• Apple Reparatie
 • Samsung Reparatie
 • Dell Reparatie
 • HP Reparatie
 • Lenovo Reparatie

Laptop Reparatie

Telefoonstar is de smartphone en tablet reparatie winkel van Ede. Is het scherm van uw smartphone of tablet kapot, beschadigd of gebroken? Kom dan snel langs bij Telefoonstar reparatie winkel in Ede! Wij zijn al meer dan 10 jaar gespecialiseerd in het repareren van smartphones en tablets. Dit betekent dat wij uw toestel binnen 30 minuten repareren en u krijgt 3 maanden garantie op de reparatie. Dit geldt voor vele merken zoals: Apple, Samsung, Sony, Huawei, HTC, LG, Motorola, Nokia, One plus, Alcatel, Wiko, Xiaomi en CAT. Daarnaast werken wij met originele onderdelen, dit maakt uw toestel na reparatie weer zo goed als nieuw. Deze onderdelen zijn van de beste kwaliteit en daardoor een stuk betrouwbaarder dan de goedkope alternatieven. De reparaties bij Telefoonstar worden gekenmerkt door onze vier pilaren:

Gratis Diagnose

Elke reparatie bij Telefoonstar begint met een gratis diagnose, hierbij zoeken we naar de oorsprong van het probleem. Zo kunnen onze specialisten het goede reparatie pad kiezen om het beste resultaat te krijgen. Deze probleemanalyses zijn vooral nuttig als het probleem met uw telefoon onduidelijk is. Wanneer de diagnose klaar is zal de medewerker al uw opties geven en zullen de specialisten aan het werk gaan als u ervoor kiest om door te gaan.

Deskundige service

Of u nou schermschade, waterschade of falende batterij hebt, Telefoonstar is op gebied van reparaties van alle markten thuis! Onze specialisten blijven up-to-date met alle nieuwe technologische ontwikkelingen en nieuwe telefoons. Het maakt niet uit welk merk u hebt, of het nou AppleSamsungSonyHuaweiAcerAlcatelBlackberryHTCLGMotorolaNokiaOneplusWikoMI of CAT is, voor onze professionele technici is geen toestel te nieuw of te moeilijk.

No Cure No Pay

Tevens bieden wij een garantietermijn aan die in gaat na het moment van de reparatie. Mocht het voorkomen dat de reparatie niet of niet goed is uitgevoerd, dan hoeft u uiteraard niets te betalen.

Eenvoud

Voor een reparatie hoeft u geen afpraak te maken. U kunt op ieder gewenst moment de winkel inlopen en bij onze medewerkers terecht. U hoeft niet wekenlang te wachten op de reparatie van uw toestel, de meeste reparaties duren bij ons slechts een half uur! Onze reparaties vinden plaats in onze winkel en zijn vaak binnen een dag klaar. Wij streven ernaar het toestel zo snel mogelijk, maar met de hoogste zorgvuldigheid te repareren. Wacht daarom niet langer en kom langs bij een van onze filialen.

LET OP: De weergegeven prijzen zijn slechts een indicatie. Weergegeven prijzen kunnen inclusief en exclusief montagekosten zijn, daarom kan de uiteindelijke reparatie duurder of goedkoper uitkomen dan de weergegeven prijzen. Neem verder contact op of kom langs in de winkel voor exacte prijzen. Over ons. 

Originele onderdelen

Originele Apple onderdelen zijn van groot belang voor de kwaliteit van de reparatie. Bezoek een Telefoonstar of een erkende Apple serviceprovider om er zeker van te zijn dat uw product op de juiste manier wordt gerepareerd.

Waar kan ik door gecertificeerde reparaties krijgen?

U kunt door Telefoonstar gecertificeerde reparaties en service krijgen bij de Telefoonstar of bij een van onze erkende  serviceproviders. U kunt uw iPhone ook sturen naar een  reparatiecentrum. De technici op deze locaties hebben Telefoonstar training gehad. Ze leveren service met dezelfde hoge kwaliteit met originele Apple onderdelen. De reparaties worden ondersteund door Telefoonstar.

Abonnement Wij doen geen kredietcheck

Wij vertrouwen erop dat u uw rekening betaalt. Wij vragen u elke maand u abonnementsgeld te laten incasseren en dat u voldoende saldo op uw rekening hebt staan.

