Toestelmerk

1
Apple

Categorie

2
iPhone Reparatie

Model

3
iPhone 15

Reparatie

4
Kies uw model
 • Scherm reparatie Touchscreen glas LCD vervangen (imitatie)
  € 289,00
 • Scherm reparatie Touchscreen glas LCD vervangen (A kwaliteit)
  € 349,00
 • Scherm reparatie Touchscreen glas LCD vervangen (origineel)
  € 480,00
 • Batterij Of Accu vervangen
  € 79,00
 • Oplaad connector vervangen
  € 80,00
 • Powerknop aan/uit vervangen
  € 149,00
 • Achter camera vervangen
  € 249,00
 • Voor camera vervangen
  € 120,00
 • Wifi reparatie
  € 220,00
 • Oorspeaker vervangen
  € 129,00
 • Grote speaker vervangen
  € 129,00
 • Waterschade reparatie
  € 65,00
 • Software herstel
  € 35,00
 • Prijsopgave voor verzekering
  € 25,00
 • Anders
  € 0,00
 • Achterkant
  € 149,00
€ 0,00
Artikelomschrijving

Hoogwaardige iPhone 15 Reparatie bij Telefoonstar - Snelle en Betrouwbare Service

De iPhone 15 is het nieuwste meesterwerk van Apple, boordevol geavanceerde functies en innovaties. We begrijpen dat je afhankelijk bent van je iPhone 15 voor zowel persoonlijke als professionele taken, en dat schade of problemen vervelend zijn. Maar maak je geen zorgen, Telefoonstar staat klaar om je te helpen met onze gespecialiseerde iPhone 15-reparatiediensten.

Reparatiekosten

Via onze site kunt u eenvoudig zien welke prijs voor uw reparatie geldt. Op onze website kunt u het model en merk van uw smartphone aanklikken. Daarna kunt u per probleem de prijs van de reparatie zien. Mocht uw model er niet bij staan Mail of Bel ons zodat wij u verder kunnen helpen.

Let op: De weergegeven prijzen zijn slechts een indicatie. Weergegeven prijzen kunnen inclusief en exclusief montagekosten zijn, daarom kan de uiteindelijke reparatie duurder of goedkoper uitkomen dan de weergegeven prijzen. Ook kan een reparatie langer duren, want elke reparatie is weer anders. Neem verder contact op of kom langs in de winkel voor exacte prijzen.

Scherm vervanging voor iPhone 15

Het indrukwekkende OLED-scherm van de iPhone 15 is een van zijn meest opvallende kenmerken. Als uw scherm beschadigd is of niet meer naar behoren functioneert, vertrouw dan op Telefoonstar om het te vervangen met een origineel scherm, zodat uw iPhone 15 er weer uitziet en presteert zoals u gewend bent. Voor het repareren van het scherm bieden we bij Telefoonstar drie opties: imitatie (€195), A-kwaliteit (€265) en origineel (€345). De kosten van de reparatie variëren dus tussen de 195 en 345 euro, afhankelijk van het scherm dat u kiest.

Batterij vervanging voor iPhone 15

De batterij van de iPhone 15 biedt uitstekende prestaties, maar na verloop van tijd kan deze capaciteit verliezen. Als u merkt dat de batterijduur afneemt of dat uw iPhone onverwacht uitschakelt, kunnen onze deskundige technici een snelle en efficiënte batterijvervanging uitvoeren. Zo gaat uw apparaat weer de hele dag mee. De kosten van deze reparatie bedragen €79.

Oplaadconnector vervangen

Een van de meest voorkomende en vervelende problemen waarmee smartphonegebruikers worden geconfronteerd, is een defecte oplaadconnector. Bij Telefoonstar begrijpen we de frustratie die gepaard gaat met het niet kunnen opladen van uw waardevolle apparaat. Wij zijn gespecialiseerd in het verhelpen van oplaadproblemen en bieden deskundige reparatiediensten met een focus op snelheid en kwaliteit.Het vervangen van de oplaadconnector kost €80.

Waterschade herstel

Heeft uw iPhone 15 waterschade? Bij Telefoonstar Ede kunnen we dit verhelpen. Wij voeren een waterschade herstel uit voor €65. Let wel op: wij bieden geen garantie op aan deze reparatie vanwege de aard van deze reparatie.

