Toestelmerk

1
Samsung

Categorie

2
Samsung Reparatie

Model

3
Samsung Galaxy A30s

Reparatie

4
Kies uw model
 • Scherm reparatie Touchscreen glas LCD vervangen (imitatie)
  € 65,00
 • Scherm reparatie Touchscreen glas LCD vervangen (A kwaliteit)
  € 95,00
 • Scherm reparatie Touchscreen glas LCD vervangen (origineel)
  € 119,00
 • Batterij Of Accu vervangen
  € 49,00
 • Oplaad connector vervangen
  € 40,00
 • Powerknop aan/uit vervangen
  € 70,00
 • Achter camera vervangen
  € 70,00
 • Voor camera vervangen
  € 50,00
 • Wifi reparatie
  € 80,00
 • Home button vervangen
  € 55,00
 • Oorspeaker vervangen
  € 55,00
 • Grote speaker vervangen
  € 40,00
 • Waterschade reparatie
  € 65,00
 • Anders
  € 0,00
 • Achterkant
  € 85,00
€ 0,00
Artikelomschrijving

Samsung Galaxy A30s reparatie

Is het scherm van uw Samsung Galaxy A30s gebarsten of werkt het scherm niet optimaal meer? Uw Samsung toestel wordt gerepareerd door Telefoonstar deskundigen met jarenlange ervaring. Onze monteurs zijn speciaal opgeleid om uw Samsung Galaxy A30s te repareren zodat uw toestel weer zo goed als nieuw is! Of neem contact met ons op. Onze medewerkers zullen het probleem voor u vaststellen. Wanneer het nieuwe onderdeel is geplaatst, worden alle functies eerst voor u getest. Waterdichte toestellen worden op waterdichtheid getest.

U kunt uw mobile telefoon langsbrengen bij onze winkel voor de reparatie. Meestal is een afspraak maken niet nodig, kom langs in onze reparatiewinkel wanneer het u uitkomt. Uw toestel kan binnen 30 minuten gerepareerd zijn, dus na een rondje in het centrum in Ede, kunt u uw toestel dan weer ophalen. Uiteraard kunt u ook in onze winkel wachten met een bakje koffie! U kunt voor de reparatie eenvoudig een afspraak maken via onze website. Als u online een vóór 17:00 een afspraak maakt, zorgen wij dat de onderdelen de volgende dag bij ons op voorraad zijn. Als dit toch niet het geval is dan laten wij dit aan u weten.

U kunt uw Samsung Galaxy A30s ook naar ons opsturen voor een reparatie. Als u uw reparatie aanmeldt via onze reparatiemodule, ontvangt u automatisch een ontvangstbevestiging. Zorg wel dat uw smartphone goed verpakt is, zodat er onderweg geen schade aan uw A30s kan komen. Nadat uw Samsung is ontvangen zorgen wij dat het toestel op dezelfde dag gerepareerd terug gestuurd. Dan is uw Samsung A30s weer zeer snel gerepareerd!

Reparatiekosten

Via onze site kunt u eenvoudig zien welke prijs voor uw reparatie geldt. Op onze website kunt u het model en merk van uw smartphone aanklikken. Daarna kunt u per probleem de prijs van de reparatie zien. Mocht uw model er niet bij staan Mail of Bel ons zodat wij u verder kunnen helpen.

Let op: De weergegeven prijzen zijn slechts een indicatie. Weergegeven prijzen kunnen inclusief en exclusief montagekosten zijn, daarom kan de uiteindelijke reparatie duurder of goedkoper uitkomen dan de weergegeven prijzen. Neem verder contact op of kom langs in de winkel voor exacte prijzen.

Garantie

Wij bieden ook garantie op onze reparaties. De garantietermijn is 3 maanden. Wij bieden echter geen garantie op reparaties omtrent waterschade vanwege de aard van deze reparatie. Als uw reparatie niet goed is uitgevoerd, hoeft u natuurlijk niks te betalen.

Onze Service

Bij Telefoonstar staat de tevredenheid van de klant voorop. Wij vinden het dan ook heel belangrijk dat u na de reparatie weer gelukkig bent met uw Samsung. Daarom maken wij uitsluitend gebruik van originele onderdelen. Zo kunnen wij u garantie aanbieden op uw reparatie en zal u hier ook lang profijt van hebben.

Voor de reparatie kijken onze experts naar uw Samsung Galaxy A30s. Als hierbij andere problemen ontdekt worden waarbij u ook een reparatie kunt gebruiken, zullen wij dit met u overleggen. Ook nemen wij u mee in het gehele reparatie proces. We zullen u vertellen welke reparaties er gedaan moeten worden en hoeveel dit gaat kosten. Hierdoor krijgt u niet opeens een hogere rekening dan u verwacht.

