Toestelmerk

1
Apple

Categorie

2
iPhone Reparatie

Model

3
iPhone X

Reparatie

4
Kies uw model
 • Scherm reparatie Touchscreen glas LCD vervangen (imitatie)
  € 65,00
 • Scherm reparatie Touchscreen glas LCD vervangen (A kwaliteit)
  € 85,00
 • Scherm reparatie Touchscreen glas LCD vervangen (origineel)
  € 120,00
 • Batterij Of Accu vervangen
  € 49,00
 • Oplaad connector vervangen
  € 49,00
 • Powerknop aan/uit vervangen
  € 119,00
 • Achter camera vervangen
  € 119,00
 • Voor camera vervangen
  € 89,00
 • Wifi reparatie
  € 220,00
 • Oorspeaker vervangen
  € 49,00
 • Grote speaker vervangen
  € 59,00
 • Waterschade reparatie
  € 45,00
 • Software herstel
  € 35,00
 • Prijsopgave voor verzekering
  € 25,00
 • Anders
  € 0,00
 • Achterkant
  € 119,00
€ 0,00
Artikelomschrijving

iPhone X reparatie

Is het scherm van uw iPhone X gebarsten of werkt het scherm niet optimaal meer? Uw iPhone toestel wordt gerepareerd door Telefoonstar deskundigen met jarenlange ervaring. Onze monteurs zijn speciaal opgeleid om uw iPhone X te repareren zodat uw toestel weer zo goed als nieuw is! Of neem contact met ons op. Onze medewerkers zullen het probleem voor u vaststellen. Wanneer het nieuwe onderdeel is geplaatst, worden alle functies eerst voor u getest. Waterdichte toestellen worden op waterdichtheid getest.

U kunt uw mobile telefoon langsbrengen bij onze winkel voor de reparatie. Meestal is een afspraak maken niet nodig, kom langs in onze reparatiewinkel wanneer het u uitkomt. Uw toestel kan binnen 30 minuten gerepareerd zijn, dus na een rondje in het centrum in Ede, kunt u uw toestel dan weer ophalen. Uiteraard kunt u ook in onze winkel wachten met een bakje koffie! U kunt voor de reparatie eenvoudig een afspraak maken via onze website. Als u online een vóór 17:00 een afspraak maakt, zorgen wij dat de onderdelen de volgende dag bij ons op voorraad zijn. Als dit toch niet het geval is dan laten wij dit aan u weten.

U kunt uw iPhone X ook naar ons opsturen voor een reparatie. Als u uw reparatie aanmeldt via onze reparatiemodule, ontvangt u automatisch een ontvangstbevestiging. Zorg wel dat uw smartphone goed verpakt is, zodat er onderweg geen schade aan uw iPhone kan komen. Nadat uw iPhone is ontvangen, zorgen wij dat het toestel op dezelfde dag gerepareerd terug gestuurd. Dan is uw iPhone weer zeer snel gerepareerd!

Reparatiekosten

Via onze site kunt u eenvoudig zien welke prijs voor uw reparatie geldt. Op onze website kunt u het model en merk van uw smartphone aanklikken. Daarna kunt u per probleem de prijs van de reparatie zien. Mocht uw model er niet bij staan Mail of Bel ons zodat wij u verder kunnen helpen.

Let op: De weergegeven prijzen zijn slechts een indicatie. Weergegeven prijzen kunnen inclusief en exclusief montagekosten zijn, daarom kan de uiteindelijke reparatie duurder of goedkoper uitkomen dan de weergegeven prijzen. Neem verder contact op of kom langs in de winkel voor exacte prijzen.

Garantie

Wij bieden ook garantie op onze reparaties. De garantietermijn is 3 maanden. Wij bieden echter geen garantie op reparaties omtrent waterschade vanwege de aard van deze reparatie. Als uw reparatie niet goed is uitgevoerd, hoeft u natuurlijk niks te betalen.

Onze Service

Bij Telefoonstar staat de tevredenheid van de klant voorop. Wij vinden het dan ook heel belangrijk dat u na de reparatie weer gelukkig bent met uw iPhone. Daarom maken wij uitsluitend gebruik van originele onderdelen. Zo kunnen wij u garantie aanbieden op uw reparatie en zal u hier ook lang profijt van hebben.

Voor de reparatie kijken onze experts naar uw iPhone X. Als hierbij andere problemen ontdekt worden waarbij u ook een reparatie kunt gebruiken, zullen wij dit met u overleggen. Ook nemen wij u mee in het gehele reparatie proces. We zullen u vertellen welke reparaties er gedaan moeten worden en hoeveel dit gaat kosten. Hierdoor krijgt u niet opeens een hogere rekening dan u verwacht.

Als wij uw telefoon toch niet kunnen repareren, hoeft u natuurlijk niks te betalen. No cure, no pay, vinden wij ook belangrijk met het oog op klanttevredenheid.

