Toestelmerk

1
Reparatie

Categorie

2
CAT

Model

3
CAT S53

Reparatie

4
Kies uw model
 • Oplaad connector vervangen
  € 90,00
 • Powerknop aan/uit vervangen
  € 160,00
 • Achter camera vervangen
  € 120,00
 • Voor camera vervangen
  € 55,00
 • Wifi reparatie
  € 90,00
 • Home button vervangen
  € 80,00
 • Oorspeaker vervangen
  € 80,00
 • Grote speaker vervangen
  € 40,00
 • Waterschade reparatie
  € 30,00
 • Software herstel
  € 35,00
 • Prijsopgave voor verzekering
  € 0,00
€ 0,00
Artikelomschrijving

CAT S53

De CAT S53 is een robuuste smartphone van de CAT S-serie die in 2021 werd uitgebracht. De CAT S53 is ontworpen om bestand te zijn tegen zware omstandigheden en heeft een IP68-classificatie voor water- en stofbestendigheid en MIL-SPEC 810H-certificering voor val- en schokbestendigheid. Het heeft ook een Gorilla Glass 6-scherm voor extra bescherming tegen krassen en barsten.

De CAT S53 heeft een 5,65-inch HD+ display, aangedreven door een octa-core MediaTek Helio P35-processor, 4 GB RAM en 64 GB opslagruimte die uitbreidbaar is met een microSD-kaart. Het heeft ook een 13-megapixel camera aan de achterzijde en een 5-megapixel camera aan de voorzijde.

De CAT S53 heeft een programmeerbare sneltoets die kan worden aangepast om snel toegang te krijgen tot de meest gebruikte apps en functies. Het heeft ook een batterijduur van 3200 mAh en ondersteunt snelladen. Andere handige functies zijn de NFC, Bluetooth 5.0 en GPS.

Kortom, de CAT S53 is een robuuste en duurzame smartphone die ideaal is voor mensen die werken in veeleisende omgevingen en die behoefte hebben aan een telefoon die bestand is tegen ruwe omstandigheden. De programmeerbare sneltoets is een handige functie om snel toegang te krijgen tot de meest gebruikte apps en functies.

CAT S53 Reparatie

U kunt uw mobiele telefoon langsbrengen bij onze winkel voor de reparatie. Meestal is een afspraak maken niet nodig, kom langs in onze reparatiewinkel wanneer het u uitkomt. Uw toestel kan binnen 30 minuten gerepareerd zijn, dus na een rondje in het centrum in Ede, kunt u uw toestel dan weer ophalen. Uiteraard kunt u ook in onze winkel wachten met een bakje koffie! U kunt voor de reparatie eenvoudig een afspraak maken via onze website. Als u online een vóór 17:00 een afspraak maakt, zorgen wij dat de onderdelen de volgende dag bij ons op voorraad zijn. Als dit toch niet het geval is dan laten wij dit aan u weten.

U kunt uw CAT S53 ook naar ons opsturen voor een reparatie. Als u uw reparatie aanmeldt via onze reparatiemodule, ontvangt u automatisch een ontvangstbevestiging. Zorg wel dat uw smartphone goed verpakt is, zodat er onderweg geen schade aan uw CAT S53 kan komen. Nadat uw CAT is ontvangen zorgen wij dat het toestel op dezelfde dag gerepareerd terug gestuurd. Dan is uw S53 weer zeer snel gerepareerd!

Reparatiekosten

Via onze site kunt u eenvoudig zien welke prijs voor uw reparatie geldt. Op onze website kunt u het model en merk van uw smartphone aanklikken. Daarna kunt u per probleem de prijs van de reparatie zien. Mocht uw model er niet bij staan Mail of Bel ons zodat wij u verder kunnen helpen.

Let op: De weergegeven prijzen zijn slechts een indicatie. Weergegeven prijzen kunnen inclusief en exclusief montagekosten zijn, daarom kan de uiteindelijke reparatie duurder of goedkoper uitkomen dan de weergegeven prijzen. Neem verder contact op of kom langs in de winkel voor exacte prijzen.

Garantie

Wij bieden ook garantie op onze reparaties. De garantietermijn is 3 maanden. Wij bieden echter geen garantie op reparaties omtrent waterschade vanwege de aard van deze reparatie. Als uw reparatie niet goed is uitgevoerd, hoeft u natuurlijk niks te betalen.

Onze Service

Bij Telefoonstar staat de tevredenheid van de klant voorop. Wij vinden het dan ook heel belangrijk dat u na de reparatie weer gelukkig bent met uw S53. Daarom maken wij uitsluitend gebruik van originele onderdelen. Zo kunnen wij u garantie aanbieden op uw reparatie en zal u hier ook lang profijt van hebben.

Voor de reparatie kijken onze experts naar uw CAT. Als hierbij andere problemen ontdekt worden waarbij u ook een reparatie kunt gebruiken, zullen wij dit met u overleggen. Ook nemen wij u mee in het gehele reparatie proces. We zullen u vertellen welke reparaties er gedaan moeten worden en hoeveel dit gaat kosten. Hierdoor krijgt u niet opeens een hogere rekening dan u verwacht.

Als wij uw telefoon toch niet kunnen repareren, hoeft u natuurlijk niks te betalen. No cure, no pay, vinden wij ook belangrijk met het oog op klanttevredenheid.

Telefoonstar

Al meer dan 20 jaar hebben wij ervaring met het repareren van smartphones Telefoonstar is gevestigd in het centrum van Ede in de zijstraat naast de Hema. Bij Telefoonstar staat de tevredenheid van de klant voorop. Wij vinden het dan ook heel belangrijk dat u na de reparatie weer gelukkig bent met uw CAT S53. Daarom maken wij uitsluitend gebruik van originele en A-kwaliteit onderdelen. Zo kunnen wij u garantie aanbieden op uw reparatie en zal u hier ook lang profijt van hebben.

Voor de reparatie kijken onze experts naar uw CAT. Als hierbij andere problemen ontdekt worden waarbij u ook een reparatie kunt gebruiken, zullen wij dit met u overleggen. Ook nemen wij u mee in het gehele reparatieproces. We zullen u vertellen welke reparaties er gedaan moeten worden en hoeveel dit gaat kosten. Hierdoor krijgt u niet opeens een hogere rekening dan u verwacht.

Als wij uw telefoon toch niet kunnen repareren, hoeft u natuurlijk ook niks te betalen. No cure, no pay, vinden wij ook belangrijk met het oog op klanttevredenheid. Over ons.

Klantervaringen
Schrijf een review

Klantbeoordelingen

5/5
471 Beoordelingen
Bekijk alle reviews