Toestelmerk

1
Reparatie

Categorie

2
Oppo

Model

3
Oppo A94

Reparatie

4
Kies uw model
€ 0,00
Artikelomschrijving

Oppo A94    0318 - 75 6157 

Is het display van uw Oppo A94 gebarsten of werkt het scherm niet optimaal meer? Kom dan langs bij Telefoonstar in Ede of neem contact met ons op.

Onze medewerkers zullen het probleem voor u vaststellen. Uw Samsung toestel wordt gerepareerd door deskundigen met jarenlange ervaring. Zij maken gebruik van vakkundig gereedschap en originele onderdelen waardoor uw toestel met alle zorg wordt behandeld en weer als nieuw wordt teruggebracht!

Een afspraak maken is niet nodig, kom langs in onze winkel wanneer het u uitkomt. Uw toestel kan binnen 30 minuten gerepareerd zijn, dus na een rondje in het centrum in Ede, kunt u uw toestel dan weer ophalen! Uiteraard kunt u ook in onze winkel wachten met een bakje koffie!

Moet er een onderdeel van uw Oppo A94 worden gerepareerd of vervangen? Wij geven u direct een prijsindicatie en vervangen het onderdeel ter plaatse. Wanneer het nieuwe onderdeel is geplaatst, worden alle functies eerst getest en vervolgens wordt er een reparatie bon inclusief BTW voor u samengesteld. De fabrieksgarantie blijft gewoon doorlopen, waterdichte toestellen worden op waterdichtheid getest.

Uiteraard is er ook sprake van garantie op de reparaties. Raadpleeg een van onze collega’s voor de garantievoorwaarden. Mocht het probleem met uw toestel niet zijn opgelost, dan hoeft u natuurlijk niets te betalen!

-        Oppo A94 Scherm gebarsten of gebroken? Display vervanging?

-        Oppo A94 Zwart, wit of lijnen in beeld?

-        Oppo A94 Touchscreen werkt niet of loopt vast?

-        Oppo A94 Achterkant of backcover gebroken of gebarsten?

-        Oppo A94 Laad niet of slecht en kabel valt uit of gaat niet in

-        Oppo A94 Is snel leeg of een dikke accu/ batterij

-        Oppo A94 Valt na een bepaald percentage uit

-        Oppo A94 Laad niet op of laad slecht op

-        Oppo A94 Home knop werkt niet

-        Oppo A94 Camera stelt niet scherp

-        Oppo A94 Belichting werkt niet goed

-        Oppo A94 Werkt niet

-        Oppo A94 Stelt niet scherp

-        Oppo A94 Heeft waterschade of vocht

-        Oppo A94 Moederboord of printplaat defect?

-        Oppo A94 Oor speaker of microfoon defect

-        Oppo A94 Oplaadconnector / USB connector reparatie

Onze prijzen voor toestel-reparaties zijn concurrerend met iedereen in de stad. We repareren gebarsten schermen voor alle modellen. Wij lossen alle uw problemen op.

Koptelefoon Plug - Oplaadconnector - Home Button - Knoppen - Selfie Camera - Achter Camera - Aan en uit knop - Scherm - Batterij - Software - Behuizing – Achterkant

Oppo A94 Scherm reparatie

Is het scherm van uw Oppo A94 gebroken, gebarsten of beschadigd? Werkt de touch van u Oppo A94 scherm niet meer. U kunt uw Oppo A94 scherm laten vervangen door onze ervaren gecertificeerde technici. U garantie vervalt niet en u uw toestel blijft waterdicht na het vervangen van het scherm. Onze ervaren technici vervangen dagelijks schermen u kunt uw toestel met gerust hart aan hun toevertrouwen.

Oppo A94 scherm reparatie

Het beeldscherm van de Oppo A94 heeft haarscherpe kleuren en is een echte beleving voor de ogen. Een klevend nadeel aan zo’n prachtig scherm is de kwetsbaarheid ervan. Op het moment wordt er nog steeds glas voor deze schermen gebruikt omdat dit de beste resolutie kan weergeven. Helaas is glas ontzettend breekbaar en het is dan ook veelvoorkomend dat smartphones gemakkelijk stuk vallen. Het is een smet op je telefoon en dat is zonde. U kunt echter snel en voordelig het scherm laten maken van uw Oppo A94 bij Telefoonstar. Met jarenlange expertise, de juiste tools en uitsluitend originele onderdelen in huis, kunnen wij u het beste helpen. Reparatie bij Telefoonstar is met garantie en de beste technici gaan aan uw Oppo A94 met veel zorg te werk. U krijgt uw Oppo A94 als nieuw terug waar u jaren plezier van kunt beleven.

Telefoonstar gecertificeerde technici gaan secuur en zorgvuldig een reparatie uitvoeren. Telefoonstar vervangt uw oude Oppo A94 scherm met een nieuwe. Wij gebruiken enkel originele Samsung schermen en zijn binnen 30 tot 45 minuten klaar met het vervangen van uw Oppo A94 scherm. De beeldkwaliteit is gegarandeerd hetzelfde als voor de beschadiging en u behoudt u garantie.

