Toestelmerk

1
Apple

Categorie

2
iPhone Reparatie

Model

3
iPhone 12

Reparatie

4
Kies uw model
 • Scherm reparatie Touchscreen glas LCD vervangen (imitatie)
  € 85,00
 • Scherm reparatie Touchscreen glas LCD vervangen (A kwaliteit)
  € 119,00
 • Scherm reparatie Touchscreen glas LCD vervangen (origineel)
  € 190,00
 • Batterij Of Accu vervangen
  € 49,00
 • Oplaad connector vervangen
  € 65,00
 • Powerknop aan/uit vervangen
  € 149,00
 • Achter camera vervangen
  € 149,00
 • Voor camera vervangen
  € 89,00
 • Wifi reparatie
  € 220,00
 • Oorspeaker vervangen
  € 69,00
 • Grote speaker vervangen
  € 69,00
 • Waterschade reparatie
  € 65,00
 • Software herstel
  € 35,00
 • Prijsopgave voor verzekering
  € 25,00
 • Anders
  € 0,00
 • Achterkant
  € 149,00
€ 0,00
Artikelomschrijving

Topkwaliteit Reparatie voor uw iPhone 12 bij Telefoonstar

Uw iPhone 12 is veel meer dan enkel een smartphone; het is een essentieel onderdeel van uw dagelijkse leven. Bij Telefoonstar begrijpen we dit en zijn we vastbesloten om de beste reparatieservice voor uw iPhone 12 te bieden. Met meer dan twee decennia ervaring in de mobiele reparatie-industrie en onze gunstige locatie in het centrum van Ede op Boogstraat 4, zijn wij de ideale keuze voor al uw iPhone 12 reparatie behoeften.

Reparatiekosten

Op onze website kunt u gemakkelijk de reparatiekosten voor uw toestel vinden. Selecteer gewoon het merk en model van uw smartphone, en u krijgt een overzicht van de reparatiekosten voor specifieke problemen. Als uw model niet in de lijst staat, neem dan contact met ons op via e-mail of telefoon, zodat we u verder kunnen helpen.

Let op dat de vermelde prijzen slechts indicatief zijn. Deze prijzen kunnen al dan niet de montagekosten bevatten, wat kan leiden tot variaties in de uiteindelijke reparatiekosten. Bovendien kan de reparatietijd variëren, aangezien elke reparatie uniek is. Voor nauwkeurige prijsinformatie kunt u gerust contact met ons opnemen of onze winkel bezoeken.

Waarom kiezen voor Telefoonstar voor uw iPhone 12 reparaties?

 1. Originele Onderdelen en Topkwaliteit: Wij maken exclusief gebruik van originele Apple-onderdelen van uitstekende kwaliteit om ervoor te zorgen dat uw toestel na de reparatie optimaal blijft presteren. Dit garandeert duurzaamheid en behoud van functionaliteit.

 2. Transparante Prijzen: Bij Telefoonstar streven we naar helderheid. Voordat we met de reparatie beginnen, zullen we uitvoerig de kosten met u bespreken, zodat u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan.

 3. Vakbekwame Technici: Ons team van ervaren technici is volledig toegewijd aan het aanbieden van de hoogste kwaliteit reparatie service. Met hun uitgebreide expertise kunt u erop vertrouwen dat uw iPhone 12 in goede handen is.

 4. Snel en Efficiënt: We begrijpen dat u uw iPhone 12 zo snel mogelijk weer in gebruik wilt nemen. Daarom zorgen we ervoor dat onze reparaties snel en efficiënt worden uitgevoerd, zonder onnodige vertragingen.

 5. Brede Reparatiemogelijkheden: Of het nu gaat om een gebarsten scherm, een batterij die niet meer oplaadt, problemen met de camera, of andere hardware- of software kwesties, we hebben de expertise om u te helpen.

Reparaties en Prijzen

Reparatie Prijs (in €)
Scherm reparatie Touchscreen glas LCD vervangen (imitatie) € 75,00
Scherm reparatie Touchscreen glas LCD vervangen (A-kwaliteit) € 125,00
Scherm reparatie Touchscreen glas LCD vervangen (origineel) € 190,00
Batterij Of Accu vervangen € 49,00
Oplaad connector vervangen € 45,00
Powerknop aan/uit vervangen € 149,00
Achter camera vervangen € 149,00
Voor camera vervangen € 89,00
Wifi reparatie € 220,00
Oorspeaker vervangen € 69,00
Grote speaker vervangen € 69,00
Waterschade reparatie € 65,00
Software herstel € 35,00
Prijsopgave voor verzekering € 25,00
Anders € 0,00
Achterkant € 149,00

