wat kost pasfoto maken

Professionele Pasfotoservice in Ede voor Slechts €12,99 - Alleen bij Telefoonstar!

 

 

Op zoek naar een snelle, betrouwbare en betaalbare pasfotoservice in Ede? Bij Telefoonstar staan we klaar om je te helpen met professionele pasfoto’s die voldoen aan alle officiële eisen voor identiteitsbewijzen, visa en andere officiële documenten. Onze service is niet alleen snel, maar ook ongekend voordelig – slechts €12,99!

Waarom Kiezen voor Telefoonstar Ede voor Je Pasfoto’s?

Snelheid en Gemak: Bij Telefoonstar Ede begrijpen we dat je tijd kostbaar is. Daarom zorgen we ervoor dat je pasfoto's snel en efficiënt worden gemaakt. Je pasfoto’s zijn klaar terwijl je wacht!

Voldoet aan Alle Eisen: Onze pasfoto's voldoen aan de strikte eisen voor officiële documenten in Nederland, inclusief paspoorten, rijbewijzen en ID-kaarten. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over afkeuring.

Toegankelijke Locatie: Onze winkel is gemakkelijk bereikbaar in het hart van Ede, wat ons een ideale optie maakt voor iedereen die snel en zonder gedoe officiële pasfoto's nodig heeft.

Deskundige Service: Onze medewerkers zijn getraind om de perfecte pasfoto te maken. Met de juiste belichting en apparatuur zorgen we dat je pasfoto's niet alleen officieel goed zijn, maar ook dat je er goed op staat!

Bezoek Ons Vandaag Nog!

Ben je klaar om je pasfoto’s te laten maken zonder afspraak en voor een onverslaanbare prijs van slechts €12,99? Bezoek Telefoonstar Ede vandaag nog. We zijn gevestigd aan

[adres]

, en onze deuren staan open voor al je pasfoto behoeften!

Voor meer informatie over onze pasfotoservice of andere diensten die wij aanbieden, bezoek onze website op Telefoonstar.nl. Wacht niet langer en zorg vandaag nog dat je pasfoto's perfect zijn!

Vraag 1: Wat kost het om een pasfoto te laten maken bij Telefoonstar Ede?

Antwoord: Een pasfoto laten maken bij Telefoonstar Ede kost slechts €12,99.

Vraag 2: Zijn er extra kosten verbonden aan het direct meenemen van pasfoto’s?

Antwoord: Nee, bij Telefoonstar Ede zijn er geen extra kosten; je betaalt €12,99 en kunt de pasfoto’s direct meenemen.

Vraag 3: Kan ik korting krijgen als ik meerdere sets pasfoto’s laat maken?

Antwoord: Voor informatie over kortingen bij het maken van meerdere sets pasfoto’s kun je het beste direct contact opnemen met Telefoonstar Ede.

Vraag 4: Wat is inbegrepen in de prijs van €12,99 voor een pasfoto?

Antwoord: De prijs van €12,99 omvat het maken van een set officieel goedgekeurde pasfoto’s, die je direct kunt meenemen.

Vraag 5: Hoeveel pasfoto’s krijg ik voor €12,99?

Antwoord: Voor €12,99 ontvang je een standaard set pasfoto’s. Het exacte aantal foto’s in een set kan variëren, dus check dit bij Telefoonstar Ede.

Vraag 6: Biedt Telefoonstar Ede studentenkorting op pasfoto’s?

Antwoord: Voor informatie over eventuele studentenkorting kun je het beste rechtstreeks contact opnemen met Telefoonstar Ede.

Vraag 7: Zijn de pasfoto’s bij Telefoonstar Ede geschikt voor alle officiële documenten?

Antwoord: Ja, de pasfoto’s van Telefoonstar Ede voldoen aan de officiële eisen voor paspoorten, ID-kaarten, rijbewijzen en andere documenten.

Vraag 8: Kan ik ook digitaal een pasfoto laten maken voor €12,99?

Antwoord: Voor specifieke details over digitale pasfoto’s en de kosten daarvan bij Telefoonstar Ede, is het aan te raden rechtstreeks contact met hen op te nemen.

Vraag 9: Wat gebeurt er als mijn pasfoto’s niet worden geaccepteerd?

Antwoord: Telefoonstar Ede garandeert dat pasfoto’s voldoen aan de eisen. Mocht er toch een probleem zijn, dan kun je terugkeren naar de winkel voor een gratis heropname.

Vraag 10: Kan ik zonder afspraak terecht voor het maken van pasfoto’s?

Antwoord: Ja, bij Telefoonstar Ede kun je zonder afspraak terecht voor het maken van pasfoto’s.

Vraag 11: Hoe lang duurt het om pasfoto’s te laten maken bij Telefoonstar Ede?