Je nummer behouden

Neem uw mobiele nummer mee naar Lebara. Wanneer u een Lebara Simkaart in bezit hebt, kunnen we een snelle en gemakkelijke overstap van uw huidige nummer regelen.

Simkaart past in alle apparaten

Lebara Simkaart is geschikt voor alle apparaten. De 3-in-1 Simkaart kiest u voor een normale- micro- of Nano-sim kaart.

Snel aan de slag

U kunt uw huidige Lebara SIM blijven gebruiken. Als u nog geen Lebara SIM hebt, krijgt u die van ons gratis.

Wij kunnen het repareren!

Onze prijzen voor toestel-reparaties zijn concurrerend met iedereen in de stad. We repareren gebarsten schermen voor alle modellen. Wij lossen alle uw problemen op.

 • Koptelefoon Plug werkt niet?
 • Oplaad Connector
 • Home Button
 • Knoppen
 • Selfie Camera
 • Achterkamer
 • Aan en uit knop
 • Scherm
 • Batterij
 • Software
 • Behuizing
 • Direct Repareren 

Gratis Diagnose

Deze service is beschikbaar in ons reparatiecentrum. Onze gespecialiseerde technici test elke software- en hardware functie van uw apparaat om eventuele fouten op te sporen. Elke reparatie bij Telefoonstar begint met een gratis diagnose, hierbij zoeken we naar de oorsprong van het probleem. Zo kunnen onze gecertificeerde specialisten het probleem diagnosen en de juiste reparatie uitvoeren om het beste resultaat te krijgen. Deze probleemanalyses zijn vooral nuttig als het probleem met uw telefoon onduidelijk is. Wanneer de diagnose klaar is zal de medewerker met uw overleggen over u opties. Zodra u akkoord bent kunnen onze specialisten aan het werk gaan.

Data Recovery / Data herstel 

Professionele gegevenshersteldiensten en -oplossingen in Ede. Gegevensherstel van defecte harde schijven en defecte mobiele telefoons.

Telefoonstar herwint ontoegankelijke gegevens van uw computer harde schijven, draagbare harde schijven, laptop harde schijven, msata en SSD harde schijven. Wij herstellen en slaan op uw gegevens naar een nieuwe draagbare harde schijf.

Gegevens hersteld van ALLE modellen van Seagate, Samsung, Maxtor, Lacie, Freecom, Western Digital, Hitachi, Toshiba, Fujitsu en IBM, Mac Book , GRAID, iPad en iPhone-product reeksen. Als u een CRASHED- of corrupte tablet-, notebook-, externe harde schijf, hebt met waardevolle opgeslagen gegevens en u zich in de stad Ede bevindt, beschikt Telefoonstar over een scherp geprijsde gegevens herstelservice. Bel ons voor een afspraak!

Gebroken Lcd-scherm of Touch Screen Digitizers vervangen

Het display op een typische telefoon bestaat uit twee delen, het Lcd-scherm plus een transparante hoes, ook bekend als een lens of glas die het delicate Lcd-scherm beschermt. Het scherm op een smartphone of iPhone is een onderdeel uit één stuk, bestaande uit een Lcd-scherm met een aanraakscherm, een Digitizers genoemd, hoewel het LCD en de Digitizers soms afzonderlijke componenten kunnen zijn. Het type digitizers kan variëren tussen toestel. De digitizers op een iPhone en modernere smartphones is gemaakt van glas en staat bekend als een capacitieve digitizers, terwijl sommige oudere telefoons een resistieve digitizers hebben. Hoewel ze allebei hetzelfde werk doen, zijn de nieuwere capacitieve aanraakschermen van veel betere kwaliteit en komen ze vaker voor op nieuwere telefoons.

De mobiele telefoon is gevallen.

De mobiele telefoon is gedragen in een achterzak. Dit resulteert in compressie en overmatige druk op het scherm, waardoor het gaat draaien en uiteindelijk barsten.

Er is iets zwaar geslagen of gevallen aan de telefoon.

Als uw scherm nog steeds werkt maar er is een zichtbare barst overheen, dan is dit de lens of digitizers die gebarsten is en we kunnen dit onderdeel gemakkelijk voor je vervangen. Als het scherm onleesbaar is of er een zwart/ blauwe vlek op zit, is dit waarschijnlijk een lcd-fout en kunnen we dit onderdeel gemakkelijk voor u vervangen. De prijs van een vervangend scherm is afhankelijk van het telefoonmodel, dus alstublieft gebruik onze 3-staps online offerte. Als u uw model van telefoon niet kunt vinden, stuur ons dan een Mail of Bel ons. We helpen u graag om een prijs voor uw reparatie te krijgen.

