Toestelmerk

1
Apple

Categorie

2
MacBook Reparatie

Model

3
MacBook Pro 14 inch A2779 (2023)

Reparatie

4
Kies uw model
 • Scherm reparatie Touchscreen glas LCD vervangen (origineel)
  € 590,00
 • Batterij Of Accu vervangen
  € 150,00
 • Waterschade reparatie
  € 145,00
 • Software herstel
  € 55,00
 • Anders
  € 0,00
€ 0,00
Artikelomschrijving

MacBook Pro 14 inch A2779 (2023) Reparatie

Telefoonstar staat klaar om professionele reparatiediensten te bieden voor jouw MacBook 14 inch (2023). Met hun diepgaande kennis en ervaring begrijpen ze de unieke behoeften van dit MacBook-model en zijn ze toegewijd aan het oplossen van verschillende problemen die zich kunnen voordoen. Of het nu gaat om een gebarsten scherm, een haperend toetsenbord, een versleten batterij of connectiviteitsproblemen, Telefoonstar heeft de expertise om jouw MacBook weer in topconditie te herstellen. Ze realiseren zich hoe belangrijk dit apparaat voor je is en streven ernaar om ervoor te zorgen dat het weer optimaal presteert, zodat je het volledig kunt benutten.

Het ervaren team van Telefoonstar heeft uitgebreide kennis van de interne werking van de MacBook 14 inch (2023) en maakt gebruik van geavanceerde technologieën om een verscheidenheid aan reparaties uit te voeren. Of het nu gaat om hardwarematige kwesties, softwareproblemen of fysieke schade, ze hebben de knowhow om betrouwbare oplossingen te bieden die aan de hoogste normen voldoen. Bij elke reparatie zorgt Telefoonstar ervoor dat er uitsluitend gebruik wordt gemaakt van originele onderdelen van hoge kwaliteit. Dit verzekert je van de duurzaamheid en prestaties van je MacBook 14 inch (2023) na de reparatie. Snelheid is voor hen essentieel en ze streven ernaar om reparaties efficiënt uit te voeren, zodat je jouw apparaat zo snel mogelijk weer in handen hebt. Of je nu te maken hebt met een beschadigd scherm, problemen met het toetsenbord of andere kwesties met jouw MacBook 14 inch (2023), Telefoonstar staat garant voor professionele reparaties met een focus op klanttevredenheid. Je kunt erop vertrouwen dat je kostbare MacBook in veilige handen is bij Telefoonstar.

Wij bieden verschillende reparaties aan voor uw MacBook. Veel voorkomende reparaties zijn waterschade, accu en schermreparaties. Wellicht ervaart u andere problemen met uw MacBook. Hiervoor is het kopje ‘anders’. Neem contact met ons op zodat onze monteurs naar uw MacBook kunnen kijken en kunnen achterhalen wat het probleem is. Zo kunnen zij u een advies geven over welke reparatie nodig is.

MacBook Pro 14 inch A2779 scherm reparatie

Is het scherm van uw MacBook Pro 14 inch A2779 kapot? Dit is erg vervelend en dit wilt u natuurlijk zo snel mogelijk laten repareren. Wij bieden voor uw MacBook Pro 14 inch A2779 originele onderdelen aan. Hierdoor is de kwaliteit niet anders dan dat u gewend bent.

MacBook Pro 14 inch A2779 accu laten vervangen?

De accu van een MacBook is een onderdeel dat vaak slijt. Wanneer uw accu niet goed werkt, kan het zijn dat uw MacBook zomaar uitvalt wanneer er nog voldoende stroom in zit. Ook kan het zijn dat uw MacBook erg snel leeg raakt, terwijl u de laptop pas nog opgeladen heeft. Herkent u deze problemen bij uw MacBook Pro 14 inch A2779? Dan is een vervanging van uw accu wellicht een goede keuze. De voordelen van het vervangen van uw MacBook Pro 14 inch A2779 accu is dat de laptop merkbaar beter functioneert. De levensduur van de accu zal aanzienlijk toenemen. Het vervangen van de accu van de MacBook Pro 14 inch A2779 gaat vanaf €150,00. Wanneer u de accu van uw MacBook wilt laten vervangen is dit op aanvraag. Als u een afspraak voor de reparatie gemaakt heeft, kunnen wij de uiteindelijke prijs voor de reparatie vaststellen.

MacBook Pro 14 inch A2779 waterschade reparatie

Is uw MacBook Pro 14 inch A2779 met water in aanraking geweest en is de laptop nu stuk? Dan kunt u het toestel het beste zo snel mogelijk laten repareren door een van onze ervaren monteurs. De kosten van de reparatie zijn afhankelijk van de grootte van de schade die door het water veroorzaakt is op uw MacBook Pro 14 inch A2779.

Let op: De weergegeven prijzen zijn slechts een indicatie. Weergegeven prijzen kunnen inclusief en exclusief montagekosten zijn. Ook verschillen de prijzen per reparatie, omdat elke reparatie uniek is. Hierdoor kan de uiteindelijke reparatie duurder of goedkoper uitkomen dan de weergegeven prijzen. Neem verder contact op of kom langs in de winkel voor exacte prijzen.

Garantie

Bij Telefoonstar bieden we 3 maanden garantie op uw reparatie. Dit is niet het geval bij waterschade vanwege de aard van deze reparatie.

Telefoonstar

Al meer dan 20 jaar hebben wij ervaring met het repareren van smartphones, tablets en ook MacBooks. Telefoonstar is gevestigd in het centrum van Ede in de zijstraat naast de Hema. Bij Telefoonstar staat de tevredenheid van de klant voorop. Wij vinden het dan ook heel belangrijk dat u na de reparatie weer gelukkig bent met uw MacBook. Daarom maken wij uitsluitend gebruik van originele onderdelen. Zo kunnen wij u garantie aanbieden op uw reparatie en zult u hier ook lang profijt van hebben.

Voor de reparatie kijken onze gespecialiseerde monteurs naar uw MacBook Pro 14 inch A2779. Als hierbij andere problemen ontdekt worden waarbij u ook een reparatie kunt gebruiken, zullen wij dit met u overleggen. Ook nemen wij u mee in het gehele reparatieproces. We zullen u vertellen welke reparaties er gedaan moeten worden en hoeveel dit gaat kosten. Hierdoor krijgt u niet opeens een hogere rekening dan u verwacht.

Als wij uw MacBook toch niet kunnen repareren, hoeft u natuurlijk ook niks te betalen. No cure, no pay, vinden wij ook belangrijk met het oog op klanttevredenheid. Over ons.

Klantervaringen
Schrijf een review

Klantbeoordelingen

5/5
465 Beoordelingen
Bekijk alle reviews