Toestelmerk

1
Apple

Categorie

2
MacBook Reparatie

Model

3
MacBook Pro 16 inch A2780 (2023)

Reparatie

4
Kies uw model
 • Scherm reparatie Touchscreen glas LCD vervangen (origineel)
  € 590,00
 • Batterij Of Accu vervangen
  € 150,00
 • Waterschade reparatie
  € 145,00
 • Software herstel
  € 55,00
 • Anders
  € 0,00
€ 0,00
Artikelomschrijving

MacBook Pro 16 inch A2780 (2023) Reparatie

Bij Telefoonstar ben je verzekerd van hoogwaardige reparatiediensten voor je MacBook 16 inch (2023). Met hun uitgebreide kennis en ervaring staan ze klaar om een breed scala aan problemen met dit specifieke MacBook-model op te lossen. Of het nu gaat om een beschadigd scherm, een niet-functionerend toetsenbord, een batterij die niet meer optimaal presteert of eventuele andere technische problemen, Telefoonstar heeft de expertise om je MacBook weer in optimale staat te herstellen. Ze begrijpen hoe belangrijk je MacBook voor je is en zetten zich in om ervoor te zorgen dat het apparaat zijn maximale prestaties en functionaliteit behoudt.

Het ervaren team van Telefoonstar heeft diepgaande kennis van de interne componenten van de MacBook 16 inch (2023) en maakt gebruik van geavanceerde technische apparatuur om diverse reparaties uit te voeren. Of het nu gaat om hardwarematige kwesties, softwareproblemen of fysieke schade, ze zijn bekwaam in het bieden van duurzame oplossingen die aan de hoogste standaarden voldoen. Bij elke reparatie gebruikt Telefoonstar originele of hoogwaardige vervangende onderdelen, waardoor je de garantie hebt dat je MacBook 16 inch (2023) wordt hersteld met componenten van topkwaliteit. Ze begrijpen het belang van een snelle service en streven ernaar om reparaties efficiënt uit te voeren, zodat je je apparaat zo snel mogelijk kunt herstellen. Of je nu kampt met een beschadigd scherm, toetsenbordproblemen of andere kwesties met je MacBook 16 inch (2023), je kunt vertrouwen op de deskundigheid van Telefoonstar. Met hun professionele reparatiediensten en sterke toewijding aan klanttevredenheid, kun je erop vertrouwen dat je MacBook bij Telefoonstar in goede handen is.

MacBook Pro 16 inch A2780 scherm reparatie

Is het scherm van uw MacBook Pro 16 inch A2780 kapot? Dit is erg vervelend en dit wilt u natuurlijk zo snel mogelijk laten repareren. Wij bieden voor uw MacBook Pro 16 inch A2780 originele onderdelen aan. Hierdoor is de kwaliteit niet anders dan dat u gewend bent.

MacBook Pro 16 inch A2780 accu laten vervangen?

De accu van een MacBook is een onderdeel dat vaak slijt. Wanneer uw accu niet goed werkt, kan het zijn dat uw MacBook zomaar uitvalt wanneer er nog voldoende stroom in zit. Ook kan het zijn dat uw MacBook erg snel leeg raakt, terwijl u de laptop pas nog opgeladen heeft. Herkent u deze problemen bij uw MacBook Pro 16 inch A2780? Dan is een vervanging van uw accu wellicht een goede keuze. De voordelen van het vervangen van uw MacBook Pro 16 inch A2780 accu is dat de laptop merkbaar beter functioneert. De levensduur van de accu zal aanzienlijk toenemen. Het vervangen van de accu van de MacBook Pro 16 inch A2780 gaat vanaf €150,00. Wanneer u de accu van uw MacBook wilt laten vervangen is dit op aanvraag. Als u een afspraak voor de reparatie gemaakt heeft, kunnen wij de uiteindelijke prijs voor de reparatie vaststellen.

MacBook Pro 16 inch A2780 waterschade reparatie

Is uw MacBook Pro 16 inch A2780 met water in aanraking geweest en is de laptop nu stuk? Dan kunt u het toestel het beste zo snel mogelijk laten repareren door een van onze ervaren monteurs. De kosten van de reparatie zijn afhankelijk van de grootte van de schade die door het water veroorzaakt is op uw MacBook Pro 16 inch A2780.

Let op: De weergegeven prijzen zijn slechts een indicatie. Weergegeven prijzen kunnen inclusief en exclusief montagekosten zijn. Ook verschillen de prijzen per reparatie, omdat elke reparatie uniek is. Hierdoor kan de uiteindelijke reparatie duurder of goedkoper uitkomen dan de weergegeven prijzen. Neem verder contact op of kom langs in de winkel voor exacte prijzen.

Garantie

Bij Telefoonstar bieden we 3 maanden garantie op uw reparatie. Dit is niet het geval bij waterschade vanwege de aard van deze reparatie.

Telefoonstar

Al meer dan 20 jaar hebben wij ervaring met het repareren van smartphones, tablets en ook MacBooks. Telefoonstar is gevestigd in het centrum van Ede in de zijstraat naast de Hema. Bij Telefoonstar staat de tevredenheid van de klant voorop. Wij vinden het dan ook heel belangrijk dat u na de reparatie weer gelukkig bent met uw MacBook. Daarom maken wij uitsluitend gebruik van originele onderdelen. Zo kunnen wij u garantie aanbieden op uw reparatie en zult u hier ook lang profijt van hebben.

Voor de reparatie kijken onze gespecialiseerde monteurs naar uw MacBook Pro 16 inch A2780. Als hierbij andere problemen ontdekt worden waarbij u ook een reparatie kunt gebruiken, zullen wij dit met u overleggen. Ook nemen wij u mee in het gehele reparatieproces. We zullen u vertellen welke reparaties er gedaan moeten worden en hoeveel dit gaat kosten. Hierdoor krijgt u niet opeens een hogere rekening dan u verwacht.

Als wij uw MacBook toch niet kunnen repareren, hoeft u natuurlijk ook niks te betalen. No cure, no pay, vinden wij ook belangrijk met het oog op klanttevredenheid. Over ons.

Klantervaringen
Schrijf een review

Klantbeoordelingen

5/5
465 Beoordelingen
Bekijk alle reviews