vindt dat ze een hele flexible manier van werken hebben. De bon lag ook al direct klaar. Ik mocht het even tekenen in verband met de garantie die ik voor mijn lcd zou krijgen en toen kon ik direct door. Top service! Bedankt Telefoonstar
 • Scherm reparatie S10 Lite
  Telefoonstar reparatie winkel in ede centrum is de beste telefoon winkel in de buurt. De service hier is gewoon heel erg goed en de medewerkers verstaan hun vak ook heel erg goed.
 • Samsung Galaxy S20 Touchscreen werkt niet of loopt vast
  Goede ervaring met de telefoonstar Ede reparatie. Werd uitstekend te woord gedaan en het scherm werd binnen no time vervangen.
 • Samsung Galaxy S20 Plus Camera stelt niet scherp
  Heel tevreden over hoe het bezoekje aan telefoonstar verliep. Aardige mensen die vlot te werk gaan en veel kennis in huis hebben.
 • iPad 4 Scherm gebarsten of gebroken? Display vervanging
  Bij Telefoonwinkel Ede mijn beeldscherm is uitstekend vervangen. De kosten waren te doen aangezien het toestel nog vrij nieuw is en de service was ook goed Bedankt Telefoonstar
 • iPad 9.7 2018 Touchscreen werkt niet of loopt vast
  Top Zeer goed gerepareerd. Mijn iPad reageerde niet meer doordat de scherm kapot was. Bedankt www..telefoonstar.nl
 • iPad 2017 Scherm vervanging
  Was bij Telefoonstar ,Ik wist niet wat ik kon verwachten toen ik voor glas van mij ipad zomaar de winkel in liep. Ik heb positieve ervaring opgedaan en mocht ik weer een reparatie nodig hebben dan kom ik graag weer terug en gelukkig ben ik verzekerd
 • Samsung Galaxy A40 Scherm gebroken Display vervanging
  Samsung Galaxy A40 scherm gemaakt gemaakt . Telefoonstar Prima services. Was goed druk en toch verliep de reparatie redelijk snel. Ondertussen heb ik even een rondje in de winkelstraat gelopen zodat ik niet lang hoefde te wachten
 • iPhone 7 Plus Zwart streep
  Overal gekeken voor een originele scherm reparatie en prijzen vergeleken. Uiteindelijk ben ik toch naar telefoon Star in Ede centrum gegaan en ze konden mijn iphone 7 plus scherm vervangen door een origineel scherm en de prijs was om en nabij hetzelfde als bij anderen, maar hier had ik meer vertrouwen dat het goed zou worden gerepareerd. Ik heb garantie erbij gekregen en terugkomen als er iets niet goed zou zijn dan repareren ze het 100% gratis. Mij hebben ze voldoende overtuigd en de iphone 7 plus doet het nog steeds goed
 • iPhone 8 Plus waterschade vocht
  Telefoonstar is de winkel voor alles wat met je telefoon te maken heeft. Een aanrader voor een ieder die niet te veel wil betalen voor een ouderwets goed advies
 • iPhone X Laad niet op
  Bij Telefoonstar Ede goed geholpen via de telefoon daarna in de winkel. Vriendelijk en behulpzame personeel. Prijs kwaliteit-verhouding is ook prima. Het resultaat bevalt me heel erg. Kom zeker terug
 • Iphone XR Scherm Vervangen
  Men is er aardig en helpt je met een lach. Ouderwetse goede service en liefde voor het vak. Ik heb telefoonstar hoog zitten
 • iPhone Xs toch scherm LCD reparatie
  Mijn Apple iPhone XS scherm was kapot .Je word vriendelijk ontvangen en het personeel staat enthousiast en opgewekt in de winkel. De eigenaar is erg kundig en heeft verstand van zaken. Uittekende service en dienstverlening bij Telefoonstar. Ga zo door!!
 • iPhone XS Max Achterkant gebroken
  Alam is erg vriendelijk en legt je graag alles uit. Hij staat met plezier in de winkel en dat straalt dan ook echt uit. Telefoonstar.nl is een pareltje!!!
 • iPhone 11 Laad niet op of laad slecht op
  mijn iPhone 11 was kapot .bij Telefoonstar het duurt niet lang voor je je telefoon terug hebt! Ik ben hier vanmiddag geweest en mijn telefoon kon ter plekke gemaakt worden voor een prima bedrag. Fijne ervaring, kan TelefoonStar iedereen aanbevelen
 • Apple iPhone 12 Pro Max Zwart, wit of lijnen in beeld
  Vandaag mijn iPhone 12 Pro Max scherm laten maken. Keurig en snel geholpen. Tegen een eerlijke prijs. Bovendien goed advies gekregen om een volgende keer dit probleem te voorkomen. Dit ook gelijk tegen een aannemelijk aanbod laten doen. Wij komen zeker terug. Nogmaals dank.
 • Apple iPhone 12 Pro Scherm gebroken Display vervanging
  iPhone 12 pro Scherm laten repareren bij Telefoonstar Ede Centrum . Aardige werknemers. Ik kon direct mijn gsm glas scherm laten maken en even wachten. Dat heeft 45 minuten geduurd. Terwijl zij de glas scherm maakten heb ik een lekkere kop koffie genuttigd. Hij is goed gemaakt en ik zag niets meer van de schade. Super Bedankt Telefoonstar
 • iPhone X 128GB Zilver Refurbished Tweede Hands
  Snel de juiste iPhone X gevonden, eenvoudige bestel- en betaalwijze, prima communicatie, tijdig en perfect afgeleverd en de (nieuw)staat zoals op de site beloofd. Top!Bedankt Telefoonstar
 • Refurbished iPhone 8 64GB
  Snel de juiste iPhone 8 gevonden, eenvoudige bestel- en betaalwijze, prima communicatie, tijdig en perfect afgeleverd en de (nieuw)staat zoals op de site beloofd. Top!Bedankt Telefoonstar
 • Refurbished iPhone XR 64GB
  Snel de juiste iPhone XR gevonden, eenvoudige bestel- en betaalwijze, prima communicatie, tijdig en perfect afgeleverd en de (nieuw)staat zoals op de site beloofd. Top!Bedankt Telefoonstar
 • Refurbished iPhone X 64GB Space Grey
  Snel de juiste iPhone X gevonden, eenvoudige bestel- en betaalwijze, prima communicatie, tijdig en perfect afgeleverd en de (nieuw)staat zoals op de site beloofd. Top!Bedankt Telefoonstar
 • IPHONE 8 64GB SILVER
  Telefoonstar doet wat ze zeggen, je kiest een product uit, besteld deze en vervolgens wordt in dit geval de IPhone keurig op tijd en netjes verpakt geleverd.
 • iPad 10.2 2019 A2198 7th generatie Zwart, wit of lijnen in beeld
  Telefoonwinkel naast de Hema in Ede centrum wat een fijne telefoonzaak! De service was goed, de communicatie was goed, de reparatie was snel en het nieuwe onderdeel werkt perfect. Aanrader Bedankt Telefoonstar
