Toestelmerk

1
Apple

Categorie

2
iPhone Reparatie

Model

3
iPhone 14 Pro Max

Reparatie

4
Kies uw model
 • Scherm reparatie Touchscreen glas LCD vervangen (imitatie)
  € 429,00
 • Scherm reparatie Touchscreen glas LCD vervangen (A kwaliteit)
  € 489,00
 • Scherm reparatie Touchscreen glas LCD vervangen (origineel)
  € 549,00
 • Batterij Of Accu vervangen
  € 79,00
 • Oplaad connector vervangen
  € 80,00
 • Powerknop aan/uit vervangen
  € 149,00
 • Achter camera vervangen
  € 249,00
 • Voor camera vervangen
  € 120,00
 • Wifi reparatie
  € 220,00
 • Oorspeaker vervangen
  € 129,00
 • Grote speaker vervangen
  € 129,00
 • Waterschade reparatie
  € 165,00
 • Software herstel
  € 35,00
 • Prijsopgave voor verzekering
  € 25,00
 • Anders
  € 0,00
 • Achterkant
  € 149,00
€ 0,00
Artikelomschrijving

iPhone 14 Pro Max reparatie

Is het scherm van uw iPhone 14 Pro Max gebarsten of werkt het scherm niet optimaal meer? Uw iPhone toestel wordt gerepareerd door Telefoonstar deskundigen met jarenlange ervaring. Onze monteurs zijn speciaal opgeleid om uw iPhone te repareren zodat uw toestel weer zo goed als nieuw is! Of neem contact met ons op. Onze medewerkers zullen het probleem voor u vaststellen. Wanneer het nieuwe onderdeel is geplaatst, worden alle functies eerst voor u getest. Waterdichte toestellen worden op waterdichtheid getest.

U kunt uw mobiele telefoon langsbrengen bij onze winkel voor de reparatie. Meestal is een afspraak maken niet nodig, kom langs in onze reparatiewinkel wanneer het u uitkomt. Uw toestel kan binnen een uur gerepareerd zijn, dus na een rondje in het centrum in Ede, kunt u uw toestel dan weer ophalen. U kunt voor de reparatie eenvoudig een afspraak maken via onze website. Als u online een vóór 17:00 een afspraak maakt, zorgen wij dat de onderdelen de volgende dag bij ons op voorraad zijn. Als dit toch niet het geval is dan laten wij dit aan u weten.

U kunt uw iPhone 14 Pro Max ook naar ons opsturen voor een reparatie. Als u uw reparatie aanmeldt via onze reparatiemodule, ontvangt u automatisch een ontvangstbevestiging. Zorg wel dat uw smartphone goed verpakt is, zodat er onderweg geen schade aan uw iPhone kan komen. Nadat uw iPhone is ontvangen, zorgen wij dat het toestel op dezelfde dag gerepareerd terug gestuurd. Dan is uw iPhone weer zeer snel gerepareerd!

Reparatiekosten

Via onze site kunt u eenvoudig zien welke prijs voor uw reparatie geldt. Op onze website kunt u het model en merk van uw smartphone aanklikken. Daarna kunt u per probleem de prijs van de reparatie zien. Mocht uw model er niet bij staan Mail of Bel ons zodat wij u verder kunnen helpen.

Let op: De weergegeven prijzen zijn slechts een indicatie. Weergegeven prijzen kunnen inclusief en exclusief montagekosten zijn, daarom kan de uiteindelijke reparatie duurder of goedkoper uitkomen dan de weergegeven prijzen. Ook kan een reparatie langer duren, want elke reparatie is weer anders. Neem verder contact op of kom langs in de winkel voor exacte prijzen.

Garantie

Wij bieden ook garantie op onze reparaties. De garantietermijn is 3 maanden. Wij bieden echter geen garantie op reparaties omtrent waterschade vanwege de aard van deze reparatie. Als uw reparatie niet goed is uitgevoerd, hoeft u natuurlijk niks te betalen.

Onze Service

Bij Telefoonstar staat de tevredenheid van de klant voorop. Wij vinden het dan ook heel belangrijk dat u na de reparatie weer gelukkig bent met uw iPhone. Daarom maken wij uitsluitend gebruik van originele onderdelen. Zo kunnen wij u garantie aanbieden op uw reparatie en zal u hier ook lang profijt van hebben.

Voor de reparatie kijken onze experts naar uw iPhone 14 Pro Max. Als hierbij andere problemen ontdekt worden waarbij u ook een reparatie kunt gebruiken, zullen wij dit met u overleggen. Ook nemen wij u mee in het gehele reparatie proces. We zullen u vertellen welke reparaties er gedaan moeten worden en hoeveel dit gaat kosten. Hierdoor krijgt u niet opeens een hogere rekening dan u verwacht.

Als wij uw telefoon toch niet kunnen repareren, hoeft u natuurlijk niks te betalen. No cure, no pay, vinden wij ook belangrijk met het oog op klanttevredenheid.

Telefoonstar

Al meer dan 20 jaar hebben wij ervaring met het repareren van smartphones Telefoonstar is gevestigd in het centrum van Ede in de zijstraat naast de Hema. Bij Telefoonstar staat de tevredenheid van de klant voorop. Wij vinden het dan ook heel belangrijk dat u na de reparatie weer gelukkig bent met uw iPhone. Daarom maken wij uitsluitend gebruik van originele en A-kwaliteit onderdelen. Zo kunnen wij u garantie aanbieden op uw reparatie en zal u hier ook lang profijt van hebben.

