Toestelmerk

1
Apple

Categorie

2
MacBook Reparatie

Model

3
MacBook Air 13 inch A2179 (2020)

Reparatie

4
Kies uw model
 • Scherm reparatie Touchscreen glas LCD vervangen (origineel)
  € 498,00
 • Batterij Of Accu vervangen
  € 150,00
 • Waterschade reparatie
  € 0,00
 • Anders
  € 0,00
€ 0,00
Artikelomschrijving

MacBook Air 13 inch A2179 (2020) Reparatie

Bij Telefoonstar staan onze gespecialiseerde monteurs klaar om uw MacBook Air 13 inch A2179 te repareren. Wij hebben al 20 jaar ervaring met het repareren van MacBooks, smartphones en tablets. Onze monteurs kijken zorgvuldig naar uw MacBook om deze te repareren. Op deze pagina vindt u een overzicht van alle prijzen voor de verschillende reparaties die wij aanbieden. U kunt via deze pagina ook uw reparatie aanmelden. Wij zorgen dan dat alle onderdelen op voorraad zijn en zo is uw MacBook weer snel gerepareerd. Weet u niet precies welke reparatie u nodig heeft? Neem dan contact met ons op via het volgende telefoonnummer: 0318-751420 of mail ons als u verdere vragen heeft.

Wij bieden verschillende reparaties aan voor uw MacBook. Veel voorkomende reparaties zijn waterschade, accu en schermreparaties. Wellicht ervaart u andere problemen met uw MacBook. Hiervoor is het kopje ‘anders’. Neem contact met ons op zodat onze monteurs naar uw MacBook kunnen kijken en kunnen achterhalen wat het probleem is. Zo kunnen zij u een advies geven over welke reparatie nodig is.

MacBook Air 13 inch A2179 scherm reparatie

Is het scherm van uw MacBook Air 13 inch A2179 kapot? Dit is erg vervelend en dit wilt u natuurlijk zo snel mogelijk laten repareren. Wij bieden voor uw MacBook Air 13 inch A2179 originele onderdelen aan. Hierdoor is de kwaliteit niet anders dan dat u gewend bent. Het laten repareren van het scherm van uw MacBook Air 13 inch A2179 kost €498,00.

MacBook Air 13 inch A2179 accu laten vervangen?

De accu van een MacBook is een onderdeel dat vaak slijt. Wanneer uw accu niet goed werkt, kan het zijn dat uw MacBook zomaar uitvalt wanneer er nog voldoende stroom in zit. Ook kan het zijn dat uw MacBook erg snel leeg raakt, terwijl u de laptop pas nog opgeladen heeft. Herkent u deze problemen bij uw MacBook Air 13 inch A2179? Dan is een vervanging van uw accu wellicht een goede keuze. De voordelen van het vervangen van uw MacBook Air 13 inch A2179 accu is dat de laptop merkbaar beter functioneert. De levensduur van de accu zal aanzienlijk toenemen. Het vervangen van de accu van de MacBook Air 13 inch A2179 gaat vanaf €150,00. Wanneer u de accu van uw MacBook wilt laten vervangen is dit op aanvraag. Als u een afspraak voor de reparatie gemaakt heeft, kunnen wij de uiteindelijke prijs voor de reparatie vaststellen.

MacBook Air 13 inch A2179 waterschade reparatie

Is uw MacBook Air 13 inch A2179 met water in aanraking geweest en is de laptop nu stuk? Dan kunt u het toestel het beste zo snel mogelijk laten repareren door een van onze ervaren monteurs. De kosten van de reparatie zijn afhankelijk van de grootte van de schade die door het water veroorzaakt is op uw MacBook Air 13 inch A2179.

Let op: De weergegeven prijzen zijn slechts een indicatie. Weergegeven prijzen kunnen inclusief en exclusief montagekosten zijn. Ook verschillen de prijzen per reparatie, omdat elke reparatie uniek is. Hierdoor kan de uiteindelijke reparatie duurder of goedkoper uitkomen dan de weergegeven prijzen. Neem verder contact op of kom langs in de winkel voor exacte prijzen.

Telefoonstar

Al meer dan 20 jaar hebben wij ervaring met het repareren van smartphones, tablets en ook MacBooks. Telefoonstar is gevestigd in het centrum van Ede in de zijstraat naast de Hema. Bij Telefoonstar staat de tevredenheid van de klant voorop. Wij vinden het dan ook heel belangrijk dat u na de reparatie weer gelukkig bent met uw MacBook. Daarom maken wij uitsluitend gebruik van originele onderdelen. Zo kunnen wij u garantie aanbieden op uw reparatie en zult u hier ook lang profijt van hebben.

Voor de reparatie kijken onze gespecialiseerde monteurs naar uw MacBook Air 13 inch A2179. Als hierbij andere problemen ontdekt worden waarbij u ook een reparatie kunt gebruiken, zullen wij dit met u overleggen. Ook nemen wij u mee in het gehele reparatieproces. We zullen u vertellen welke reparaties er gedaan moeten worden en hoeveel dit gaat kosten. Hierdoor krijgt u niet opeens een hogere rekening dan u verwacht.

Als wij uw MacBook toch niet kunnen repareren, hoeft u natuurlijk ook niks te betalen. No cure, no pay, vinden wij ook belangrijk met het oog op klanttevredenheid. Over ons.

Klantervaringen
Schrijf een review

Klantbeoordelingen

5/5
471 Beoordelingen
Bekijk alle reviews