Toestelmerk

1
Reparatie

Categorie

2
Oppo

Model

3
Oppo Find X3 Neo

Reparatie

4
Kies uw model
 • Scherm reparatie Touchscreen glas LCD vervangen (origineel)
  € 135,00
 • Batterij Of Accu vervangen
  € 89,00
 • Oplaad connector vervangen
  € 70,00
 • Powerknop aan/uit vervangen
  € 60,00
 • Achter camera vervangen
  € 55,00
 • Voor camera vervangen
  € 50,00
 • Wifi reparatie
  € 59,00
 • Oorspeaker vervangen
  € 55,00
 • Grote speaker vervangen
  € 40,00
 • Waterschade reparatie
  € 65,00
 • Software herstel
  € 35,00
 • Prijsopgave voor verzekering
  € 0,00
 • Anders
  € 0,00
€ 0,00
Artikelomschrijving

Oppo Find X3 Neo Reparatie

Voor een reparatie aan uw Oppo Find X3 Neo bent u bij Telefoonstar op de goede plek. Wij hebben al 20 jaar ervaring met het repareren van smartphones. Onze monteurs kijken zorgvuldig naar uw Oppo om deze te repareren. De prijs van een schermreparatie verschilt. Zo bieden wij originele, maar ook A-kwaliteit onderdelen aan. Op deze pagina vindt u een overzicht van alle prijzen. U kunt via deze pagina ook uw reparatie aanmelden. Wij zorgen dan dat alle onderdelen op voorraad zijn en zo is uw Oppo weer snel gerepareerd. Weet u niet precies welke reparatie u nodig heeft? Schroom dan niet, en neem contact met ons op via de Mail of het volgende telefoonnummer: 0318-751420.

Oppo Find X3 Neo Scherm Reparatie

Wij bieden voor de Oppo Find X3 Neo verschillende reparaties aan. Is uw scherm kapot? Dan wilt u dit natuurlijk graag gerepareerd hebben. De kosten voor een Oppo Find X3 Neo scherm reparatie lopen erg uiteen. Wij bieden voor uw Oppo Find X3 Neo originele onderdelen aan. Het scherm laten vervangen voor uw Oppo Find X3 Neo kost €135,00. Met ongeveer 30 minuten is uw Oppo Find X3 Neo weer klaar.

Oppo Find X3 Neo batterij laten vervangen?

De batterij van uw smartphone is een onderdeel dat vaak moet worden vervangen. Het is een slijtage onderdeel en is daarom in de meeste gevallen binnen 1 à 2 jaar aan vervanging toe. Wanneer uw batterij niet goed werkt, kan het zijn dat uw telefoon zomaar uitvalt wanneer er nog voldoende procent stroom in zit. Ook kan het zijn dat uw telefoon erg snel leeg raakt. Herkent u deze problemen bij uw Oppo Find X3 Neo? Dan is een vervanging van uw batterij wellicht een goede keuze. De voordelen van het vervangen van uw Oppo Find X3 Neo batterij is dat de telefoon merkbaar beter functioneer. Het vervangen van de batterij van de Oppo Find X3 Neo kost €89,00. Het vervangen van uw batterij kost ongeveer een half uur.

Oppo Find X3 Neo achterkant reparatie

Is de achterkant van uw Oppo Find X3 Neo stuk? Dan bent u waarschijnlijk op zoek naar een reparatie voor de achterkant van uw Oppo Find X3 Neo. Bij Telefoonstar is het mogelijk om uw achterkant te laten repareren. Of de achterkant nu van glas of plastic is; wij kunnen u helpen. Neem voor de mogelijkheden contact op met onze winkel. Dan kunnen we kijken naar de mogelijkheden voor uw Oppo Find X3 Neo.

Oppo Find X3 Neo speaker defect?

Komt er alleen gekraak uit uw Oppo Find X3 Neo? Dit is erg vervelend. ‘Crackling’ op de speaker is een veelvoorkomend probleem. Laat daarom voor de zekerheid uw telefoon even controleren door een van onze monteurs. Door een afspraak te maken bij ons kunnen de reparateurs van Telefoonstar u zeer goed adviseren en helpen. Het kraken van de speaker kan bij zowel de oor speaker als de grote speaker voorkomen. Het repareren van de oor speaker van uw Oppo Find X3 Neo kost €55,00 en het repareren van de grote speaker kost €40,00.

Oppo Find X3 Neo waterschade?

Is uw Oppo Find X3 Neo met water in aanraking geweest en is het toestel nu kapot? Dan kunt u het toestel het beste zo snel mogelijk laten repareren door een van onze ervaren monteurs. Water kan voor schade zorgen aan de camera, speakers of de microfoon van de Oppo Find X3 Neo. De reparatietijd voor waterschade aan uw Oppo Find X3 Neo bedraagt ongeveer 3 werkdagen. De kosten hiervan zijn afhankelijk van de grootte van de schade die door het water veroorzaakt is op uw Oppo Find X3 Neo.

Let op: De weergegeven prijzen zijn slechts een indicatie. Weergegeven prijzen kunnen inclusief en exclusief montagekosten zijn, daarom kan de uiteindelijke reparatie duurder of goedkoper uitkomen dan de weergegeven prijzen. Neem verder contact op of kom langs in de winkel voor exacte prijzen.

Telefoonstar

Al meer dan 20 jaar hebben wij ervaring met het repareren van smartphones Telefoonstar is gevestigd in het centrum van Ede in de zijstraat naast de Hema. Bij Telefoonstar staat de tevredenheid van de klant voorop. Wij vinden het dan ook heel belangrijk dat u na de reparatie weer gelukkig bent met uw Oppo. Daarom maken wij uitsluitend gebruik van originele en A-kwaliteit onderdelen. Zo kunnen wij u garantie aanbieden op uw reparatie en zal u hier ook lang profijt van hebben.

Voor de reparatie kijken onze experts naar uw Oppo Find X3 Neo. Als hierbij andere problemen ontdekt worden waarbij u ook een reparatie kunt gebruiken, zullen wij dit met u overleggen. Ook nemen wij u mee in het gehele reparatieproces. We zullen u vertellen welke reparaties er gedaan moeten worden en hoeveel dit gaat kosten. Hierdoor krijgt u niet opeens een hogere rekening dan u verwacht.

Als wij uw telefoon toch niet kunnen repareren, hoeft u natuurlijk ook niks te betalen. No cure, no pay, vinden wij ook belangrijk met het oog op klanttevredenheid. Over ons.

Klantervaringen
Schrijf een review

Klantbeoordelingen

5/5
471 Beoordelingen
Bekijk alle reviews