 • iPad 9.7 (2017) A1823 (5e generatie) Scherm gebarsten of gebroken . Display vervanging
  Scherm reparatie Telefoonstar heeft mijn iPad scherm vervangen. Een echte aanrader! Gezellige mensen maar ook professioneel. Goed in hun werk. Binnen Twee uur stond ik al weer buiten met een nieuw scherm voor mijn Apple iPad . Kortom. Helemaal top
 • Samsung Galaxy S20 Ultra strip lijnen in beeld
  Telefoon reparatie ede Centrum Ze hebben mijn Samsung scherm vervangen en dat is uitstekend gedaan. Ze gaan professioneel te werk. Het wachten om mijn samsung scherm te vervangen was niet langer dan 15 minuten en dat zonder afspraak. Bedankt Telefoonstar.
 • Samsung Galaxy A50 Scherm gebarsten of gebroken. Display vervanging
  Super tevreden! LCD scherm was niet op voorraad, besteld en werd keurig op de hoogte gehouden van de verwachte levertijd. Toen het daadwerkelijk binnen was vlotte reactie dat ik kon komen. Binnen een kwartier was het LCD vervangen Galaxy A50 klaar! Snelle, nette service, goede afhandeling en acceptabele prijs!Bedankt Telefoon star
 • Samsung Galaxy S20 FE (2019) Zwart, wit of lijnen in beeld
  Gisteren bij telefoonstar.nl voor het vervangen van het glas van een Samsung Galaxy S20FE geweest. Alles wordt duidelijk uitgelegd, en is in korte tijd geklaard
 • Samsung Galaxy S21 Scherm gebarsten Display vervanging
  Bij telefoon reparatie Telefoonstar LCD display laten vervangen van mijn Samsung S21 gister. Net iets meer dan 25 minuutjes hoeven te wachten. Koffie staat klaar. Vriendelijke staff en telefoon zag er iig zeer goed uit. Tot dusverre zeer aan te bevelen.
 • Samsung Galaxy S21 Ultra Is snel leeg een dikke accu batterij
  Telefoonstar kon mijn accu direct vervangen. In de tussentijd mee kunnen kijken, vind het knap hoe snel hij het kon vervangen.
 • Samsung Galaxy S21 Ultra Scherm gebroken Display vervanging
  Telefoonstar in Ede centrum hele goede service. Zomaar aangekomen en het onderdeel was op voorraad waardoor ik binnen een uur mijn mobieltje kon ophalen.
 • strip op schherm
  Beste Telefoon reparatie winkel ever. Na zo wat alle reparatie winkels uit geprobeerd te hebben ben ik bij telefoonstar Ede terecht gekomen en ik ben meer dan te vrede met deze service. Voortaan kom ik hier heen!
 • accu vervangen
  Ik wist niet wat er aan de hand was toen mijn gsm niet meer aan wou. In het begin dacht ik aan het ergste, maar toen ik bij telefoonstar kwam probeerde ze meteen een nieuwe accu en ze waren binnen 20 minuten klaar. Een echte opluchting! Bedankt jongeman!
 • Iphone XR Scherm Reparatie
  Telefoonstar Boogstraat Ede heeft scherm reparatiet letterlijk maar 25 minuten geduurd. Nog een gratis beschermglas erop gekregen en korting bij een hoesje. Zo kan de iPhone weer jaren bescherm mee en hoef ik niet bang te zijn dat ie bij een val kapot gaat.
 • Iphone X Scherm Vervangen
  Door mijn eigen ervaring kan ik Telefoon reparatie ede /Telefoonstar nu aan iedereen aanraden omdat ze op een prettige manier diensten aanbieden en ze zijn daarin ook nog snel.
 • Iphone X Scherm Vervangen
  Door mijn eigen ervaring kan ik Telefoon reparatie ede /Telefoonstar nu aan iedereen aanraden omdat ze op een prettige manier diensten aanbieden en ze zijn daarin ook nog snel.
 • top
  werkt perfect
 • Batterij Vervangen Iphone 11 Pro
  Telefoonstar heeft mijn accu direct vervangen. In de tussentijd mee kunnen kijken, vind het knap hoe snel hij het kon vervangen.
 • Iphone 11 Pro Reparatie
  Telefoonwinkel Reparatie ede wat een service , duidelijke uitleg gekregen en advies op maat. Hele kundige medewerkers die altijd voor je klaar staan en waar service op de eerste plek staat
 • maklijk te plakken
  Een paar keer flink laten vallen zelfs op straat kwamen er scheuren in het glas. Na een aantal scheuren verder een nieuwe besteld en vervangen. Mijn hele iPhone zag er nog als nieuw uit! Geen krassen en geen scheuren helemaal geen beschadigingen! Elke keer een nieuwe Glass protector kopen is naar mijn mening veel goedkoper dan je scherm elke keer laten repareren. Kortom is dit zeker je geld waard als je telefoon je lief is!
 • iPhone 12 pro max reparatie
  Nadat de camera aan de achterkant van mijn telefoon kapot ging, heb ik hem in deze telefoonwinkel voor een goedkoop bedrag kunnen laten repareren
 • Scherm Vervangen Iphone 13pro
  Goede scherm reparatie voor een betaalbare prijs
 • Scherm Vervangen Iphone 13pro
  Ze konden mij meteen helpen, het glas is goed vervangen. Service was prima
 • Scherm Vervangen Iphone 13
  Pittige prijs Nadat mijn gsm was gevallen wou hij niet meer opladen. Hier hebben ze het meteen kunnen oplossen.bedankt
 • Prima
  Service, prijs en kwaliteit zijn goed
 • top
  23nov,2021 Leuke winkel.Van mij krijgen jullie een dikke duim en nog bedankt voor jullie snelle service.
 • zonder afspraak. Hele fijne binnenkomst
  iPhone 11 Scherm Reparatie Telefoonstar .Zeer tevreden met mijn iPhone 11 scherm reparatie. Ook nu tijdens de corona crisis konden ze mij direct opvangen. Goede maatregelen, voldoende afstand en telefoon werd ontsmet bij binnenkomst en ontsmet terug geleverd. Aug 7, 2020 by Hermanus on iPhone 11 reparatie iPhone 11 Scherm Vervangen Het duurt niet lang voor je je telefoon terug hebt! Ik ben hier vanmiddag geweest en mijn telefoon kon ter plekke gemaakt worden voor een prima bedrag. Fijne ervaring, kan Telefoonstar iedereen aanbevelen! Jun 17, 2020 by Joseph on iPhone 11 reparatie iPhone 11 Scherm Vervangen Goed geholpen via de telefoon daarna in de winkel. Vriendelijk en behulpzame personeel. Prijs kwaliteit- verhouding is ook prima. Het resultaat bevalt me heel erg. Kom zeker terug May 18, 2020 by Miguel on iPhone 11 reparatie Scherm iPhone 11 Vervangen Professionele dienstverlening. service gericht en betrouwbaar. Ik kan ze dan ook iedereen aanraden! May 2, 2020 by