Toestelmerk

1
Samsung

Categorie

2
Samsung Reparatie

Model

3
Samsung Galaxy S20

Reparatie

4
Kies uw model
 • Scherm reparatie Touchscreen glas LCD vervangen (A kwaliteit)
  € 210,00
 • Scherm reparatie Touchscreen glas LCD vervangen (origineel)
  € 239,00
 • Batterij Of Accu vervangen
  € 49,00
 • Oplaad connector vervangen
  € 69,00
 • Powerknop aan/uit vervangen
  € 90,00
 • Achter camera vervangen
  € 120,00
 • Voor camera vervangen
  € 65,00
 • Oorspeaker vervangen
  € 85,00
 • Grote speaker vervangen
  € 95,00
 • Waterschade reparatie
  € 65,00
 • Software herstel
  € 35,00
 • Anders
  € 0,00
 • Achterkant
  € 65,00
€ 0,00
Artikelomschrijving

Samsung Galaxy S20 reparatie

Is het scherm van uw Samsung Galaxy S20 gebarsten of werkt het scherm niet optimaal meer? Uw Samsung toestel wordt gerepareerd door Telefoonstar deskundigen met jarenlange ervaring. Onze monteurs zijn speciaal opgeleid om uw Samsung Galaxy S20 te repareren zodat uw toestel weer zo goed als nieuw is! Of neem contact met ons op. Onze medewerkers zullen het probleem voor u vaststellen. Wanneer het nieuwe onderdeel is geplaatst, worden alle functies eerst voor u getest. Waterdichte toestellen worden op waterdichtheid getest.

U kunt uw mobile telefoon langsbrengen bij onze winkel voor de reparatie. Meestal is een afspraak maken niet nodig, kom langs in onze reparatiewinkel wanneer het u uitkomt. Uw toestel kan binnen 30 minuten gerepareerd zijn, dus na een rondje in het centrum in Ede, kunt u uw toestel dan weer ophalen. Uiteraard kunt u ook in onze winkel wachten met een bakje koffie! U kunt voor de reparatie eenvoudig een afspraak maken via onze website. Als u online een vóór 17:00 een afspraak maakt, zorgen wij dat de onderdelen de volgende dag bij ons op voorraad zijn. Als dit toch niet het geval is dan laten wij dit aan u weten.

U kunt uw Samsung Galaxy S20 ook naar ons opsturen voor een reparatie. Als u uw reparatie aanmeldt via onze reparatiemodule, ontvangt u automatisch een ontvangstbevestiging. Zorg wel dat uw smartphone goed verpakt is, zodat er onderweg geen schade aan uw S20 kan komen. Nadat uw Samsung is ontvangen zorgen wij dat het toestel op dezelfde dag gerepareerd terug gestuurd. Dan is uw Samsung S20 weer zeer snel gerepareerd!

Reparatiekosten

Via onze site kunt u eenvoudig zien welke prijs voor uw reparatie geldt. Op onze website kunt u het model en merk van uw smartphone aanklikken. Daarna kunt u per probleem de prijs van de reparatie zien. Mocht uw model er niet bij staan Mail of Bel ons zodat wij u verder kunnen helpen.

Let op: De weergegeven prijzen zijn slechts een indicatie. Weergegeven prijzen kunnen inclusief en exclusief montagekosten zijn, daarom kan de uiteindelijke reparatie duurder of goedkoper uitkomen dan de weergegeven prijzen. Neem verder contact op of kom langs in de winkel voor exacte prijzen.

Garantie

Wij bieden ook garantie op onze reparaties. De garantietermijn is 3 maanden. Wij bieden echter geen garantie op reparaties omtrent waterschade vanwege de aard van deze reparatie. Als uw reparatie niet goed is uitgevoerd, hoeft u natuurlijk niks te betalen.

Onze Service

Bij Telefoonstar staat de tevredenheid van de klant voorop. Wij vinden het dan ook heel belangrijk dat u na de reparatie weer gelukkig bent met uw Samsung. Daarom maken wij uitsluitend gebruik van originele onderdelen. Zo kunnen wij u garantie aanbieden op uw reparatie en zal u hier ook lang profijt van hebben.

Voor de reparatie kijken onze experts naar uw Samsung Galaxy S20. Als hierbij andere problemen ontdekt worden waarbij u ook een reparatie kunt gebruiken, zullen wij dit met u overleggen. Ook nemen wij u mee in het gehele reparatie proces. We zullen u vertellen welke reparaties er gedaan moeten worden en hoeveel dit gaat kosten. Hierdoor krijgt u niet opeens een hogere rekening dan u verwacht.