Software- en prestatie optimalisatie voor iPhone 15

Zelfs de meest geavanceerde software kan af en toe problemen ondervinden. Als uw iPhone 15 traag wordt, apps niet reageren of als u te maken heeft met softwarefouten, vertrouw dan op Telefoonstar. Wij bieden uitgebreide software hersteldiensten om uw apparaat weer optimaal te laten presteren. De kosten voor een software reparatie zijn €35.

Camera- en audio reparatie voor iPhone 15

De iPhone 15 beschikt over geavanceerde camera- en audiofuncties. Als u problemen ondervindt met uw camera of audio, kunnen onze technici deze componenten professioneel repareren of vervangen, zodat u weer kunt genieten van haarscherpe foto's en kraakhelder geluid. Om de achter camera te vervangen, zijn de kosten €249. De selfie camera vervangen kost €120. Voor het verhelpen van audio problemen, kunnen er twee speakers zijn waar het probleem vandaan komt: de oor speaker en de grote speaker. Voor beide zijn de kosten €129.

Ontgrendeling en netwerk probleemoplossing voor iPhone 15

Als u problemen ondervindt bij het ontgrendelen van uw iPhone 15 of als er netwerkproblemen zijn, vertrouw dan op onze experts om deze problemen snel op te lossen, zodat u weer naadloos kunt bellen en internetten. Onze experts moeten eerst het probleem vaststellen. Mocht het aan de Wifi liggen, kan dit gerepareerd worden voor €220.

Garantie bij Telefoonstar - Uw Gemoedsrust en Tevredenheid Gegarandeerd

Bij Telefoonstar begrijpen we het belang van uw mobiele apparaten in uw dagelijks leven. We zijn er trots op hoogwaardige telefoon reparaties en producten aan te bieden, en we staan volledig achter de kwaliteit van onze service. Daarom bieden we een solide garantie op al onze reparaties en producten, zodat u met gemoedsrust kunt genieten van uw apparaten.

Onze Garantie belofte

Kwaliteitsreparaties: We gebruiken alleen hoogwaardige onderdelen en onze technici zijn ervaren en gecertificeerd. Als er zich onverhoopt problemen voordoen met een reparatie, zullen we dit kosteloos oplossen.

Transparante Prijzen: Bij Telefoonstar hanteren we eerlijke en transparante prijzen voor al onze diensten. U zult nooit te maken krijgen met verborgen kosten.

Garantie op Onderdelen:Voor vervangen onderdelen bieden we een garantie, zodat u zeker kunt zijn van de duurzaamheid en prestaties van uw apparaat.

Klanttevredenheid:Uw tevredenheid staat bij ons op de eerste plaats. Ons vriendelijke en behulpzame team staat klaar om eventuele zorgen of vragen met betrekking tot onze diensten aan te pakken.

Bij Telefoonstar staan we voor klanttevredenheid. Mocht het zo zijn dat u problemen ervaart na de reparatie, mag u bij ons terugkomen. De garantietermijn is drie maanden en geldt niet op waterschade reparaties.

Waarom kiezen voor Telefoonstar?

 1. Gecertificeerde iPhone-Experts: Onze technici zijn gecertificeerde iPhone-specialisten en hebben ervaring met het repareren van de nieuwste Apple-apparaten, waaronder de iPhone 15.

 2. Originele Apple-Onderdelen: We gebruiken uitsluitend originele Apple-onderdelen om ervoor te zorgen dat je iPhone 15 presteert zoals bedoeld en dat de garantie behouden blijft.

 3. Razendsnelle Service: We begrijpen dat je je iPhone snel weer in handen wilt hebben. Onze technici streven ernaar om reparaties zo snel mogelijk uit te voeren, vaak binnen dezelfde dag.

 4. Transparante Prijzen: Bij Telefoonstar hanteren we eerlijke en transparante prijzen, zonder verborgen kosten. Je weet precies wat je kunt verwachten.

 5. Klanttevredenheid: Onze tevreden klanten spreken voor zich. Bekijk hun getuigenissen en ontdek waarom ze ons vertrouwen voor al hun iPhone-reparaties.

