Warning: Attempt to read property "type" on null in /home/telephone/domains/telefoonstar.nl/public_html/includes/classes/class.content.php on line 313

Toestelmerk

1
Reparatie

Categorie

2

Model

3
iPhone Xr scherm reparatie

Reparatie

4
Kies uw model
  • Scherm reparatie Touchscreen glas LCD vervangen (A kwaliteit)
    € 220,00
  • Scherm reparatie Touchscreen glas LCD vervangen (origineel)
    € 280,00
€ 0,00
Artikelomschrijving

iPhone Xr Scherm reparatie

 Overige Reparaties

 

 

Is het scherm van uw iPhone Xr gebroken, gebarsten of beschadigd? Werkt de touch van u iPhone Xr scherm niet meer. U kunt uw iPhone Xr scherm laten vervangen door onze ervaren gecertificeerde technici. U garantie vervalt niet en u uw toestel blijft waterdicht na het vervangen van het scherm. Onze ervaren technici vervangen dagelijks schermen u kunt uw toestel met gerust hart aan hun toevertrouwen.

 

iPhone Xr scherm reparatie

 

OLED-scherm dat Apple gebruikt in de iPhone Xr is van fabrikant Samsung, OLED staat voor (Engels: Organic Light Emitting Diode) Een organische licht emitterende diode. Het beeldscherm van de iPhone Xr heeft haarscherpe kleuren en is een echte beleving voor de ogen. Een klevend nadeel aan zo’n prachtig scherm is de kwetsbaarheid ervan. Op het moment wordt er nog steeds glas voor deze schermen gebruikt omdat dit de beste resolutie kan weergeven. Helaas is glas ontzettend breekbaar en het is dan ook veelvoorkomend dat smartphones gemakkelijk stuk vallen. Het is een smet op je telefoon en dat is zonde. U kunt echter snel en voordelig het scherm laten maken van uw iPhone Xr bij Telefoonstar. Met jarenlange expertise, de juiste tools en uitsluitend originele onderdelen in huis, kunnen wij u het beste helpen. Reparatie bij Telefoonstar is met garantie en de beste technici gaan aan uw iPhone Xr met veel zorg te werk. U krijgt uw iPhone Xr als nieuw terug waar u jaren plezier van kunt beleven.

 

Telefoonstar gecertificeerde technici gaan secuur en zorgvuldig een reparatie uitvoeren. Telefoonstar vervangt uw oude iPhone Xr scherm met een nieuwe. Wij gebruiken enkel originele Apple schermen en zijn binnen 30 tot 45 minuten klaar met het vervangen van uw iPhone Xr scherm. De beeldkwaliteit is gegarandeerd hetzelfde als voor de beschadiging en u behoudt u garantie.

 

Kosten vervanging iPhone Xr scherm

 

Goedkoop een nieuw scherm op uw iPhone Xr laten plaatsen? Het is het absoluut waard bij Telefoonstar! De kosten voor de iPhone Xr scherm reparatie bedraagt €280. In deze scherpe prijs zit de arbeidskosten van een professionele gediplomeerde technici, een origineel nieuw glas / scherm voor uw iPhone Xr en 6 maanden garantie. U krijgt een factuur bij Telefoonstar bewaar die goed! Tevens kunt u de kosten van de reparatie van u iPhone Xr declareren bij de verzekering. Telefoonstar is een bekende bij verzekeraars en is een vertrouwde partner.

 

Waarom je iPhone Xr scherm laten vervangen bij Telefoonstar?

 

Telefoonstar is professioneel in het repareren van alle Apple apparaten. We zijn gediplomeerde iPhone reparateurs, van de eerste tot de laste generatie. iPhone Xr geen uitzondering onze professionele technici repareren uw iPhone Xr. De ervaring leert namelijk dat originele onderdelen veel langer meegaan en simpelweg beter zijn dan namaak onderdelen. Deze zijn weliswaar goedkoper, maar bieden niet de Apple ervaring die u gewend bent. Bij Telefoonstar vervangen wij onderdelen met originele terug in u toestel. Maak een afspraak online of kom gewoon langs voor een iPhone Xr reparatie.

 

 

Reparatie iPhone Xr scherm snel uitgevoerd

 

Telefoonstar is trots op de snelheid waarmee we de reparaties kunnen uitvoeren. Doorgaans zijn we binnen 30 tot 45 minuten klaar met reparaties. Zeker in het vervangen van het scherm van uw iPhone Xr scherm zijn wij ervaren.

Klantbeoordelingen

5/5
448 Beoordelingen
Bekijk alle reviews