Toestelmerk

1
Apple

Categorie

2
iPhone Reparatie

Model

3
iPhone 14

Reparatie

4
Kies uw model
 • Scherm reparatie Touchscreen glas LCD vervangen (imitatie)
  € 149,00
 • Scherm reparatie Touchscreen glas LCD vervangen (A kwaliteit)
  € 240,00
 • Scherm reparatie Touchscreen glas LCD vervangen (origineel)
  € 280,00
 • Batterij Of Accu vervangen
  € 79,00
 • Oplaad connector vervangen
  € 65,00
 • Powerknop aan/uit vervangen
  € 149,00
 • Achter camera vervangen
  € 249,00
 • Voor camera vervangen
  € 120,00
 • Wifi reparatie
  € 220,00
 • Oorspeaker vervangen
  € 129,00
 • Grote speaker vervangen
  € 129,00
 • Waterschade reparatie
  € 65,00
 • Software herstel
  € 35,00
 • Prijsopgave voor verzekering
  € 25,00
 • Anders
  € 0,00
 • Achterkant
  € 149,00
 • Scherm buitenkant
  € 285,00
€ 0,00
Artikelomschrijving

Hoogwaardige Reparatie voor iPhone 14 bij Telefoonstar

Uw iPhone 14 is niet zomaar een telefoon; het is een essentieel onderdeel van uw dagelijks leven. Bij Telefoonstar begrijpen we dit en hebben we ons toegewijd aan het leveren van de best mogelijke reparatieservice voor uw iPhone 14. Onze rijke geschiedenis van meer dan 20 jaar in de telefoonreparatie branche en onze locatie in het hart van Ede maken ons de ultieme keuze voor al uw iPhone 14 reparaties.

Reparatiekosten

Op onze website kunt u eenvoudig de prijzen voor uw reparaties vinden. Selecteer simpelweg het merk en model van uw smartphone, en u krijgt de reparatie prijzen per specifiek probleem te zien. Mocht uw model er niet bij staan Mail of Bel ons zodat wij u verder kunnen helpen.

Houd er rekening mee dat de weergegeven prijzen indicatief zijn. Deze prijzen kunnen inclusief of exclusief montagekosten zijn, waardoor de uiteindelijke kosten van de reparatie hoger of lager kunnen uitvallen dan de weergegeven prijzen. Bovendien kan de duur van de reparatie variëren, omdat elke reparatie uniek is. Neem gerust contact op met ons op of kom langs in onze winkel voor nauwkeurige prijsinformatie.

Waarom kiezen voor Telefoonstar voor uw iPhone 14 reparaties?

 1. Originele Onderdelen en Topkwaliteit: We gebruiken uitsluitend originele iPhone-onderdelen van de hoogste kwaliteit om ervoor te zorgen dat uw toestel na de reparatie weer in optimale staat verkeert. Dit garandeert duurzaamheid en behoud van prestaties.

 2. Transparante Prijzen: Bij Telefoonstar houden we van transparantie. Voordat we met de reparatie beginnen, bespreken we in detail de kosten met u, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

 3. Ervaren Technici: Ons team van ervaren technici is volledig toegewijd aan het leveren van de hoogste kwaliteit reparatieservice. Met hun uitgebreide expertise kunt u er zeker van zijn dat uw iPhone 14 in goede handen is.

 4. Snel en Efficiënt: We begrijpen dat u uw iPhone 14 zo snel mogelijk weer in gebruik wilt nemen. Daarom zorgen we ervoor dat onze reparaties snel en efficiënt worden uitgevoerd, zonder onnodige vertragingen.

 5. Brede Reparatiemogelijkheden: Of het nu gaat om een gebarsten scherm, een batterij die niet meer oplaadt, problemen met de camera, of andere hardware- of softwarekwesties, we hebben de expertise om u te helpen.

