Toestelmerk

1
Apple

Categorie

2
MacBook Reparatie

Model

3
MacBook Pro 14 inch A2442 (2021)

Reparatie

4
Kies uw model
 • Scherm reparatie Touchscreen glas LCD vervangen (origineel)
  € 380,00
 • Batterij Of Accu vervangen
  € 150,00
 • Waterschade reparatie
  € 145,00
 • Software herstel
  € 55,00
 • Anders
  € 0,00
€ 0,00
Artikelomschrijving

MacBook Pro 14 inch A2442 (2021) Reparatie

Bij Telefoonstar ben je aan het juiste adres voor hoogwaardige reparaties van je MacBook Pro 14 inch (A2442). Met hun expertise en toewijding bieden ze uitstekende diensten voor het herstellen van diverse problemen die kunnen optreden bij dit specifieke MacBook-model. Of het nu gaat om een gebroken scherm, een defect toetsenbord, een versleten batterij of problemen met de USB-C poort, Telefoonstar staat paraat om je te helpen. Ze begrijpen dat je MacBook Pro een waardevol apparaat is en streven ernaar om het weer in optimale staat te herstellen, zodat je kunt blijven genieten van maximale prestaties en functionaliteit.

Het deskundige team van Telefoonstar beschikt over diepgaande kennis van de interne componenten van de MacBook Pro 14 inch (2021) en is uitgerust met geavanceerde technische tools om een breed scala aan reparaties uit te voeren. Of het nu gaat om hardwarematige problemen, softwarekwesties of fysieke schade, ze zetten zich in om duurzame oplossingen te bieden die aan de hoogste normen voldoen. Bovendien zorgt Telefoonstar ervoor dat de reparaties worden uitgevoerd met originele of hoogwaardige vervangende onderdelen, zodat je de gemoedsrust hebt dat je MacBook Pro wordt hersteld met componenten van de beste kwaliteit. Ze streven ernaar om een snelle en efficiënte service te bieden, zodat je zo min mogelijk tijd hoeft te missen met je apparaat.Of je nu worstelt met een kapot scherm, een niet-reagerend toetsenbord of andere problemen met je MacBook Pro 14 inch (2021), Telefoonstar staat klaar om je te helpen. Met hun professionele reparatiediensten en toewijding aan klanttevredenheid, kun je erop vertrouwen dat je MacBook Pro in goede handen is bij Telefoonstar.

Wij bieden verschillende reparaties aan voor uw MacBook. Veel voorkomende reparaties zijn waterschade, accu en schermreparaties. Wellicht ervaart u andere problemen met uw MacBook. Hiervoor is het kopje ‘anders’. Neem contact met ons op zodat onze monteurs naar uw MacBook kunnen kijken en kunnen achterhalen wat het probleem is. Zo kunnen zij u een advies geven over welke reparatie nodig is.

MacBook Pro 14 inch A2442 scherm reparatie

Is het scherm van uw MacBook Pro 14 inch A2442 kapot? Dit is erg vervelend en dit wilt u natuurlijk zo snel mogelijk laten repareren. Wij bieden voor uw MacBook Pro 14 inch A2442 originele onderdelen aan. Hierdoor is de kwaliteit niet anders dan dat u gewend bent.

MacBook Pro 14 inch A2442 accu laten vervangen?

De accu van een MacBook is een onderdeel dat vaak slijt. Wanneer uw accu niet goed werkt, kan het zijn dat uw MacBook zomaar uitvalt wanneer er nog voldoende stroom in zit. Ook kan het zijn dat uw MacBook erg snel leeg raakt, terwijl u de laptop pas nog opgeladen heeft. Herkent u deze problemen bij uw MacBook Pro 14 inch A2442? Dan is een vervanging van uw accu wellicht een goede keuze. De voordelen van het vervangen van uw MacBook Pro 14 inch A2442 accu is dat de laptop merkbaar beter functioneert. De levensduur van de accu zal aanzienlijk toenemen. Het vervangen van de accu van de MacBook Pro 14 inch A2442 gaat vanaf €150,00. Wanneer u de accu van uw MacBook wilt laten vervangen is dit op aanvraag. Als u een afspraak voor de reparatie gemaakt heeft, kunnen wij de uiteindelijke prijs voor de reparatie vaststellen.

MacBook Pro 14 inch A2442 waterschade reparatie

Is uw MacBook Pro 14 inch A2442 met water in aanraking geweest en is de laptop nu stuk? Dan kunt u het toestel het beste zo snel mogelijk laten repareren door een van onze ervaren monteurs. De kosten van de reparatie zijn afhankelijk van de grootte van de schade die door het water veroorzaakt is op uw MacBook Pro 14 inch A2442.

Let op: De weergegeven prijzen zijn slechts een indicatie. Weergegeven prijzen kunnen inclusief en exclusief montagekosten zijn. Ook verschillen de prijzen per reparatie, omdat elke reparatie uniek is. Hierdoor kan de uiteindelijke reparatie duurder of goedkoper uitkomen dan de weergegeven prijzen. Neem verder contact op of kom langs in de winkel voor exacte prijzen.

Garantie

Bij Telefoonstar bieden we 3 maanden garantie op uw reparatie. Dit is niet het geval bij waterschade vanwege de aard van deze reparatie.

Telefoonstar

Al meer dan 20 jaar hebben wij ervaring met het repareren van smartphones, tablets en ook MacBooks. Telefoonstar is gevestigd in het centrum van Ede in de zijstraat naast de Hema. Bij Telefoonstar staat de tevredenheid van de klant voorop. Wij vinden het dan ook heel belangrijk dat u na de reparatie weer gelukkig bent met uw MacBook. Daarom maken wij uitsluitend gebruik van originele onderdelen. Zo kunnen wij u garantie aanbieden op uw reparatie en zult u hier ook lang profijt van hebben.

Voor de reparatie kijken onze gespecialiseerde monteurs naar uw MacBook Pro 14 inch A2442. Als hierbij andere problemen ontdekt worden waarbij u ook een reparatie kunt gebruiken, zullen wij dit met u overleggen. Ook nemen wij u mee in het gehele reparatieproces. We zullen u vertellen welke reparaties er gedaan moeten worden en hoeveel dit gaat kosten. Hierdoor krijgt u niet opeens een hogere rekening dan u verwacht.

Als wij uw MacBook toch niet kunnen repareren, hoeft u natuurlijk ook niks te betalen. No cure, no pay, vinden wij ook belangrijk met het oog op klanttevredenheid. Over ons.

Klantervaringen
Schrijf een review

Klantbeoordelingen

5/5
465 Beoordelingen
Bekijk alle reviews