Onze Diensten voor de iPhone 15

 • Schermreparatie: Onze technici herstellen gebarsten en gebroken schermen met zorg en precisie.

 • Batterijvervanging: Laat een versleten batterij vervangen voor een langere levensduur van je iPhone 15.

 • Camera- en Sensorreparatie: Reparatie van camera's, gezichtsherkenning, en andere sensoren voor optimale prestaties.

 • Softwareproblemen: Oplossingen voor softwareproblemen, updates en fouten.

 • Water- en Vloeistofschadeherstel: Snelle en effectieve reparaties voor waterschade.

 • Accessoire vervanging: Vervanging van knoppen, poorten en andere accessoires.

 • Diagnostiek en Probleemoplossing: We onderzoeken en lossen onbekende problemen op.

Reparaties en Prijzen

Reparatie Prijs (in €)
Scherm reparatie Touchscreen glas LCD vervangen (imitatie) € 195,00
Scherm reparatie Touchscreen glas LCD vervangen (A kwaliteit) € 265,00
Scherm reparatie Touchscreen glas LCD vervangen (origineel) € 345,00
Batterij Of Accu vervangen € 79,00
Oplaad connector vervangen € 80,00
Powerknop aan/uit vervangen € 149,00
Achter camera vervangen € 249,00
Voor camera vervangen € 120,00
Wifi reparatie € 220,00
Oorspeaker vervangen € 129,00
Grote speaker vervangen € 129,00
Waterschade reparatie € 65,00
Software herstel € 35,00
Prijsopgave voor verzekering € 25,00
Anders € 0,00
Achterkant € 149,00

 

Onze Service

Bij Telefoonstar begrijpen we dat uw mobiele apparaat een essentieel onderdeel van uw dagelijkse leven is. Daarom hebben we ons gecommitteerd om de best mogelijke service te bieden. Onze klantgerichte benadering, deskundige technici en toewijding aan kwaliteit maken ons tot uw betrouwbare partner voor telefoonreparaties en meer.

Telefoonstar

Al meer dan 20 jaar hebben wij ervaring met het repareren van smartphones. Telefoonstar is gevestigd in het centrum van Ede in de zijstraat naast de Hema. Bij Telefoonstar staat de tevredenheid van de klant voorop. Wij vinden het dan ook heel belangrijk dat u na de reparatie weer gelukkig bent met uw iPhone. Daarom maken wij uitsluitend gebruik van originele en A-kwaliteit onderdelen. Zo kunnen wij u garantie aanbieden op uw reparatie en zal u hier ook lang profijt van hebben.

Voor de reparatie kijken onze experts naar uw iPhone 15. Als hierbij andere problemen ontdekt worden waarbij u ook een reparatie kunt gebruiken, zullen wij dit met u overleggen. Ook nemen wij u mee in het gehele reparatieproces. We zullen u vertellen welke reparaties er gedaan moeten worden en hoeveel dit gaat kosten. Hierdoor krijgt u niet opeens een hogere rekening dan u verwacht.

Als wij uw telefoon toch niet kunnen repareren, hoeft u natuurlijk ook niks te betalen. No cure, no pay, vinden wij ook belangrijk met het oog op klanttevredenheid. Over ons.

Vraag en antwoord iPhone 15 Reparatie

Vraag 1: Hoeveel kost het om het scherm van mijn iPhone 15 te laten repareren?

Antwoord: De kosten voor het repareren van het scherm van een iPhone 15 variëren afhankelijk van de schade en de serviceprovider. De kosten liggen tussen de €195 en €345.

Vraag 2: Is het de moeite waard om een gebarsten scherm van mijn iPhone 15 te laten repareren?

Antwoord: Ja, het is meestal de moeite waard om een gebarsten scherm van een iPhone 15 te laten repareren, omdat het de prestaties en esthetiek van het toestel verbetert en verdere schade voorkomt.

Vraag 3: Waar kan ik mijn iPhone 15-scherm snel en betrouwbaar laten repareren?

Antwoord: Je kunt je iPhone 15-scherm laten repareren bij erkende Apple-serviceproviders, onafhankelijke reparatiewinkels of via de officiële Apple Store. Bij Telefoonstar zijn we gespecialiseerd in Apple reparaties en u kunt uw iPhone 15 gerust bij ons laten repareren tegen een voordelige prijs.

