Toestelmerk

1
Samsung

Categorie

2
Samsung Reparatie

Model

3
Samsung Galaxy S9 Plus

Reparatie

4
Kies uw model
 • Scherm reparatie Touchscreen glas LCD vervangen (A kwaliteit)
  € 220,00
 • Scherm reparatie Touchscreen glas LCD vervangen (origineel)
  € 249,00
 • Batterij Of Accu vervangen
  € 55,00
 • Oplaad connector vervangen
  € 45,00
 • Powerknop aan/uit vervangen
  € 80,00
 • Achter camera vervangen
  € 99,00
 • Voor camera vervangen
  € 65,00
 • Wifi reparatie
  € 120,00
 • Home button vervangen
  € 69,00
 • Oorspeaker vervangen
  € 75,00
 • Grote speaker vervangen
  € 75,00
 • Waterschade reparatie
  € 65,00
 • Software herstel
  € 35,00
 • Anders
  € 0,00
 • Achterkant
  € 49,00
€ 0,00
Artikelomschrijving

Samsung Galaxy S9 Plus reparatie

Is het scherm van uw Samsung Galaxy S9 Plus gebarsten of werkt het scherm niet optimaal meer? Uw Samsung toestel wordt gerepareerd door Telefoonstar deskundigen met jarenlange ervaring. Onze monteurs zijn speciaal opgeleid om uw Samsung Galaxy S9 Plus te repareren zodat uw toestel weer zo goed als nieuw is! Of neem contact met ons op. Onze medewerkers zullen het probleem voor u vaststellen. Wanneer het nieuwe onderdeel is geplaatst, worden alle functies eerst voor u getest. Waterdichte toestellen worden op waterdichtheid getest.

U kunt uw mobile telefoon langsbrengen bij onze winkel voor de reparatie. Meestal is een afspraak maken niet nodig, kom langs in onze reparatiewinkel wanneer het u uitkomt. Uw toestel kan binnen 30 minuten gerepareerd zijn, dus na een rondje in het centrum in Ede, kunt u uw toestel dan weer ophalen. Uiteraard kunt u ook in onze winkel wachten met een bakje koffie! U kunt voor de reparatie eenvoudig een afspraak maken via onze website. Als u online een vóór 17:00 een afspraak maakt, zorgen wij dat de onderdelen de volgende dag bij ons op voorraad zijn. Als dit toch niet het geval is dan laten wij dit aan u weten.

U kunt uw Samsung Galaxy S9 Plus ook naar ons opsturen voor een reparatie. Als u uw reparatie aanmeldt via onze reparatiemodule, ontvangt u automatisch een ontvangstbevestiging. Zorg wel dat uw smartphone goed verpakt is, zodat er onderweg geen schade aan uw S9 Plus kan komen. Nadat uw Samsung is ontvangen zorgen wij dat het toestel op dezelfde dag gerepareerd terug gestuurd. Dan is uw Samsung S9 Plus weer zeer snel gerepareerd!

Reparatiekosten

Via onze site kunt u eenvoudig zien welke prijs voor uw reparatie geldt. Op onze website kunt u het model en merk van uw smartphone aanklikken. Daarna kunt u per probleem de prijs van de reparatie zien. Mocht uw model er niet bij staan Mail of Bel ons zodat wij u verder kunnen helpen.

Let op: De weergegeven prijzen zijn slechts een indicatie. Weergegeven prijzen kunnen inclusief en exclusief montagekosten zijn, daarom kan de uiteindelijke reparatie duurder of goedkoper uitkomen dan de weergegeven prijzen. Neem verder contact op of kom langs in de winkel voor exacte prijzen.

Garantie

Wij bieden ook garantie op onze reparaties. De garantietermijn is 3 maanden. Wij bieden echter geen garantie op reparaties omtrent waterschade vanwege de aard van deze reparatie. Als uw reparatie niet goed is uitgevoerd, hoeft u natuurlijk niks te betalen.

Onze Service

Bij Telefoonstar staat de tevredenheid van de klant voorop. Wij vinden het dan ook heel belangrijk dat u na de reparatie weer gelukkig bent met uw Samsung. Daarom maken wij uitsluitend gebruik van originele onderdelen. Zo kunnen wij u garantie aanbieden op uw reparatie en zal u hier ook lang profijt van hebben.

