Toestelmerk

1
Apple

Categorie

2
iPhone Reparatie

Model

3
iPhone 14 Pro

Reparatie

4
Kies uw model
 • Scherm reparatie Touchscreen glas LCD vervangen (imitatie)
  € 399,00
 • Scherm reparatie Touchscreen glas LCD vervangen (A kwaliteit)
  € 450,00
 • Scherm reparatie Touchscreen glas LCD vervangen (origineel)
  € 499,00
 • Batterij Of Accu vervangen
  € 79,00
 • Oplaad connector vervangen
  € 80,00
 • Powerknop aan/uit vervangen
  € 149,00
 • Achter camera vervangen
  € 249,00
 • Voor camera vervangen
  € 120,00
 • Wifi reparatie
  € 220,00
 • Oorspeaker vervangen
  € 129,00
 • Grote speaker vervangen
  € 129,00
 • Waterschade reparatie
  € 65,00
 • Software herstel
  € 35,00
 • Prijsopgave voor verzekering
  € 25,00
 • Anders
  € 0,00
 • Achterkant
  € 149,00
€ 0,00
Artikelomschrijving

Hoogwaardige Reparatie voor de iPhone 14 Pro bij Telefoonstar

Uw iPhone 14 Pro is niet zomaar een smartphone; het is een onmisbaar onderdeel van uw dagelijkse leven. Bij Telefoonstar begrijpen we dit en hebben we ons toegewijd aan het bieden van de best mogelijke reparatieservice voor uw iPhone 14 Pro. Met meer dan twee decennia aan ervaring in de telefoonreparatie branche en onze centrale ligging in het hart van Ede, zijn wij de ultieme keuze voor al uw iPhone 14 Pro reparaties.

Reparatiekosten

Op onze website vindt u moeiteloos de reparatiekosten voor uw apparaat. Selecteer gewoon het merk en model van uw smartphone, en u krijgt de reparatie prijzen per specifiek probleem te zien. Als uw model niet wordt vermeld, neem dan contact met ons op via e-mail of telefoon zodat we u verder kunnen helpen.

Het is belangrijk om te onthouden dat de vermelde prijzen indicatief zijn. Deze prijzen kunnen zowel inclusief als exclusief montagekosten zijn, wat de uiteindelijke reparatiekosten hoger of lager kan maken dan de vermelde bedragen. Bovendien kan de tijdsduur van de reparatie variëren, omdat elke reparatie uniek is. We nodigen u van harte uit om contact met ons op te nemen of bij onze winkel langs te komen voor nauwkeurige prijsinformatie.

Waarom kiezen voor Telefoonstar voor uw iPhone 14 Pro reparaties?

 1. Originele Onderdelen en Topkwaliteit: We maken exclusief gebruik van authentieke iPhone-onderdelen van de hoogste kwaliteit om te verzekeren dat uw apparaat na de reparatie weer in optimale staat verkeert. Dit waarborgt duurzaamheid en behoud van prestaties.

 2. Duidelijke Prijzen: Bij Telefoonstar hechten we veel waarde aan transparantie. Voordat we met de reparatie aanvangen, bespreken we gedetailleerd de kosten met u, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

 3. Deskundige Technici: Ons team van ervaren technici is volledig toegewijd aan het leveren van de hoogst mogelijke kwaliteit reparatieservice. Met hun uitgebreide expertise kunt u er zeker van zijn dat uw iPhone 14 Pro in goede handen is.

 4. Snel en Efficiënt: We begrijpen dat u uw iPhone 14 Pro zo snel mogelijk weer wilt gebruiken. Daarom zorgen we ervoor dat onze reparaties snel en efficiënt worden uitgevoerd, zonder onnodige vertragingen.

 5. Uitgebreide Reparatiemogelijkheden: Of het nu gaat om een gebarsten scherm, een batterij die niet meer oplaadt, problemen met de camera, of andere hardware- of softwareproblemen, we hebben de expertise om u te helpen.

