Warning: Attempt to read property "type" on null in /home/telephone/domains/telefoonstar.nl/public_html/includes/classes/class.content.php on line 313

Toestelmerk

1
Reparatie

Categorie

2

Model

3
iPhone Xr batterij vervangen

Reparatie

4
Kies uw model
  • Batterij Of Accu vervangen
    € 160,00
€ 0,00
Artikelomschrijving

iPhone X

 Overige Reparaties

Batterij vervangen

Is de batterij van uw iPhone X niet meer goed of stuk? Loopt de batterij van u iPhone X snel leeg?

U kunt uw iPhone X batterij laten vervangen door onze ervaren gecertificeerde technici. U garantie vervalt niet en u uw toestel blijft waterdicht na het vervangen van de batterij. Onze ervaren technici vervangen dagelijks batterijen u kunt uw toestel met gerust hart aan hun toevertrouwen.

Wanneer je een telefoon gebruikt dan zal na verloop van tijd de batterij (accu) minder gaan presteren. Dit is een proces dat je haast niet kunt tegenhouden. Op een bepaald moment is de batterij op.

Wij controleren of de batterij van uw telefoon vervangen moet worden en vervangen met een originele batterij (accu) waardoor de levensduur van uw telefoon met 2 jaar wordt verlengt.

iPhone X batterij vervangen

De iPhone X heeft een fantastische bouwkwaliteit en is ook nog eens waterbestendig. Ideaal om bijvoorbeeld mee te nemen op reis. Een slecht werkende batterij kan echter al snel roet in het eten gooien, doordat je steeds moet opletten of je nog genoeg batterij hebt als je buiten de deur bent. Is de batterij van je iPhone X snel leeg? Los je batterij problemen dan snel op door de batterij van je iPhone X te laten vervangen.

Telefoonstar heeft altijd originele iPhone X batterij op voorraad zo is onze technici binnen 30 tot 45 minuten klaar met het vervangen van de accu van uw IPhone X.

iPhone X nieuwe batterij – wat zijn de kosten?

Het vervangen van uw iPhone X batterij kost €160. Hiervoor krijg u van ons een professionele en nette service, de kennis van een deskundige technici en een originele iPhone X batterij van 2716 mAh. Ook geven we 6 maanden garantie op deze reparatie.

Batterij snel leeg iPhone X

Herken je het probleem dat de batterij van je iPhone X snel leeg is? Bij Telefoonstar snappen wij dat het heel vervelend is. Veelal wordt dit probleem veroorzaakt door een defecte batterij. Een probleem dat we snel voor je op kunnen lossen door de iPhone X accu te vervangen.

Een nieuwe batterij heeft doorgaans een levensduur van 2 tot 2,5 jaar. Bij het gebruik van goedkope onderdelen of namaak onderdelen dan kan dit aanzienlijk minder zijn. Apple is zorgvuldig met het kiezen van hun onderdelen en zo zijn wij dat ook. Om de kwaliteit van je toestel te borgen, heeft het vele voordelen als de iPhone X batterij origineel is. Hier kan je zeker van zijn als je bij Telefoonstar je iPhone X accu laat vervangen. Wij gebruiken uitsluitend originele onderdelen voor het repareren van de iPhone X batterij.

Heeft jouw iPhone X een nieuwe batterij nodig? Maak dan snel een afspraak.  0318 - 75 6157


Klantbeoordelingen

5/5
448 Beoordelingen
Bekijk alle reviews