Pasfoto Ede service Telefoonstar

Officiële Pasfoto's Nodig? Ontvang Professionele Service bij Telefoonstar Ede voor Slechts €12,99!

Vanaf januari 2024 ben je van harte welkom bij Telefoonstar Ede voor het snel en eenvoudig verkrijgen van officiële pasfoto's! Onze mobiel opgezette foto studio staat klaar om jouw pasfoto's te maken, en dit alles voor een betaalbaar tarief van slechts €12,99 voor een set van 4 pasfoto's.

Helaas verdwijnen veel pasfoto studio's en is het daarom steeds lastiger om een goede fotograaf voor pasfoto's te vinden. Ook in Ede zijn er weinig fotografen die deze optie aanbieden. Er komen doorgaans veel klanten bij ons die vragen of wij ook pasfoto's maken. Daarom hebben wij samen met een partner dit initiatief bedacht. Vanaf januari 2024 bieden wij bij Telefoonstar ook een pasfoto service aan. Samen met onze partner hebben wij een mobiele fotostudio opgebouwd om voor u pasfoto's te kunnen maken. Wij bieden een set van 4 pasfoto's aan voor het voordelige tarief van €12,99. Dus, of je nu een vernieuwing van je identiteitskaart, paspoort, rijbewijs of visum nodig hebt, wij begrijpen dat officiële documenten vragen om precieze pasfoto's. Onze service is ontworpen om aan deze eisen te voldoen en biedt je een gemakkelijke oplossing voor het verkrijgen van hoogwaardige pasfoto's zonder gedoe.

Waarom kiezen voor onze pasfoto-service?

  • Professionele Kwaliteit: Onze ervaren fotografen zorgen voor pasfoto's die voldoen aan alle officiële normen en tegelijkertijd een professionele uitstraling hebben.
  • Gemak en Efficiëntie: Bespaar tijd en moeite met onze snelle service. Je kunt eenvoudig binnenlopen, jouw pasfoto's laten maken en snel weer verder gaan.
  • Betaalbaar Tarief: Voor slechts €12,99 ontvang je een set van 4 pasfoto's. Bij Telefoonstar Ede combineren we kwaliteit met betaalbaarheid.

Of je nu voor een officieel document staat of gewoon een extra set pasfoto's nodig hebt, wij maken het proces simpel en toegankelijk. Kom langs bij Telefoonstar Ede en vertrouw op onze expertise voor jouw pasfoto-behoeften. Ontvang de perfecte pasfoto's met de professionele pasfoto service bij Telefoonstar Ede! Onze ervaren fotografen begrijpen dat het verkrijgen van officiële pasfoto's een cruciaal onderdeel is van verschillende documentatieprocessen, of het nu gaat om identiteitskaarten, paspoorten, rijbewijzen of visumaanvragen. Daarom bieden wij hoogwaardige pasfoto's die voldoen aan alle geldende eisen. Daarnaast bieden we verschillende opties aan.

Opties pasfoto's

  • Pasfoto's voor rijbewijs, ID-kaart of paspoort (4x): €12,99
  • Pasfoto's voor internationaal paspoort of Visa (4x): €17,50
  • Pasfoto's voor clubkaart, bedrijfspasje of OV-kaart (4x): €15,00
  • Extra set pasfoto's (8 foto's in totaal): €15,50
  • De gemaakte pasfoto digitaal verzenden: €17,99
  • Extra: 4x pasfoto met leuke opname (ongeschikt voor officieel document): €17,99
  • Extra: digitale foto en handtekening naar RDW verzenden voor digitale aanvraag van rijbewijs: €22,99


Officiële Pasfoto's van Topkwaliteit

Bij Telefoonstar Ede streven we naar perfectie. Onze fotografen zijn goed op de hoogte van de laatste richtlijnen voor pasfoto's en zorgen ervoor dat elke foto voldoet aan de specifieke eisen voor verschillende documenten. Of het nu gaat om de juiste afmetingen, de vereiste achtergrondkleur of de specifieke gezichtsuitdrukking, wij zorgen ervoor dat jouw pasfoto aan alle normen voldoet.