Bezoek ons voor uw iPhone 12 Reparatie

Onze locatie in het centrum van Ede is gemakkelijk bereikbaar. We nodigen u van harte uit om contact met ons op te nemen voor al uw iPhone 12 reparatie behoeften. We garanderen hoogwaardige reparaties die uw iPhone 12 weer in optimale staat zullen brengen. Uw tevredenheid heeft voor ons de hoogste prioriteit, en we kijken ernaar uit om u van dienst te zijn. Vertrouw uw kostbare iPhone 12 toe aan de bekwame handen van Telefoonstar.

Telefoonstar

Telefoonstar, gelegen in het centrum van Ede op Boogstraat 4. Wij hebben meer dan twee decennia ervaring in het repareren van smartphones. Wij stellen klanttevredenheid boven alles en doen ons uiterste best om ervoor te zorgen dat u na de reparatie van uw iPhone 12 volledig tevreden bent. Om deze tevredenheid te garanderen, maken we uitsluitend gebruik van originele en hoogwaardige A-kwaliteit onderdelen. Dit stelt ons in staat om garantie te bieden op de uitgevoerde reparaties, zodat u er op de lange termijn van kunt profiteren.

Voor aanvang van de reparatie voeren onze deskundige technici uitgebreide inspecties uit op uw iPhone 12. Indien er andere mogelijke problemen worden gedetecteerd die reparatie behoeven, zullen wij dit uitvoerig met u bespreken. Gedurende het gehele reparatieproces betrekken we u volledig, waarbij we duidelijk aangeven welke reparaties noodzakelijk zijn en welke kosten daaraan verbonden zijn, om zo onaangename verrassingen te voorkomen.

Daarnaast hanteren wij het principe "no cure, no pay". Dit betekent dat als we onverhoopt uw telefoon niet kunnen herstellen, u vanzelfsprekend niets hoeft te betalen. Dit onderstreept ons streven naar klanttevredenheid.
Over ons.

Vraag en antwoord iPhone 12 Reparatie

Vraag 1: Wat is de gemiddelde kostprijs voor het repareren van een gebarsten scherm op een smartphone?

Antwoord: De kosten voor het repareren van een gebarsten scherm kunnen variëren afhankelijk van het merk en model van de smartphone. Voor de iPhone 12 bieden wij drie verschillende opties aan: imitatie (€75), A-kwaliteit (€125) en origineel (€190).

Vraag 2: Zijn schermreparaties gedekt door garantie?

Antwoord:Reparaties die nodig zijn vanwege gebruikersschade, zoals een gebarsten scherm, vallen meestal niet onder de garantie van de fabrikant. Het is belangrijk om de garantievoorwaarden van uw toestel te controleren.

Vraag 3: Hoelang duurt een typische scherm reparatie?

Antwoord:De duur van een schermreparatie varieert, maar veel reparaties kunnen binnen een uur worden voltooid. De exacte tijd hangt af van de ernst van de schade en de beschikbaarheid van vervangende onderdelen. Wij zullen u altijd informeren over de duur van de reparatie.

Vraag 4: Worden originele onderdelen gebruikt bij schermreparaties?

Antwoord: U kunt kiezen tussen originele en alternatieve onderdelen, afhankelijk van uw voorkeur en budget. Wij bieden imitatie, A-kwaliteit en originele onderdelen aan. Alle onderdelen bieden goede kwaliteit.

Vraag 5: Kan ik mijn scherm zelf vervangen?

Antwoord: Het is mogelijk om het scherm van sommige smartphones zelf te vervangen, maar dit vereist vaardigheden en de juiste gereedschappen. Het wordt aanbevolen om dit over te laten aan professionele reparatie technici om verdere schade te voorkomen.

Vraag 6: Wat gebeurt er als er andere problemen worden ontdekt tijdens de schermreparatie?

Antwoord: Als onze technici tijdens de reparatie andere problemen ontdekken, zullen ze contact met u opnemen om de extra reparaties te bespreken voordat ze doorgaan met repareren. Dit kan van invloed zijn op de totale kosten van de reparatie en wij zullen u hier dan over informeren.

Vraag 7: Kan een gebarsten scherm invloed hebben op de prestaties van mijn smartphone?

Antwoord:Ja, een gebarsten scherm kan de functionaliteit van uw smartphone beïnvloeden en kan leiden tot problemen met aanraak responsiviteit, weergavekwaliteit en zelfs verdere schade aan interne componenten.