Reparaties en Prijzen

Reparatie Prijs (in €)
Scherm reparatie Touchscreen glas LCD vervangen (imitatie) € 195,00
Scherm reparatie Touchscreen glas LCD vervangen (A kwaliteit) € 265,00
Scherm reparatie Touchscreen glas LCD vervangen (origineel) € 345,00
Batterij Of Accu vervangen € 79,00
Oplaad connector vervangen € 80,00
Powerknop aan/uit vervangen € 149,00
Achter camera vervangen € 249,00
Voor camera vervangen € 120,00
Wifi reparatie € 220,00
Oorspeaker vervangen € 129,00
Grote speaker vervangen € 129,00
Waterschade reparatie € 65,00
Software herstel € 35,00
Prijsopgave voor verzekering € 25,00
Anders € 0,00
Achterkant € 149,00

Bezoek Ons voor uw iPhone 14 Reparatie

Onze locatie, gunstig gelegen in het centrum van Ede, is eenvoudig bereikbaar. We nodigen u uit om contact met ons op te nemen voor al uw iPhone 14 reparatie behoeften. Wij staan garant voor hoogwaardige reparaties die uw iPhone 14 weer als nieuw laten functioneren. Uw tevredenheid is ons hoogste doel, en we kijken ernaar uit om u van dienst te zijn. Vertrouw uw kostbare iPhone 14 toe aan de deskundige handen van Telefoonstar.

Telefoonstar

Met meer dan twee decennia ervaring in smartphone reparaties, is Telefoonstar gevestigd in het hart van Ede, in een zijstraat nabij de Hema. Bij Telefoonstar stellen we de klanttevredenheid voorop. Het is van groot belang voor ons dat u na de reparatie volledig tevreden bent met uw iPhone 14. Daarom gebruiken we uitsluitend originele en hoogwaardige A-kwaliteit onderdelen. Hierdoor kunnen we u garantie bieden op de uitgevoerde reparatie, zodat u er langdurig van kunt profiteren.

Onze deskundigen bekijken grondig uw iPhone 14 voorafgaand aan de reparatie. Als er andere potentiële problemen worden ontdekt waarvoor reparatie nodig is, zullen we dit met u bespreken. We betrekken u volledig bij het gehele reparatieproces, waarbij we duidelijk aangeven welke reparaties noodzakelijk zijn en welke kosten daarmee gemoeid zijn. Zo komt u niet voor onverwachte verrassingen te staan.

Bij ons geldt ook het principe "no cure, no pay." Als we onverhoopt uw telefoon niet kunnen repareren, hoeft u uiteraard niets te betalen. Dit benadrukt ons streven naar klanttevredenheid.
Over ons.

Vraag en antwoord iPhone 14 Reparatie

Vraag 1: Hoeveel kost het om het scherm van mijn iPhone 14 te vervangen?

Antwoord: De kosten voor het vervangen van het scherm kunnen variëren, afhankelijk van welke kwaliteit scherm u kiest. Bij Telefoonstar bieden wij bij deze reparatie drie verschillende keuzes aan. U kunt kiezen uit imitatie (€429), A-kwaliteit (€489) en origineel (€549).

Vraag 2: Is mijn iPhone 14 nog steeds waterdicht na een reparatie?

Antwoord: Na een reparatie is uw iPhone 14 spatwaterdicht.

Vraag 3: Hoe lang duurt een reparatie gemiddeld?

Antwoord:De duur van een reparatie hangt af van het soort reparatie en de beschikbaarheid van onderdelen. Een schermvervanging kan meestal binnen een uur worden uitgevoerd, terwijl complexere reparaties langer kunnen duren. Bij het afleveren van uw iPhone 14 in onze winkel, zullen wij u een indicatie geven van de duur van de reparatie.

Vraag 4: Wat gebeurt er als mijn iPhone 14 niet meer onder de garantie valt?

Antwoord: Als je iPhone niet meer onder de garantie valt, zul je de kosten van de reparatie zelf moeten betalen. Bij Telefoonstar Ede voeren wij goedkope en voordelige reparaties uit. Dé winkel waar u uw iPhone dus voordelig kunt herstellen.

Vraag 5: Kan ik zelf mijn iPhone 14 repareren?

Antwoord: Apple raadt doorgaans niet aan om zelf reparaties uit te voeren, omdat dit de garantie kan schaden en je toestel kan beschadigen. Wij raden dit ook af. U kunt het beste uw iPhone 15 brengen naar een reparatiewinkel, zoals Telefoonstar.

Vraag 6: Welke onderdelen kunnen worden gerepareerd op een iPhone 14?

Antwoord: Typische reparaties omvatten scherm vervanging, batterij vervanging, reparatie van de oplaadpoort, en vervanging van knoppen. Bij Telefoonstar bieden wij deze reparaties aan. Ook kunnen wij uw iPhone 14 inspecteren op een complex probleem. Zo kunnen wij uw iPhone weer repareren. Geen probleem is te gek, wij kunnen altijd kijken of we uw iPhone nog kunnen repareren.