Gemak en Snelheid

We begrijpen dat jouw tijd kostbaar is. Daarom biedt Telefoonstar Ede een snelle en efficiënte pasfoto service. Met minimale wachttijden kun je binnen enkele minuten hoogwaardige pasfoto's laten maken, zodat je snel weer verder kunt met je dag.

Digitale Opties Beschikbaar

Bij Telefoonstar Ede begrijpen we dat digitale pasfoto's steeds meer gevraagd worden. Daarom bieden we de mogelijkheid om jouw gemaakte pasfoto direct digitaal met de gemeente te delen zo is er maar een afspraak bij de gemeente nodig. Wij werken hiervoor met een RDW erkende software die deze optie aanbiedt.

Voordelige Pakketten en Aanbiedingen

Naast onze concurrerende prijzen voor losse pasfoto's, bieden we ook voordelige pakketten aan. Houd onze website en sociale media in de gaten voor exclusieve deals en kortingen op onze pasfoto services.

Kinderen en Baby's Welkom

Het verkrijgen van pasfoto's voor kinderen en baby's kan een uitdaging zijn, maar niet bij Telefoonstar Ede. Onze vriendelijke fotografen zijn ervaren in het vastleggen van de perfecte momenten, zelfs voor de allerkleinsten. Breng gerust je hele gezin mee voor een stressvrije pasfoto-ervaring.

Locatie en Bereikbaarheid

Onze winkel is gunstig gelegen in het hart van Ede, met goede bereikbaarheid per auto, fiets of openbaar vervoer. Je vindt ons op Boogstraat 4 in Ede. Er is voldoende parkeergelegenheid beschikbaar in de nabije omgeving.

Openingstijden

Bij Telefoonstar Ede begrijpen we dat het soms moeilijk kan zijn om tijd te vinden voor pasfoto's tussen je drukke schema door. Daarom hanteren we ruime openingstijden, zodat je op een tijdstip dat jou uitkomt langs kunt komen voor onze pasfoto service.

Maandag
12:00 - 18:00 uur
 
Dinsdag
10:00 - 18:00 uur
 
Woensdag
10:00 - 18:00 uur
 
Donderdag
10:00 - 18:00 uur
 
Vrijdag
10:00 - 21:00 uur
 
Zaterdag
10:00 - 18:00 uur


Vraag en Antwoord over Pasfoto's

Vraag 1: Wat zijn de vereisten voor een officiële pasfoto? 

Een officiële pasfoto moet recent, in kleur, en voldoen aan specifieke afmetingen en compositieregels. Meestal wordt een neutrale gezichtsuitdrukking vereist zonder glimlach.

Vraag 2: Hoe lang duurt het om een pasfoto te laten maken? 

Over het algemeen duurt het slechts enkele minuten om een pasfoto te laten maken.

Vraag 3: Moet ik van tevoren een afspraak maken voor een pasfoto? 

In de meeste gevallen is een afspraak niet nodig. De meeste fotostudio's bieden walk-in services voor pasfoto's. Bij Telefoonstar hoeft u geen afspraak te maken. U kunt gewoon binnenlopen om een foto te laten maken.

Vraag 4: Kan ik mijn bril dragen op de pasfoto?

In de meeste gevallen is het toegestaan om een bril te dragen, tenzij de glazen reflecties veroorzaken. Het wordt echter aanbevolen om zonder bril op de foto te gaan als je vaak wisselt tussen wel en geen bril.

Vraag 5: Mag ik een hoofddeksel dragen op mijn pasfoto? 

Over het algemeen wordt afgeraden om een hoofddeksel te dragen, tenzij dit om religieuze redenen is toegestaan.

Vraag 6: Kan ik een digitale versie van mijn pasfoto krijgen? 

Bij onze fotoservice is dit helaas niet mogelijk. Wij kunnen wel de pasfoto's digitaal doorsturen naar de gemeente, zodat u deze niet meer langs hoeft te brengen. Dit scheelt weer een extra afspraak bij de gemeente. 

Vraag 7: Hoeveel pasfoto's krijg ik meestal afgedrukt? 

Dit varieert, maar in de meeste gevallen krijg je meerdere afdrukken, vaak in standaard pasfotoformaat. Bij onze foto service krijgt u 4 pasfoto's per set. U kunt een extra set aanschaffen voor €2,50 extra.