Semih on iPhone 11 reparatie Glasplaat iPhone 11 Bart is erg vriendelijk en legt je graag alles uit. Hij staat met plezier in de winkel en dat straalt dan ook echt uit. Telefoonstar is een pareltje!!! Apr 14, 2020 by Seff on iPhone 11 reparatie Beschermglas iPhone 11 Je word vriendelijk ontvangen en het personeel staat enthousiast en opgewekt in de winkel. De eigenaar is erg kundig en heeft verstand van zaken. Uittekende service en dienstverlening. Ga zo door!! Apr 7, 2020 by Mirza on iPhone 11 reparatie Scherm Vervangen iPhone 11 Behulpzame medewerkers. Je kunt met al je vragen bij ze terecht en ze weten echt waar ze het over hebben. Snelle service, Goede afhandeling en after sale. Een echte aanrader Feb 22, 2020 by Nicky on iPhone 11 reparatie iPhone 11 Scherm Vervangen De scherm was kapot en bij telefoon maken kon ik mijn iPhone 11 scherm goedkoop laten vervangen Jan 12, 2020 by Frederik on iPhone 11 reparatie iPhone 11 Scherm Reparatie Goede service en klantgericht ! Dec 18, 2019 by Anouk on iPhone 11 reparatie Scherm iPhone 11 Vervangen Het scherm van mijn iPhone werd meteen vervangen. Dit zonder afspraak. Hele fijne binnenkomst en ontvangst. Kon gewoon wachten en duurde niet lang. Een aanrader! Dec 3, 2019 by Romee on iPhone 11 reparatie Nieuw Scherm iPhone 11 De iPhone 11 nieuw scherm laten verwisselen. Het ziet er goed uit. Nov 29, 2019 by Bentley on iPhone 11 reparatie iPhone 11 Scherm Vervangen Men is er aardig en helpt je met een lach. Ouderwetse goede service en liefde voor het vak. Ik heb Telefoonstar hoog zitten Nov 10, 2019 by Indy on iPhone 11 reparatie iPhone 11 Reparatie iPhone 11 batterij laten vervangen, stond met 10 min weer buiten, fijn. Groetjes Indy Nov 1, 2019 by Luuk on iPhone 11 reparatie Nieuw Scherm iPhone 11 Heb hier een nieuw scherm voor mijn iPhone 11 erop laten zetten. Ziet er netjes uit. Zeer goede ervaring bij Telefoonstar. Ik kan ze zeker wel aanraden! Sep 23, 2019 by Marrie on iPhone 11 reparatie iPhone 11 Scherm De scherm van iPhone 11 vervangen. Correct afgehandeld.
 • Uitstekende service en goede kwaliteit producten
  ik heb mijn Samsung Galaxy Xcover 4S scherm kapot Dit is pas een voorbeeld voor alle bedrijven. Zij hebben een top service en leveren het beste van het beste resultaat!
 • Scherm Vervangen IPhone 7
  Oct 21, 2020 by Jeane on iphone 7 reparatie Iphone 7 Reparatie Leiden Ik was echt onder de indruk van hoe snel mijn mobiel gerepareerd was! Ook het personeel is super vriendelijk Sep 6, 2020 by Cleon on iphone 7 reparatie IPhone 7 Scherm Vervangen Een gebroken iphone 7 scherm vervangen voor een nieuwe binnen dezelfde dag. Duidelijke communicatie en vriendelijk, goede afspraken. Ik had het niet zo snel verwacht dat mijn iphone 7 scherm vervangen vrijwel direct werd gedaan. Zeer goede service en ik kan ze aanraden. Jun 8, 2020 by Yorick on iphone 7 reparatie Iphone 7 Scherm Reparatie Ede Centrum Nadat ik maar liefst 3 winkels had afgelopen om mijn iphone te herstellen, werd ik hier met open armen ontvangen en hebben ze mijn toestel weer een tweede leven kunnen geven Apr 28, 2020 by Jailey on iphone 7 reparatie Iphone 7 Reparatie Ede Lieve man die mijn smartphone tiptop heeft opgeknapt en ik kreeg nog een kop koffie mee ook. Mar 21, 2020 by Natasja on iphone 7 reparatie IPhone 7 Scherm Reparatie Mijn iphone 7 is pas gevallen, waardoor de glas was gebroken. tuurlijk viel dit weer niet in me garantie dus de winkel waar ik hem heb gekocht kon me hierbij niet helpen het was of de telefoon zo gebruiken of een nieuwe glas. Gelukkig kon een van de medewerkers mij lijden naar Telefoonstar.nl op de Boogstraat. Het gene wat Apple niet kon of wilde deden zij wel. Leuk winkeltje met vriendelijke en professionele medewerkers Feb 19, 2020 by Abe on iphone 7 reparatie Iphone 7 Reparatie Ede Ik heb mijn telefoon eigenlijk bijna ieder moment nodig aangezien ik voor werk veel moet bellen en dingen door moet kunnen communiceren. Ik kan er eigenlijk geen dag zonder. Het scherm van mijn iPhone is kapot gevallen en ik heb tijdens werkt gebeld en gevraagd of ik een afspraak kon maken om zsm langs te kunnen komen. Ik kon direct langs komen en uiteindelijk is mijn telefoon niet langer dan een halfuur offline geweest en heb ik gelukkig geen belletjes gemist, Telefoonstar Ede heeft mij letterlijk gered, super bedankt heren! Jan 29, 2020 by Iwan on iphone 7 reparatie Iphone 7 Scherm Reparatie Ede Het scherm van mijn iPhone was kapot gevallen, ik heb hem laten repareren bij Telefoonstar.nl Ede. Ik kon tijdens het wachten genieten van verse muntthee en een magazine. De klus was eigenlijk zo geklaard en ik kon nog geen 20 minuten later met een gerepareerde tel naar huis. Ik ben super blij met de kwaliteit van het scherm en ik kan de service van Telefoonstar.nl zeker aanraden. Dec 17, 2019 by Petra on iphone 7 reparatie IPhone 7 Scherm Reparatie Mijn iphone 7 is gevallen op stoeptegels waarbij het scherm kapot sprong en de telefoon gaf geen beeld meer. Balen dus en ik kon me herinneren dat ik ooit de naam Telefoonstar.nl hoorde dus ben ik meteen op de site gaan kijken en voor de tekst over verzekering die ik heb doorgenomen en vervolgens ook mijn verzekering opgebeld om na te gaan zij mijn iPhone 7 scherm reparatie zouden vergoeden. Daarna heb ik mijn telefoon laten repareren en mijn telefoon is goed gerepareerd. De service was direct reparatie omdat zij de scherm op voorraad hadden en nadat mijn telefoon het weer goed deed namen ze contact met mij op zodat ik hem kon ophalen. Als cijfer geeft ik ze een 8.5 en dik verdient. Nov 3, 2019 by Stijn on iphone 7 reparatie IPhone 7 Reparatie Mooie winkel, klantvriendelijk zijn ze in Rotterdam. Iphone 7 reparatie duurde zo een 15 minuten Oct 24, 2019 by Leslie on iphone 7 reparatie Scherm Reparatie Iphone 7 Nadat een ander bedrijf niet is gelukt om