Toestelmerk

1
Apple

Categorie

2
iPad Reparatie

Model

3
iPad Mini (2021) A2567, A2568, A2569 (6th generation)

Reparatie

4
Kies uw model
 • Scherm reparatie Touchscreen glas LCD vervangen (imitatie)
  € 220,00
 • Scherm reparatie Touchscreen glas LCD vervangen (A kwaliteit)
  € 249,00
 • Scherm reparatie Touchscreen glas LCD vervangen (origineel)
  € 320,00
 • Batterij Of Accu vervangen
  € 220,00
 • Oplaad connector vervangen
  € 120,00
 • Powerknop aan/uit vervangen
  € 90,00
 • Achter camera vervangen
  € 140,00
 • Voor camera vervangen
  € 120,00
 • Wifi reparatie
  € 220,00
 • Grote speaker vervangen
  € 165,00
 • Waterschade reparatie
  € 65,00
 • Software herstel
  € 35,00
 • Prijsopgave voor verzekering
  € 0,00
 • Anders
  € 0,00
€ 0,00
Artikelomschrijving

iPad Mini (2021) reparatie

Is het scherm van uw iPad Mini gebarsten of werkt het scherm niet optimaal meer? Uw iPad wordt gerepareerd door Telefoonstar deskundigen met jarenlange ervaring. Onze monteurs zijn speciaal opgeleid om uw iPad Mini te repareren zodat uw tablet weer zo goed als nieuw is! Of neem contact met ons op. Onze medewerkers zullen het probleem voor u vaststellen. Wanneer het nieuwe onderdeel is geplaatst, worden alle functies eerst voor u getest. Waterdichte toestellen worden op waterdichtheid getest.

U kunt uw tablet langsbrengen bij onze winkel voor de reparatie. Meestal is een afspraak maken niet nodig, kom langs in onze reparatiewinkel wanneer het u uitkomt. Uw tablet kan binnen 30 minuten gerepareerd zijn, dus na een rondje in het centrum in Ede, kunt u uw iPad dan weer ophalen. Uiteraard kunt u ook in onze winkel wachten met een bakje koffie! U kunt voor de reparatie eenvoudig een afspraak maken via onze website. Als u online een vóór 17:00 een afspraak maakt, zorgen wij dat de onderdelen de volgende dag bij ons op voorraad zijn. Als dit toch niet het geval is dan laten wij dit aan u weten.

U kunt uw iPad Mini ook naar ons opsturen voor een reparatie. Als u uw reparatie aanmeldt via onze reparatiemodule, ontvangt u automatisch een ontvangstbevestiging. Zorg wel dat uw smartphone goed verpakt is, zodat er onderweg geen schade aan uw iPad kan komen. Nadat uw iPad is ontvangen, zorgen wij dat de tablet op dezelfde dag gerepareerd terug gestuurd. Dan is uw iPad weer zeer snel gerepareerd!

Reparatiekosten

Via onze site kunt u eenvoudig zien welke prijs voor uw reparatie geldt. Op onze website kunt u het model en merk van uw smartphone aanklikken. Daarna kunt u per probleem de prijs van de reparatie zien. Mocht uw model er niet bij staan Mail of Bel ons zodat wij u verder kunnen helpen.

Let op: De weergegeven prijzen zijn slechts een indicatie. Weergegeven prijzen kunnen inclusief en exclusief montagekosten zijn, daarom kan de uiteindelijke reparatie duurder of goedkoper uitkomen dan de weergegeven prijzen. Neem verder contact op of kom langs in de winkel voor exacte prijzen.

Garantie

Wij bieden ook garantie op onze reparaties. De garantietermijn is 3 maanden. Wij bieden echter geen garantie op reparaties omtrent waterschade vanwege de aard van deze reparatie. Als uw reparatie niet goed is uitgevoerd, hoeft u natuurlijk niks te betalen.

Onze Service

Bij Telefoonstar staat de tevredenheid van de klant voorop. Wij vinden het dan ook heel belangrijk dat u na de reparatie weer gelukkig bent met uw iPad. Daarom maken wij uitsluitend gebruik van originele onderdelen. Zo kunnen wij u garantie aanbieden op uw reparatie en zal u hier ook lang profijt van hebben.

Voor de reparatie kijken onze experts naar uw iPad Mini. Als hierbij andere problemen ontdekt worden waarbij u ook een reparatie kunt gebruiken, zullen wij dit met u overleggen. Ook nemen wij u mee in het gehele reparatie proces. We zullen u vertellen welke reparaties er gedaan moeten worden en hoeveel dit gaat kosten. Hierdoor krijgt u niet opeens een hogere rekening dan u verwacht.

Als wij uw tablet toch niet kunnen repareren, hoeft u natuurlijk niks te betalen. No cure, no pay, vinden wij ook belangrijk met het oog op klanttevredenheid.

Telefoonstar

Al meer dan 20 jaar hebben wij ervaring met het repareren van smartphones Telefoonstar is gevestigd in het centrum van Ede in de zijstraat naast de Hema. Bij Telefoonstar staat de tevredenheid van de klant voorop. Wij vinden het dan ook heel belangrijk dat u na de reparatie weer gelukkig bent met uw iPad. Daarom maken wij uitsluitend gebruik van originele en A-kwaliteit onderdelen. Zo kunnen wij u garantie aanbieden op uw reparatie en zal u hier ook lang profijt van hebben.

Voor de reparatie kijken onze experts naar uw iPad Mini. Als hierbij andere problemen ontdekt worden waarbij u ook een reparatie kunt gebruiken, zullen wij dit met u overleggen. Ook nemen wij u mee in het gehele reparatieproces. We zullen u vertellen welke reparaties er gedaan moeten worden en hoeveel dit gaat kosten. Hierdoor krijgt u niet opeens een hogere rekening dan u verwacht.

Als wij uw iPad toch niet kunnen repareren, hoeft u natuurlijk ook niks te betalen. No cure, no pay, vinden wij ook belangrijk met het oog op klanttevredenheid. Over ons.

Klantervaringen
 • Uitstekende service en goede kwaliteit producten
  Meteen duidelijke uitleg en de kosten van de reparatie. Daarna is het snel gerepareerd, echt klaar terwijl je wacht. Geen onzin met afspraken of je iPad dagen kwijt. Kort gezegd
Schrijf een review

Klantbeoordelingen

5/5
465 Beoordelingen
Bekijk alle reviews