Toestelmerk

1
Reparatie

Categorie

2
Motorola

Model

3
Motorola Edge 20 Fusion

Reparatie

4
Kies uw model
 • Scherm reparatie Touchscreen glas LCD vervangen (origineel)
  € 165,00
 • Batterij Of Accu vervangen
  € 89,00
 • Oplaad connector vervangen
  € 70,00
 • Powerknop aan/uit vervangen
  € 69,00
 • Achter camera vervangen
  € 69,00
 • Voor camera vervangen
  € 60,00
 • Wifi reparatie
  € 80,00
 • Home button vervangen
  € 55,00
 • Oorspeaker vervangen
  € 55,00
 • Grote speaker vervangen
  € 40,00
 • Waterschade reparatie
  € 30,00
 • Software herstel
  € 35,00
 • Prijsopgave voor verzekering
  € 0,00
€ 0,00
Artikelomschrijving

Motorola Edge 20 Fusion Reparatie

Bij Telefoonstar bent u aan het goede adres voor een reparatie aan uw Motorola Edge 20 Fusion. Wij hebben al 20 jaar ervaring met het repareren van smartphones. Onze monteurs kijken zorgvuldig naar uw Motorola om deze te repareren. De prijs van een schermreparatie verschilt. Zo bieden wij originele, maar ook A-kwaliteit onderdelen aan. Op deze pagina vindt u een overzicht van alle prijzen. U kunt via deze pagina ook uw reparatie aanmelden. Wij zorgen dan dat alle onderdelen op voorraad zijn en zo is uw Motorola weer snel gerepareerd. Weet u niet precies welke reparatie u nodig heeft? Neem dan contact met ons op via de Mail of het volgende telefoonnummer: 0318-751420.

Motorola Edge 20 Fusion Scherm Reparatie

Voor de Motorola Edge 20 Fusion bieden wij verschillende reparaties aan. Is het display van uw Motorola kapot? Dan wilt u dit natuurlijk graag gerepareerd hebben. De kosten voor een Motorola Edge 20 Fusion scherm reparatie lopen erg uiteen. Wij bieden voor uw Motorola Edge 20 Fusion originele onderdelen aan. Het scherm laten vervangen voor uw Motorola Edge 20 Fusion kost €165,00. Uw Motorola Edge 20 Fusion is met ongeveer 30 minuten weer klaar.

Motorola Edge 20 Fusion batterij laten vervangen?

De batterij van uw smartphone is een onderdeel dat vaak moet worden vervangen. Het is een slijtage onderdeel en is daarom in de meeste gevallen binnen 1 à 2 jaar aan vervanging toe. Wanneer uw batterij niet goed werkt, kan het zijn dat uw telefoon zomaar uitvalt wanneer er nog voldoende procent stroom in zit. Ook kan het zijn dat uw telefoon erg snel leeg raakt. Herkent u deze problemen bij uw Motorola Edge 20 Fusion? Dan is een vervanging van uw batterij wellicht een goede keuze. De voordelen van het vervangen van uw Motorola Edge 20 Fusion batterij is dat de telefoon merkbaar beter functioneer. Het vervangen van de batterij van de Motorola Edge 20 Fusion kost €89,00. Het duurt ongeveer een half uur voordat uw Motorola Edge 20 Fusion gerepareerd is.

Motorola Edge 20 Fusion achterkant reparatie

Is de achterkant van uw Motorola Edge 20 Fusion stuk? Dan bent u waarschijnlijk op zoek naar een reparatie voor de achterkant van uw Motorola Edge 20 Fusion. Bij Telefoonstar is het mogelijk om uw achterkant te laten repareren. Of de achterkant nu van glas of plastic is; wij kunnen u helpen. Neem voor de mogelijkheden contact op met onze winkel. Dan kunnen we kijken naar de reparatie mogelijkheden voor uw Motorola Edge 20 Fusion.

Motorola Edge 20 Fusion speaker defect?

Komt er gekraak uit de speakers van uw Motorola Edge 20 Fusion? Dit is erg vervelend. ‘Crackling’ op de speaker is een veelvoorkomend probleem. Laat daarom voor de zekerheid uw telefoon controleren door een van onze monteurs. Door een afspraak te maken bij ons kunnen de reparateurs van Telefoonstar u zeer goed adviseren en helpen. Het kraken van de speaker kan bij zowel de oor speaker als de grote speaker voorkomen. Het repareren van de oor speaker van uw Motorola Edge 20 Fusion kost €55,00 en het repareren van de grote speaker kost €40,00.

Motorola Edge 20 Fusion waterschade?

Geeft uw Motorola Edge 20 Fusion problemen nadat uw smartphone in aanraking met water is? Dan kunt u het toestel het beste zo snel mogelijk laten repareren door een van onze ervaren monteurs. Water kan voor schade zorgen aan de camera, speakers of de microfoon van de Motorola Edge 20 Fusion. De reparatietijd voor waterschade aan uw Motorola Edge 20 Fusion bedraagt ongeveer 3 werkdagen. De kosten van de reparatie zijn afhankelijk van de grootte van de schade die door het water veroorzaakt is op uw Motorola Edge 20 Fusion.

Let op: De weergegeven prijzen zijn slechts een indicatie. Weergegeven prijzen kunnen inclusief en exclusief montagekosten zijn, daarom kan de uiteindelijke reparatie duurder of goedkoper uitkomen dan de weergegeven prijzen. Neem verder contact op of kom langs in de winkel voor exacte prijzen.

Telefoonstar

Al meer dan 20 jaar hebben wij ervaring met het repareren van smartphones Telefoonstar is gevestigd in het centrum van Ede in de zijstraat naast de Hema. Bij Telefoonstar staat de tevredenheid van de klant voorop. Wij vinden het dan ook heel belangrijk dat u na de reparatie weer gelukkig bent met uw Motorola. Daarom maken wij uitsluitend gebruik van originele en A-kwaliteit onderdelen. Zo kunnen wij u garantie aanbieden op uw reparatie en zal u hier ook lang profijt van hebben.

Voor de reparatie kijken onze experts naar uw Motorola Edge 20 Fusion. Als hierbij andere problemen ontdekt worden waarbij u ook een reparatie kunt gebruiken, zullen wij dit met u overleggen. Ook nemen wij u mee in het gehele reparatieproces. We zullen u vertellen welke reparaties er gedaan moeten worden en hoeveel dit gaat kosten. Hierdoor krijgt u niet opeens een hogere rekening dan u verwacht.

Als wij uw telefoon toch niet kunnen repareren, hoeft u natuurlijk ook niks te betalen. No cure, no pay, vinden wij ook belangrijk met het oog op klanttevredenheid. Over ons.

Klantervaringen
Schrijf een review

Klantbeoordelingen

5/5
463 Beoordelingen
Bekijk alle reviews