Toestelmerk

1
Reparatie

Categorie

2
Oppo

Model

3
Oppo A98

Reparatie

4
Kies uw model
 • Scherm reparatie Touchscreen glas LCD vervangen (origineel)
  € 225,00
 • Batterij Of Accu vervangen
  € 89,00
 • Oplaad connector vervangen
  € 70,00
 • Powerknop aan/uit vervangen
  € 60,00
 • Achter camera vervangen
  € 55,00
 • Voor camera vervangen
  € 50,00
 • Wifi reparatie
  € 59,00
 • Oorspeaker vervangen
  € 55,00
 • Grote speaker vervangen
  € 40,00
 • Waterschade reparatie
  € 65,00
 • Software herstel
  € 35,00
 • Prijsopgave voor verzekering
  € 0,00
 • Anders
  € 0,00
€ 0,00
Artikelomschrijving

Oppo A98 Reparatie

Telefoonstar Ede staat garant voor professionele Oppo A98 reparaties, waarbij we een breed scala aan services aanbieden om ervoor te zorgen dat jouw toestel snel en efficiënt wordt hersteld. Of het nu gaat om een beschadigd scherm, een zwakke batterij, een defecte camera, een beschadigde achterkant of een probleem met de speaker, wij hebben de expertise om het op te lossen. Een van de meest voorkomende problemen is het kapotte scherm van de Oppo A98. Onze ervaren technici kunnen het scherm vakkundig vervangen, met gebruik van hoogwaardige onderdelen om de oorspronkelijke prestaties van het toestel te behouden. We begrijpen dat een gebarsten scherm niet alleen visueel onaantrekkelijk is, maar ook de functionaliteit van de smartphone kan beïnvloeden. Daarom streven we ernaar om deze reparaties snel uit te voeren, zodat je zo snel mogelijk weer kunt genieten van een helder en onbeschadigd scherm. Een andere veelvoorkomende zorg is de batterijduur van de Oppo A98. Als je merkt dat de batterij snel leegloopt of niet meer goed oplaadt, kunnen onze experts een batterijvervanging uitvoeren. We gebruiken alleen hoogwaardige batterijen om ervoor te zorgen dat je smartphone weer langdurige en betrouwbare prestaties levert. Camera- en achterkantproblemen kunnen ook voorkomen, of het nu gaat om onscherpe foto's, kapotte lenzen of beschadigingen aan de achterkant van het toestel. Bij Telefoonstar Ede hebben we de nodige kennis en ervaring om deze problemen op te lossen, met aandacht voor detail en het gebruik van originele of hoogwaardige vervangende onderdelen. Als de speaker van je Oppo A98 niet naar behoren werkt, kan dit de algehele gebruikservaring beïnvloeden. Onze technici kunnen defecte speakers vervangen, zodat je weer kunt genieten van helder geluid tijdens gesprekken en het afspelen van media. Bij Telefoonstar Ede streven we naar klanttevredenheid door hoogwaardige reparaties aan te bieden met snelle doorlooptijden. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of kom langs in onze winkel voor een professionele Oppo A98 reparatie. Wij staan klaar om je te helpen!

Oppo A98 Scherm Reparatie

Wij bieden voor de Oppo A98 verschillende reparaties aan. Is uw scherm kapot? Dan wilt u dit natuurlijk graag gerepareerd hebben. De kosten voor een Oppo A98 scherm reparatie lopen erg uiteen. Wij bieden voor uw Oppo A98 originele onderdelen aan. Het scherm laten vervangen voor uw Oppo A98 kost €225,00. Met ongeveer 30 minuten is uw Oppo A98 weer klaar.

Oppo A98 batterij laten vervangen?