Vraag 8: Wat als ik niet tevreden ben met mijn pasfoto? 

De meeste fotostudio's bieden een tevredenheidsgarantie. Als je niet tevreden bent, vraag dan naar de mogelijkheden voor een herkansing.

Vraag 9: Zijn pasfoto's duur? 

De kosten variëren, maar pasfoto's zijn over het algemeen redelijk geprijsd. Vraag de fotostudio naar hun prijsbeleid.

Vraag 10: Moet ik een specifieke achtergrondkleur hebben voor mijn pasfoto?

Meestal wordt een egale, lichte achtergrond aanbevolen, zoals wit of lichtblauw.

Vraag 11: Mag ik mijn baby meenemen voor een pasfoto? 

Ja, fotostudio's hebben vaak ervaring met het fotograferen van baby's. Zorg ervoor dat het gezicht duidelijk zichtbaar is.

Vraag 12: Kunnen pasfoto's worden gebruikt voor internationale reisdocumenten? 

Ja, veel pasfoto's voldoen aan de internationale normen voor reisdocumenten.

Vraag 13: Zijn filters toegestaan op pasfoto's? 

Nee, gebruik geen filters of bewerkingen op pasfoto's, aangezien deze moeten voldoen aan strikte authenticiteitsnormen.

Vraag 14: Kan ik zelf een pasfoto maken met mijn smartphone? 

Hoewel sommige landen dit toestaan, is het raadzaam om professionele pasfoto's te laten maken om aan alle vereisten te voldoen.

Vraag 15: Hoe lang zijn pasfoto's meestal geldig?