Voor de reparatie kijken onze experts naar uw iPhone 14 Pro Max. Als hierbij andere problemen ontdekt worden waarbij u ook een reparatie kunt gebruiken, zullen wij dit met u overleggen. Ook nemen wij u mee in het gehele reparatieproces. We zullen u vertellen welke reparaties er gedaan moeten worden en hoeveel dit gaat kosten. Hierdoor krijgt u niet opeens een hogere rekening dan u verwacht.

Als wij uw telefoon toch niet kunnen repareren, hoeft u natuurlijk ook niks te betalen. No cure, no pay, vinden wij ook belangrijk met het oog op klanttevredenheid. Over ons.

Klantervaringen
 • Nieuw Leven In Mijn iPhone 14 Pro Max: Schermreparatie en Touchscreen Glas LCD Vervanging bij Telefoonstar Ede!
  Na een ongelukkige val van mijn geliefde iPhone 14 Pro Max, was ik op zoek naar een betrouwbare en professionele oplossing voor een schermreparatie en touchscreen glas LCD-vervanging. Gelukkig kwam ik terecht bij Telefoonstar in Ede, en mijn ervaring met hun service was absoluut uitstekend. Bij mijn eerste bezoek aan Telefoonstar werd ik hartelijk begroet door het vriendelijke personeel. Ze luisterden geduldig naar mijn situatie en gaven me een duidelijk overzicht van de reparaties die nodig waren. De transparantie en eerlijkheid waarmee ze de kosten en tijdsduur bespraken, gaf me vertrouwen in hun expertise. De werkelijke reparatie verliep buitengewoon snel en efficiënt. Binnen enkele uren ontving ik al een melding dat mijn iPhone gereed was voor ophalen. Toen ik mijn telefoon terugkreeg, was ik overweldigd door het resultaat. Het scherm was onberispelijk hersteld en het touchscreen glas LCD was vervangen met onberispelijke precisie. Het herstelde scherm zag eruit als nieuw, met levendige kleuren en haarscherpe details. Het touchscreen functioneerde vlekkeloos, waardoor mijn iPhone 14 Pro Max weer net zo responsief was als op de dag dat ik hem kocht. Wat Telefoonstar onderscheidt, is niet alleen hun vakmanschap, maar ook hun klantgerichte benadering. Het personeel was geduldig en vriendelijk, beantwoordde al mijn vragen en zorgde ervoor dat ik me op mijn gemak voelde gedurende het hele proces. De kosten van de reparatie waren precies zoals afgesproken, zonder verrassingen of verborgen kosten. Deze eerlijkheid en transparantie in combinatie met hun uitstekende vakmanschap maken Telefoonstar zonder twijfel de beste keuze voor iPhone-reparaties in Ede. In conclusie, als je op zoek bent naar een vakkundige schermreparatie en touchscreen glas LCD-vervanging voor je iPhone 14 Pro Max, zoek dan niet verder dan Telefoonstar in Ede. Hun professionaliteit, snelheid en klantvriendelijkheid hebben mijn verwachtingen overtroffen en ik beveel hun diensten ten zeerste aan aan iedereen die kwaliteit en betrouwbaarheid waardeert. iPhone 14 Pro Max, schermreparatie, touchscreen glas LCD-vervanging, Telefoonstar, Ede, betrouwbaarheid, vakmanschap, klantgerichtheid, transparantie, responsiviteit, professioneel.
 • iPhone14 pro scherm
  Onlangs heb ik deelgenomen aan de schermreparatiedienst van Telefoonstar voor mijn geliefde iPhone 14 Pro, en ik ben vol lof over de professionele service en de algehele ervaring die ik heb ontvangen. Na een ongelukkige val leek mijn iPhone14 pro scherm onherstelbaar beschadigd. Ik was er kapot van, omdat ik afhankelijk ben van mijn telefoon voor werk en persoonlijke zaken. Gelukkig werd mij Telefoonstar] aanbevolen door een vriend, en ik ben zo blij dat ik hun diensten heb gekozen. Vanaf het moment dat ik contact opnam met Telefoonstar, voelde ik me in goede handen. Hun klantenserviceteam was vriendelijk, beleefd en snel in het beantwoorden van al mijn vragen. Ze gaven me duidelijke informatie over het reparatieproces, de kosten en de geschatte tijdlijn. Bij mijn bezoek aan de winkel werd ik begroet door een goed georganiseerde en schone omgeving. Het personeel begroette me hartelijk en nam mijn telefoon in ontvangst voor een snelle evaluatie. Binnen een korte tijd kreeg ik te horen dat ze de schermreparatie konden uitvoeren en dat het binnen een uur klaar zou zijn. Wat me echt opviel, was de transparantie en eerlijkheid van Telefoonstar. Ze communiceerden openlijk over de kosten en verzekerden me dat er geen verborgen kosten zouden zijn. Ik waardeerde hun eerlijkheid enorm. Toen ik mijn iPhone 14 Pro ophaalde, was ik verbaasd over het resultaat. Het scherm was weer als nieuw - er was geen enkel spoor van de eerdere schade. Bovendien hadden ze mijn telefoon zorgvuldig schoongemaakt en gecontroleerd op eventuele andere problemen. Ik kan Telefoonstar ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en vakkundige schermreparatiedienst. Hun toewijding aan kwaliteit, klantenservice en eerlijke prijzen heeft me echt onder de indruk gebracht. Mijn iPhone 14Pro ziet er weer als nieuw uit, en ik kan niet dankbaarder zijn voor de uitstekende zorg die ik heb ontvangen.
Schrijf een review

Klantbeoordelingen

5/5
465 Beoordelingen
Bekijk alle reviews