Kosten vervanging Oppo A94 scherm

Goedkoop een nieuw scherm op uw Oppo A94 laten plaatsen? Het is het absoluut waard bij Telefoonstar! De kosten voor de Oppo A94 scherm reparatie is laaggeprijsd. In deze scherpe prijs zit de arbeidskosten van een professionele gediplomeerde technici, een origineel nieuw glas / scherm voor uw Oppo A94 en 6 maanden garantie. U krijgt een factuur bij Telefoonstar bewaar die goed! Tevens kunt u de kosten van de reparatie van u Oppo A94 declareren bij de verzekering. Telefoonstar is een bekende bij verzekeraars en is een vertrouwde partner.

Waarom je Oppo A94 scherm laten vervangen bij Telefoonstar?

Telefoonstar is professioneel in het repareren van alle Samsung apparaten. We zijn gediplomeerde Oppo reparateurs, van de eerste tot de laste generatie. Oppo A94 geen uitzondering onze professionele technici repareren uw Oppo A94. De ervaring leert namelijk dat originele onderdelen veel langer meegaan en simpelweg beter zijn dan namaakonderdelen. Deze zijn weliswaar goedkoper, maar bieden niet de Samsung ervaring die u gewend bent. Bij Telefoonstar vervangen wij onderdelen met originele terug in u toestel. Maak een afspraak online of kom gewoon langs voor een Oppo A94 reparatie.

Reparatie Oppo A94 scherm snel uitgevoerd

Telefoonstar is trots op de snelheid waarmee we de reparaties kunnen uitvoeren. Doorgaans zijn we binnen 30 tot 45 minuten klaar met reparaties. Zeker in het vervangen van het scherm van uw Oppo A94 scherm zijn wij ervaren.

Oppo A94 Batterij vervangen

Is de batterij van uw Oppo A94 niet meer goed of stuk? Loopt de batterij van u Oppo A94 snel leeg? U kunt uw Oppo A94 batterij laten vervangen door onze ervaren gecertificeerde technici. U garantie vervalt niet en u uw toestel blijft waterdicht na het vervangen van de batterij. Onze ervaren technici vervangen dagelijks batterijen u kunt uw toestel met gerust hart aan hun toevertrouwen. Wanneer je een telefoon gebruikt dan zal na verloop van tijd de batterij (accu) minder gaan presteren. Dit is een proces dat je haast niet kunt tegenhouden. Op een bepaald moment is de batterij op. Wij controleren of de batterij van uw telefoon vervangen moet worden en vervangen met een originele batterij (accu) waardoor de levensduur van uw telefoon met 2 jaar wordt verlengd.

Oppo A94 batterij vervangen

De Oppo A94 heeft een fantastische bouwkwaliteit en is ook nog eens waterbestendig. Ideaal om bijvoorbeeld mee te nemen op reis. Een slecht werkende batterij kan echter al snel roet in het eten gooien, doordat je steeds moet opletten of je nog genoeg batterij hebt als je buiten de deur bent. Is de batterij van je Oppo A94 snel leeg? Los je batterij problemen dan snel op door de batterij van je Oppo A94 te laten vervangen.

Telefoonstar heeft altijd originele Oppo A94 batterij op voorraad zo is onze technici binnen 30 tot 45 minuten klaar met het vervangen van de accu van uw Oppo A94.

Oppo A94 nieuwe batterij – wat zijn de kosten?

Het vervangen van uw Oppo A94 batterij is laaggeprijsd. Hiervoor krijgt u van ons een professionele en nette service, de kennis van een deskundige technici en een originele Oppo A94 batterij. Ook geven we 6 maanden garantie op deze reparatie.

Batterij snel leeg Oppo A94

Herken je het probleem dat de batterij van je Oppo A94 snel leeg is? Bij Telefoonstar snappen wij dat het heel vervelend is. Veelal wordt dit probleem veroorzaakt door een defecte batterij. Een probleem dat we snel voor je op kunnen lossen door de Oppo A94 accu te vervangen.

Een nieuwe batterij heeft doorgaans een levensduur van 2 tot 2,5 jaar. Bij het gebruik van goedkope onderdelen of namaakonderdelen dan kan dit aanzienlijk minder zijn. Samsung is zorgvuldig met het kiezen van hun onderdelen en zo zijn wij dat ook. Om de kwaliteit van je toestel te borgen, heeft het vele voordelen als de Oppo A94 batterij origineel is. Hier kan je zeker van zijn als je bij Telefoonstar je Oppo A94 accu laat vervangen. Wij gebruiken uitsluitend originele onderdelen voor het repareren van de Oppo A94 batterij.

Heeft jouw Oppo A94 een nieuwe batterij nodig? Maak dan snel een afspraak. 0318 - 75 6157