Toestelmerk

1
Samsung

Categorie

2
Samsung Reparatie

Model

3
Samsung Galaxy S23 Plus

Reparatie

4
Kies uw model
 • Scherm reparatie Touchscreen glas LCD vervangen (A kwaliteit)
  € 199,00
 • Scherm reparatie Touchscreen glas LCD vervangen (origineel)
  € 219,00
 • Batterij Of Accu vervangen
  € 79,00
 • Oplaad connector vervangen
  € 59,00
 • Powerknop aan/uit vervangen
  € 90,00
 • Achter camera vervangen
  € 120,00
 • Voor camera vervangen
  € 65,00
 • Oorspeaker vervangen
  € 85,00
 • Grote speaker vervangen
  € 95,00
 • Waterschade reparatie
  € 85,00
 • Software herstel
  € 35,00
 • Anders
  € 0,00
 • Achterkant
  € 65,00
€ 0,00
Artikelomschrijving

Samsung Galaxy S23 Plus Reparatie

Bij Telefoonstar bent u aan het juiste adres voor een reparatie aan uw Samsung Galaxy S23 Plus. Wij hebben al 20 jaar ervaring met het repareren van smartphones. Onze monteurs kijken zorgvuldig naar uw Samsung om deze te repareren. De prijs van een schermreparatie verschilt. Zo bieden wij originele, maar ook A-kwaliteit onderdelen aan. Op deze pagina vindt u een overzicht van alle prijzen. U kunt via deze pagina ook uw reparatie aanmelden. Wij zorgen dan dat alle onderdelen op voorraad zijn en zo is uw Samsung weer snel gerepareerd. Weet u niet precies welke reparatie u nodig heeft? Schroom dan niet, en neem contact met ons op via het volgende telefoonnummer: 0318-751420. Mail ons als u verdere vragen heeft.

Samsung Galaxy S23 Plus Scherm Reparatie

Is het scherm van uw Samsung Galaxy S23 Plus kapot? Dan wilt u dit natuurlijk zo snel mogelijk laten repareren. De kosten voor een Samsung Galaxy S23 Plus scherm reparatie lopen erg uiteen. Wij bieden voor uw Samsung Galaxy S23 Plus originele en a-kwaliteit onderdelen aan. Het scherm laten vervangen voor uw Samsung Galaxy S23 Plus kost €239,00. De reparatie met A-kwaliteit onderdelen kost €219,00. Het repareren van het scherm van uw Samsung Galaxy S23 Plus duurt ongeveer 30 minuten.

Samsung Galaxy S23 Plus batterij laten vervangen?

De batterij van uw smartphone is een onderdeel dat vaak moet worden vervangen. Het is een slijtage onderdeel en is daarom in de meeste gevallen binnen 1 à 2 jaar aan vervanging toe. Wanneer uw batterij niet goed werkt, kan het zijn dat uw telefoon zomaar uitvalt wanneer er nog voldoende procent stroom in zit. Ook kan het zijn dat uw telefoon erg snel leeg raakt. Herkent u deze problemen bij uw Samsung Galaxy S23 Plus? Dan is een vervanging van uw batterij wellicht een goede keuze. De voordelen van het vervangen van uw Samsung Galaxy S23 Plus batterij is dat de telefoon merkbaar beter functioneer. Het vervangen van de batterij van de Samsung Galaxy S23 Plus kost €79,00. Het vervangen van uw batterij kost ongeveer 30 minuten.

Samsung Galaxy S23 Plus achterkant reparatie

Is de achterkant van uw Samsung Galaxy S23 Plus stuk? Dan bent u waarschijnlijk op zoek naar een reparatie voor de achterkant van uw Samsung Galaxy S23 Plus. Bij Telefoonstar is het mogelijk om uw achterkant te laten repareren. Of de achterkant nu van glas of plastic is; wij kunnen u helpen. Neem voor de mogelijkheden contact op met onze winkel. Dan kunnen we kijken naar de mogelijkheden voor uw Samsung Galaxy S23 Plus.

Samsung Galaxy S23 Plus speaker defect?

Als er alleen gekraak uit uw Samsung komt is dit erg vervelend. ‘Crackling’ op de speaker is een frequent probleem. Laat daarom voor de zekerheid uw telefoon even controleren door een van onze monteurs. Door een afspraak te maken bij ons kunnen de reparateurs van Telefoonstar u zeer goed adviseren en helpen. Het kraken van de speaker kan bij zowel de oor speaker als de grote speaker voorkomen. Het repareren van de oor speaker van uw Samsung Galaxy S23 Plus kost €85,00 en het repareren van de grote speaker kost €95,00.