De batterij van uw smartphone is een onderdeel dat vaak moet worden vervangen. Het is een slijtage onderdeel en is daarom in de meeste gevallen binnen 1 à 2 jaar aan vervanging toe. Wanneer uw batterij niet goed werkt, kan het zijn dat uw telefoon zomaar uitvalt wanneer er nog voldoende procent stroom in zit. Ook kan het zijn dat uw telefoon erg snel leeg raakt. Herkent u deze problemen bij uw Oppo A98? Dan is een vervanging van uw batterij wellicht een goede keuze. De voordelen van het vervangen van uw Oppo A98 batterij is dat de telefoon merkbaar beter functioneer. Het vervangen van de batterij van de Oppo A98 kost €89,00. Het vervangen van uw batterij kost ongeveer een half uur.

Oppo A98 achterkant reparatie

Is de achterkant van uw Oppo A98 stuk? Dan bent u waarschijnlijk op zoek naar een reparatie voor de achterkant van uw Oppo A98. Bij Telefoonstar is het mogelijk om uw achterkant te laten repareren. Of de achterkant nu van glas of plastic is; wij kunnen u helpen. Neem voor de mogelijkheden contact op met onze winkel. Dan kunnen we kijken naar de mogelijkheden voor uw Oppo A98.

Oppo A98 speaker defect?

Komt er alleen gekraak uit uw Oppo A98? Dit is erg vervelend. ‘Crackling’ op de speaker is een veelvoorkomend probleem. Laat daarom voor de zekerheid uw telefoon even controleren door een van onze monteurs. Door een afspraak te maken bij ons kunnen de reparateurs van Telefoonstar u zeer goed adviseren en helpen. Het kraken van de speaker kan bij zowel de oor speaker als de grote speaker voorkomen. Het repareren van de oor speaker van uw Oppo A98 kost €55,00 en het repareren van de grote speaker kost €40,00.

Oppo A98 waterschade?

Is uw Oppo A98 met water in aanraking geweest en is het toestel nu kapot? Dan kunt u het toestel het beste zo snel mogelijk laten repareren door een van onze ervaren monteurs. Water kan voor schade zorgen aan de camera, speakers of de microfoon van de Oppo A98. De reparatietijd voor waterschade aan uw Oppo A98 bedraagt ongeveer 3 werkdagen. De kosten hiervan zijn afhankelijk van de grootte van de schade die door het water veroorzaakt is op uw Oppo A98.

Let op: De weergegeven prijzen zijn slechts een indicatie. Weergegeven prijzen kunnen inclusief en exclusief montagekosten zijn, daarom kan de uiteindelijke reparatie duurder of goedkoper uitkomen dan de weergegeven prijzen. Neem verder contact op of kom langs in de winkel voor exacte prijzen.

Telefoonstar

Al meer dan 20 jaar hebben wij ervaring met het repareren van smartphones Telefoonstar is gevestigd in het centrum van Ede in de zijstraat naast de Hema. Bij Telefoonstar staat de tevredenheid van de klant voorop. Wij vinden het dan ook heel belangrijk dat u na de reparatie weer gelukkig bent met uw Oppo. Daarom maken wij uitsluitend gebruik van originele en A-kwaliteit onderdelen. Zo kunnen wij u garantie aanbieden op uw reparatie en zal u hier ook lang profijt van hebben.

Voor de reparatie kijken onze experts naar uw Oppo A98. Als hierbij andere problemen ontdekt worden waarbij u ook een reparatie kunt gebruiken, zullen wij dit met u overleggen. Ook nemen wij u mee in het gehele reparatieproces. We zullen u vertellen welke reparaties er gedaan moeten worden en hoeveel dit gaat kosten. Hierdoor krijgt u niet opeens een hogere rekening dan u verwacht.

Als wij uw telefoon toch niet kunnen repareren, hoeft u natuurlijk ook niks te betalen. No cure, no pay, vinden wij ook belangrijk met het oog op klanttevredenheid. Over ons.

Klantervaringen
Schrijf een review

Klantbeoordelingen

5/5
471 Beoordelingen
Bekijk alle reviews