Als wij uw telefoon toch niet kunnen repareren, hoeft u natuurlijk niks te betalen. No cure, no pay, vinden wij ook belangrijk met het oog op klanttevredenheid.

Telefoonstar

Al meer dan 20 jaar hebben wij ervaring met het repareren van smartphones Telefoonstar is gevestigd in het centrum van Ede in de zijstraat naast de Hema. Bij Telefoonstar staat de tevredenheid van de klant voorop. Wij vinden het dan ook heel belangrijk dat u na de reparatie weer gelukkig bent met uw Samsung. Daarom maken wij uitsluitend gebruik van originele en A-kwaliteit onderdelen. Zo kunnen wij u garantie aanbieden op uw reparatie en zal u hier ook lang profijt van hebben.

Voor de reparatie kijken onze experts naar uw Samsung Galaxy A30s. Als hierbij andere problemen ontdekt worden waarbij u ook een reparatie kunt gebruiken, zullen wij dit met u overleggen. Ook nemen wij u mee in het gehele reparatieproces. We zullen u vertellen welke reparaties er gedaan moeten worden en hoeveel dit gaat kosten. Hierdoor krijgt u niet opeens een hogere rekening dan u verwacht.

Als wij uw telefoon toch niet kunnen repareren, hoeft u natuurlijk ook niks te betalen. No cure, no pay, vinden wij ook belangrijk met het oog op klanttevredenheid. Over ons.

Samsung A30s Reparatie bij Telefoonstar Ede: Deskundig, Snel, Betrouwbaar

Heeft je Samsung A30s last van technische problemen? Telefoonstar Ede is jouw betrouwbare partner voor alle reparaties aan je Samsung A30s. Onze ervaren technici staan klaar om je toestel met de grootste zorg en deskundigheid te herstellen. Of het nu gaat om een gebarsten scherm, een defecte batterij of softwareproblemen, wij zorgen ervoor dat je Samsung A30s weer als nieuw functioneert. Naast reparatiediensten bieden we ook een uitgebreide selectie van accessoires, nieuwe en refurbished telefoons, en een professionele pasfotoservice.

Waarom Kiezen voor Telefoonstar Ede?

 • Deskundige Technici: Ons team is gespecialiseerd in Samsung-toestellen, inclusief de A30s, en gebruikt alleen de nieuwste technieken en originele onderdelen voor elke reparatie.
 • Snelle Service: Wij begrijpen het belang van je smartphone en streven ernaar om reparaties zo snel mogelijk uit te voeren, zodat je je toestel niet lang hoeft te missen.
 • Originele Onderdelen: Voor alle reparaties aan je Samsung A30s gebruiken we uitsluitend originele onderdelen, om de kwaliteit en levensduur van je toestel te garanderen.
 • Compleet Aanbod: Naast reparaties bieden we een uitgebreid assortiment aan telefoonaccessoires, nieuwe en refurbished telefoons, en een professionele pasfotoservice.

Onze Samsung A30s Reparatieservices

 • Schermreparatie: Professionele vervanging van gebarsten of beschadigde schermen, waardoor je Samsung A30s er weer als nieuw uitziet.
 • Batterijvervanging: Verleng de levensduur van je telefoon met een nieuwe, originele batterij voor betere prestaties.
 • Water- en Vochtschadeherstel: Deskundige diagnostiek en reparatie van toestellen die waterschade hebben opgelopen. Let op: op deze reparaties bieden wij geen garantie aan. Daarnaast is je Samsung A30s niet waterdicht meer na de reparatie. 

Accessoires, Nieuwe en Refurbished Telefoons

Bescherm je Samsung A30s met ons uitgebreide assortiment aan hoesjes en screenprotectors. Ben je op zoek naar een upgrade? Bekijk dan onze selectie van de nieuwste smartphones en kwalitatieve refurbished toestellen.

Bezoek Telefoonstar Ede voor al Je Samsung A30s Behoeften

Voor deskundige Samsung A30s reparatie en een breed scala aan mobiele oplossingen, kom je naar Telefoonstar Ede. Neem vandaag nog contact met ons op of bezoek onze winkel om te ontdekken hoe wij je kunnen helpen met je Samsung A30s en andere telecommunicatiebehoeften.

Klantervaringen
 • Wat kost een Samsung scherm reparatie?
  top service.bedankt Telefoonstar Ede
Schrijf een review

Klantbeoordelingen

5/5
471 Beoordelingen
Bekijk alle reviews