Toestelmerk

1
Samsung

Categorie

2
Samsung Reparatie

Model

3
Samsung Galaxy Z Fold 3 5G

Reparatie

4
Kies uw model
 • Scherm reparatie Touchscreen glas LCD vervangen (origineel)
  € 399,00
 • Batterij Of Accu vervangen
  € 65,00
 • Oplaad connector vervangen
  € 60,00
 • Achter camera vervangen
  € 85,00
 • Voor camera vervangen
  € 60,00
 • Oorspeaker vervangen
  € 49,00
 • Waterschade reparatie
  € 65,00
 • Software herstel
  € 35,00
 • Prijsopgave voor verzekering
  € 0,00
 • Anders
  € 0,00
 • Achterkant
  € 49,00
 • Scherm buitenkant
  € 200,00
€ 0,00
Artikelomschrijving

Samsung Galaxy Z Fold 3 5G reparatie

Topkwaliteit Samsung Galaxy Z Fold 3 Reparaties bij Telefoonstar Ede

Heb je een probleem met je Samsung Galaxy Z Fold 3 en zoek je naar een betrouwbare reparatieservice in Ede? Telefoonstar Ede is jouw bestemming voor snelle en professionele reparaties van de Samsung Galaxy Z Fold 3. Onze ervaren technici gebruiken alleen originele onderdelen en staan garant voor topkwaliteit en duurzame oplossingen.

Waarom kiezen voor Telefoonstar Ede voor je Samsung Galaxy Z Fold 3 reparatie?

1. Grote Voorraad: Wij hebben een uitgebreide voorraad originele Samsung Galaxy Z Fold 3-onderdelen, waardoor we je reparatie snel kunnen uitvoeren.

2. Snelle Service: We begrijpen dat je je Samsung Galaxy Z Fold 3 niet lang wilt missen. Onze technici zorgen voor een snelle en efficiënte reparatie, zodat je toestel snel weer in je handen is.

3. Scherpe Prijzen: Bij Telefoonstar Ede bieden we eerlijke en concurrerende prijzen voor onze reparatieservices, zonder verrassingen achteraf.

4. Deskundige Technici: Ons team van gespecialiseerde technici heeft ruime ervaring met Samsung-apparaten en staat klaar om je te helpen.

Van schermreparaties tot batterijvervangingen en andere problemen met je Samsung Galaxy Z Fold 3, wij hebben de expertise om het snel en professioneel op te lossen. Ontdek waarom Telefoonstar Ede de topkeuze is voor Samsung Galaxy Z Fold 3 reparaties in Ede en omgeving. Breng je toestel vandaag nog langs en herstel de functionaliteit en uitstraling van je waardevolle smartphone!

U kunt uw Samsung Galaxy Z Fold 3 5G ook naar ons opsturen voor een reparatie. Als u uw reparatie aanmeldt via onze reparatiemodule, ontvangt u automatisch een ontvangstbevestiging. Zorg wel dat uw smartphone goed verpakt is, zodat er onderweg geen schade aan uw Z Fold 3 5G kan komen. Nadat uw Samsung is ontvangen zorgen wij dat het toestel op dezelfde dag gerepareerd terug gestuurd. Dan is uw Samsung Z Fold 3 5G weer zeer snel gerepareerd!

Reparatiekosten

Via onze site kunt u eenvoudig zien welke prijs voor uw reparatie geldt. Op onze website kunt u het model en merk van uw smartphone aanklikken. Daarna kunt u per probleem de prijs van de reparatie zien. Mocht uw model er niet bij staan Mail of Bel ons zodat wij u verder kunnen helpen.

Let op: De weergegeven prijzen zijn slechts een indicatie. Weergegeven prijzen kunnen inclusief en exclusief montagekosten zijn, daarom kan de uiteindelijke reparatie duurder of goedkoper uitkomen dan de weergegeven prijzen. Neem verder contact op of kom langs in de winkel voor exacte prijzen.

Garantie

Wij bieden ook garantie op onze reparaties. De garantietermijn is 3 maanden. Wij bieden echter geen garantie op reparaties omtrent waterschade vanwege de aard van deze reparatie. Als uw reparatie niet goed is uitgevoerd, hoeft u natuurlijk niks te betalen.

Onze Service

Bij Telefoonstar staat de tevredenheid van de klant voorop. Wij vinden het dan ook heel belangrijk dat u na de reparatie weer gelukkig bent met uw Samsung. Daarom maken wij uitsluitend gebruik van originele onderdelen. Zo kunnen wij u garantie aanbieden op uw reparatie en zal u hier ook lang profijt van hebben.