de iphone 7 scherm reparatie uit te voeren heb ik contact opgenomen met Telefoonstar.nl en die konden dat wel. Afspraak gemaakt en de reparatie was gefixt en ook nog minder betaald Oct 21, 2019 by Marcel on iphone 7 reparatie IPhone 7 Scherm Reparatie Goedkoop Voor iphone 7 scherm reparatie naar Telefoon Star geweest. Ik kon direct mijn iphone laten repareren. De iphone 7 scherm reparatie heeft niet lang geduurd en ik ben met een zo goed als nieuwe smartphone naar huis gegaan. De kosten vallen mee, dus ik ben blij en weet waar ik volgende keer heen moet Oct 17, 2020 by Agnes on iphone 7 reparatie Echte IPhone Monteurs Ik raad ze aan als het iPhone reparatie gaat. Het zijn echte monteurs. Met mijn iPhone 7 ging ik naar Apple. Ik was mijn smartphone 2 dagen kwijt. Dat was niet het ergste. Het ergste was dat mijn smartphone niet was gerepareerd en volgens Apple lag het aan de moederbord. De schade was zo groot dat de kosten bijna een nieuwe iPhone koste. Ergens zei mijn gevoel wacht even met kopen en ga eens naar een andere deskundige. Na even zoeken in Google kwam ik bij Telefoonstar terecht. Ook even vergeleken met Andere winkels vond ik Telefoonstar toch betrouwbaarder. Even gebeld en aan de lijn namen ze mij serieus ondanks ik had verteld dat Apple mijn smartphone had opgegeven. Zij gaven aan dat het de moeite waard was om met een dure telefoon toch nog een onderzoek te laten doen. Toen ik er was kreeg ik na een kwartier onderzoek te horen dat het inderdaad aan mijn moederbord lag maar dat ze dat zo konden maken. De pinnetjes waar de scherm aan vast zit waren gebogen en die van de scherm ook. Omdat te repareren hadden ze wel meer tijd nodig dan een half uur maar dan was het ook echt klaar. Driekwartier later werd ik gebeld op mijn oude telefoon waar ik op dat moment mijn simkaart in had en was meteen erheen gegaan. Ik was zo blij dat ik bijna geloofde dat het maar een droom was. Simkaart terug geplaatst en even getest. Alles stond er nog op. Mijn contacten foto’s apps en al. Alsof er nooit schade was. Oct 16, 2020 by Tim on iphone 7 reparatie Iphone 7 Reparatie De scherm van mijn iPhone 7 was kapot, ik ben maar even langs Telefoonstar.nl gegaan. Ik ben erg te vrede over hun service en kwaliteit. Oct 14, 2020 by Monique Janssen on iphone 7 reparatie Scherm Reparatie Iphone 7 Vandaag geholpen aan mijn Iphone 7. Zeer tevreden met het resultaat en service! Oct 11, 2020 by Willem on iphone 7 reparatie IPhone 7 Repareren Goed klantvriendelijk en overduidelijk Oct 9, 2020 by Berens on iphone 7 reparatie IPhone 7 Scherm Vervangen Ik kwam met een defecte iPhone 7 scherm en deze werd gelijk vervangen. Werkt weer als vanouds. Ben dankbaar voor de geleverde en goed geprijsde diensten. Oct 8, 2020 by Lucas on iphone 7 reparatie IPhone 7 Reparatie Met mijn iphone 7 in Ede voor reparatie geweest. Ze zijn goed in hun werk dus ook ik raad ze aan en zeker als je het goed gerepareerd wilt hebben en niet veel wilt betalen Oct 6, 2020 by Vera on iphone 7 reparatie Iphone 7 Batterij Vervangen Duidelijk, geen onzin praatjes en koffie terwijl je wacht, snel en goed mijn iphone 7 batterij vervangen. Oct 5, 2020 by Sanne on iphone 7 reparatie Iphone 7 Glas Vervangen Mijn iPhone 7 glas is vervangen. ben er zeer tevreden mee Oct 5, 2020 by Bert on iphone 7 reparatie Scherm Reparatie Iphone 7 Kwaliteit. snel klaar en erg vriendelijk! Oct 2, 2020 by Tinus on iphone 7 reparatie Iphone 7 Batterij Vervangen ik ben pas met mijn iphone 7 langs Telefoonstar.nl gegaan omdat de batterij maar 2uur mee ging. het was al snel duidelijk dat ik een nieuwe batterij nodig had. dat kon in 20 min gefixt worden voor mij en ik ben erg te vrede met de service en de klant vriendelijkheid die Telefoonstar mij kon bieden. de kwaliteit van de batterij is ook super goed. 1ding weet ik zeker en dat is dat de volgende reparatie bij Telefoonstar zal zijn!! Oct 2, 2020 by Angelo on iphone 7 reparatie Toppers! Gisteren iPhone 7 scherm laten maken. Binnen no-time klaar en fijne wachtruimte en gezellig personeel. Aanrader Telefoonstar.nl Oct 19, 2019 by Andeé on iphone 7 reparatie Scherm Vervangen IPhone 7 Nieuwe scherm voor mijn iPhone 7 laten plaatsen zeer goed en vakkundig gedaan en perfecte service echt een aanrader!!
 • Betaalbare service, goed kwaliteit en lekkere koffie, schoon en netjes en komen zeker hun afspraken na.
  Jan 15, 2021by Ayaan on Telefoon reparatie Ede Telefoonwinkel Ede Deze man doet net dat beetje extra. De gsm van mijn zoon werd door een andere telefoonwinkel afgeschreven (niet te repareren, koop maar een nieuwe) maar hier hadden ze een betere oplossing. Ik kan ze ten zeerste aanraden! Dec 28, 2020by Noud on Telefoon reparatie Ede Telefoon Reparatie Ede Centrum Een open en eerlijk bedrijf die haar klanten op de eerste plaats heeft staan. Ik kom hier jaren en heb altijd goede ervaring met deze zaak. Nov 19, 2020by Chantal on Telefoon reparatie Ede Telefoon Winkel Ede Erg goede ervaring met deze telefoon winkel in Ede. Betrouwbare, behulpzame en aardige man. Kon me op laatste moment helpen. Mijn telefoon ging niet meer aan. Na het ontleden en weer in elkaar zetten was het euvel voorbij. Volledig uit de brand geholpen nu met de corona virus is het belangrijk om contact te behouden. Zeker een aanrader!!! Oct 15, 2020by Nox on Telefoon reparatie Ede Reparatie Ede De eigenaar is zeer vriendelijk en heeft erg goed werk geleverd. Kon mijn Samsung met nieuwe scherm dezelfde dag ophalen. Ik ben zeer tevreden Sep 14, 2020by Lieke on Telefoon reparatie Ede IPhone Reparatie Ede Telefonisch goed bereikbaar. De zaak zelf ligt centraal en de personeel ontvangt je vriendelijk en luistert goed en beantwoord al je vragen op een heldere en logische manier, geen vaktaal. De heren hebben zeker een hele goede indruk achter gelaten. Ik kan echt iedereen aanraden om