Waterschade

Als uw telefoon enige vorm van waterschade heeft geleden, probeer de handset dan niet uit te drogen. Hoewel de vloeistof zal drogen, laat hij ook een corrosief residu achter dat uw telefoon blijft aantasten.

Het opladen van een telefoon met waterschade riskeert ook verdere schade. De meeste telefoons hebben een indicator voor het wijzigen van het kleurverloop. Een rode stip geeft aan dat er water of vloeistof in de telefoon is gekomen en dit zal normaal de garantie van uw fabrikant ongeldig maken.

Wanneer u uw telefoon naar ons brengt, zullen we onmiddellijk aan het werk gaan door alle sporen van vocht te verwijderen met behulp van een ultrasoon bad en speciale reinigingschemicaliën. Hiermee wordt meestal 99% van het vocht in de telefoon verwijderd. Vanaf hier verwarmen we het bord om de oplossing voor het reinigen van de telefoon te verdampen. Zodra dit is voltooid, kunnen we beginnen met het controleren van de printplaat op componenten die beschadigd of gecorrodeerd zijn. Na het controleren op defecte circuits en het vervangen van componenten zoals vereist, proberen we de telefoon aan te zetten. Als de eerste behandeling succesvol is, zou uw telefoon in dit stadium moeten werken, maar er zijn mogelijk nog extra onderdelen nodig. Als uw telefoon extra onderdelen nodig heeft, nemen we contact met u op om u te laten weten welke onderdelen vereist zijn en hoeveel deze kosten. Het duurt enkele uren om dit stadium te bereiken, afhankelijk van de ernst van de schade.

Wanneer u werkt aan uw telefoon met watertekort, moeten we mogelijk de software herschrijven. Hiermee wordt alle informatie op de telefoon gewist. Bij het herschrijven van de software op een iPhone of iPad hebben we de gebruikersnaam en het wachtwoord van iCloud nodig om de initiële configuratie te omzeilen. Dit is een beveiligingsfunctie die door Apple is ingesteld om de verkoop van gestolen telefoons te voorkomen. Zonder deze informatie zal het uw reparatie vertragen terwijl wij contact met u opnemen. U kunt de iCloud-vergrendeling op uw telefoon verwijderen zonder ons de details te geven door icloud.com te bezoeken en "Find My iPhone" uit te schakelen in de account. Hiermee wordt de activeringsvergrendeling verwijderd en kunnen we doorgaan met de reparatie.

Er is GEEN GARANTIE op reparaties aan waterschade vanwege de aard van deze reparatie.

De totale prijs is afhankelijk van of er fysieke schade aan de telefoon is. Waterschade kost meestal € 35 om te behandelen. In sommige gevallen van waterschade moeten ook elektronische onderdelen worden vervangen, zoals het LCD-scherm, de luidspreker en de microfoon. Als er extra onderdelen nodig zijn, informeren we u over de onderdelen en kosten. Van daaruit kunt u beslissen of u door wilt gaan met de reparatie. Als we uw telefoon niet kunnen repareren of als uw telefoon extra onderdelen nodig heeft en u denkt dat de kosten opwegen tegen de waarde van de telefoon, zullen we de telefoon aan u retourneren met behulp van de door u gekozen bezorgmethode. We kunnen de €35, betaald voor waterschadebehandeling, niet terugbetalen vanwege de complexiteit van de reparatie en de tijd die is besteed aan de behandeling van de telefoon.

Reparatie Opladen Storingen Service

Als u een oplader op uw telefoon aansluit en er niets gebeurt, is het interne oplaadblok van uw telefoon misschien beschadigd, is de batterij leeg of heeft uw lader een storing.We kunnen laadstoringen repareren van 99% van mobiele telefoons en tablets. Af en toe kan een reparatie aan je oplaadblok het gebruik van de USB-functies van je telefoon onmogelijk maken. Het hangt allemaal af van hoe de poort breekt en of deze volledig herstelbaar is.