De geldigheid varieert, maar over het algemeen worden pasfoto's als recent beschouwd als ze binnen de afgelopen 6 maanden zijn genomen. Controleer echter altijd de specifieke vereisten van het document waarvoor je de foto nodig hebt.
pasfoto, pasfoto service, officiële pasfoto, pasfoto eisen, pasfoto maken, pasfoto formaat, pasfoto regels, pasfoto prijs, pasfoto aanbieding, pasfoto kwaliteit, pasfoto snel, pasfoto afdrukken, pasfoto digital, pasfoto online, pasfoto printen, pasfoto uploaden, pasfoto studio, pasfoto winkel, pasfoto locatie, pasfoto afspraak, pasfoto lokaal, pasfoto mobiel, pasfoto app, pasfoto korting, pasfoto vernieuwen, pasfoto vernieuwing, pasfoto vernieuwen kosten, pasfoto vernieuwen regels, pasfoto vernieuwen prijs, pasfoto vernieuwen aanbieding, pasfoto vernieuwen snel, pasfoto vernieuwen online, pasfoto vernieuwen digital, pasfoto vernieuwen afdrukken, pasfoto vernieuwen kwaliteit, pasfoto vernieuwen uploaden, pasfoto vernieuwen studio, pasfoto vernieuwen winkel, pasfoto vernieuwen locatie, pasfoto vernieuwen afspraak, pasfoto vernieuwen lokaal, pasfoto vernieuwen mobiel, pasfoto vernieuwen app, pasfoto vernieuwen korting, pasfoto vernieuwen snel, pasfoto vernieuwen aanbieding, pasfoto vernieuwen online, pasfoto vernieuwen printen, pasfoto vernieuwen digital, pasfoto vernieuwen regels, pasfoto vernieuwen prijs, pasfoto vernieuwen aanbieding, pasfoto vernieuwen snel, pasfoto vernieuwen online, pasfoto vernieuwen digital, pasfoto vernieuwen afdrukken, pasfoto vernieuwen kwaliteit, pasfoto vernieuwen uploaden, pasfoto vernieuwen studio, pasfoto vernieuwen winkel, pasfoto vernieuwen locatie, pasfoto vernieuwen afspraak, pasfoto vernieuwen lokaal, pasfoto vernieuwen mobiel, pasfoto vernieuwen app, pasfoto vernieuwen korting, pasfoto vernieuwen snel, pasfoto vernieuwen aanbieding, pasfoto vernieuwen online, pasfoto vernieuwen printen, pasfoto vernieuwen digital, pasfoto vernieuwen regels, pasfoto vernieuwen prijs, pasfoto vernieuwen aanbieding, pasfoto vernieuwen snel, pasfoto vernieuwen online, pasfoto vernieuwen digital, pasfoto vernieuwen afdrukken, pasfoto vernieuwen kwaliteit, pasfoto vernieuwen uploaden, pasfoto vernieuwen studio, pasfoto vernieuwen winkel, pasfoto vernieuwen locatie, pasfoto vernieuwen afspraak, pasfoto vernieuwen lokaal, pasfoto vernieuwen mobiel, pasfoto vernieuwen app, pasfoto vernieuwen korting, pasfoto vernieuwen snel, pasfoto vernieuwen aanbieding, pasfoto vernieuwen online, pasfoto vernieuwen printen, pasfoto vernieuwen digital, pasfoto vernieuwen regels, pasfoto vernieuwen prijs, pasfoto vernieuwen aanbieding, pasfoto vernieuwen snel, pasfoto vernieuwen online, pasfoto vernieuwen digital, pasfoto vernieuwen afdrukken, pasfoto vernieuwen kwaliteit, pasfoto vernieuwen uploaden, pasfoto vernieuwen studio, pasfoto vernieuwen winkel, pasfoto vernieuwen locatie, pasfoto vernieuwen afspraak, pasfoto vernieuwen lokaal, pasfoto vernieuwen mobiel, pasfoto vernieuwen app, pasfoto vernieuwen korting, pasfoto vernieuwen snel, pasfoto vernieuwen aanbieding, pasfoto vernieuwen online, pasfoto vernieuwen printen, pasfoto vernieuwen digital, pasfoto vernieuwen regels, pasfoto vernieuwen prijs, pasfoto vernieuwen aanbieding, pasfoto vernieuwen snel, pasfoto vernieuwen online, pasfoto vernieuwen digital, pasfoto vernieuwen afdrukken, pasfoto vernieuwen kwaliteit, pasfoto vernieuwen uploaden, pasfoto vernieuwen studio, pasfoto vernieuwen winkel, pasfoto vernieuwen locatie, pasfoto vernieuwen afspraak, pasfoto vernieuwen lokaal, pasfoto vernieuwen mobiel, pasfoto vernieuwen app, pasfoto vernieuwen korting, pasfoto vernieuwen snel, pasfoto vernieuwen aanbieding, pasfoto