Toestelmerk

1
Samsung

Categorie

2
Samsung Reparatie

Model

3
Samsung Galaxy S10 Plus

Reparatie

4
Kies uw model
 • Scherm reparatie Touchscreen glas LCD vervangen (origineel)
  € 220,00
 • Batterij Of Accu vervangen
  € 49,00
 • Oplaad connector vervangen
  € 69,00
 • Powerknop aan/uit vervangen
  € 75,00
 • Achter camera vervangen
  € 119,00
 • Voor camera vervangen
  € 75,00
 • Wifi reparatie
  € 120,00
 • Oorspeaker vervangen
  € 85,00
 • Grote speaker vervangen
  € 85,00
 • Waterschade reparatie
  € 65,00
 • Anders
  € 0,00
 • Achterkant
  € 59,00
€ 0,00
Artikelomschrijving

Samsung Galaxy S10 Plus reparatie

Is het scherm van uw Samsung Galaxy S10 Plus gebarsten of werkt het scherm niet optimaal meer? Uw Samsung toestel wordt gerepareerd door Telefoonstar deskundigen met jarenlange ervaring. Onze monteurs zijn speciaal opgeleid om uw Samsung Galaxy S10 Plus te repareren zodat uw toestel weer zo goed als nieuw is! Of neem contact met ons op. Onze medewerkers zullen het probleem voor u vaststellen. Wanneer het nieuwe onderdeel is geplaatst, worden alle functies eerst voor u getest. Waterdichte toestellen worden op waterdichtheid getest.

U kunt uw mobile telefoon langsbrengen bij onze winkel voor de reparatie. Meestal is een afspraak maken niet nodig, kom langs in onze reparatiewinkel wanneer het u uitkomt. Uw toestel kan binnen 30 minuten gerepareerd zijn, dus na een rondje in het centrum in Ede, kunt u uw toestel dan weer ophalen. Uiteraard kunt u ook in onze winkel wachten met een bakje koffie! U kunt voor de reparatie eenvoudig een afspraak maken via onze website. Als u online een vóór 17:00 een afspraak maakt, zorgen wij dat de onderdelen de volgende dag bij ons op voorraad zijn. Als dit toch niet het geval is dan laten wij dit aan u weten.

U kunt uw Samsung Galaxy S10 Plus ook naar ons opsturen voor een reparatie. Als u uw reparatie aanmeldt via onze reparatiemodule, ontvangt u automatisch een ontvangstbevestiging. Zorg wel dat uw smartphone goed verpakt is, zodat er onderweg geen schade aan uw S10 Plus kan komen. Nadat uw Samsung is ontvangen zorgen wij dat het toestel op dezelfde dag gerepareerd terug gestuurd. Dan is uw Samsung S10 Plus weer zeer snel gerepareerd!

Reparatiekosten

Via onze site kunt u eenvoudig zien welke prijs voor uw reparatie geldt. Op onze website kunt u het model en merk van uw smartphone aanklikken. Daarna kunt u per probleem de prijs van de reparatie zien. Mocht uw model er niet bij staan Mail of Bel ons zodat wij u verder kunnen helpen.

Let op: De weergegeven prijzen zijn slechts een indicatie. Weergegeven prijzen kunnen inclusief en exclusief montagekosten zijn, daarom kan de uiteindelijke reparatie duurder of goedkoper uitkomen dan de weergegeven prijzen. Neem verder contact op of kom langs in de winkel voor exacte prijzen.

Garantie

Wij bieden ook garantie op onze reparaties. De garantietermijn is 3 maanden. Wij bieden echter geen garantie op reparaties omtrent waterschade vanwege de aard van deze reparatie. Als uw reparatie niet goed is uitgevoerd, hoeft u natuurlijk niks te betalen.