Vraag 4: Hoe lang duurt het om een kapot scherm van een iPhone 15 te vervangen?

Antwoord: Wij kunnen het scherm van uw iPhone meestal binnen 30 minuten tot een uur weer repareren, afhankelijk van de drukte en beschikbaarheid van onderdelen.

Vraag 5: Kan ik zelf het scherm van mijn iPhone 15 repareren?

Antwoord: Het is mogelijk om het scherm van een iPhone 15 zelf te vervangen, maar wij raden dit u sterk af. U kunt beter uw iPhone 15 bij Telefoonstar brengen voor een professionele reparatie.

Vraag 6: Wat zijn veelvoorkomende problemen met de batterij van de iPhone 15?

Antwoord: Veelvoorkomende batterijproblemen zijn onder andere snel leeglopen van de batterij, onregelmatig opladen en onverwachte uitschakeling. Deze problemen kunnen worden veroorzaakt door veroudering of softwareproblemen.

Vraag 7: Hoeveel kost het om de batterij van een iPhone 15 te vervangen?

Antwoord: De kosten voor het vervangen van de batterij van een iPhone 15 zijn €79.

Vraag 8: Kan ik de batterij van mijn iPhone 15 zelf vervangen?

Antwoord: Het is mogelijk om de batterij van een iPhone 15 zelf te vervangen, maar het vereist technische kennis en specifieke gereedschappen. Het wordt aanbevolen om dit bij ons te laten doen zodat u zeker weet dat de reparatie effectief is.

Vraag 9: Mijn iPhone 15 laadt niet meer op. Wat kan het probleem zijn?

Antwoord: Een niet-opladende iPhone 15 kan worden veroorzaakt door verschillende zaken, zoals een defecte oplaadpoort, een slechte oplaadkabel of een batterijprobleem. Een professionele diagnose is noodzakelijk om het exacte probleem vast te stellen. Breng gerust uw iPhone 15 langs voor een diagnose, zodat wij het toestel zo snel mogelijk kunnen repareren.

Vraag 10: Hoe repareer ik een kapotte oplaadpoort van mijn iPhone 15?

Antwoord: Het vervangen van een kapotte oplaadpoort op een iPhone 15 is een complexe taak die het beste aan een ervaren technicus kan worden overgelaten.

Vraag 11: Kan ik de camera van mijn iPhone 15 laten repareren?

Antwoord: Ja, als de camera van je iPhone 15 defect is, kan deze bij Telefoonstar gerepareerd worden.

Vraag 12: Wat moet ik doen als mijn iPhone 15-camera wazige foto's maakt?

Antwoord: Wazige foto's kunnen worden veroorzaakt door vingerafdrukken op de lens, vuil of softwareproblemen. Probeer de lens schoon te maken en controleer op software-updates voordat je overweegt een reparatie. Mocht het probleem nog niet opgelost zijn, kunt u uw iPhone bij ons langsbrengen voor een reparatie.

Vraag 13: Hoeveel kost het om de camera van een iPhone 15 te laten repareren?

Antwoord: De kosten voor het repareren van de camera van een iPhone 15 variëren, afhankelijk van de aard van het probleem, maar liggen meestal tussen de €120 en €250.

Vraag 14: Kan ik een gebarsten achterkant van mijn iPhone 15 laten repareren?

Antwoord: Ja, de achterkant van een iPhone 15 kan worden gerepareerd of vervangen. De kosten kunnen variëren, maar zullen waarschijnlijk €149 bedragen.

Vraag 15: Waar kan ik een nieuwe achterkant voor mijn iPhone 15 kopen?

Antwoord: Je kunt nieuwe achterkanten voor de iPhone 15 online kopen bij verschillende leveranciers of bij een professionele reparatiewinkel. Toch raden wij u aan deze bij een professionele reparateur erop te laten zetten. /p>

Vraag 16: Kan ik zelf de achterkant van mijn iPhone 15 repareren?

Antwoord: Het vervangen van de achterkant van een iPhone 15 kan technisch uitdagend zijn en vereist speciale gereedschappen. Het wordt aanbevolen om dit door een professional te laten doen.

Klantbeoordelingen

5/5
471 Beoordelingen
Bekijk alle reviews