je telefoon hier te laten maken. Aug 25, 2020by Saskia De Jonge on Telefoon reparatie Ede Telefoon Reparatie Ede Mijn telefoon viel een keer out of the blue uit. Had geen idee wat er mee aan de hand kon zijn. Ook als ik hem in de lader stopte ging hij niet aan. In de reparatie winkel hebben ze waterschade bij mij ontdekt. Dit vond ik raar want ik heb mijn telefoon nooit in het water laten vallen, zij hebben mij de schade van binnenuit laten zien en ik zag er echt vocht op. Ben wel iemand die mijn telefoon altijd mee neemt in de badkamer voor muziek en af en toe met natte handen een ander liedje opzet. Waarschijnlijk komt dit door de waterdamp zeggen ze. Enkel waterschade behandeling was al voldoende op hem weer aan de praat te krijgen, zij hebben hem voor mijn neus voor mij geopend en ik kon meekijken. Had nog nooit een telefoon van de binnenkant gezien. Dat was zo gaaf, ik liep echt met een glimlach van oor tot oor naar buiten. Snel, goedkoop, betrouwbaar, helder, goeie service, klantvriendelijkheid , deze mensen hebben het allemaal. Telefoonstar.nl is zeker om aan te raden!! Aug 8, 2020by Brian on Telefoon reparatie Ede Telefoonwinkel Ede Lieve man die mijn mobiel tiptop heeft gerepareerd en ik kreeg nog een korting ook. Volgende keer weet ik waar ik heen moet. Jul 27, 2020by Ben Smits on Telefoon reparatie Ede Telefoon Winkel Ede Ik ben zeer goed geholpen, hele snelle en goede service. En vriendelijk personeel. Alles is me van te voren uitgelegd. En de kosten vielen me erg mee zeker in vergelijking met andere iphone zaken. Jun 21, 2020by Sander Blom on Telefoon reparatie Ede Reparatie Ede Het personeel dat ik gesproken heb doet zijn werk uit het hart. Mijn Samsung werkt weer helemaal als nieuw. Jun 10, 2020by Lucille Prins on Telefoon reparatie Ede IPhone Reparatie Ede Top service! Mijn iphone werd meteen gerepareerd. Ben gelijk bij binnenkomst geholpen en kon even later weer verder. May 3, 2020by Barry Koster on Telefoon reparatie Ede Telefoon Reparatie Ede Centrum Aardige mensen en ben goed geholpen. Ik heb een telefoon bij ze laten repareren en dat bevalt tot nu toe prima. De touch deed het niet meer optimaal en er bleek een beschadiging binnenin te zijn. Apr 14, 2020by Thomas Van De Wal on Telefoon reparatie Ede Telefoonwinkel Ede Na wat gehannes bij wat andere winkels eindelijk een goede winkel gevonden. Toen ik voor het eerst binnen kwam was het een rommel in de winkel maar waren ze aan het verbouwen en het ziet er nu netjes uit. Leuk personeel en ze staan altijd klaar met goed advies. Ga zo door. Mar 22, 2020by Olivia A. on Telefoon reparatie Ede Telefoon Winkel Ede Kom hier al enige tijd, ik laat mijn telefoon regelmatig vallen, en ik word altijd goed geholpen. Ook de keer dat ik voor een lader kwam werd ik vriendelijk en behulpzaam geholpen. Al met al ik ben zeer te tevreden! Mar 6, 2020by Sam on Telefoon reparatie Ede Reparatie Ede Ik had een probleem met mijn voorcamera. Ondanks dat ik er nog nooit was geweest kon ik toch meteen terecht en was mijn mobiel nog dezelfde dag klaar. Top service ik kom zeker terug. Feb 18, 2020by Susan Willigendael on Telefoon reparatie Ede IPhone Reparatie Ede Top bedrijf! Telefoonmaken is zeer klantvriendelijk en behulpzaam. Uit ervaring kan ik vertellen dat van alle bedrijven in Ede, zij de beste en meest klantvriendelijke is! Erg tevreden!!! Jan 4, 2020by Bill Kuipers on Telefoon reparatie Ede Telefoon Reparatie Ede Bellestein Prima service , ik ben heel blij met mijn telefoon na de reparatie. Hebben ze heel goed gedaan! Dec 20, 2019by Roel Meeuwis on Telefoon reparatie Ede Telefoonwinkel Ede Binnen een werkdag is mijn Apple gemaakt en had ik hem terug. Mobiel helemaal nagegaan en hij doet het weer heerlijk. Bedankt voor deze snelle service. Oct 7, 2019 by John Van Dam on Telefoon reparatie Ede Telefoon Winkel Ede Telefoon was defect, weggebracht en een uur later kon ik hem weer ophalen! deed het weer super Bedankt Gasten Sep 2, 2019 by Mees on Telefoon reparatie Ede Reparatie Ede Al jaren klant. De eigenaar helpt je professioneel. Hij is eerlijk en rekent een goede prijs. Jun 18, 2019by Yara on Telefoon reparatie Ede iPhone Reparatie Ede Betaalbare service, goed kwaliteit en lekkere koffie, schoon en netjes en komen zeker hun afspraken na. Apr 25, 2019 by Jesse on Telefoon reparatie Ede Reparatiewinkel Ede Goed en snel geholpen door Telefoonstar, zowel vooraf als tijdens!
 • Telefoon reparatie Ede Telefoonwinkel Ede
  Jan 15, 2021by Ayaan on Telefoon reparatie Ede Telefoonwinkel Ede Deze man doet net dat beetje extra. De gsm van mijn zoon werd door een andere telefoonwinkel afgeschreven (niet te repareren, koop maar een nieuwe) maar hier hadden ze een betere oplossing. Ik kan ze ten zeerste aanraden! Dec 28, 2020by Noud on Telefoon reparatie Ede Telefoon Reparatie Ede Centrum Een open en eerlijk bedrijf die haar klanten op de eerste plaats heeft staan. Ik kom hier jaren en heb altijd goede ervaring met deze zaak. Nov 19, 2020by Chantal on Telefoon reparatie Ede Telefoon Winkel Ede Erg goede ervaring met deze telefoon winkel in Ede. Betrouwbare, behulpzame en aardige man. Kon me op laatste moment helpen. Mijn telefoon ging niet meer aan. Na het ontleden en weer in elkaar zetten was het euvel voorbij. Volledig uit de brand geholpen nu met de corona virus is het belangrijk om contact te behouden. Zeker een aanrader!!! Oct 15, 2020by Nox on Telefoon reparatie Ede Reparatie Ede De eigenaar is zeer vriendelijk en heeft erg goed werk geleverd. Kon mijn Samsung met nieuwe scherm dezelfde dag ophalen. Ik ben zeer tevreden Sep 14, 2020by Lieke on Telefoon reparatie Ede IPhone Reparatie Ede Telefonisch goed bereikbaar. De zaak zelf ligt centraal en de personeel ontvangt je vriendelijk en luistert goed en beantwoord al je vragen op een heldere en logische manier, geen