Vraag 8: Wat is het "no cure, no pay" principe?

Antwoord: "No cure, no pay" betekent dat als de reparatieservice uw telefoon niet kan repareren, u niets hoeft te betalen voor de inspanningen.

Vraag 9: Kan ik mijn smartphone nog steeds gebruiken met een gebarsten scherm?

Antwoord: Ja, u kunt uw smartphone blijven gebruiken met een gebarsten scherm, maar het is niet ideaal en kan verdere schade veroorzaken. Het wordt aanbevolen om de reparatie zo snel mogelijk uit te voeren.

Vraag 10: Wat is het verschil tussen een glasreparatie en een LCD-reparatie?

Antwoord:Een glasreparatie houdt in dat alleen het buitenste glazen scherm van een smartphone wordt vervangen, terwijl bij een LCD-reparatie zowel het glas als het LCD-scherm worden vervangen. De kosten en complexiteit van de reparatie kunnen verschillen afhankelijk van welke onderdelen beschadigd zijn.

Vraag 11: Kan ik het glas van mijn smartphone laten repareren zonder het LCD-scherm te vervangen?

Antwoord: In sommige gevallen is het mogelijk om alleen het glas te vervangen als het LCD-scherm nog intact is. Dit staat bekend als een "glas-only" reparatie. Niet alle toestellen zijn echter geschikt voor dit soort reparatie en het kan duurder zijn dan een volledige schermvervanging.

Vraag 12: Wat zijn de kosten voor een glas- en LCD-reparatie?

Antwoord: De kosten variëren op basis van het merk, model en de ernst van de schade. Het vervangen van alleen het glas kan goedkoper zijn dan een volledige scherm reparatie. De kosten moeten worden beoordeeld door een professionele reparateur.

Vraag 13: Hoe kan ik vaststellen of mijn LCD-scherm beschadigd is?

Antwoord:Een beschadigd LCD-scherm kan verschijnselen vertonen zoals dode pixels, kleurafwijkingen, vlekken of een volledig zwart scherm. Als u twijfelt over de toestand van uw LCD-scherm, kan een professionele diagnose nodig zijn.

Vraag 14: Hebben glas- en LCD-reparaties dezelfde garantie als schermreparaties?

Antwoord: Over het algemeen bieden reparatiewinkels vergelijkbare garanties op glas- en LCD-reparaties als op schermreparaties. De garantieperiode kan variëren, maar het is verstandig om te controleren wat er precies wordt gedekt voordat u de reparatie laat uitvoeren.

Vraag 15: Is het mogelijk om alleen het glas van mijn smartphone te vervangen als het LCD-scherm kapot is?

Antwoord: Als het LCD-scherm van uw smartphone beschadigd is, moet zowel het glas als het LCD-scherm vervangen worden. Het is moeilijk om alleen het glas te vervangen zonder het LCD-scherm te beschadigen.

Vraag 16: Kan een gebarsten glas het LCD-scherm beschadigen?

Antwoord:Ja, als het glas van uw smartphone is gebarsten, kan dit leiden tot verdere schade aan het LCD-scherm, vooral als er druk wordt uitgeoefend op het beschadigde gebied. Het is raadzaam om de reparatie snel uit te voeren om verdere schade te voorkomen.

Vraag 17: Welke stappen moet ik nemen als ik schade aan het glas of LCD-scherm van mijn smartphone opmerk?

Antwoord:Als u schade aan het glas of LCD-scherm van uw smartphone opmerkt, neem dan contact op met een professioneel reparatiecentrum. Zij kunnen de schade beoordelen en u adviseren over de beste oplossing voor uw specifieke situatie.

