Toestelmerk

1
Apple

Categorie

2
iPhone Reparatie

Model

3
iPhone 12 Mini

Reparatie

4
Kies uw model
 • Scherm reparatie Touchscreen glas LCD vervangen (imitatie)
  € 90,00
 • Scherm reparatie Touchscreen glas LCD vervangen (A kwaliteit)
  € 149,00
 • Scherm reparatie Touchscreen glas LCD vervangen (origineel)
  € 199,00
 • Batterij Of Accu vervangen
  € 59,00
 • Oplaad connector vervangen
  € 55,00
 • Powerknop aan/uit vervangen
  € 149,00
 • Achter camera vervangen
  € 139,00
 • Voor camera vervangen
  € 70,00
 • Wifi reparatie
  € 220,00
 • Oorspeaker vervangen
  € 69,00
 • Grote speaker vervangen
  € 79,00
 • Waterschade reparatie
  € 55,00
 • Software herstel
  € 35,00
 • Prijsopgave voor verzekering
  € 25,00
 • Anders
  € 0,00
 • Achterkant
  € 149,00
€ 0,00
Artikelomschrijving

Hoogwaardige iPhone 12 Mini Reparatie bij Telefoonstar

Uw iPhone 12 Mini gaat verder dan alleen een smartphone; het is een onmisbaar onderdeel van uw dagelijks leven. Bij Telefoonstar realiseren we ons dit en streven we naar de allerbeste reparatieservice voor uw iPhone 12 Mini. Met ruim twee decennia ervaring in de mobiele reparatie branche en onze handige locatie in het hart van Ede op Boogstraat 4, zijn wij de ideale keuze voor al uw iPhone 12 Mini reparatie behoeften.

Reparatiekosten

Op onze website kunt u moeiteloos de kosten voor de reparatie van uw toestel achterhalen. Selecteer gewoon het merk en model van uw smartphone, en u ontvangt een overzicht van de reparatiekosten per specifiek probleem. Als uw model niet in de lijst voorkomt, aarzel dan niet om e-mail met ons op te nemen via e-mail of telefoon, zodat we u verder kunnen assisteren.

Let op dat de vermelde prijzen uitsluitend als indicatie dienen. Deze tarieven kunnen al dan niet de montagekosten omvatten, wat kan leiden tot variaties in de definitieve reparatiekosten. Daarnaast kan de hersteltijd variëren, gezien elke reparatie uniek is. Voor nauwkeurige prijsinformatie, aarzel niet om contactmet ons op te nemen of onze winkel te bezoeken.

Waarom kiezen voor Telefoonstar voor uw iPhone 12 Mini reparaties?

 1. Originele Onderdelen en Uitmuntende Kwaliteit: We maken exclusief gebruik van originele Apple-onderdelen van superieure kwaliteit om te waarborgen dat uw apparaat na de reparatie optimaal blijft functioneren. Dit garandeert duurzaamheid en behoud van prestaties.

 2. Duidelijke Prijsstelling Bij Telefoonstar hechten we waarde aan transparantie. Voordat we de reparatie aanvangen, zullen we uitgebreid de kosten met u bespreken, zodat u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan.

 3. Bekwame Technici: Ons team van ervaren technici is volledig toegewijd aan het aanbieden van de hoogst mogelijke kwaliteit in reparatieservice. Met hun uitgebreide kennis kunt u erop vertrouwen dat uw iPhone 12 Mini in goede handen is.

 4. Snel en Doeltreffend: We begrijpen dat u uw iPhone 12 Mini zo snel mogelijk weer wilt gebruiken. Daarom zorgen we ervoor dat onze reparaties snel en efficiënt worden uitgevoerd, zonder onnodige vertragingen.

 5. Ruim Aanbod aan Reparaties: Of het nu gaat om een gebarsten scherm, een batterij die niet meer oplaadt, problemen met de camera, of andere hardware- of software kwesties, we beschikken over de expertise om u te ondersteunen.