vaktaal. De heren hebben zeker een hele goede indruk achter gelaten. Ik kan echt iedereen aanraden om je telefoon hier te laten maken. Aug 25, 2020by Saskia De Jonge on Telefoon reparatie Ede Telefoon Reparatie Ede Mijn telefoon viel een keer out of the blue uit. Had geen idee wat er mee aan de hand kon zijn. Ook als ik hem in de lader stopte ging hij niet aan. In de reparatie winkel hebben ze waterschade bij mij ontdekt. Dit vond ik raar want ik heb mijn telefoon nooit in het water laten vallen, zij hebben mij de schade van binnenuit laten zien en ik zag er echt vocht op. Ben wel iemand die mijn telefoon altijd mee neemt in de badkamer voor muziek en af en toe met natte handen een ander liedje opzet. Waarschijnlijk komt dit door de waterdamp zeggen ze. Enkel waterschade behandeling was al voldoende op hem weer aan de praat te krijgen, zij hebben hem voor mijn neus voor mij geopend en ik kon meekijken. Had nog nooit een telefoon van de binnenkant gezien. Dat was zo gaaf, ik liep echt met een glimlach van oor tot oor naar buiten. Snel, goedkoop, betrouwbaar, helder, goeie service, klantvriendelijkheid , deze mensen hebben het allemaal. Telefoonstar.nl is zeker om aan te raden!! Aug 12, 2020by Brian on Telefoon reparatie Ede Telefoonwinkel Ede Lieve man die mijn mobiel tiptop heeft gerepareerd en ik kreeg nog een korting ook. Volgende keer weet ik waar ik heen moet. Jul 27, 2020by Ben Smits on Telefoon reparatie Ede Telefoon Winkel Ede Ik ben zeer goed geholpen, hele snelle en goede service. En vriendelijk personeel. Alles is me van te voren uitgelegd. En de kosten vielen me erg mee zeker in vergelijking met andere iphone zaken. Jun 8, 2020by Sander Blom on Telefoon reparatie Ede Reparatie Ede Het personeel dat ik gesproken heb doet zijn werk uit het hart. Mijn Samsung werkt weer helemaal als nieuw. Jun 10, 2020by Lucille Prins on Telefoon reparatie Ede IPhone Reparatie Ede Top service! Mijn iPhone werd meteen gerepareerd. Ben gelijk bij binnenkomst geholpen en kon even later weer verder. May 3, 2020by Barry Koster on Telefoon reparatie Ede Telefoon Reparatie Ede Centrum Aardige mensen en ben goed geholpen. Ik heb een telefoon bij ze laten repareren en dat bevalt tot nu toe prima. De Touch deed het niet meer optimaal en er bleek een beschadiging binnenin te zijn. Apr 4, 2020by Thomas Van De Wal on Telefoon reparatie Ede Telefoonwinkel Ede Na wat gehannes bij wat andere winkels eindelijk een goede winkel gevonden. Toen ik voor het eerst binnen kwam was het een rommel in de winkel maar waren ze aan het verbouwen en het ziet er nu netjes uit. Leuk personeel en ze staan altijd klaar met goed advies. Ga zo door. Mar 22, 2020by Olivia A. on Telefoon reparatie Ede Telefoon Winkel Ede Kom hier al enige tijd, ik laat mijn telefoon regelmatig vallen, en ik word altijd goed geholpen. Ook de keer dat ik voor een lader kwam werd ik vriendelijk en behulpzaam geholpen. Al met al ik ben zeer te tevreden! Mar 6, 2020 by Sam on Telefoon reparatie Ede Reparatie Ede Ik had een probleem met mijn voorcamera. Ondanks dat ik er nog nooit was geweest kon ik toch meteen terecht en was mijn mobiel nog dezelfde dag klaar. Top service ik kom zeker terug. Feb 8, 2020 by Susan Willigendael on Telefoon reparatie Ede IPhone Reparatie Ede Top bedrijf! Telefoonmaken is zeer klantvriendelijk en behulpzaam. Uit ervaring kan ik vertellen dat van alle bedrijven in Ede, zij de beste en meest klantvriendelijke is! Erg tevreden!!! Jan 4, 2020by Bill Kuipers on Telefoon reparatie Ede Telefoon Reparatie Ede Bellestein Prima service , ik ben heel blij met mijn telefoon na de reparatie. Hebben ze heel goed gedaan! Dec 20, 2019 by Roel Meeuwis on Telefoon reparatie Ede Telefoonwinkel Ede Binnen een werkdag is mijn Apple gemaakt en had ik hem terug. Mobiel helemaal nagegaan en hij doet het weer heerlijk. Bedankt voor deze snelle service. Oct 7, 2019 by John Van Dam on Telefoon reparatie Ede Telefoon Winkel Ede Telefoon was defect, weggebracht en een uur later kon ik hem weer ophalen! deed het weer super Bedankt Gasten Sep 2, 2019by Mees on Telefoon reparatie Ede Reparatie Ede Al jaren klant. De eigenaar helpt je professioneel. Hij is eerlijk en rekent een goede prijs. Jun 18, 2019by Yara on Telefoon reparatie Ede IPhone Reparatie Ede Betaalbare service, goed kwaliteit en lekkere koffie, schoon en netjes en komen zeker hun afspraken na.
 • iPhone 12 Glas Vervangen
  Ik ben hier wel eens vaker geweest voor verschillende redenen en ik wordt hier altijd keurig geholpen door het vriendelijke personeel
 • klantvriendelijk!
  Samsung Galaxy S10 scherm gemaakt Heel behulpzaam en klantvriendelijk! Meer dan goed geholpen met mijn oude Samsung. Wat een service!
 • Snel en goed geholpen
  iPhone 7 waterschade. Snel en goed geholpen. Nadat mijn telefoon 9 dagen bij amac ter reparatie was geweest en ik hem ongeprepareerd terug heb gevraagd was het bij Telefoonstar in 3 uur geregeld. Super bedankt.
 • Laad niet op. Verschillende laders geprobeerd. Lijkt de connector te zijn. Of misschien batterij?
  Laad niet op. Verschillende laders geprobeerd. Lijkt de connector te zijn. Of misschien batterij? werd lader connector gemaakt door Telefoon Star Ede Bedankt.
 • Wat een super bedrijf voor iPad scherm reparatie
  Ik heb mijn iPad scherm kapot en ik kom via familie bij telefoonwinkel in Ede Centrum terecht Snel, duidelijk, vakkundig, netjes en bijzonder vriendelijk. Compliment voor "monteur" Telefoonstar Ede! Ik kan dit bedrijf ten zeerste aanbevelen!
 • Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Waarde
  Batterij was per ongeluk kapot gemaakt door medewerker en kreeg gratis een nieuwe ook nog eens met 3 maanden garantie. Ik ben tevreden! :) Bedankt Telefoonstar Reparatie Ede
 • Test
  Reparatie was zo gefixed!
 • top
  mooi
 • Helemaal Top!!!
  werkt perfect
 • scherm