Samsung Galaxy S23 Plus waterschade?

Is uw Samsung Galaxy S23 Plus met water in aanraking geweest en is het toestel nu stuk? Dan kunt u het toestel het beste zo snel mogelijk laten repareren door een van onze ervaren monteurs. Water kan voor schade zorgen aan de camera, speakers of de microfoon van de Samsung Galaxy S23 Plus. De reparatietijd voor waterschade aan uw Samsung Galaxy S23 Plus bedraagt ongeveer 3 werkdagen. De kosten hiervan zijn afhankelijk van de grootte van de schade die door het water veroorzaakt is op uw Samsung Galaxy S23 Plus.

Let op: De weergegeven prijzen zijn slechts een indicatie. Weergegeven prijzen kunnen inclusief en exclusief montagekosten zijn, daarom kan de uiteindelijke reparatie duurder of goedkoper uitkomen dan de weergegeven prijzen. Neem verder contact op of kom langs in de winkel voor exacte prijzen.

Topkwaliteit Reparatiediensten voor uw Samsung S23 Plus bij Telefoonstar Ede

Betrouwbare Reparaties met Originele Componenten

Bij Telefoonstar Ede streven we naar uitmuntendheid in elk aspect van onze reparatiediensten. Onze ervaren technici gebruiken alleen authentieke Samsung-onderdelen van topkwaliteit, waardoor uw Samsung S23 Plus wordt hersteld met behoud van zijn prestaties en functionaliteit.

Snelle Dienstverlening en Uitstekende Klantenzorg

We begrijpen dat u uw Samsung S23 Plus niet lang kunt missen. Daarom zorgen we voor een snelle en efficiënte dienstverlening zonder in te leveren op kwaliteit. Ons vriendelijke team staat klaar om u te begeleiden en u op de hoogte te houden van de voortgang van uw reparatie.

Gekwalificeerde Technici en Transparante Dienstverlening

Bij Telefoonstar Ede hebben we een team van gekwalificeerde technici die zijn gespecialiseerd in Samsung-apparaten. U kunt rekenen op een duidelijke diagnose en een transparant kostenoverzicht voor elke reparatie, zonder verrassingen achteraf.

Kwaliteitsgarantie en Uitmuntende Klanttevredenheid

We zijn trots op onze kwaliteitsgarantie en streven naar 100% klanttevredenheid. Daarom bieden we garantie op al onze reparaties en streven we ernaar om aan al uw verwachtingen te voldoen.

Plan Vandaag Nog uw Reparatie

Is uw Samsung S23 Plus toe aan herstelling? Neem vandaag nog contact op met Telefoonstar Ede voor een deskundige reparatie. Bezoek onze website, bel ons, of kom langs in onze winkel om uw herstelling in te plannen. Ons toegewijde team staat klaar om u te helpen en ervoor te zorgen dat uw Samsung S23 Plus snel weer optimaal functioneert.


Telefoonstar

Al meer dan 20 jaar hebben wij ervaring met het repareren van smartphones Telefoonstar is gevestigd in het centrum van Ede in de zijstraat naast de Hema. Bij Telefoonstar staat de tevredenheid van de klant voorop. Wij vinden het dan ook heel belangrijk dat u na de reparatie weer gelukkig bent met uw Samsung. Daarom maken wij uitsluitend gebruik van originele en A-kwaliteit onderdelen. Zo kunnen wij u garantie aanbieden op uw reparatie en zal u hier ook lang profijt van hebben.

Voor de reparatie kijken onze experts naar uw Samsung Galaxy S23 Plus. Als hierbij andere problemen ontdekt worden waarbij u ook een reparatie kunt gebruiken, zullen wij dit met u overleggen. Ook nemen wij u mee in het gehele reparatieproces. We zullen u vertellen welke reparaties er gedaan moeten worden en hoeveel dit gaat kosten. Hierdoor krijgt u niet opeens een hogere rekening dan u verwacht.

Als wij uw telefoon toch niet kunnen repareren, hoeft u natuurlijk ook niks te betalen. No cure, no pay, vinden wij ook belangrijk met het oog op klanttevredenheid. Over ons.

Klantervaringen
Schrijf een review

Klantbeoordelingen

5/5
471 Beoordelingen
Bekijk alle reviews