Als wij uw telefoon toch niet kunnen repareren, hoeft u natuurlijk niks te betalen. No cure, no pay, vinden wij ook belangrijk met het oog op klanttevredenheid.

Vakkundige Samsung S20 Reparaties in Ede bij Telefoonstar

Ben je op zoek naar deskundige reparaties voor je Samsung S20? Bij Telefoonstar Ede zijn we gespecialiseerd in het herstellen van smartphones. Of je nu te maken hebt met een beschadigd scherm, een zwakke batterij, problemen met de camera of software complicaties, ons team van ervaren technici staat voor je klaar om je Samsung S20 weer in topconditie te brengen.

Snelle en Efficiënte Schermreparatie voor Samsung S20

Een gebroken scherm kan je gebruikerservaring flink verstoren. Bij Telefoonstar Ede bieden we snelle en efficiënte schermreparaties, zodat je snel weer van je toestel kunt genieten zonder storende barsten.

Verbeterde Batterijprestaties na Vervanging

Een batterij die snel leegloopt kan behoorlijk frustrerend zijn. Laat onze ervaren technici de batterij van je Samsung S20 vervangen, zodat je weer kunt genieten van een langere gebruiksduur zonder constant op te laden.

Professionele Camera Reparatie voor Scherpe Beelden

Heb je problemen met de camera van je Samsung S20? Onze deskundigen kunnen je camera repareren, zodat je weer scherpe en heldere foto's kunt maken, zonder vervelende storingen.

Grondige Softwareoptimalisatie voor Soepele Werking

Softwareproblemen kunnen je Samsung S20 vertragen. Onze technici bieden uitgebreide software-optimalisatie om ervoor te zorgen dat je toestel weer soepel en efficiënt werkt, zonder haperingen.

Herstel van Waterschade en Vochtschade

Is je Samsung S20 in contact gekomen met water? Ons ervaren team kan je toestel herstellen en verdere schade voorkomen, zodat je weer met een gerust hart kunt gebruiken. Let op: na een reparatie is jouw Samsung S20 niet waterdicht meer.

Kies voor Telefoonstar Ede voor je Samsung S20 Reparaties

Met onze professionele service, snelle reparatietijden en gebruik van hoogwaardige onderdelen, is Telefoonstar Ede de ideale keuze voor je Samsung S20 reparaties. Neem vandaag nog contact met ons op voor een deskundige en betrouwbare service.

Telefoonstar

Al meer dan 20 jaar hebben wij ervaring met het repareren van smartphones Telefoonstar is gevestigd in het centrum van Ede in de zijstraat naast de Hema. Bij Telefoonstar staat de tevredenheid van de klant voorop. Wij vinden het dan ook heel belangrijk dat u na de reparatie weer gelukkig bent met uw Samsung. Daarom maken wij uitsluitend gebruik van originele en A-kwaliteit onderdelen. Zo kunnen wij u garantie aanbieden op uw reparatie en zal u hier ook lang profijt van hebben.

Voor de reparatie kijken onze experts naar uw Samsung Galaxy S20. Als hierbij andere problemen ontdekt worden waarbij u ook een reparatie kunt gebruiken, zullen wij dit met u overleggen. Ook nemen wij u mee in het gehele reparatieproces. We zullen u vertellen welke reparaties er gedaan moeten worden en hoeveel dit gaat kosten. Hierdoor krijgt u niet opeens een hogere rekening dan u verwacht.

Als wij uw telefoon toch niet kunnen repareren, hoeft u natuurlijk ook niks te betalen. No cure, no pay, vinden wij ook belangrijk met het oog op klanttevredenheid. Over ons.

Klantervaringen
 • Samsung Reparatie Ede S20 scherm
  Voor Samsung Galaxy S 20 scherm kon direct terecht om mijn glas te laten vervangen. Geen lange wachtlijsten- of tijden, ideaal voor wie niet te lang onbereikbaar kan zijn. Topservice Telefoonstar.nl!
 • Samsung S20 Scherm Vervangen
  Samsung Galaxy S20 Scherm Vervangen Afgelopen zaterdag naar Telefoonstar langs gegaan. Ze konden me gelijk helpen. De service was zoals altijd weer goed.
 • Samsung Galaxy S20 Camera stelt niet scherp reparatie
  Samsung Galaxy S20 achter camera reparatie werkt perfect - zo goed als origineel
 • Samsung Galaxy S20 Touchscreen werkt niet of loopt vast
  Goede ervaring met de telefoonstar Ede reparatie. Werd uitstekend te woord gedaan en het scherm werd binnen no time vervangen.
Schrijf een review

Klantbeoordelingen

5/5
471 Beoordelingen
Bekijk alle reviews