Toestelmerk

1
Apple

Categorie

2
iPhone Reparatie

Model

3
iPhone 13 Pro Max

Reparatie

4
Kies uw model
 • Scherm reparatie Touchscreen glas LCD vervangen (imitatie)
  € 249,00
 • Scherm reparatie Touchscreen glas LCD vervangen (A kwaliteit)
  € 349,00
 • Scherm reparatie Touchscreen glas LCD vervangen (origineel)
  € 449,00
 • Batterij Of Accu vervangen
  € 79,00
 • Oplaad connector vervangen
  € 80,00
 • Powerknop aan/uit vervangen
  € 149,00
 • Achter camera vervangen
  € 249,00
 • Voor camera vervangen
  € 120,00
 • Wifi reparatie
  € 220,00
 • Oorspeaker vervangen
  € 129,00
 • Grote speaker vervangen
  € 129,00
 • Waterschade reparatie
  € 65,00
 • Software herstel
  € 35,00
 • Prijsopgave voor verzekering
  € 25,00
 • Anders
  € 0,00
 • Achterkant
  € 149,00
€ 0,00
Artikelomschrijving

Hoogwaardige Reparatie voor uw iPhone 13 Pro Max bij Telefoonstar

Uw iPhone 13 Pro Max is niet zomaar een mobiele telefoon; het is een essentieel onderdeel van uw dagelijks leven. Bij Telefoonstar begrijpen we dit maar al te goed en zijn we vastberaden om u de best mogelijke reparatieservice voor uw iPhone 13 Pro Max te bieden. Met meer dan twee decennia ervaring in de mobiele reparatiebranche en onze strategische locatie in het hart van Ede, zijn wij de optimale keuze voor al uw behoeften op het gebied van iPhone 13 Pro Max reparaties.

Reparatiekosten

Het vinden van de reparatiekosten voor uw apparaat is een eenvoudige taak op onze website. Selecteer gewoon het merk en model van uw smartphone en u krijgt een overzicht van de onderdelen excl  reparatiekosten voor specifieke problemen. Als uw model niet in de lijst staat vermeld, neem dan contact met ons op via e-mail of telefoon, zodat we u verder kunnen assisteren.

Houd er rekening mee dat de weergegeven prijzen slechts als richtlijn dienen. Deze prijzen kunnen montagekosten bevatten of niet, wat kan leiden tot variaties in de uiteindelijke reparatiekosten. Bovendien kan de duur van de reparatie variëren, aangezien elke reparatie uniek is. Voor gedetailleerde prijsinformatie nodigen we u van harte uit om contact met ons op te nemen of een bezoek te brengen aan onze winkel.

Waarom kiezen voor Telefoonstar voor uw iPhone 13 Pro Max reparaties?

 1. Originele Onderdelen en Topkwaliteit: We maken uitsluitend gebruik van originele iPhone-onderdelen van de hoogste kwaliteit om ervoor te zorgen dat uw apparaat na de reparatie in optimale staat blijft. Dit waarborgt duurzaamheid en behoud van prestaties.

 2. Transparante Prijzen: Bij Telefoonstar hechten we waarde aan duidelijkheid. Voordat we met de reparatie beginnen, bespreken we uitvoerig de kosten met u, zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

 3. Vakkundige Technici: Ons team van ervaren technici is volledig toegewijd aan het leveren van de hoogste kwaliteit reparatie service. Met hun uitgebreide expertise kunt u erop vertrouwen dat uw iPhone 13 Pro Max in goede handen is.

 4. Snel en Efficiënt: We begrijpen dat u uw iPhone 13 Pro Max zo snel mogelijk weer wilt gebruiken. Daarom zorgen we ervoor dat onze reparaties snel en efficiënt worden uitgevoerd, zonder onnodige vertragingen.

 5. Ruime Reparatiemogelijkheden: Of het nu gaat om een gebarsten scherm, een batterij die niet meer oplaadt, problemen met de camera of andere hardware- of softwarekwesties, we hebben de expertise om u te helpen.

Reparaties en Prijzen

Reparatie Prijs (in €)
Scherm reparatie Touchscreen glas LCD vervangen (A kwaliteit) € 390,00
Scherm reparatie Touchscreen glas LCD vervangen (origineel) € 449,00
Batterij Of Accu vervangen € 79,00
Oplaad connector vervangen € 80,00
Powerknop aan/uit vervangen € 149,00
Achter camera vervangen € 249,00
Voor camera vervangen € 120,00
Wifi reparatie € 220,00
Oorspeaker vervangen € 129,00
Grote speaker vervangen € 129,00
Waterschade reparatie € 65,00
Software herstel € 35,00
Prijsopgave voor verzekering € 25,00
Anders € 0,00
Achterkant € 149,00

Bezoek ons voor uw iPhone 13 Pro Max Reparatie

Onze locatie in het centrum van Ede is gemakkelijk bereikbaar. We nodigen u van harte uit om contact met ons op te nemen voor al uw iPhone 13 Pro Max reparatie behoeften. We staan garant voor hoogwaardige reparaties die uw iPhone 13 Pro Max weer in topconditie zullen brengen. Uw tevredenheid staat bij ons voorop, en we kijken ernaar uit om u van dienst te zijn. Vertrouw uw kostbare iPhone 13 Pro Max toe aan de bekwame handen van Telefoonstar.