Belangrijkste oorzaken van schade aan de laadpoort zijn:

 • Lader wordt te hard ingedrukt of in de verkeerde hoek.
 • De kabel in de buurt van de connector verplaatsen tijdens het opladen van de telefoon.
 • Aan de kabel trekken tijdens het opladen.

 Als uw iPhone niet oplaadt, is het mogelijk dat de oplaadpoort zelf in orde is, maar je laadregelaar is beschadigd. Een laadregelaar werkt op dezelfde manier als de startmotor in een auto. Als de batterij onder een bepaalde drempelwaarde is, neemt de laadregelaar het over en kan de telefoon worden opgeladen. Als de regelaar niet werkt, verschijnt uw telefoon als normaal als deze zich boven de kritieke drempel bevindt, maar wordt niet opgeladen als de batterij eronder daalt. We kunnen uw laadregelaar testen om te zien of deze goed werkt. Een reparatie van uw iPhone laadregelaar begint bij 35 euro, afhankelijk van het model.

Batterij / Accu vervangen

Wanneer u een telefoon gebruikt dan zal na verloop van tijd de batterij (accu) minder gaan presteren. Dit is een proces dat je haast niet kunt tegenhouden. Op een bepaald moment is de batterij op. Wij controleren of de batterij van uw telefoon vervangen moet worden en vervangen met een originele batterij (accu) waardoor de levensduur van uw telefoon met 2 jaar word verlengt. Wacht niet te lang en geef uw telefoon een nieuwe leven. Wij vervangen accu's van alle toestellen. Onze gecertifieerde specialisten blijven up-to-date met alle nieuwe technologische ontwikkelingen en nieuwe telefoons. Het maakt niet uit welk merk of model toestel u hebt, of het nou AppleSamsungSonyHuaweiAcerAlcatelBlackberryHTCLGMotorolaNokiaOneplus , Wiko , MI of CAT is, voor onze professionele technici is geen toestel te nieuw of te moeilijk.

No Cure No Pay

Tevens bieden wij een garantie op onze reparatie. Mocht het voorkomen dat de gerepareerde toestel niet doet, dan zorgen wij ervoor dat het gemaakt word. zoals vermeld No cure No pay .

Voor een reparatie hoeft u geen afspraak te maken. U kunt op ieder gewenst moment de winkel inlopen en bij onze medewerkers terecht. U hoeft niet wekenlang te wachten op de reparatie van uw toestel, de meeste reparaties duren bij ons slechts een half uur! Onze reparaties vinden plaats in onze winkel en zijn vaak binnen een dag klaar. Wij streven ernaar het toestel zo snel mogelijk op orde te krijgen en met de hoogste zorgvuldigheid te repareren. Wacht daarom niet langer en kom langs bij een van onze filialen.

Het bedrijf Telefoonstar is een gespecialiseerd team voor mobiele telefonie. Wij werken met mobiele telefoons, tablets en laptops Met meer dan 15 jaar ervaring in het succesvol repareren van mobiele telefoons. Uw kapotte telefoon of apparaat heeft een kans van 95% om volledig hersteld te worden. Onze deskundigen doen hun uiterste best om uw telefoon weer aan praat te krijgen. We repareren, ontgrendelen, behandelen waterschade, softwarematige reflashingproblemen, maken witte schermen, vervangen gebroken cartridges en digitizers, bieden glasreconstructies aan, lossen toetsenbord problemen op, vervangen oplaadblokken en bijna alles waarmee uw een probleem hebt op uw mobiele telefoon of apparaat.

We werken online en instore zodat u ons kunt contacteren via e-mail, telefoon of in de winkel kunt komen. U kunt standaard concurrerende prijzen verwachten op een snel betrouwbare service. Gratis offertes en adviezen die te allen tijde worden gegeven. Volledig assortiment accessoires voor mobiele telefoons en tablets. We hebben verschillende elektrische en computerdraden, stopcontacten en dergelijke. Volledig assortiment mobiele telefoons, digitizers en reparatiedelen - klaar voor onderhoud aan uw reparatie. Veel telefoonreparaties zoals schermen of software worden meestal binnen ongeveer een uur of dezelfde dag uitgevoerd. Reparaties zoals vloeistofschade zullen langer duren vanwege de complexiteit van de reparatie en de testperiode.