Reparaties en Prijzen

Reparatie Prijs (in €)
Scherm reparatie Touchscreen glas LCD vervangen (imitatie) € 399,00
Scherm reparatie Touchscreen glas LCD vervangen (A kwaliteit) € 450,00
Scherm reparatie Touchscreen glas LCD vervangen (origineel) € 499,00
Batterij Of Accu vervangen € 79,00
Oplaad connector vervangen € 80,00
Powerknop aan/uit vervangen € 149,00
Achter camera vervangen € 249,00
Voor camera vervangen € 120,00
Wifi reparatie € 220,00
Oorspeaker vervangen € 129,00
Grote speaker vervangen € 129,00
Waterschade reparatie € 65,00
Software herstel € 35,00
Prijsopgave voor verzekering € 25,00
Anders € 0,00
Achterkant € 149,00

 

Bezoek ons voor professionele reparaties van uw iPhone 14 Plus

Onze gunstig gelegen winkel in het centrum van Ede is gemakkelijk bereikbaar. Wij nodigen u van harte uit om contact met ons op te nemen voor al uw iPhone 14 Plus reparatie behoeften. Wij verzekeren hoogwaardige reparaties die uw iPhone 14 Plus weer in uitmuntende staat zullen brengen. Uw tevredenheid heeft bij ons de hoogste prioriteit, en we kijken ernaar uit om u van dienst te zijn. Vertrouw uw waardevolle iPhone 14 Plus toe aan de deskundige technici van Telefoonstar.

Telefoonstar

Met meer dan twee decennia ervaring in het repareren van smartphones, bevindt Telefoonstar zich strategisch in het hart van Ede, slechts een steenworp verwijderd van de Hema. Bij Telefoonstar staat klanttevredenheid voorop. Het is van uiterst belang voor ons dat u volledig tevreden bent na de reparatie van uw iPhone 14 Plus. Daarom maken we exclusief gebruik van originele en hoogwaardige A-kwaliteit onderdelen. Hierdoor kunnen we u garantie bieden voor de uitgevoerde reparatie, zodat u er langdurig profijt van heeft.

Onze deskundige technici inspecteren uw iPhone 14 Plus grondig voor aanvang van de reparatie. Mochten er andere potentiële problemen aan het licht komen die reparatie behoeven, dan bespreken we dit met u. We betrekken u volledig bij het gehele reparatieproces, waarbij we duidelijk aangeven welke reparaties noodzakelijk zijn en welke kosten hiermee gepaard gaan. Zo komt u niet voor onverwachte verrassingen te staan.

Bij ons geldt tevens het principe "geen oplossing, geen kosten." Als het onverhoopt niet mogelijk is om uw telefoon te repareren, hoeft u vanzelfsprekend niets te betalen. Hiermee benadrukken we ons streven naar klanttevredenheid.

Over ons.

Vraag en antwoord iPhone 14 Pro Reparatie

Vraag 1: Hoeveel kost het om het scherm van mijn iPhone 14 Pro te vervangen?

Antwoord: De kosten voor het vervangen van het scherm kunnen variëren, afhankelijk van welke kwaliteit scherm u kiest. Bij Telefoonstar bieden wij bij deze reparatie drie verschillende keuzes aan. U kunt kiezen uit imitatie (€399), A-kwaliteit (€450) en origineel (€499).

Vraag 2: Is mijn iPhone 14 Pro nog steeds waterdicht na een reparatie?

Antwoord: Reparaties die niet door een door Apple geautoriseerd servicepunt worden uitgevoerd, kunnen de waterdichtheid van je iPhone beïnvloeden. Zorg ervoor dat je reparatieprofessionals vragen naar waterdichtheidsgaranties. Bij Telefoonstar kunt u uw iPhone 14 Pro met een gerust hart achterlaten voor een reparatie. Wij zijn een erkend reparatiebedrijf waar de reparaties uitsluitend door professionals uitgevoerd worden. Uw iPhone 14 Pro zal haar waterdichtheid dus niet verliezen.

Vraag 3: Hoe lang duurt een reparatie gemiddeld?

Antwoord:De duur van een reparatie hangt af van het soort reparatie en de beschikbaarheid van onderdelen. Een schermvervanging kan meestal binnen een uur worden uitgevoerd, terwijl complexere reparaties langer kunnen duren. Bij het afleveren van uw iPhone 14 Pro in onze winkel, zullen wij u een indicatie geven van de duur van de reparatie.

Vraag 4: Wat gebeurt er als mijn iPhone 14 Pro niet meer onder de garantie valt?

