Toestelmerk

1
Apple

Categorie

2
iPhone Reparatie

Model

3
iPhone 8

Reparatie

4
Kies uw model
 • Scherm reparatie Touchscreen glas LCD vervangen (imitatie)
  € 49,00
 • Scherm reparatie Touchscreen glas LCD vervangen (A kwaliteit)
  € 60,00
 • Scherm reparatie Touchscreen glas LCD vervangen (origineel)
  € 80,00
 • Batterij Of Accu vervangen
  € 45,00
 • Oplaad connector vervangen
  € 39,00
 • Powerknop aan/uit vervangen
  € 54,99
 • Achter camera vervangen
  € 85,00
 • Voor camera vervangen
  € 45,00
 • Wifi reparatie
  € 75,00
 • Home button vervangen
  € 65,00
 • Oorspeaker vervangen
  € 45,00
 • Grote speaker vervangen
  € 45,00
 • Waterschade reparatie
  € 55,00
 • Software herstel
  € 35,00
 • Anders
  € 0,00
 • Achterkant
  € 89,00
 • Scherm buitenkant
  € 0,00
€ 0,00
Artikelomschrijving

iPhone 8 reparatie

Is het scherm van uw iPhone 8 gebarsten of werkt het scherm niet optimaal meer? Uw iPhone toestel wordt gerepareerd door Telefoonstar deskundigen met jarenlange ervaring. Onze monteurs zijn speciaal opgeleid om uw iPhone 8 te repareren zodat uw toestel weer zo goed als nieuw is! Of neem contact met ons op. Onze medewerkers zullen het probleem voor u vaststellen.

U kunt uw mobile telefoon langsbrengen bij onze winkel voor de reparatie. Meestal is een afspraak maken niet nodig, kom langs in onze reparatiewinkel wanneer het u uitkomt. Uw toestel kan binnen 30 minuten gerepareerd zijn, dus na een rondje in het centrum in Ede, kunt u uw toestel dan weer ophalen. Uiteraard kunt u ook in onze winkel wachten met een bakje koffie! U kunt voor de reparatie eenvoudig een afspraak maken via onze website. Als u online een vóór 17:00 een afspraak maakt, zorgen wij dat de onderdelen de volgende dag bij ons op voorraad zijn. Als dit toch niet het geval is dan laten wij dit aan u weten.

U kunt uw iPhone 8 ook naar ons opsturen voor een reparatie. Als u uw reparatie aanmeldt via onze reparatiemodule, ontvangt u automatisch een ontvangstbevestiging. Zorg wel dat uw smartphone goed verpakt is, zodat er onderweg geen schade aan uw iPhone kan komen. Nadat uw iPhone is ontvangen, zorgen wij dat het toestel op dezelfde dag gerepareerd terug gestuurd. Dan is uw iPhone weer zeer snel gerepareerd!

Reparatiekosten

Via onze site kunt u eenvoudig zien welke prijs voor uw reparatie geldt. Op onze website kunt u het model en merk van uw smartphone aanklikken. Daarna kunt u per probleem de prijs van de reparatie zien. Mocht uw model er niet bij staan Mail of Bel ons zodat wij u verder kunnen helpen.

Let op: De weergegeven prijzen zijn slechts een indicatie. Weergegeven prijzen kunnen inclusief en exclusief montagekosten zijn, daarom kan de uiteindelijke reparatie duurder of goedkoper uitkomen dan de weergegeven prijzen. Neem verder contact op of kom langs in de winkel voor exacte prijzen.

Garantie

Wij bieden ook garantie op onze reparaties. De garantietermijn is 3 maanden. Wij bieden echter geen garantie op reparaties omtrent waterschade vanwege de aard van deze reparatie. Als uw reparatie niet goed is uitgevoerd, hoeft u natuurlijk niks te betalen.

Onze Service

Bij Telefoonstar staat de tevredenheid van de klant voorop. Wij vinden het dan ook heel belangrijk dat u na de reparatie weer gelukkig bent met uw iPhone. Daarom maken wij uitsluitend gebruik van originele onderdelen. Zo kunnen wij u garantie aanbieden op uw reparatie en zal u hier ook lang profijt van hebben.

Voor de reparatie kijken onze experts naar uw iPhone 8. Als hierbij andere problemen ontdekt worden waarbij u ook een reparatie kunt gebruiken, zullen wij dit met u overleggen. Ook nemen wij u mee in het gehele reparatie proces. We zullen u vertellen welke reparaties er gedaan moeten worden en hoeveel dit gaat kosten. Hierdoor krijgt u niet opeens een hogere rekening dan u verwacht.

Als wij uw telefoon toch niet kunnen repareren, hoeft u natuurlijk niks te betalen. No cure, no pay, vinden wij ook belangrijk met het oog op klanttevredenheid.

Telefoonstar

Al meer dan 20 jaar hebben wij ervaring met het repareren van smartphones Telefoonstar is gevestigd in het centrum van Ede in de zijstraat naast de Hema. Bij Telefoonstar staat de tevredenheid van de klant voorop. Wij vinden het dan ook heel belangrijk dat u na de reparatie weer gelukkig bent met uw iPhone. Daarom maken wij uitsluitend gebruik van originele en A-kwaliteit onderdelen. Zo kunnen wij u garantie aanbieden op uw reparatie en zal u hier ook lang profijt van hebben.

Voor de reparatie kijken onze experts naar uw iPhone 8. Als hierbij andere problemen ontdekt worden waarbij u ook een reparatie kunt gebruiken, zullen wij dit met u overleggen. Ook nemen wij u mee in het gehele reparatieproces. We zullen u vertellen welke reparaties er gedaan moeten worden en hoeveel dit gaat kosten. Hierdoor krijgt u niet opeens een hogere rekening dan u verwacht.

Als wij uw telefoon toch niet kunnen repareren, hoeft u natuurlijk ook niks te betalen. No cure, no pay, vinden wij ook belangrijk met het oog op klanttevredenheid. Over ons.

Klantervaringen
 • Oplaad aansluiting iPhone 8
  Telefoon Star Superwinkel. Ik kreeg uitgebreide aandacht van de monteur die mij oprecht en goed heeft geholpen bij het vervangen van mijn iPhone 8 oplaad aansluiting. Kom hier zeker terug!
 • Telefoonreparatie winkel Ede Centrum iPhone 8 scherm reparatie
  Reparatiewinkel voor een goedwerkende toestel en goed advies is het de juiste plek, groot assortiment aan telefoon en tablet hoezen en mocht je in de winkel zelf niks tegen komen dan kun je er ook een laten bestellen en een aantal dagen later op komen halen.
 • accu vervangen
  Ik wist niet wat er aan de hand was toen mijn gsm niet meer aan wou. In het begin dacht ik aan het ergste, maar toen ik bij telefoonstar kwam probeerde ze meteen een nieuwe accu en ze waren binnen 20 minuten klaar. Een echte opluchting! Bedankt jongeman!
 • Laad niet op. Verschillende laders geprobeerd. Lijkt de connector te zijn. Of misschien batterij?
  Laad niet op. Verschillende laders geprobeerd. Lijkt de connector te zijn. Of misschien batterij? werd lader connector gemaakt door Telefoon Star Ede Bedankt.
Schrijf een review

Klantbeoordelingen

5/5
471 Beoordelingen
Bekijk alle reviews