Toestelmerk

1
Samsung

Categorie

2
Samsung Reparatie

Model

3
Samsung Galaxy A72 5G

Reparatie

4
Kies uw model
 • Scherm reparatie Touchscreen glas LCD vervangen (imitatie)
  € 99,00
 • Scherm reparatie Touchscreen glas LCD vervangen (origineel)
  € 119,00
 • Batterij Of Accu vervangen
  € 89,00
 • Oplaad connector vervangen
  € 66,00
 • Powerknop aan/uit vervangen
  € 79,00
 • Achter camera vervangen
  € 69,00
 • Voor camera vervangen
  € 55,00
 • Wifi reparatie
  € 149,00
 • Home button vervangen
  € 49,00
 • Oorspeaker vervangen
  € 49,00
 • Grote speaker vervangen
  € 65,00
 • Waterschade reparatie
  € 65,00
 • Software herstel
  € 35,00
 • Prijsopgave voor verzekering
  € 25,00
 • Anders
  € 0,00
 • Achterkant
  € 59,00
€ 0,00
Artikelomschrijving

Samsung Galaxy A72 5G reparatie

Is het scherm van uw Samsung Galaxy A72 5G gebarsten of werkt het scherm niet optimaal meer? Uw Samsung toestel wordt gerepareerd door Telefoonstar deskundigen met jarenlange ervaring. Onze monteurs zijn speciaal opgeleid om uw Samsung Galaxy A72 5G te repareren zodat uw toestel weer zo goed als nieuw is! Of neem contact met ons op. Onze medewerkers zullen het probleem voor u vaststellen. Wanneer het nieuwe onderdeel is geplaatst, worden alle functies eerst voor u getest. Waterdichte toestellen worden op waterdichtheid getest.

U kunt uw mobiele telefoon langsbrengen bij onze winkel voor de reparatie. Meestal is een afspraak maken niet nodig, kom langs in onze reparatiewinkel wanneer het u uitkomt. Uw toestel kan binnen 30 minuten gerepareerd zijn, dus na een rondje in het centrum in Ede, kunt u uw toestel dan weer ophalen. Uiteraard kunt u ook in onze winkel wachten met een bakje koffie! U kunt voor de reparatie eenvoudig een afspraak maken via onze website. Als u online een vóór 17:00 een afspraak maakt, zorgen wij dat de onderdelen de volgende dag bij ons op voorraad zijn. Als dit toch niet het geval is dan laten wij dit aan u weten.

U kunt uw Samsung Galaxy A72 5G ook naar ons opsturen voor een reparatie. Als u uw reparatie aanmeldt via onze reparatiemodule, ontvangt u automatisch een ontvangstbevestiging. Zorg wel dat uw smartphone goed verpakt is, zodat er onderweg geen schade aan uw A72 5G kan komen. Nadat uw Samsung is ontvangen zorgen wij dat het toestel op dezelfde dag gerepareerd terug gestuurd. Dan is uw Samsung A72 5G weer zeer snel gerepareerd!

Reparatiekosten

Via onze site kunt u eenvoudig zien welke prijs voor uw reparatie geldt. Op onze website kunt u het model en merk van uw smartphone aanklikken. Daarna kunt u per probleem de prijs van de reparatie zien. Mocht uw model er niet bij staan Mail of Bel ons zodat wij u verder kunnen helpen.

Let op: De weergegeven prijzen zijn slechts een indicatie. Weergegeven prijzen kunnen inclusief en exclusief montagekosten zijn, daarom kan de uiteindelijke reparatie duurder of goedkoper uitkomen dan de weergegeven prijzen. Neem verder contact op of kom langs in de winkel voor exacte prijzen.

Garantie

Wij bieden ook garantie op onze reparaties. De garantietermijn is 3 maanden. Wij bieden echter geen garantie op reparaties omtrent waterschade vanwege de aard van deze reparatie. Als uw reparatie niet goed is uitgevoerd, hoeft u natuurlijk niks te betalen.

Onze Service

Bij Telefoonstar staat de tevredenheid van de klant voorop. Wij vinden het dan ook heel belangrijk dat u na de reparatie weer gelukkig bent met uw Samsung. Daarom maken wij uitsluitend gebruik van originele onderdelen. Zo kunnen wij u garantie aanbieden op uw reparatie en zal u hier ook lang profijt van hebben.

Voor de reparatie kijken onze experts naar uw Samsung Galaxy A72 5G. Als hierbij andere problemen ontdekt worden waarbij u ook een reparatie kunt gebruiken, zullen wij dit met u overleggen. Ook nemen wij u mee in het gehele reparatie proces. We zullen u vertellen welke reparaties er gedaan moeten worden en hoeveel dit gaat kosten. Hierdoor krijgt u niet opeens een hogere rekening dan u verwacht.