vernieuwen online, pasfoto vernieuwen printen, pasfoto vernieuwen digital, pasfoto vernieuwen regels, pasfoto vernieuwen prijs, pasfoto vernieuwen aanbieding, pasfoto vernieuwen snel, pasfoto vernieuwen online, pasfoto vernieuwen digital, pasfoto vernieuwen afdrukken, pasfoto vernieuwen kwaliteit, pasfoto vernieuwen uploaden, pasfoto vernieuwen studio, pasfoto vernieuwen winkel, pasfoto vernieuwen locatie, pasfoto vernieuwen afspraak, pasfoto vernieuwen lokaal, pasfoto vernieuwen mobiel, pasfoto vernieuwen app, pasfoto vernieuwen korting, pasfoto vernieuwen snel, pasfoto vernieuwen aanbieding, pasfoto vernieuwen online, pasfoto vernieuwen printen, pasfoto vernieuwen digital, pasfoto vernieuwen regels, pasfoto vernieuwen prijs, pasfoto vernieuwen aanbieding, pasfoto vernieuwen snel, pasfoto vernieuwen online, pasfoto vernieuwen digital, pasfoto vernieuwen afdrukken, pasfoto vernieuwen kwaliteit, pasfoto vernieuwen uploaden, pasfoto vernieuwen studio, pasfoto vernieuwen winkel, pasfoto vernieuwen locatie, pasfoto vernieuwen afspraak, pasfoto vernieuwen lokaal, pasfoto vernieuwen mobiel, pasfoto vernieuwen app, pasfoto vernieuwen korting, pasfoto vernieuwen snel, pasfoto vernieuwen aanbieding, pasfoto vernieuwen online, pasfoto vernieuwen printen, pasfoto vernieuwen digital, pasfoto vernieuwen regels, pasfoto vernieuwen prijs, pasfoto vernieuwen aanbieding, pasfoto vernieuwen snel, pasfoto vernieuwen online, pasfoto vernieuwen digital, pasfoto vernieuwen afdrukken, pasfoto vernieuwen kwaliteit, pasfoto vernieuwen uploaden, pasfoto vernieuwen studio, pasfoto vernieuwen winkel, pasfoto vernieuwen locatie, pasfoto vernieuwen afspraak, pasfoto vernieuwen lokaal, pasfoto vernieuwen mobiel, pasfoto vernieuwen app, pasfoto vernieuwen korting, pasfoto vernieuwen snel, pasfoto vernieuwen aanbieding, pasfoto vernieuwen online, pasfoto vernieuwen printen, pasfoto vernieuwen digital, pasfoto vernieuwen regels, pasfoto vernieuwen prijs, pasfoto vernieuwen aanbieding, pasfoto vernieuwen snel, pasfoto vernieuwen online, pasfoto vernieuwen digital, pasfoto vernieuwen afdrukken, pasfoto vernieuwen kwaliteit, pasfoto vernieuwen uploaden, pasfoto vernieuwen studio, pasfoto vernieuwen winkel, pasfoto vernieuwen locatie, pasfoto vernieuwen afspraak, pasfoto vernieuwen lokaal, pasfoto vernieuwen mobiel, pasfoto vernieuwen app, pasfoto vernieuwen korting, pasfoto vernieuwen snel, pasfoto vernieuwen aanbieding, pasfoto vernieuwen online, pasfoto vernieuwen printen, pasfoto Ede, pasfoto Ede, pasfoto maken Ede, pasfoto service Ede, pasfoto Ede centrum, officiële pasfoto Ede, pasfoto laten maken Ede, pasfoto eisen Ede, pasfoto afmetingen Ede, pasfoto prijs Ede, pasfoto kwaliteit Ede, pasfoto snel Ede, pasfoto afdrukken Ede, digitale pasfoto Ede, pasfoto online Ede, pasfoto printen Ede, pasfoto uploaden Ede, pasfoto studio Ede, pasfoto winkel Ede, pasfoto locatie Ede, pasfoto afspraak Ede, pasfoto vernieuwen Ede, vernieuwen pasfoto Ede, vernieuwen pasfoto kosten Ede, vernieuwen pasfoto regels Ede, vernieuwen pasfoto prijs Ede, vernieuwen pasfoto aanbieding Ede, vernieuwen pasfoto snel Ede, vernieuwen pasfoto online Ede, vernieuwen pasfoto digital Ede, vernieuwen pasfoto afdrukken Ede, vernieuwen pasfoto kwaliteit Ede, vernieuwen pasfoto uploaden Ede, vernieuwen pasfoto studio Ede, vernieuwen pasfoto winkel Ede, vernieuwen pasfoto locatie Ede, vernieuwen pasfoto afspraak Ede, vernieuwen pasfoto lokaal Ede, vernieuwen pasfoto mobiel Ede, vernieuwen pasfoto app Ede, vernieuwen pasfoto korting Ede, vernieuwen pasfoto snel Ede, vernieuwen pasfoto aanbieding Ede, vernieuwen pasfoto online Ede, vernieuwen pasfoto printen Ede, vernieuwen