Toestelmerk

1
Apple

Model

2
iPad 9.7 (2017)

Conditie

3
Geef de conditie op
 • Nieuw
  € 0,00
 • Nieuwstaat
  € 0,00
 • Gebruikerssporen
  € 0,00
 • Slechte staat
  € 0,00
 • Defect
  € 0,00
€ 0,00
Artikelomschrijving

Reparatie

Is het display van uw iPad stuk of werkt het scherm niet optimaal meer? Kom dan langs bij Telefoonstar in Ede of neem contact met ons op. Onze medewerkers zullen het probleem voor u vaststellen. Onze medewerkers streven ernaar om uw toestel zo snel mogelijk en in nieuwe staat terug te leveren bij u.

Uw iPad wordt gerepareerd door deskundigen met jarenlange ervaring. Zij maken gebruik van vakkundig gereedschap en originele onderdelen waardoor uw toestel met alle zorg wordt behandeld en weer als nieuw wordt teruggebracht!

Een afspraak maken is niet nodig, kom langs onze winkel wanneer het u uitkomt. Uw toestel kan binnen 30 minuten gerepareerd zijn, dus na een rondje in het centrum in Ede, kunt u uw toestel dan weer ophalen!

Vangt u liever geld voor uw beschadigde iPad? Wilt u geen geld besteden aan een reparatie maar juist geld verdienen? Het is ook mogelijk om uw toestel aan Telefoonstar te verkopen!

Moet er een onderdeel van uw iPad worden gerepareerd of vervangen? Wij geven u direct een prijsindicatie en vervangen het onderdeel ter plaatse. Wanneer het nieuwe onderdeel is geplaatst, worden alle functies eerst getest en vervolgens wordt er een reparatie bon inclusief BTW voor u samengesteld.

Uiteraard is er ook sprake van garantie op de reparaties. Raadpleeg een van onze collega’s voor de garantievoorwaarden. Mocht het probleem met uw toestel niet zijn opgelost, dan hoeft u natuurlijk niets te betalen!

Telefoonstar is gevestigd in Ede en is makkelijk te bereiken vanuit de omliggende plaatsen: Ede, Veenendaal, Bennekom, Wageningen, Wageningen-Hoog, Renkum, Wolfheze, Oosterbeek, Rhenen, Elst, Opheusden, Kesteren, Lienden, Wijk bij Duurstede, Maarsbergen, Woudenberg, Barneveld, Ederveen, Renswoude, Harskamp, Lunteren, Driesprong, Hoevelaken, Nijkerk of Otterlo. Hiernaast kunt u als u in de buurt van Waalwijk of Haarlem woont bij ons terecht.

 

Service

* Wij zijn deskundig op het gebied van reparaties

* Wij maken gebruik van originele onderdelen

* Geen afspraak nodig, reparatie binnen 30 minuten

* Scherpe prijs

* Makkelijk bereikbaar voor al uw vragen

* Garantie op de reparaties

* No Cure, No Pay

 

 

Verzekering

Wanneer uw toestel schade heeft opgelopen, kunt u bij ons een offerte laten maken voor de verzekering. U hoeft geen aparte toestelverzekering te hebben om het bedrag vergoed te krijgen. Schade aan uw toestel wordt vaak gedekt door een inboedel- of reisverzekering.

 

Bescherming

Telefoonstar biedt naast reparaties ook bescherming aan. Zo kunt u ook covers, glasprotectors en accessoires bij ons kopen om uw toestel te beschermen. Op deze manier beschermt u uw toestel tegen valschade, stootschade, waterschade en andere soorten schade.

 

Verschillende reparaties

Bij Telefoonstar kunt u de volgende onderdelen laten repareren: beeldscherm, batterij, oplaadconnector, headphone jack, homeknop, powerknop, volumeknop, oorspeaker, grote speaker, microfoon en de camera aan de voorkant en de achterkant. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor een waterschade onderzoek, software herstel, Wi-Fi reparatie, moederbord reparatie en simkaart-lezer reparatie.

Scherm gebarsten?

Touchscreen werkt niet meer?

Toestel in het water laten vallen?

Vocht in het toestel?

Koptelefoon ingang werkt niet meer?

Camera werkt niet meer?