Klantervaringen
 • Een Verbazende Redding: Mijn Waterschade Reparatie bij Telefoonstar in Ede!
  Mijn hart zonk toen mijn geliefde smartphone het slachtoffer werd van waterschade. Gelukkig vond ik een held in de vorm van Telefoonstar in Ede, die mijn telefoon op wonderbaarlijke wijze wist te redden met hun indrukwekkende waterschade reparatiediensten. Vanaf het allereerste contact met Telefoonstar voelde ik me gerustgesteld door hun professionaliteit en expertise. Het team begreep de urgentie van mijn situatie en stond klaar om te helpen. Ze namen mijn beschadigde telefoon in ontvangst en legden me geduldig uit welke stappen ze zouden nemen om het waterschadeprobleem aan te pakken. Wat me echt opviel, was de toewijding van het Telefoonstar-team om mijn telefoon weer tot leven te brengen. Ze gingen grondig te werk en zorgden ervoor dat elke component grondig werd geïnspecteerd en hersteld. De transparante communicatie over de voortgang van de reparatie gaf me vertrouwen dat mijn telefoon in goede handen was. Na enige tijd kreeg ik het geweldige nieuws dat mijn telefoon volledig hersteld was. Ik kon mijn ogen niet geloven toen ik mijn telefoon terugkreeg - het leek wel alsof er nooit waterschade had plaatsgevonden. Het scherm was helder, de functies werkten soepel en mijn telefoon was weer als nieuw! Ik ben diep onder de indruk van de technische vaardigheden en expertise van Telefoonstar. Ze hebben niet alleen mijn telefoon gerepareerd, maar ook mijn vertrouwen in hun diensten hersteld. Hun passie om klanten te helpen en telefoons te redden is echt bewonderenswaardig. Als je ooit in een situatie verkeert waarin waterschade je telefoon in gevaar brengt, raad ik Telefoonstar zonder aarzeling aan. Hun waterdichte reparatieproces en toewijding aan kwaliteit maken hen tot de ultieme keuze voor het redden van je geliefde telefoon. Mijn ervaring was niets minder dan verbazingwekkend, en ik ben hen eeuwig dankbaar voor hun uitzonderlijke service. Waterschade reparatie, Telefoonstar, Ede, professioneel, expertise, transparante communicatie, herstel, technische vaardigheden, betrouwbaarheid, passie, uitzonderlijke service.
 • Iphone 12 achterkant camera Vervangen
  Nadat de camera aan de achterkant van mijn telefoon kapot ging, heb ik hem in deze telefoonwinkel Telefoonstar.nl voor een goedkoop bedrag kunnen laten repareren
 • Telefoon reparatie Ede Telefoonwinkel Ede
  Jan 15, 2021by Ayaan on Telefoon reparatie Ede Telefoonwinkel Ede Deze man doet net dat beetje extra. De gsm van mijn zoon werd door een andere telefoonwinkel afgeschreven (niet te repareren, koop maar een nieuwe) maar hier hadden ze een betere oplossing. Ik kan ze ten zeerste aanraden! Dec 28, 2020by Noud on Telefoon reparatie Ede Telefoon Reparatie Ede Centrum Een open en eerlijk bedrijf die haar klanten op de eerste plaats heeft staan. Ik kom hier jaren en heb altijd goede ervaring met deze zaak. Nov 19, 2020by Chantal on Telefoon reparatie Ede Telefoon Winkel Ede Erg goede ervaring met deze telefoon winkel in Ede. Betrouwbare, behulpzame en aardige man. Kon me op laatste moment helpen. Mijn telefoon ging niet meer aan. Na het ontleden en weer in elkaar zetten was het euvel voorbij. Volledig uit de brand geholpen nu met de corona virus is het belangrijk om contact te behouden. Zeker een aanrader!!! Oct 15, 2020by Nox on Telefoon reparatie Ede Reparatie Ede De eigenaar is zeer vriendelijk en heeft erg goed werk geleverd. Kon mijn Samsung met nieuwe scherm dezelfde dag ophalen. Ik ben zeer tevreden Sep 14, 2020by Lieke on Telefoon reparatie Ede IPhone Reparatie Ede Telefonisch goed bereikbaar. De zaak zelf ligt centraal en de personeel ontvangt je vriendelijk en luistert goed en beantwoord al je vragen op een heldere en logische manier, geen vaktaal. De heren hebben zeker een hele goede indruk achter gelaten. Ik kan echt iedereen aanraden om je telefoon hier te laten maken. Aug 25, 2020by Saskia De Jonge on Telefoon reparatie Ede Telefoon Reparatie Ede Mijn telefoon viel een keer out of the blue uit. Had geen idee wat er mee aan de hand kon zijn. Ook als ik hem in de lader stopte ging hij niet aan. In de reparatie winkel hebben ze waterschade bij mij