pasfoto digital Ede, vernieuwen pasfoto regels Ede, vernieuwen pasfoto prijs Ede, vernieuwen pasfoto aanbieding Ede, vernieuwen pasfoto snel Ede, vernieuwen pasfoto online Ede, vernieuwen pasfoto digital Ede, vernieuwen pasfoto afdrukken Ede, vernieuwen pasfoto kwaliteit Ede, vernieuwen pasfoto uploaden Ede, vernieuwen pasfoto studio Ede, vernieuwen pasfoto winkel Ede, vernieuwen pasfoto locatie Ede, vernieuwen pasfoto afspraak Ede, vernieuwen pasfoto lokaal Ede, vernieuwen pasfoto mobiel Ede, vernieuwen pasfoto app Ede, vernieuwen pasfoto korting Ede, vernieuwen pasfoto snel Ede, vernieuwen pasfoto aanbieding Ede, vernieuwen pasfoto online Ede, vernieuwen pasfoto printen Ede, vernieuwen pasfoto digital Ede, vernieuwen pasfoto regels Ede, vernieuwen pasfoto prijs Ede, vernieuwen pasfoto aanbieding Ede, vernieuwen pasfoto snel Ede, vernieuwen pasfoto online Ede, vernieuwen pasfoto digital Ede, vernieuwen pasfoto afdrukken Ede, vernieuwen pasfoto kwaliteit Ede, vernieuwen pasfoto uploaden Ede, vernieuwen pasfoto studio Ede, vernieuwen pasfoto winkel Ede, vernieuwen pasfoto locatie Ede, vernieuwen pasfoto afspraak Ede, vernieuwen pasfoto lokaal Ede, vernieuwen pasfoto mobiel Ede, vernieuwen pasfoto app Ede, vernieuwen pasfoto korting Ede, vernieuwen pasfoto snel Ede, vernieuwen pasfoto aanbieding Ede, vernieuwen pasfoto online Ede, vernieuwen pasfoto printen Ede, vernieuwen pasfoto digital Ede, vernieuwen pasfoto regels Ede, vernieuwen pasfoto prijs Ede, vernieuwen pasfoto aanbieding Ede, vernieuwen pasfoto snel Ede, vernieuwen pasfoto online Ede, vernieuwen pasfoto digital Ede, vernieuwen pasfoto afdrukken Ede, vernieuwen pasfoto kwaliteit Ede, vernieuwen pasfoto uploaden Ede, vernieuwen pasfoto studio Ede, vernieuwen pasfoto winkel Ede, vernieuwen pasfoto locatie Ede, vernieuwen pasfoto afspraak Ede, vernieuwen pasfoto lokaal Ede, vernieuwen pasfoto mobiel Ede, vernieuwen pasfoto app Ede, vernieuwen pasfoto korting Ede, vernieuwen pasfoto snel Ede, vernieuwen pasfoto aanbieding Ede, vernieuwen pasfoto online Ede, vernieuwen pasfoto printen Ede, vernieuwen pasfoto digital Ede, vernieuwen pasfoto regels Ede, vernieuwen pasfoto prijs Ede, vernieuwen pasfoto aanbieding Ede, vernieuwen pasfoto snel Ede, vernieuwen pasfoto online Ede, vernieuwen pasfoto digital Ede, vernieuwen pasfoto afdrukken Ede, vernieuwen pasfoto kwaliteit Ede, vernieuwen pasfoto uploaden Ede, vernieuwen pasfoto studio Ede, vernieuwen pasfoto winkel Ede, vernieuwen pasfoto locatie Ede, vernieuwen pasfoto afspraak Ede, vernieuwen pasfoto lokaal Ede, vernieuwen pasfoto mobiel Ede, vernieuwen pasfoto app Ede, vernieuwen pasfoto korting Ede, vernieuwen pasfoto snel Ede, vernieuwen pasfoto aanbieding Ede, vernieuwen pasfoto online Ede, vernieuwen pasfoto printen Ede, vernieuwen pasfoto digital Ede, vernieuwen pasfoto regels Ede, vernieuwen pasfoto prijs Ede, vernieuwen pasfoto aanbieding Ede, vernieuwen pasfoto snel Ede, vernieuwen pasfoto online Ede, vernieuwen pasfoto digital Ede, vernieuwen pasfoto afdrukken Ede, vernieuwen pasfoto kwaliteit Ede, vernieuwen pasfoto uploaden Ede, vernieuwen pasfoto studio Ede, vernieuwen pasfoto winkel Ede, vernieuwen pasfoto locatie Ede, vernieuwen pasfoto afspraak Ede, vernieuwen pasfoto lokaal Ede, vernieuwen pasfoto mobiel Ede, vernieuwen pasfoto app Ede, vernieuwen pasfoto korting Ede, vernieuwen pasfoto snel Ede, vernieuwen pasfoto aanbieding Ede, vernieuwen pasfoto online Ede, vernieuwen pasfoto printen Ede, vernieuwen pasfoto digital Ede, vernieuwen pasfoto regels Ede, vernieuwen pasfoto prijs Ede, vernieuwen pasfoto aanbieding Ede

Klantbeoordelingen

5/5
471 Beoordelingen
Bekijk alle reviews