  Super snel geholpen, Moest me iPhone 7 met spoed laten repareren en ze helpen me gelijk. Deze zaak vergeet ik nooit als er iets met me iPhone aan de hand is tanks boys!!!!!

 • Top service ik kom zeker terug.

  De eigenaar is zeer vriendelijk en heeft erg goed werk geleverd. Kon mijn Samsung met nieuwe scherm dezelfde dag ophalen. Ik ben zeer tevreden

 • Snelle levering en goede kwaliteit!

  Super bedrijf. Vandaag bestellen, morgen in de bus. Altijd goede spullen.

  Bedankt Telefoonstar

 • Mooi design
  TOP
 • Helemaal Top!!!
  Mooi
 • Helemaal Top!!!
  Bij Telefoonstar hoesje besteld .Ik vind het een goed product met goede kwaliteit. De magneetstrip is nog steeds in goede staat, ondanks dat ik het hoesje vaak uit de hele flap haal. Ook als ik m’n pasjes in de lange flap steek sluit deze nog goed aan en klapt niet open. Als laatst beschermen beide hoesjes m’n telefoon volledig!
 • Uitstekende service en goede kwaliteit producten
  Bij Telefoonstar hoesje besteld .Ik vind het een goed product met goede kwaliteit. De magneetstrip is nog steeds in goede staat, ondanks dat ik het hoesje vaak uit de hele flap haal. Ook als ik m’n pasjes in de lange flap steek sluit deze nog goed aan en klapt niet open. Als laatst beschermen beide hoesjes m’n telefoon volledig!
 • Mooi design
  Bij Telefoonstar hoesje besteld .Ik vind het een goed product met goede kwaliteit. De magneetstrip is nog steeds in goede staat, ondanks dat ik het hoesje vaak uit de hele flap haal. Ook als ik m’n pasjes in de lange flap steek sluit deze nog goed aan en klapt niet open. Als laatst beschermen beide hoesjes m’n telefoon volledig!
 • Mooi design
  bij Telefoonstar Prima plaatje. Goed stevig. Wat ik goed vind aan dit artikel: goede kwaliteit, voordelige koop, duurzaam. Past mooi op het scherm.
 • Helemaal Top!!!
  bij Telefoonstar Prima plaatje. Goed stevig. Wat ik goed vind aan dit artikel: goede kwaliteit, voordelige koop, duurzaam. Past mooi op het scherm.
 • Uitstekende service en goede kwaliteit producten
  bij Telefoonstar Prima plaatje. Goed stevig. Wat ik goed vind aan dit artikel: goede kwaliteit, voordelige koop, duurzaam. Past mooi op het scherm.
 • Tijdens corona virus

  Erg goede ervaring met deze telefoon winkel in Ede. Betrouwbare, behulpzame en aardige man. Kon me op laatste moment helpen. Mijn telefoon ging niet meer aan. Telefoonstar na het ontleden en weer in elkaar zetten was het euvel voorbij. Volledig uit de brand geholpen nu met de corona virus is het belangrijk om contact te behouden.
  Zeker een aanrader!!!

 • Tijdens corona virus

  Erg goede ervaring met deze telefoon winkel in Ede. Betrouwbare, behulpzame en aardige man. Kon me op laatste moment helpen. Mijn telefoon ging niet meer aan. Telefoonstar na het ontleden en weer in elkaar zetten was het euvel voorbij. Volledig uit de brand geholpen nu met de corona virus is het belangrijk om contact te behouden.
  Zeker een aanrader!!!

 • Tijdens corona virus

  Erg goede ervaring met deze telefoon winkel in Ede. Betrouwbare, behulpzame en aardige man. Kon me op laatste moment helpen. Mijn telefoon ging niet meer aan. Telefoonstar na het ontleden en weer in elkaar zetten was het euvel voorbij. Volledig uit de brand geholpen nu met de corona virus is het belangrijk om contact te behouden.
  Zeker een aanrader!!!

 • Betere oplossing

  Telefoonstar doet net dat beetje extra. De gsm mobile telefoon scherm van mijn zoon werd door een andere telefoonwinkel afgeschreven (niet te repareren, koop maar een nieuwe) maar hier hadden ze een betere oplossing. Ik kan ze ten zeerste aanraden!

 • Uitstekende service en goede kwaliteit producten
  Prima product, precies als beschreven. Goede en snelle levering.
 • Mooi design
  Prima product, precies als beschreven. Goede en snelle levering.
 • Uitstekende service en goede kwaliteit producten
  Prima product, precies als beschreven. Goede en snelle levering.
 • Goede prijs en kwaliteit. Gratis bezorging

  Altijd tevreden als ik hier iets koop, het assortiment, de prijzen en de snelle service

  Bedankt Telefoonstar.

 • Goede prijs en kwaliteit. Gratis bezorging

  Altijd tevreden als ik hier iets koop, het assortiment, de prijzen en de snelle service

  Bedankt Telefoonstar.

 • Goede prijs en kwaliteit. Gratis bezorging

  Altijd tevreden als ik hier iets koop, het assortiment, de prijzen en de snelle service

  Bedankt Telefoonstar.

 • Stabiel en degelijk

  De arm is goed verpakt, makkelijk te installeren en hij houd ook het gewicht van mijn 4,5 kilo laptop en monitor.

 • Zeer efficiënte monitorarm

  Prima arm, met goede bevestingsmogelijkheden, zowel met klem als door het blad. Wij hebben er twee en daar hangen 27" monitors naast de laptops, scharnieren een klein beetje strakker afstellen met de bijgeleverde inbussleutel en het staat als een huis