ontdekt. Dit vond ik raar want ik heb mijn telefoon nooit in het water laten vallen, zij hebben mij de schade van binnenuit laten zien en ik zag er echt vocht op. Ben wel iemand die mijn telefoon altijd mee neemt in de badkamer voor muziek en af en toe met natte handen een ander liedje opzet. Waarschijnlijk komt dit door de waterdamp zeggen ze. Enkel waterschade behandeling was al voldoende op hem weer aan de praat te krijgen, zij hebben hem voor mijn neus voor mij geopend en ik kon meekijken. Had nog nooit een telefoon van de binnenkant gezien. Dat was zo gaaf, ik liep echt met een glimlach van oor tot oor naar buiten. Snel, goedkoop, betrouwbaar, helder, goeie service, klantvriendelijkheid , deze mensen hebben het allemaal. Telefoonstar.nl is zeker om aan te raden!! Aug 12, 2020by Brian on Telefoon reparatie Ede Telefoonwinkel Ede Lieve man die mijn mobiel tiptop heeft gerepareerd en ik kreeg nog een korting ook. Volgende keer weet ik waar ik heen moet. Jul 27, 2020by Ben Smits on Telefoon reparatie Ede Telefoon Winkel Ede Ik ben zeer goed geholpen, hele snelle en goede service. En vriendelijk personeel. Alles is me van te voren uitgelegd. En de kosten vielen me erg mee zeker in vergelijking met andere iphone zaken. Jun 8, 2020by Sander Blom on Telefoon reparatie Ede Reparatie Ede Het personeel dat ik gesproken heb doet zijn werk uit het hart. Mijn Samsung werkt weer helemaal als nieuw. Jun 10, 2020by Lucille Prins on Telefoon reparatie Ede IPhone Reparatie Ede Top service! Mijn iPhone werd meteen gerepareerd. Ben gelijk bij binnenkomst geholpen en kon even later weer verder. May 3, 2020by Barry Koster on Telefoon reparatie Ede Telefoon Reparatie Ede Centrum Aardige mensen en ben goed geholpen. Ik heb een telefoon bij ze laten repareren en dat bevalt tot nu toe prima. De Touch deed het niet meer optimaal en er bleek een beschadiging binnenin te zijn. Apr 4, 2020by Thomas Van De Wal on Telefoon reparatie Ede Telefoonwinkel Ede Na wat gehannes bij wat andere winkels eindelijk een goede winkel gevonden. Toen ik voor het eerst binnen kwam was het een rommel in de winkel maar waren ze aan het verbouwen en het ziet er nu netjes uit. Leuk personeel en ze staan altijd klaar met goed advies. Ga zo door. Mar 22, 2020by Olivia A. on Telefoon reparatie Ede Telefoon Winkel Ede Kom hier al enige tijd, ik laat mijn telefoon regelmatig vallen, en ik word altijd goed geholpen. Ook de keer dat ik voor een lader kwam werd ik vriendelijk en behulpzaam geholpen. Al met al ik ben zeer te tevreden! Mar 6, 2020 by Sam on Telefoon reparatie Ede Reparatie Ede Ik had een probleem met mijn voorcamera. Ondanks dat ik er nog nooit was geweest kon ik toch meteen terecht en was mijn mobiel nog dezelfde dag klaar. Top service ik kom zeker terug. Feb 8, 2020 by Susan Willigendael on Telefoon reparatie Ede IPhone Reparatie Ede Top bedrijf! Telefoonmaken is zeer klantvriendelijk en behulpzaam. Uit ervaring kan ik vertellen dat van alle bedrijven in Ede, zij de beste en meest klantvriendelijke is! Erg tevreden!!! Jan 4, 2020by Bill Kuipers on Telefoon reparatie Ede Telefoon Reparatie Ede Bellestein Prima service , ik ben heel blij met mijn telefoon na de reparatie. Hebben ze heel goed gedaan! Dec 20, 2019 by Roel Meeuwis on Telefoon reparatie Ede Telefoonwinkel Ede Binnen een werkdag is mijn Apple gemaakt en had ik hem terug. Mobiel helemaal nagegaan en hij doet het weer heerlijk. Bedankt voor deze snelle service. Oct 7, 2019 by John Van Dam on Telefoon reparatie Ede Telefoon Winkel Ede Telefoon was defect, weggebracht en een uur later kon ik hem weer ophalen! deed het weer super Bedankt Gasten Sep 2, 2019by Mees on Telefoon reparatie Ede Reparatie Ede Al jaren klant. De eigenaar helpt je professioneel. Hij is eerlijk en rekent een goede prijs. Jun 18, 2019by Yara on Telefoon reparatie Ede IPhone Reparatie Ede Betaalbare service, goed kwaliteit en lekkere koffie, schoon en netjes en komen zeker hun afspraken na.
 • iPhone 12 Glas Vervangen
  Ik ben hier wel eens vaker geweest voor verschillende redenen en ik wordt hier altijd keurig geholpen door het vriendelijke personeel
Schrijf een review

Klantbeoordelingen

5/5
471 Beoordelingen
Bekijk alle reviews