Als wij uw telefoon toch niet kunnen repareren, hoeft u natuurlijk niks te betalen. No cure, no pay, vinden wij ook belangrijk met het oog op klanttevredenheid.

Deskundige Samsung A72 5G Reparaties in Ede bij Telefoonstar

Op zoek naar professionele hulp voor het herstellen van je Samsung A72 5G in Ede? Bij Telefoonstar Ede hebben we een schat aan ervaring in het repareren van smartphones. Of het nu gaat om een gebarsten scherm, een verzwakte batterij, camera- of softwareproblemen, ons ervaren team staat klaar om snel en efficiënt te helpen met enkel authentieke en hoogwaardige onderdelen.

Hoogwaardige Schermvervanging en Accuherstel

Een beschadigd scherm of een zwakke batterij kan de prestaties van je Samsung A72 5G aanzienlijk beïnvloeden. Bij Telefoonstar Ede bieden we snelle en betrouwbare schermvervanging en accuherstel, zodat je apparaat weer optimaal kan functioneren.

Professioneel Camera- en Softwareherstel

Ervaar je problemen met de camera of software van je Samsung A72 5G? Onze experts staan klaar voor professioneel camera- en softwareherstel, zodat je weer haarscherpe foto's kunt maken en naadloos kunt navigeren op je toestel.

Deskundige Reparatie van Water- en Vochtschade

Is je Samsung A72 5G blootgesteld aan water- of vochtschade? Ons gespecialiseerde team staat paraat om je toestel vakkundig te herstellen en verdere schade te voorkomen. Let op: na reparatie is je Samsung A72 5G niet meer waterdicht.

Kies nu voor Telefoonstar Ede

Met onze transparante service, ervaren technici en snelle hersteltijden is Telefoonstar Ede dé keuze voor je Samsung A72 5G reparaties. Neem vandaag nog contact op of breng een bezoek aan onze vestiging in Ede voor een betrouwbare en vakkundige service.

Plan je Reparatie In

Is je Samsung A72 5G toe aan reparatie? Neem direct contact op met Telefoonstar Ede om een afspraak te maken voor professionele service en herstelling. Ons team staat klaar om je smartphone snel en vakkundig te repareren, zodat je weer zorgeloos kunt genieten van je toestel.

Contactgegevens en Openingstijden Telefoonstar Ede

Voor meer informatie over onze Samsung A72 5G hersteldiensten, openingstijden of om direct een afspraak te maken, bezoek onze website of neem telefonisch contact op met Telefoonstar Ede. Wij zijn je betrouwbare partner voor snelle en hoogwaardige smartphone reparaties.

Telefoonstar

Al meer dan 20 jaar hebben wij ervaring met het repareren van smartphones Telefoonstar is gevestigd in het centrum van Ede in de zijstraat naast de Hema. Bij Telefoonstar staat de tevredenheid van de klant voorop. Wij vinden het dan ook heel belangrijk dat u na de reparatie weer gelukkig bent met uw Samsung. Daarom maken wij uitsluitend gebruik van originele en A-kwaliteit onderdelen. Zo kunnen wij u garantie aanbieden op uw reparatie en zal u hier ook lang profijt van hebben.

Voor de reparatie kijken onze experts naar uw Samsung Galaxy A72 5G. Als hierbij andere problemen ontdekt worden waarbij u ook een reparatie kunt gebruiken, zullen wij dit met u overleggen. Ook nemen wij u mee in het gehele reparatieproces. We zullen u vertellen welke reparaties er gedaan moeten worden en hoeveel dit gaat kosten. Hierdoor krijgt u niet opeens een hogere rekening dan u verwacht.

Als wij uw telefoon toch niet kunnen repareren, hoeft u natuurlijk ook niks te betalen. No cure, no pay, vinden wij ook belangrijk met het oog op klanttevredenheid. Over ons.

Klantervaringen
 • Samsung Galaxy A42 5G Scherm Vervangen
  Fijne telefoonwinkel in ede. Ik ben hier geweest voor het vervangen van mijn glas en werd goed geholpen. Zeer prettige ervaring bij Telefoonstar Ede.
 • Samsung Galaxy A42 Reparatie winkel
  Samsung Galaxy A42 Reparatie Toppers! Was het maar overal zoals deze winkel het doet. Bedankt Telefoonstar
 • groene streep in beeldscherm samsung Galaxy A42
  Was bij Telefoon reparatie winkel in Ede Ze bieden perfecte service. Met even wachten teverden hebben ze een kapot scherm in een nieuw scherm vetranderd. Petje af
Schrijf een review

Klantbeoordelingen

5/5
471 Beoordelingen
Bekijk alle reviews