Antwoord: Als je iPhone niet meer onder de garantie valt, zul je de kosten van de reparatie zelf moeten betalen. Bij Telefoonstar Ede voeren wij goedkope en voordelige reparaties uit. Dé winkel waar u uw iPhone dus voordelig kunt herstellen.

Vraag 5: Kan ik zelf mijn iPhone 14 Pro repareren?

Antwoord: Apple raadt doorgaans niet aan om zelf reparaties uit te voeren, omdat dit de garantie kan schaden en je toestel kan beschadigen. Wij raden dit ook af. U kunt het beste uw iPhone 15 brengen naar een reparatiewinkel, zoals Telefoonstar.

Vraag 6: Welke onderdelen kunnen worden gerepareerd op een iPhone 14 Pro?

Antwoord: Typische reparaties omvatten scherm vervanging, batterij vervanging, reparatie van de oplaadpoort, en vervanging van knoppen. Bij Telefoonstar bieden wij deze reparaties aan. Ook kunnen wij uw iPhone 14 Pro inspecteren op een complex probleem. Zo kunnen wij uw iPhone weer repareren. Geen probleem is te gek, wij kunnen altijd kijken of we uw iPhone nog kunnen repareren.

Vraag 7: Worden originele Apple-onderdelen gebruikt bij reparaties?

Antwoord:Bij door Apple geautoriseerde servicepunten worden meestal originele Apple-onderdelen gebruikt. Ook wij werken met originele Apple onderdelen. Daarnaast bieden wij ook A-kwaliteit en imitatie onderdelen aan. Deze onderdelen zijn kwalitatief ook goed, maar qua prijs goedkoper. Hierdoor kunnen wij de reparaties met deze onderdelen voordeliger voor u aanbieden.

Vraag 8: Hoe weet ik of mijn iPhone 14 Pro gerepareerd moet worden?

Antwoord: Als je iPhone problemen vertoont, zoals een gebarsten scherm, slechte batterijduur, of hardwareproblemen, is reparatie waarschijnlijk nodig. Waarschijnlijk merkt u vanzelf welke problemen uw iPhone 14 Pro vertoont. Het kan handig zijn om er dan naar te laten kijken door onze werknemers.

Vraag 9: Wat moet ik doen als mijn iPhone 14 Pro niet meer wordt ingeschakeld?

Antwoord: Probeer eerst een harde reset door de aan/uit-knop en de volume-omhoog-knop ingedrukt te houden. Als dat niet werkt, breng je de telefoon dan bij ons langs. Onze werknemers kunnen dan kijken of er een probleem met uw iPhone 14 Pro is en zo nodig deze verhelpen.

Vraag 10: Worden gegevens gewist tijdens de reparatie?

Antwoord: Bij de meeste reparaties, zoals schermvervangingen, worden je gegevens niet gewist. Maar het is altijd verstandig om een back-up te maken voordat je je iPhone laat repareren. Mocht dit bij een reparatie voorkomen, zullen wij dit altijd voor de reparatie aan u melden.

Vraag 11: Kan ik een gebarsten scherm zelf repareren met een reparatieset?

Antwoord: Het is mogelijk om een scherm zelf te vervangen met de juiste gereedschappen en ervaring. Houd er echter rekening mee dat dit complex kan zijn en de garantie van Apple kan beïnvloeden. Wij raden u ook af dit zelf te proberen.

Vraag 12: Hoe weet ik of mijn iPhone 14 Pro nog steeds onder garantie valt?

Antwoord: Je kunt de garantiestatus van je iPhone controleren op de officiële Apple-website of in de Apple Store-app. Mocht u een voordelige reparatie zoeken, bent u bij Telefoonstar aan het juiste adres. Wij bieden 3 maanden garantie op onze reparaties.

Vraag 13: Kunnen softwareproblemen worden gerepareerd?

Antwoord: Ja, bij Telefoonstar bieden wij software herstel aan. Uw softwareproblemen kunnen hiermee opgelost worden.

Vraag 14: Is er een garantie op de reparatie zelf?

Antwoord: Ja, bij Telefoonstar bieden we drie maanden garantie aan op uw reparatie. Dit geldt niet voor waterschade reparaties.

Klantbeoordelingen

5/5
470 Beoordelingen
Bekijk alle reviews