Reparaties en Prijzen

Reparatie Prijs (in €)
Scherm reparatie Touchscreen glas LCD vervangen (imitatie) € 90,00
Scherm reparatie Touchscreen glas LCD vervangen (A-kwaliteit) € 149,00
Scherm reparatie Touchscreen glas LCD vervangen (origineel) € 199,00
Batterij Of Accu vervangen € 59,00
Oplaad connector vervangen € 55,00
Powerknop aan/uit vervangen € 149,00
Achter camera vervangen € 139,00
Voor camera vervangen € 70,00
Wifi reparatie € 220,00
Oorspeaker vervangen € 69,00
Grote speaker vervangen € 79,00
Waterschade reparatie € 55,00
Software herstel € 35,00
Prijsopgave voor verzekering € 25,00
Anders € 0,00
Achterkant € 149,00

Bezoek ons voor uw iPhone 12 Mini Reparatie

Onze vestiging in het hart van Ede is eenvoudig te bereiken. We heten u van harte welkom om contact met ons op te nemen voor al uw behoeften met betrekking tot iPhone 12 Mini reparaties. We verzekeren u van hoogwaardige herstelwerkzaamheden die uw iPhone 12 Mini weer in optimale staat zullen herstellen. Klanttevredenheid staat bij ons bovenaan, en we kijken er naar uit om u van dienst te zijn. U kunt uw waardevolle iPhone 12 Mini met vol vertrouwen toevertrouwen aan de bekwame handen van Telefoonstar.

Telefoonstar

Telefoonstar, gevestigd in het centrum van Ede op Boogstraat 4, heeft ruim twee decennia aan ervaring in de reparatie van smartphones. Onze voornaamste prioriteit is klanttevredenheid, en we zetten ons maximaal in om ervoor te zorgen dat u na de reparatie van uw iPhone 12 Mini volledig tevreden bent. Om deze tevredenheid te waarborgen, maken we uitsluitend gebruik van originele en hoogwaardige A-kwaliteitsonderdelen. Hierdoor zijn we in staat garantie te bieden op de uitgevoerde reparaties, zodat u er op de lange termijn van kunt profiteren.

Voordat we aan de reparatie beginnen, voeren onze deskundige technici uitgebreide inspecties uit op uw iPhone 12 Mini. Als er andere mogelijke problemen worden geconstateerd die reparatie behoeven, zullen we dit uitvoerig met u bespreken. Gedurende het gehele reparatieproces betrekken we u volledig, waarbij we duidelijk aangeven welke reparaties noodzakelijk zijn en welke kosten daaraan verbonden zijn, om zo onaangename verrassingen te voorkomen.

Bovendien hanteren we het "no cure, no pay" principe. Dit betekent dat als we onverhoopt uw telefoon niet kunnen herstellen, u vanzelfsprekend niets hoeft te betalen. Dit benadrukt ons streven naar klanttevredenheid.
Over ons.

Vraag en antwoord iPhone 12 Mini Reparatie

Vraag 1: Wat zijn de kosten van een iPhone 12 Mini-reparatie?

Antwoord: De kosten van een iPhone 12 Mini-reparatie variëren afhankelijk van het type reparatie dat nodig is. Dit kan betrekking hebben op schermreparatie, batterijvervanging, camera's en andere onderdelen. U kunt onze website raadplegen voor een lijst van reparaties en de bijbehorende kosten.

Vraag 2: Hoe lang duurt een reparatie voor mijn iPhone 12 Mini?

Antwoord:De duur van een reparatie kan variëren, afhankelijk van de aard van de schade en de beschikbaarheid van onderdelen. Over het algemeen streven we ernaar om uw iPhone 12 Mini zo snel mogelijk te repareren, meestal binnen een uur. Wij zullen u altijd informeren over de tijdsduur van de reparatie.

Vraag 3: Worden er originele onderdelen gebruikt bij de reparatie?

Antwoord:Ja, we gebruiken originele en kwalitatief hoogstaande onderdelen om de kwaliteit van de reparatie te waarborgen. Voor schermreparaties bieden we ook imitatie- en A-kwaliteit onderdelen die niet origineel zijn, maar wel van hoge kwaliteit. Bij schermreparatie heeft u dus drie keuzes: imitatie (€90), A-kwaliteit (€149) en origineel (€199).

Vraag 4: Kan ik mijn iPhone 12 Mini zelf repareren?

Antwoord: Hoewel sommige mensen ervaring hebben met zelfreparatie, raden we dit sterk af. Het kan de garantie schaden en meer schade veroorzaken als de reparatie niet correct wordt uitgevoerd.

Vraag 5: Welke onderdelen kunnen worden gerepareerd op een iPhone 12 Mini?

Antwoord: Typische reparaties omvatten scherm vervanging, batterij vervanging, reparatie van de oplaadpoort, en vervanging van knoppen. We bieden ook inspectie van complexe problemen aan om uw iPhone 12 Mini te herstellen.