Vraag 7: Worden originele Apple-onderdelen gebruikt bij reparaties?

Antwoord:Bij door Apple geautoriseerde servicepunten worden meestal originele Apple-onderdelen gebruikt. Ook wij werken met originele Apple onderdelen. Daarnaast bieden wij ook A-kwaliteit en imitatie onderdelen aan. Deze onderdelen zijn kwalitatief ook goed, maar qua prijs goedkoper. Hierdoor kunnen wij de reparaties met deze onderdelen voordeliger voor u aanbieden.

Vraag 8: Hoe weet ik of mijn iPhone 14 gerepareerd moet worden?

Antwoord: Als je iPhone problemen vertoont, zoals een gebarsten scherm, slechte batterijduur, of hardwareproblemen, is reparatie waarschijnlijk nodig. Waarschijnlijk merkt u vanzelf welke problemen uw iPhone 14 vertoont. Het kan handig zijn om er dan naar te laten kijken door onze werknemers.

Vraag 9: Wat moet ik doen als mijn iPhone 14 niet meer wordt ingeschakeld?

Antwoord: Probeer eerst een harde reset door de aan/uit-knop en de volume-omhoog-knop ingedrukt te houden. Als dat niet werkt, breng je de telefoon dan bij ons langs. Onze werknemers kunnen dan kijken of er een probleem met uw iPhone 14 is en zo nodig deze verhelpen.

Vraag 10: Worden gegevens gewist tijdens de reparatie?

Antwoord: Bij de meeste reparaties, zoals schermvervangingen, worden je gegevens niet gewist. Maar het is altijd verstandig om een back-up te maken voordat je je iPhone laat repareren. Mocht dit bij een reparatie voorkomen, zullen wij dit altijd voor de reparatie aan u melden.

Vraag 11: Kan ik een gebarsten scherm zelf repareren met een reparatieset?

Antwoord: Het is mogelijk om een scherm zelf te vervangen met de juiste gereedschappen en ervaring. Houd er echter rekening mee dat dit complex kan zijn en de garantie van Apple kan beïnvloeden. Wij raden u ook af dit zelf te proberen.

Vraag 12: Hoe weet ik of mijn iPhone 14 nog steeds onder garantie valt?

Antwoord: Je kunt de garantiestatus van je iPhone controleren op de officiële Apple-website of in de Apple Store-app. Mocht u een voordelige reparatie zoeken, bent u bij Telefoonstar aan het juiste adres. Wij bieden 3 maanden garantie op onze reparaties.

Vraag 13: Kunnen softwareproblemen worden gerepareerd?

Antwoord: Ja, bij Telefoonstar bieden wij software herstel aan. Uw softwareproblemen kunnen hiermee opgelost worden.

Vraag 14: Is er een garantie op de reparatie zelf?

Antwoord: Ja, bij Telefoonstar bieden we drie maanden garantie aan op uw reparatie. Dit geldt niet voor waterschade reparaties.

Klantervaringen
 • Echt Onder de Indruk van iPhone 14 Reparatie
  Telefoonstar heeft me omver geblazen met hun vakmanschap. Mijn iPhone 14 scherm ziet er weer gloednieuw uit na de vervanging van het touchscreen glas en LCD. Snelle service, vriendelijk personeel en geweldige resultaten. Ga zo door
 • iPhone 14 Scherm als Nieuw
  cadeaus aan Telefoonstar voor de fantastische reparatie aan mijn iPhone X. Het nieuwe touchscreen glas en LCD zijn perfect. Ik kan het verschil niet eens zien! Een echte aanrader voor snelle, hoogwaardige reparaties.
 • Fenomenale iPhone 14 Reparatie.
  Ik was in paniek toen mijn iPhone 14 scherm brak, maar Telefoon Star heeft alles rechtgezet. Het vervangen touchscreen glas en LCD zijn van uitstekende kwaliteit. Mijn telefoon werkt weer als een zonnetje. Bedankt voor de snelle en professionele service!
 • Onberispelijke iPhone 14 Scherm Reparatie!
  Mijn iPhone 14 heeft een tweede kans gekregen dankzij Telefoonstar. Het scherm ziet eruit als nieuw en werkt perfect na de vervanging van het touchscreen glas en LCD. Snelle service en een geruststellende garantie. Topklasse!
Schrijf een review

Klantbeoordelingen

5/5
471 Beoordelingen
Bekijk alle reviews