Antwoord: Het maken van pasfoto’s bij Telefoonstar duurt meestal slechts enkele minuten. Je foto's zijn klaar terwijl je wacht.

Vraag 12: Heeft Telefoonstar Ede ook mogelijkheden voor pasfoto’s voor baby's en jonge kinderen?

Antwoord: Ja, bij Telefoonstar Ede kun je ook terecht voor pasfoto’s van baby's en jonge kinderen, die voldoen aan alle specifieke vereisten.

Vraag 13: Moet ik mijn eigen achtergrond meenemen voor de pasfoto?

Antwoord: Nee, Telefoonstar Ede beschikt over de juiste achtergronden die voldoen aan de eisen voor officiële documenten.

Vraag 14: Zijn de openingstijden van Telefoonstar Ede flexibel voor het maken van pasfoto’s?

Antwoord: Ja, Telefoonstar Ede heeft ruime openingstijden, waardoor je bijna altijd terecht kunt voor het laten maken van pasfoto’s.

Vraag 15: Is er parkeergelegenheid beschikbaar bij Telefoonstar Ede voor klanten die pasfoto’s willen laten maken?

Antwoord: Ja, er is parkeergelegenheid in de buurt van Telefoonstar Ede, wat het gemakkelijk maakt om even langs te komen voor pasfoto’s.

Vraag 16: Kan ik ook pasfoto’s voor internationale documenten laten maken bij Telefoonstar Ede?

Antwoord: Ja, Telefoonstar Ede kan pasfoto’s maken die geschikt zijn voor internationale documenten, met de juiste specificaties per land.

Vraag 17: Hoe kan ik betalen voor mijn pasfoto’s bij Telefoonstar Ede?

Antwoord: Bij Telefoonstar Ede kun je betalen met contant geld, pinpas, of creditcard.

Vraag 18: Krijg ik een digitale kopie van mijn pasfoto’s bij Telefoonstar Ede?

Antwoord: Dit hangt af van de service die je kiest. Neem contact op met Telefoonstar Ede voor meer informatie over digitale kopieën.

Vraag 19: Wat als ik speciale wensen heb voor mijn pasfoto?

Antwoord: Telefoonstar Ede staat open voor speciale verzoeken en probeert zoveel mogelijk aan jouw wensen te voldoen. Bespreek je specifieke wensen vooraf met de medewerkers.

Vraag 20: Zijn de pasfoto’s milieuvriendelijk geproduceerd bij Telefoonstar Ede?

Antwoord: Voor specifieke informatie over de duurzaamheid van de productieprocessen kun je het beste direct contact opnemen met Telefoonstar Ede.

Vraag 21: Biedt Telefoonstar Ede ook andere fotodiensten aan?

Antwoord: Ja, naast pasfoto’s biedt Telefoonstar Ede ook andere fotodiensten aan. Check hun website of neem contact op voor meer details.

Vraag 22: Hoe zorgt Telefoonstar Ede ervoor dat de pasfoto’s aan de nieuwste regelgeving voldoen?

Antwoord: Telefoonstar Ede blijft continu op de hoogte van de laatste regelgeving rondom pasfoto’s om te zorgen dat alle foto’s voldoen aan de huidige eisen.

Vraag 23: Kan ik ook zonder Nederlandse nationaliteit bij Telefoonstar Ede terecht voor pasfoto’s?

Antwoord: Ja, ongeacht je nationaliteit kun je bij Telefoonstar Ede terecht voor pasfoto’s die voldoen aan de gestelde eisen.

Vraag 24: Hoeveel ervaring heeft het personeel van Telefoonstar Ede met het maken van pasfoto’s?

Antwoord: Het personeel van Telefoonstar Ede is goed opgeleid en heeft ruime ervaring in het maken van professionele pasfoto’s.

Vraag 25: Kan ik feedback krijgen op een pasfoto voordat deze definitief wordt gemaakt?

Antwoord: Ja, bij Telefoonstar Ede kun je feedback geven en aanpassingen bespreken voordat de pasfoto definitief wordt afgedrukt.

Vraag 26: Zijn er speciale voorzieningen voor mindervaliden bij Telefoonstar Ede?

Antwoord: Telefoonstar Ede is toegankelijk voor mindervaliden. Neem van tevoren contact op als je specifieke voorzieningen nodig hebt.

Vraag 27: Hoe wordt mijn privacy beschermd bij het maken van pasfoto’s bij Telefoonstar Ede?

Antwoord: Telefoonstar Ede neemt privacy zeer serieus en zorgt ervoor dat jouw gegevens en foto’s vertrouwelijk worden behandeld.

Vraag 28: Kan ik voor een pasfoto terecht bij elk filiaal van Telefoonstar?

Antwoord: Voor de beschikbaarheid van pasfotoservices bij verschillende filialen van Telefoonstar is het het beste om rechtstreeks contact op te nemen met het specifieke filiaal.