Voor de reparatie kijken onze experts naar uw Samsung Galaxy Z Fold 3 5G. Als hierbij andere problemen ontdekt worden waarbij u ook een reparatie kunt gebruiken, zullen wij dit met u overleggen. Ook nemen wij u mee in het gehele reparatie proces. We zullen u vertellen welke reparaties er gedaan moeten worden en hoeveel dit gaat kosten. Hierdoor krijgt u niet opeens een hogere rekening dan u verwacht.

Als wij uw telefoon toch niet kunnen repareren, hoeft u natuurlijk niks te betalen. No cure, no pay, vinden wij ook belangrijk met het oog op klanttevredenheid.

Professionele Samsung Z Fold 3 5G Reparaties in Ede bij Telefoonstar

Heb je een defecte Samsung Z Fold 3 5G die dringend gerepareerd moet worden? Bij Telefoonstar Ede hebben we een deskundig team dat gespecialiseerd is in het herstellen van smartphones, met inbegrip van de Samsung Z Fold 3 5G. Onze ervaren technici staan klaar om verschillende problemen aan te pakken, of het nu gaat om een beschadigd scherm, een versleten batterij, problemen met de camera of software complicaties.

Snelle en Efficiënte Schermvervanging voor Samsung Z Fold 3 5G

Een kapot scherm kan het gebruik van je Samsung Z Fold 3 5G ernstig belemmeren. Bij Telefoonstar Ede bieden we een snelle en efficiënte schermvervanging, waardoor je apparaat snel weer als nieuw is.

Verbeterde Batterijprestaties na Vervanging

Als de batterij van je Samsung Z Fold 3 5G niet meer goed functioneert en snel leegloopt, kan dat enorm vervelend zijn. Laat onze ervaren technici de batterij vervangen, zodat je weer kunt genieten van een langere levensduur van de batterij.

Professionele Camera Reparatie voor Helder Beeld

Ervaar je problemen met de camera van je Samsung Z Fold 3 5G? Onze experts kunnen je camera repareren, zodat je weer scherpe en heldere foto's kunt maken.

Grondige Softwareoptimalisatie voor Vlotte Werking

Softwareproblemen kunnen de prestaties van je Samsung Z Fold 3 5G beïnvloeden. Onze ervaren technici bieden uitgebreide software-optimalisatie aan om ervoor te zorgen dat je apparaat weer soepel en efficiënt werkt.

Deskundig Herstel van Waterschade en Vochtschade

Als je Samsung Z Fold 3 5G waterschade heeft opgelopen, kan ons ervaren team je apparaat herstellen en verdere schade voorkomen. Let op: na een reparatie is jouw Samsung Z Fold 3 5G niet waterdicht meer.

Kies voor Telefoonstar Ede voor je Samsung Z Fold 3 5G Reparaties

Met onze professionele service, snelle reparatietijden en gebruik van hoogwaardige onderdelen, is Telefoonstar Ede de ideale keuze voor je Samsung Z Fold 3 5G reparaties. Neem vandaag nog contact met ons op voor een deskundige en betrouwbare service.

Telefoonstar

Al meer dan 20 jaar hebben wij ervaring met het repareren van smartphones Telefoonstar is gevestigd in het centrum van Ede in de zijstraat naast de Hema. Bij Telefoonstar staat de tevredenheid van de klant voorop. Wij vinden het dan ook heel belangrijk dat u na de reparatie weer gelukkig bent met uw Samsung. Daarom maken wij uitsluitend gebruik van originele en A-kwaliteit onderdelen. Zo kunnen wij u garantie aanbieden op uw reparatie en zal u hier ook lang profijt van hebben.

Voor de reparatie kijken onze experts naar uw Samsung Galaxy Z Fold 3 5G. Als hierbij andere problemen ontdekt worden waarbij u ook een reparatie kunt gebruiken, zullen wij dit met u overleggen. Ook nemen wij u mee in het gehele reparatieproces. We zullen u vertellen welke reparaties er gedaan moeten worden en hoeveel dit gaat kosten. Hierdoor krijgt u niet opeens een hogere rekening dan u verwacht.

Als wij uw telefoon toch niet kunnen repareren, hoeft u natuurlijk ook niks te betalen. No cure, no pay, vinden wij ook belangrijk met het oog op klanttevredenheid. Over ons.

Klantervaringen
Schrijf een review

Klantbeoordelingen

5/5
471 Beoordelingen
Bekijk alle reviews