 • Helemaal Top!!!
  Er moeten nog meer van dit soort mooie winkel als Telefoonstar, goede organisatie komen. Niet alles hoeft altijd nieuw te zijn. Ik ben groot voorstander van hergebruik. Verder prima service, snel geregeld. Keurig pakket en mobiel helemaal top. Ik ben er blij mee en kan hier weer een paar jaar mee door tot mobiel echt op is gebruikt. Want zo hoort het te zijn. Bedankt!!
 • Uitstekende service en goede kwaliteit producten
  Uitstekende service en goede kwaliteit producten De telefoon werd in perfecte conditie geleverd (nieuwstaat) en het contact met Telefoonstar was erg prettig. Nadat de telefoon kapot gegaan was heb ik direct een reparatie ontvangen, die onder de garantie viel. Zeer net afgehandeld!
 • Uitstekende service en goede kwaliteit producten
  De telefoon werd in perfecte conditie geleverd (nieuwstaat) en het contact met Telefoonstar was erg prettig. Nadat de telefoon kapot gegaan was heb ik direct een reparatie ontvangen, die onder de garantie viel. Zeer net afgehandeld!
 • top
  Refurbished IPhone met lichte gebruikerssporen bij Telefoonstar besteld. Keurig geleverd en ziet er erg goed uit. De bijgeleverde screenprotector zit er netjes op.
 • Bestelling verliep snel en telefoon doet het perfect
  Refurbished IPhone met lichte gebruikerssporen bij Telefoonstar besteld. Keurig geleverd en ziet er erg goed uit. De bijgeleverde screenprotector zit er netjes op.
 • Bestelling verliep snel en telefoon doet het perfect
  Mijn telefoon deed het plots niet meer, en ik had snel een nieuwe nodig. Ik bestelde via telefoonstar.nl voor het eerst een refurbished telefoon, een beetje spannend maar het is prima bevallen. S ‘avonds besteld en de dag erna had ik hem al binnen. Enkele krasjes op de achterkant, zoals aangegeven op de site, maar ik heb hem toch in een hoesje dus dat maakt mij niet zoveel uit. De voorkant is als nieuw, er zat tot mijn verbazing zelfs een hoesje bij en een coverglaasje op het scherm. De accu kwaliteit gecheckt en die geeft aan 91%, op de site geven ze aan minimaal 85% te leveren, dus ook daarover tevreden. Ik had snel weer een telefoon, voor mijn werk als ZZP’er erg handig want ik kan moeilijk zonder. En alles werkt naar tevredenheid. Bestelling verliep snel en telefoon doet het perfect
 • goed beschermd
  ik heb meerder hoesjes besteld van andere merken, altijd was er iets. Cameragaten waren niet goed uitgelijnd, slecht afgewerkt, magneet erg slap. Bij deze klopt alles heb ik de indruk, erg degelijk afgewerkt, kleur is waarheidsgetrouw. De telefoon is goed beschermd en ziet er door het echte leder en de mooie kleur erg chique uit. Ruimte voor pasjes en briefgeld maken het compleet.
 • top
  kwaliteit is geweldig en de camera is uitstekend, zeker voor deze prijs. Geheugen is er meer als genoeg aan wazig en deze smartphone reageert ook bliksemsnel, ben er echt blij mee en beveel deze smartphone echt aan, de fingerprint scanner werkt prima zelf met vettige of natte vingers en je kan er meerde vingers in toevoegen. Overal uitstekend. bedankt Telefoonstar
 • Stevige monitor arm

  Zeer praktische en degelijke beugel voor je scherm en laptop. Beugel achteraan aan bureau vastgemaakt waardoor er nu extra plaats is onder het scherm. Deze aankoop maakt het thuiswerken aangenamer.

 • Mooi design
  Voor mij is deze gsm Super. Tegen mijn oude is, hij alles en nog meer. Ik had geen Samsung, maar nu beveel ik dit iedereen aan.
 • hoge kwaliteit
 • luchtrooster
  mooi
 • senior
  Een eenvoudig bedienbare telefoon. Voor Oma (94 woont nog op zichzelf) en de andere telefoon dat ging nog wel eens mis. Er werd opgenomen en vervolgens direct in gesprek. Deze telefoon is makkelijk ingebruik, lekker groot display en ziet er ook nog wel flitsend uit. ( we hebben de witte )
 • top
  Ik heb dit artikel bij telefoonstar voor mijn bejaarde ouders gekocht en het is simpel en goed in gebruik. Een aanrader dus.
 • top
  Ik ben erg blij met deze telefoonhouder! Hij heeft twee mogelijkheden om hem op het luchtrooster van de auto vast te maken waardoor hij in allebei mijn auto’s past. Het design is strak en de magneet werkt perfect. Gewoon echt een topproduct! Ik vind de prijs ook erg goed om hem cadeau te kunnen doen met bijvoorbeeld Sinterklaas of op een verjaardag. Hij was zeer snel in huis en zit netjes verpakt. Ik zou niet zo snel een review schrijven maar ik was gewoon echt onder de indruk! Thanks :)telefoonstar
 • TOP
  Voor het thuiswerken is dit product echt ideaal! De arm is stevig en werkt prima. Ik ben er blij mee.
 • 100% tevreden
  Kwaliteit is zéér degelijk. Tijdens het thuiswerken kan ik mijn ipad vastmaken aan mijn bureau. Hierdoor kan ik perfect op 2 schermen tegelijk werken.
 • Mooi
  Top
 • Samsung galaxy A51 Echt Leer Hoesje
  Top bedrijf! Telefoonstar is zeer klantvriendelijk en behulpzaam. Uit ervaring kan ik vertellen dat van alle bedrijven in Ede, zij de beste en meest klantvriendelijke is! Erg tevreden!!!
 • top
  100%
 • mooi
 • a
  a
 • top
  is heel mooi
 • top
 • Heel handig in gebruik
  het is echt Comfortabel voor mijn kind top telefoonstar
 • Top
  Top
 • Ja, ik beveel dit product aan.
  Ja, ik beveel dit product aan.
 • quality
  best
 • Top
  great product worth to buy
 • top kwaliteit
  goedkoper winkel
 • Prima product.
  Ja, ik beveel dit product aan. Pluspunten Past perfect Zoals alle Samsung producten goed en degelijk
 • mooi

  perfecte hoesjee

 • top
  top
 • Pluspunten Zeer mooi ,Stevig (goeie bescherming)Knoppen blijven soepel werken Zeer mooi hoesje van goeie kwaliteit, alleen een beetje aan de dikke kant, maar dat biedt overigens goeie bescherming! De gaten in het hoesje voor de aansluitingen zijn mooi groot, hierdoor hoef je het hoesje er nooit af te halen voor bepaalde stekkers. Ook werken de aan/uit knop en de volumeknoppen nog goed en soepel.
 • top hoesje
  uitstekend
 • Top
  Mooi hoesje
 • Top
  Mooi hoesje
 • Top
  Top Quality
 • Top
  Top Quality
 • Top
  top kwaliteit
 • Top
  top kwaliteit
 • Top
  best winkel van ede
 • Mijn nieuwe IPhone 6S
  Super blij met mijn nieuwe iPhone 6S die binnen 18 uur in huis was, opgeladen en al, zodat ik gelijk "los" kon! Een prachtige mooie slanke iPhone met weer nieuwe snufjes waar ik blij van wordt en mooie heldere foto's maakt.
 • Mijn nieuwe IPhone 6S
  Super blij met mijn nieuwe iPhone 6S die binnen 18 uur in huis was, opgeladen en al, zodat ik gelijk "los" kon! Een prachtige mooie slanke iPhone met weer nieuwe snufjes waar ik blij van wordt en mooie heldere foto's maakt.
 • top
  goedkoep en top
 • top
  nice
 • service
  goed service
 • Remon
  Remon

Klantbeoordelingen

5/5
471 Beoordelingen
Bekijk alle reviews