Vraag 29: Hoe lang zijn pasfoto’s geldig?

Antwoord: De geldigheid van pasfoto’s kan variëren afhankelijk van het type document. Over het algemeen worden pasfoto’s voor Nederlandse documenten geaccepteerd als ze niet ouder zijn dan zes maanden.

Vraag 30: Biedt Telefoonstar Ede garantie op de pasfoto’s?

Antwoord: Ja, Telefoonstar Ede biedt garantie op de acceptatie van pasfoto’s bij officiële instanties binnen de geldende regels.

???? Op zoek naar snelle en betaalbare pasfoto’s in Ede? Bij Telefoonstar hebben we wat je nodig hebt! Onze pasfoto’s zijn perfect voor paspoorten, ID-kaarten, visa en meer. ????✅

???? Speciale Aanbieding! Maak nu je pasfoto’s voor slechts €12,99! Geen afspraak nodig, kom gewoon langs en wij regelen de rest. ????????

Waarom kiezen voor Telefoonstar Ede?

  • ✨ Snelle service, klaar terwijl je wacht
  • ???? Voldoet aan officiële eisen
  • ???? Betaalbaar en zonder verborgen kosten
  • ???? Gemakkelijk bereikbaar in het centrum van Ede

Zorg dat je officiële documenten up-to-date zijn met professionele pasfoto’s van Telefoonstar! Bezoek ons vandaag nog aan

[adres]

, of bel ons voor meer informatie: 0318756157

???? Zien we je snel? Laat het ons weten in de reacties of deel dit bericht met iemand die pasfoto’s nodig heeft!

#Pasfoto #Ede #Telefoonstar #paspoort #IDkaart #Professioneel #SnelService #ZonderAfspraak

Titel: De Pasfoto Perikelen bij Telefoonstar

Pagina 1: Het Belangrijke Document Lara had net een geweldige kans gekregen: een stage bij een toonaangevend modehuis in Milaan. Maar om alles rond te krijgen, had ze dringend een nieuw paspoort nodig, en dat betekende nieuwe pasfoto's. "Waar begin ik?" vroeg ze zich af, zich bewust van de strikte eisen voor paspoortfoto’s. Haar vriendin Eva had het antwoord: "Ga naar Telefoonstar in Ede, zij zijn supersnel en het kost je bijna niets!"

Pagina 2: De Bezoek aan Telefoonstar De volgende ochtend wandelde Lara door de straten van Ede, op weg naar Telefoonstar. Bij binnenkomst werd ze begroet door Bram, de vriendelijke medewerker, die haar verzekerde dat ze de perfecte pasfoto’s konden maken. "We hebben ervaring met alle eisen voor internationale documenten, dus je bent hier aan het goede adres!" verzekerde Bram haar. Lara voelde zich meteen op haar gemak en was onder de indruk van de efficiënte en professionele setting.

Pagina 3: De Perfecte Foto Bram legde uit hoe ze moest staan en welke uitdrukking het beste was voor officiële documenten. "Geen brede glimlach, maar een neutrale blik," zei hij, terwijl hij de camera zorgvuldig instelde. Na een paar klikken toonde hij Lara de foto's. Samen kozen ze de beste uit, die voldeed aan alle vereisten. "En dat allemaal voor maar €12,99, inclusief een digitaal exemplaar," zei Bram.

Pagina 4: Een Onverwachte Ontmoeting Terwijl Lara wachtte op het afdrukken van haar foto’s, kwam een oude bekende de winkel binnen. Het was haar voormalige leraar, meneer Verhoef, die ook pasfoto’s nodig had voor zijn aanstaande reis. Ze praatten over hun plannen en meneer Verhoef was onder de indruk van Lara's avontuurlijke stap naar Italië. Het wachten in Telefoonstar werd een vrolijk weerzien, gevuld met gelach en verhalen delen.

Pagina 5: Op Naar Nieuwe Avonturen Met haar pasfoto’s veilig opgeborgen, bedankte Lara Bram voor zijn hulp en liep terug naar huis. Ze voelde zich klaar voor haar nieuwe avontuur in Milaan, gerustgesteld dat haar paspoortaanvraag nu vlekkeloos zou verlopen. Terwijl ze door Ede liep, dacht ze na over de eenvoudige, maar belangrijke rol die Telefoonstar had gespeeld in haar reis naar een nieuw begin.

Epiloog: Enkele weken later stond Lara in Milaan, klaar om haar carrière in de mode-industrie te beginnen. Ze was Telefoonstar dankbaar voor hun snelle en vriendelijke service, die een kleine maar essentiële stap was op haar pad naar succes.

Klantbeoordelingen

5/5
471 Beoordelingen
Bekijk alle reviews