Telefoonstar

Telefoonstar, gelegen in het centrum van Ede, heeft meer dan twee decennia ervaring in het repareren van smartphones. Onze topprioriteit is klanttevredenheid. We streven ernaar dat u na de reparatie van uw iPhone 13 Pro Max volledig tevreden bent. Om dit te waarborgen, maken we exclusief gebruik van originele en hoogwaardige A-kwaliteitsonderdelen, wat ons in staat stelt garantie te bieden op de uitgevoerde reparaties, zodat u er op de lange termijn van kunt profiteren.

Voordat we met de reparatie beginnen, voeren onze deskundigen grondige inspecties uit op uw iPhone 13 Pro Max. Als er andere mogelijke problemen worden ontdekt die reparatie behoeven, zullen we dit met u bespreken. Gedurende het hele reparatieproces betrekken we u volledig, waarbij we duidelijk aangeven welke reparaties noodzakelijk zijn en welke kosten daarmee gemoeid zijn. Hierdoor voorkomen we onaangename verrassingen.

We passen ook het "no cure, no pay" principe toe. Dit betekent dat als we onverhoopt uw telefoon niet kunnen herstellen, u uiteraard niets hoeft te betalen. Dit benadrukt ons streven naar klanttevredenheid.
Over ons.

Vraag en antwoord iPhone 13 Pro Max Reparatie

Vraag 1: Wat zijn de veelvoorkomende problemen die optreden bij de

Antwoord: Veelvoorkomende problemen zijn onder andere een gebarsten scherm, batterijproblemen, camera- en softwareproblemen.

Vraag 2: Wat zijn de kosten van het repareren van een gebarsten scherm?

Antwoord:De kosten voor het repareren van een gebarsten scherm kunnen variëren, afhankelijk van de schade en het gebruik van originele onderdelen. Raadpleeg een reparatieservice voor een nauwkeurige prijsopgave.

Vraag 3: Biedt Telefoonstar garantie op de uitgevoerde reparaties?

Antwoord:Ja, Telefoonstar biedt garantie op de uitgevoerde reparaties, vooral als er originele onderdelen worden gebruikt.

Vraag 4: Hoe lang duurt een gemiddelde reparatie?

Antwoord: De reparatie duur kan variëren afhankelijk van het probleem, maar reparaties worden meestal snel en efficiënt uitgevoerd. De gemiddelde reparatie duurt een uur.

Vraag 5: Kan ik mijn iPhone 13 Pro Max laten repareren als deze niet meer wordt ingeschakeld?

Antwoord: Ja, zelfs als uw iPhone niet meer inschakelt, kan een professionele reparatieservice mogelijk het probleem oplossen.

Vraag 6: Worden er bij de reparatie van mijn iPhone 13 Pro Max originele onderdelen gebruikt?

Antwoord: Bij Telefoonstar worden originele en hoogwaardige A-kwaliteit onderdelen gebruikt om de duurzaamheid en prestaties van uw toestel te waarborgen.

Vraag 7: Wat gebeurt er als er tijdens de reparatie andere problemen worden ontdekt?

Antwoord:Als er tijdens de reparatie andere problemen worden ontdekt, zal de reparatieservice dit met u bespreken en u voorzien van een kostenraming voordat ze doorgaan met de reparatie.

Vraag 8: Wat is het "no cure, no pay" principe?

Antwoord: "No cure, no pay" betekent dat als de reparatieservice uw telefoon niet kan repareren, u niets hoeft te betalen voor de inspanningen.

Vraag 9: Moet ik een afspraak maken voor mijn iPhone 13 Pro Max reparatie?

Antwoord: Het is meestal raadzaam om van tevoren een afspraak te maken om wachttijden te minimaliseren.

Vraag 10: Waar kan ik mijn iPhone 13 Pro Max laten repareren?

Antwoord:U kunt uw iPhone 13 Pro Max laten repareren bij Telefoonstar, een ervaren reparatieservice in het centrum van Ede.

Klantervaringen
 • Iphone 13 Pro Max Scherm Reparatie
  Zeer snelle reparatie en goede uitleg
 • Scherm Reparatie IPhone 13 Pro Max
  Prettige service, ik voel me hier altijd welkom. Ben nu voor de 2e keer hier geweest en ben beide keren hartstikke goed en vriendelijk geholpen.
 • Iphone 13 Pro Max achterkant camera Reparatie
  Nadat de camera aan de achterkant van mijn telefoon kapot ging, heb ik hem in deze telefoonwinkel Telefoonstar Ede voor een goedkoop bedrag kunnen laten repareren
 • IPhone 13 Oplaad connector vervangen
  Super vriendelijke mensen, de Oplaad connector vervangen van mijn IPhone13 met al hele nette service bij Telefoonstar.nl
 • Scherm Vervangen Iphone 13
  Pittige prijs Nadat mijn gsm was gevallen wou hij niet meer opladen. Hier hebben ze het meteen kunnen oplossen.bedankt
Schrijf een review

Klantbeoordelingen

5/5
471 Beoordelingen
Bekijk alle reviews