Vraag 6: Wat te doen als mijn iPhone 12 Mini waterschade heeft?

Antwoord: Bij waterschade is het belangrijk om uw iPhone onmiddellijk uit te schakelen en niet te proberen aan te zetten. Breng het zo snel mogelijk naar een professionele reparatiewinkel met ervaring in het herstellen van waterschade. We bieden ook waterschade-reparaties aan, maar deze hebben geen garantie.

Vraag 7: Wat zijn de kosten van een schermreparatie voor mijn iPhone 12 Mini?

Antwoord:De kosten van een schermreparatie variëren afhankelijk van het type schade en het type scherm dat u kiest. We bieden verschillende opties, waaronder originele onderdelen, imitatie en A-kwaliteit schermen.

Vraag 8: Kan een gebarsten scherm van mijn iPhone 12 Mini worden gerepareerd?

Antwoord: Ja, een gebarsten scherm kan worden gerepareerd. We bieden professionele schermreparaties voor de iPhone 12 Mini aan.

Vraag 9: Wat is het verschil tussen een schermreparatie en een lcd-vervanging?

Antwoord: Een schermreparatie houdt in dat het gebarsten glas wordt vervangen, terwijl een lcd-vervanging betrekking heeft op het vervangen van zowel het glas als het lcd-display.

Vraag 10: Kunnen jullie het glas en het lcd van mijn iPhone 12 Mini afzonderlijk vervangen?

Antwoord:Nee, we kunnen dit bij de iPhone 12 Mini niet, maar dit is voor sommige modellen wel mogelijk.

Vraag 11: Hoe lang duurt een schermreparatie voor mijn iPhone 12 Mini?

Antwoord: De duur van een schermreparatie kan variëren, maar we streven ernaar om deze snel en efficiënt uit te voeren, meestal binnen een uur. We zullen u altijd informeren over de tijdsduur van de reparatie.

Vraag 12: Worden originele onderdelen gebruikt voor de schermreparatie?

Antwoord: Ja, we gebruiken originele Apple-onderdelen van hoge kwaliteit voor schermreparaties. Ook bieden we imitatie en A-kwaliteit onderdelen aan om zo

Vraag 13: Welke garantie wordt geboden op scherm reparaties?

Antwoord:We bieden doorgaans een garantie van enkele maanden op schermreparaties, maar dit kan variëren afhankelijk van de specifieke reparatie en het gebruikte onderdeel.

Vraag 14: Wat moet ik doen als mijn scherm na de reparatie nog steeds problemen vertoont?

Antwoord: Neem onmiddellijk contact met ons op als uw scherm na de reparatie problemen vertoont. We zullen het probleem onderzoeken en corrigeren indien nodig, in overeenstemming met onze garantievoorwaarden.

Vraag 15: Kan ik zelf proberen het scherm van mijn iPhone 12 Mini te vervangen?

Antwoord: Het is mogelijk om zelf het scherm te vervangen, maar dit vereist vaardigheid en de juiste gereedschappen. Onjuiste vervanging kan leiden tot verdere schade.

Klantervaringen
 • Iphone 12 Mini Reparatie
  Ik kon me mobiel niet meer gebruiken doordat het beeld steeds weg was. Ik hinderde me hier dood aan en ben naar de reparatie telefoonwinkel ede heen geweest om dit te laten repareren. Ik ben vriendelijk te woord gestaan door het personeel en heb hier na het bezoekje aan Telefoonstar Ede geen last meer van gehad.
 • Iphone 12 Mini Reparatie
  Nadat mijn telefoon viel werkte het niet meer naar behoren. Ik ben langs gegaan bij Telefoonstar ede en de aardige medewerkers konden hier direct wat aan doen. Hele fijne repair winkel ede.
 • Iphone 12 Mini Scherm Reparatie
  Vandaag langs gekomen voor een nieuw scherm en glasfolie voor mijn iphone12 mini. Zeer vriendelijk en klant gericht ze hebben mij zo goed verder geholpen, ga zo door zou ik zeggen!
 • Apple iPhone 12 Mini Camera kapot
  De camera aan de achterkant van mijn iPhone 12 Mini kapot ging, heb ik hem in deze telefoonwinkel voor een goedkoop bedrag kunnen laten repareren. Telefoonstar Top
Schrijf een review

Klantbeoordelingen

5/5
471 Beoordelingen
Bekijk alle reviews