Onze Service

Bij Telefoonstar staat de tevredenheid van de klant voorop. Wij vinden het dan ook heel belangrijk dat u na de reparatie weer gelukkig bent met uw Samsung. Daarom maken wij uitsluitend gebruik van originele onderdelen. Zo kunnen wij u garantie aanbieden op uw reparatie en zal u hier ook lang profijt van hebben.

Voor de reparatie kijken onze experts naar uw Samsung Galaxy S10 Plus. Als hierbij andere problemen ontdekt worden waarbij u ook een reparatie kunt gebruiken, zullen wij dit met u overleggen. Ook nemen wij u mee in het gehele reparatie proces. We zullen u vertellen welke reparaties er gedaan moeten worden en hoeveel dit gaat kosten. Hierdoor krijgt u niet opeens een hogere rekening dan u verwacht.

Als wij uw telefoon toch niet kunnen repareren, hoeft u natuurlijk niks te betalen. No cure, no pay, vinden wij ook belangrijk met het oog op klanttevredenheid.

Telefoonstar

Al meer dan 20 jaar hebben wij ervaring met het repareren van smartphones Telefoonstar is gevestigd in het centrum van Ede in de zijstraat naast de Hema. Bij Telefoonstar staat de tevredenheid van de klant voorop. Wij vinden het dan ook heel belangrijk dat u na de reparatie weer gelukkig bent met uw Samsung. Daarom maken wij uitsluitend gebruik van originele en A-kwaliteit onderdelen. Zo kunnen wij u garantie aanbieden op uw reparatie en zal u hier ook lang profijt van hebben.

Voor de reparatie kijken onze experts naar uw Samsung Galaxy S10 Plus. Als hierbij andere problemen ontdekt worden waarbij u ook een reparatie kunt gebruiken, zullen wij dit met u overleggen. Ook nemen wij u mee in het gehele reparatieproces. We zullen u vertellen welke reparaties er gedaan moeten worden en hoeveel dit gaat kosten. Hierdoor krijgt u niet opeens een hogere rekening dan u verwacht.

Als wij uw telefoon toch niet kunnen repareren, hoeft u natuurlijk ook niks te betalen. No cure, no pay, vinden wij ook belangrijk met het oog op klanttevredenheid. Over ons.

Klantervaringen
 • samsung s10 plus scherm reparatie
  Woensdag melding gemaakt, donderdag al meteen geholpen Perfecte service Dank je wel telefoonstar ede
 • IPhone Scherm Reparatie Telefoonstar.nl
  Nooit geen problemen ervaren bij Telefoonstar. De service is uitstekend Prijskwaliteit verhouding is correct en de medewerkers ontvangen je op een natuurlijk spontane wijzen en leggen je alles met alle plezier en op het gemakje uit. Zeker een aanrader!
 • Reparatiewinkel Ede
  Telefoonstar heeft verstaat van zijn vak goed en is vrolijk en vriendelijk tegen zijn klanten. Hier ben je geen nummertje maar is persoonlijke service prioriteit. Voortaan als ik mijn Samsung Galaxy S10 wil laten repareren kom ik regelrecht hier heen voor de desbetreffende telefoonreparatie. Vriendelijk bedankt en tot de volgende keer maar weer!
 • samsung s10 scherm reparatie prijs
  Het scherm van mijn samsung galaxy s10 plus begaf het bijna en ik heb mijn telefoon in het dagelijkse leven eigelijk wel hard nodig. Ik ben naar telefoonstar in ede gegaan voor een reparatie, ik kon hem daar even achterlaten en ben ondertussen even boodschappen gaan doen. Tegen de tijd dat ik terug kwam was de reparatie al voltooid en functioneerde mijn beeldscherm weer zoals hij hoort. Ik vindt dat ze een hele flexible manier van werken hebben. De bon lag ook al direct klaar. Ik mocht het even tekenen in verband met de garantie die ik voor mijn lcd zou krijgen en toen kon ik direct door. Top service! Bedankt Telefoonstar
Schrijf een review

Klantbeoordelingen

5/5
448 Beoordelingen
Bekijk alle reviews