Samsung Galaxy A11

Samsung Galaxy A11:

Bent u op zoek naar een nieuwe telefoon of tablet? Dan bent u bij Telefoonstar aan het juiste adres!

Met de Samsung Galaxy A11 gaat u voor een bekend, vertrouwd merk voor een prettige prijs. Dit mooie model van Samsung beschikt over een ingebouwde opslagruimte van 32 GB. Het is mogelijk deze uit te breiden tot 512 GB met een microSD-kaart. Zo kunt u zelf beslissen gebaseerd op hoeveel geheugen u nodig heeft.

De Samsung Galaxy A11 zal u ook zeker bevallen als u niet de hoofdprijs kunt of wilt betalen maar wel houdt van foto\'s maken met uw telefoon. De Samsung Galaxy A11 beschikt namelijk over maar liefst 4 camera\'s waarvan er drie aan de achterkant zitten en één aan de voorkant.

Specificaties Samsung Galaxy A11:

  • Afmetingen: 161,4 x 76,3 x 8 mm
  • Gewicht: 177 gram
  • 32 GB opslag (uit te breiden met microSD-kaart)
  • 4G internet
  • 6.4 inch scherm
  • 13 megapixels camera

Naast een groot assortiment aan nieuwe modellen en telefoons zoals de Samsung Galaxy A11 bieden wij ook tweedehands (refurbished) modellen aan die volledig worden nagekeken, gecheckt en indien nodig gerepareerd door onze zeer ervaren reparateur. Deze toestellen worden ook voorzien van een nieuwe accu.

Wij leveren al onze mooie toestellen niet alleen snel maar ook nog eens met gratis verzending! Kom langs bij de Telefoonstar winkel in Ede of kijk eens in de webshop en vind de perfecte telefoon voor u.

Klantbeoordelingen

5/5
471 Beoordelingen
Bekijk alle reviews