Telefoonstar

Al meer dan 20 jaar hebben wij ervaring met het repareren van smartphones Telefoonstar is gevestigd in het centrum van Ede in de zijstraat naast de Hema. Bij Telefoonstar staat de tevredenheid van de klant voorop. Wij vinden het dan ook heel belangrijk dat u na de reparatie weer gelukkig bent met uw iPhone. Daarom maken wij uitsluitend gebruik van originele en A-kwaliteit onderdelen. Zo kunnen wij u garantie aanbieden op uw reparatie en zal u hier ook lang profijt van hebben.

Voor de reparatie kijken onze experts naar uw iPhone X. Als hierbij andere problemen ontdekt worden waarbij u ook een reparatie kunt gebruiken, zullen wij dit met u overleggen. Ook nemen wij u mee in het gehele reparatieproces. We zullen u vertellen welke reparaties er gedaan moeten worden en hoeveel dit gaat kosten. Hierdoor krijgt u niet opeens een hogere rekening dan u verwacht.

Als wij uw telefoon toch niet kunnen repareren, hoeft u natuurlijk ook niks te betalen. No cure, no pay, vinden wij ook belangrijk met het oog op klanttevredenheid. Over ons.

Klantervaringen
 • IPhone X Reparatie
  Iphone x scherm laten repareren. Het is vakkundig gerepareerd. De glas scherm van mijn iphone x is direct zonder afspraak gerepareerd. Als ik volgende keer weer wat moet repareren kom ik zeker bij Telefoonstar ede .
 • Nieuw Scherm iPhone X
  Top service. Elders konden ze het niet meer maken omdat mijn tel een beetje gebogen was. Hier hebben ze het rechtgetrokken. Super dank!
 • Reparatiewinkel iPhone
  Fijne service telefoonwinkel Apple, ik voelde al direct op mn gemak. De vriendelijke man heeft het nieuwe scherm mooi in mijn mobiel gemonteerd!
 • Telefoonwinkel Ede iPhone X Reparatie
  Fijn bedrijf Telefoonstar. Vriendelijke personeel en ze repareren vliegensvlug. Mijn IPhone X glas ziet er weer schitterend uit en de prijs was opzicht goed te doen. Topervaring, Ik ga nooit meer naar een ander voor telefoon reparatie of ipad reparatie! Raad het een ieder aan!
 • Scherm Reparatie iPhone Xs
  Scherm Reparatie iPhone Xs Op zaterdag mijn iPhone XS afgegeven en toch dezelfde dag op kunnen halen. Wat een vriendelijke man is het, hele fijne zaak Telefoonstar. Volgende keer ga ik weer hierheen! En dat is niet alleen omdat ik meteen geholpen werd maar ook hoe het is gemaakt.
 • iPhone X Batterij Vervangen
  iPhone X Batterij Vervangen Ik heb een accu voor mijn iPhone X gekocht. De service is super en er hangt een hele vrolijke sfeer in de winkel
 • Scherm Vervangen Apple iPhone X
  Scherm Vervangen Apple iPhone X Super fijne reparatiewinkel Telefoonstar met top service. Het scherm moest worden vervangen. De aardige medewerker heeft me goed geholpen en het scherm werd dezelfde dag al gerepareerd.
 • IPhone X Scherm reparatie Ede
  scherm van mijn iPhone x deed het de helft van de tijd niet en als hij het wel deed moest ik mijn mobiel zo houden dat het beeld niet meer weg viel. Na dit 2 weken gedaan te hebben was ik het echt zat en besloot ik om er toch maar wat aan te gaan doen. Heb eerst online gekeken en vond dat Telefoonstar.nl in Ede heeft, daar had ik wel een goed gevoel bij dus. Was in een tussen uur langs gereden en kon direct geholpen worden. Na werk kon ik mijn mobiel op gaan halen, dat was wel fijn. Nu doet ie het weer helemaal als vanouds. Het personeel was trouwens ook wel behulpzaam. Ik ga sowieso al mijn vrienden naar Telefoonstar sturen.
 • iPhone X Laad niet op
  Bij Telefoonstar Ede goed geholpen via de telefoon daarna in de winkel. Vriendelijk en behulpzame personeel. Prijs kwaliteit-verhouding is ook prima. Het resultaat bevalt me heel erg. Kom zeker terug
 • Iphone X Scherm Vervangen
  Door mijn eigen ervaring kan ik Telefoon reparatie ede /Telefoonstar nu aan iedereen aanraden omdat ze op een prettige manier diensten aanbieden en ze zijn daarin ook nog snel.
 • Iphone X Scherm Vervangen
  Door mijn eigen ervaring kan ik Telefoon reparatie ede /Telefoonstar nu aan iedereen aanraden omdat ze op een prettige manier diensten aanbieden en ze zijn daarin ook nog snel.
Schrijf een review

Klantbeoordelingen

5/5
470 Beoordelingen
Bekijk alle reviews