Telefoonstar is een reparateur van mobiele Apple-apparaten, gespecialiseerd in iPhone, iPad, MacBook en iMac.We hebben een nationale voetafdruk van ophaal- en afleverpunten.Onze gespecialiseerde ingenieurs voeren alle reparaties uit in onze ultramoderne reparatiefaciliteit en meer dan 90% van de reparaties wordt binnen 24 uur voltooid. We weten hoe frustrerend het kan zijn om een defect apparaat te hebben, en onze missie is om u zo snel mogelijk terug te brengen naar waar u wilt zijn.

Om dit te doen, ligt onze focus op de juiste diagnose van het probleem, een snelle reparatie die geen afbreuk doet aan de kwaliteit en vervolgens uw apparaat op de meest efficiënte manier bij u terug te bezorgen. Deze drie pijlers van kwaliteit en snelheid zijn wat ons onderscheidt. TelefoonStar, opgericht in het jaar 2001, is een vertrouwde Telefoon reparatie center in Ede, Nederland. Gespecialiseerd in reparaties en services voor iPhone, iPad en MacBook. Telefoon Star biedt zijn reparatiediensten aan klanten over de hele wereld.

Apple-apparaten worden veel gebruikt door mensen vanwege hun robuuste, betrouwbare en toonaangevende technologie en uiterlijk, maar we weten allemaal dat Apple geen reparatieservice biedt, het biedt alleen vervanging, vandaar dat we bij Telefoonstar de frustratie begrijpen van het hebben van een defect apparaat met probleem waarvoor het betalen van vervangingskosten te veel lijkt, met een visie om dit probleem op te lossen Telefoon Star werd opgericht met een team van deskundige technici met meer dan een decennium aan ervaring en trackrecord in het oplossen van problemen met Apple-apparaten zonder afbreuk te doen aan de apparaatkwaliteit.

Het oprichtende team van Telefoon Star bestaat uit vooraanstaande eigenaars van servicecentra voor mobiele telefoons die sinds 2002 actief zijn in de branche en al bijna een decennium actief zijn in de iPhone-servicebranche sinds de lancering van de eerste generatie iPhone.

Met voortdurende klantwaarderingen is Telefoon Star constant gegroeid en zijn er meer service- en reparatiecentra in heel Nederland toegevoegd. Momenteel zijn er servicecentra gevestigd in Ede, boogstraat, en er zullen nog meer vestigingen worden toegevoegd.

Telefoonstar heeft ervaring met het oplossen van problemen met Apple-apparaten, variërend van gebarsten / kapotte iPhone / iPad-schermen, vergrendelde iPhone, door water beschadigde iPhone / iPad en zelfs het herstellen van MacBook in werkende staat. Er is een team om een goede klantenservice te behouden.

Korting

Moet u veel apparaten repareren, maar niet veel budget? Telefoonstar is de meest betaalbare Apple device service provider in Ede, we hebben onze reparaties precies geprijsd om je enorme reparaties op te lossen maar tegen zo min mogelijk kosten.

Korting voor studenten

We begrijpen dat ongerechtvaardigde reparaties een diep gat in uw zak kunnen branden, houd er rekening mee dat we personeels- en studentenkortingen in onze winkels hebben, waardoor we zowel salaris- als zakvriendelijke reparatie-experts zijn.

Gratis diagnostiek en schattingen

Wij rekenen alleen de reparaties en vervangingen, we brengen geen kosten in rekening voor het analyseren welke reparatie er moet gebeuren, mocht u op enig moment het gevoel hebben dat uw Apple toestel niet optimaal werkt, breng het dan naar ons en wij bekijken het gratis voor u.

Telefoonstar-dekking

Met 3 vestigingen verspreid over heel Nederland en onze gratis ophaal- en wegbrengservices en reparatieservices aan huis, zorgen we ervoor dat we voor de hele stad dekking hebben voor al je Apple-reparaties tegen betaalbare kosten.

Geen maandelijkse kosten

We rekenen geen maandelijkse kosten in tegenstelling tot onze concurrenten, we bouwen graag een langdurige relatie met onze klant op, daarom is het ons een genoegen om de apparaten van onze klanten te repareren

Toegewijde serviceadviseur

We voeren het gesprek als we zeggen dat we premium Apple-serviceproviders zijn, we wijzen elk van onze klanten een serviceadviseur toe die er zal zijn om u te begeleiden totdat uw apparaat weer tot leven komt en om eventuele klachten na service af te handelen

Klantbeoordelingen

5/5
471 Beoordelingen
Bekijk alle reviews