Toestelmerk

1
Kies uw toestelmerk

Model

2
Kies uw model

Conditie

3
Geef de conditie op
  • Apple
  • Samsung

Verkopen

Duurzame Telefoonverkoop bij Telefoonstar Ede: Geef Jouw Oude Smartphone een Tweede Leven

Bij Telefoonstar Ede gaan we verder dan alleen de verkoop van smartphones; we denken bewust na over duurzaamheid en het milieu. Als onderdeel van ons milieuvriendelijke initiatief bieden we jou de mogelijkheid om je oude smartphone bij ons in te leveren of te verkopen. Ontdek hoe je, door te kiezen voor Telefoonstar, niet alleen een nieuwe telefoon kunt aanschaffen, maar ook bijdraagt aan een schonere en veiligere wereld voor iedereen.

Recycling en Hergebruik

Bij Telefoonstar zetten we ons in voor recycling en hergebruik van smartphones. Wanneer je je oude toestel bij ons inlevert of verkoopt, gaan we ermee aan de slag. Dit kan variëren van het reviseren van het toestel tot het hergebruiken van goede onderdelen. Hierdoor ontstaan vaak Refurbished toestellen die een tweede leven krijgen. Als het toestel niet meer te redden is, zorgen we ervoor dat het op de juiste wijze wordt verwerkt bij de afvalverwerking.

Prijsindicatie voor Apple en Samsung

Op onze website bieden we een prijsindicatie voor de inlevering of verkoop van oude toestellen van de merken Apple en Samsung. Voor andere merken en modellen nodigen we je uit om langs te komen in een van onze winkels voor een persoonlijk prijsaanbod. Op deze manier willen we zowel de verkoop van telefoons als het duurzaam omgaan met oude toestellen toegankelijk maken voor iedereen.

Jouw Steentje bijdragen aan het Milieu

Door je oude smartphone bij Telefoonstar Ede in te leveren of te verkopen, draag je direct bij aan een schonere en veiligere wereld voor ons allemaal. Wij geloven in het belang van duurzaamheid en willen samen met jou een positieve impact hebben op het milieu. Kom gerust langs in onze winkel om te informeren over de mogelijkheden voor jouw oude toestellen.

Kies voor Telefoonstar Ede

Bij Telefoonstar Ede koop je niet alleen een nieuwe smartphone, maar draag je ook bij aan duurzaamheid en milieubewustzijn. Ontdek de mogelijkheden voor de inlevering of verkoop van jouw oude toestel en geef het een tweede leven. Samen maken we een verschil voor een schonere en veiligere wereld.


                                    

Klantbeoordelingen

5/5
471 Beoordelingen
Bekijk alle reviews