Voor de reparatie kijken onze experts naar uw Samsung Galaxy S9 Plus. Als hierbij andere problemen ontdekt worden waarbij u ook een reparatie kunt gebruiken, zullen wij dit met u overleggen. Ook nemen wij u mee in het gehele reparatie proces. We zullen u vertellen welke reparaties er gedaan moeten worden en hoeveel dit gaat kosten. Hierdoor krijgt u niet opeens een hogere rekening dan u verwacht.

Als wij uw telefoon toch niet kunnen repareren, hoeft u natuurlijk niks te betalen. No cure, no pay, vinden wij ook belangrijk met het oog op klanttevredenheid.

Telefoonstar

Al meer dan 20 jaar hebben wij ervaring met het repareren van smartphones Telefoonstar is gevestigd in het centrum van Ede in de zijstraat naast de Hema. Bij Telefoonstar staat de tevredenheid van de klant voorop. Wij vinden het dan ook heel belangrijk dat u na de reparatie weer gelukkig bent met uw Samsung. Daarom maken wij uitsluitend gebruik van originele en A-kwaliteit onderdelen. Zo kunnen wij u garantie aanbieden op uw reparatie en zal u hier ook lang profijt van hebben.

Voor de reparatie kijken onze experts naar uw Samsung Galaxy S9 Plus. Als hierbij andere problemen ontdekt worden waarbij u ook een reparatie kunt gebruiken, zullen wij dit met u overleggen. Ook nemen wij u mee in het gehele reparatieproces. We zullen u vertellen welke reparaties er gedaan moeten worden en hoeveel dit gaat kosten. Hierdoor krijgt u niet opeens een hogere rekening dan u verwacht.

Als wij uw telefoon toch niet kunnen repareren, hoeft u natuurlijk ook niks te betalen. No cure, no pay, vinden wij ook belangrijk met het oog op klanttevredenheid. Over ons.

Klantervaringen
 • S9 Scherm Vervangen
  Ik heb mijn Samsung Galaxy S9 scherm vervangen bij de winkel in Ede. Mooie winkel met ruim aanbod. Ze hebben werkelijk alles was met mobiele telefoon te maken heeft. Toen ze mijn Samsung Galaxy S9 scherm aan het vervangen waren heb ik me geen enkele minuut verveeld. Vriendelijke personeel.bedankt telefoonstar.nl
 • Samsung Galaxy S9 Plus reparatie
  Bij deze deel ik ook mijn ervaring over mijn samsung s9 plus scherm reparatie bij telefoonstar ede. Als je hier komt heb je echt het gevoel dat ze je probleem meteen van je schouders afnemen, alles gaat in overleg met je. Ze nemen alle belangrijke informatie met je door. Ook als je van te voren een denkt te weten welke reparatie je nodig hebt komen ze ook met alternatieven die misschien wel beter voor je zijn.
 • Samsung Galaxy S9 Plus accu Reparatie
  Samsung Galaxy S9 Plus Scherm Reparatie De accu van mijn Samsung S9 plus was stuk. Ik heb online even gekeken en vergeleken en ik zag dat Telefoonstar de grootste telefoonketen van de Nederland is dus was mijn keuze snel gemaakt. Ik wist ook meteen waarom zij de grootste zijn. zij voldoen echt aan al mijn eisen: zij zijn snel, klantvriendelijk, hebben goede prijzen, zij zijn goed vindbaar (zowel op google als telefonisch), ze hebben veel winkels dus voor veel mensen zijn de daarom ook goed vindbaar en stralen daardoor ook wel professionaliteit uit weetje wel. Ik voel me er persoonlijk veiliger bij dan zo een klein winkeltje die voor een paar tientjes je telefoon maakt. Dus ik ben er wel echt tevreden over Telefoonreparatie Telefoonstar
 • strepen in beeldscherm telefoon
  Telefoonstar in Ede Mijn telefoon laten repareren en dat hebben ze heel goed gedaan, had ik niet verwacht
Schrijf een review

Klantbeoordelingen

5/5
448 Beoordelingen
Bekijk alle reviews