Toestelmerk

1
Reparatie

Categorie

2
CAT

Model

3
CAT S60

Reparatie

4
Kies uw model
 • Scherm reparatie Touchscreen glas LCD vervangen (origineel)
  € 120,00
 • Batterij Of Accu vervangen
  € 79,00
 • Oplaad connector vervangen
  € 90,00
 • Powerknop aan/uit vervangen
  € 160,00
 • Achter camera vervangen
  € 120,00
 • Voor camera vervangen
  € 55,00
 • Wifi reparatie
  € 90,00
 • Home button vervangen
  € 80,00
 • Oorspeaker vervangen
  € 80,00
 • Grote speaker vervangen
  € 40,00
 • Waterschade reparatie
  € 30,00
 • Software herstel
  € 35,00
 • Prijsopgave voor verzekering
  € 0,00
€ 0,00
Artikelomschrijving

CAT S60

De CAT S60 is een robuuste smartphone die ontworpen is om te gebruiken in veeleisende omstandigheden. Het werd uitgebracht in 2016 en beschikt over een 4,7-inch display, een 13-megapixel camera aan de achterzijde, een 5-megapixel camera aan de voorzijde en een Snapdragon 617-processor.

Een van de meest opvallende kenmerken van de CAT S60 is de thermische beeldcamera, waarmee de telefoon warmtesignalen kan detecteren en deze als afbeeldingen of video's kan weergeven. Dit kan handig zijn voor een verscheidenheid aan toepassingen, zoals het detecteren van lekkages of het vinden van vermiste personen.

De CAT S60 is ook waterdicht en stofdicht, met een IP68-rating, en is gebouwd om vallen en stoten te weerstaan. Het heeft een grote 3800mAh-batterij, die langdurige stroom levert, en draait op Android 6.0 Marshmallow.

Al met al is de CAT S60 een duurzame en robuuste smartphone die ideaal is voor mensen die werken in zware omstandigheden of een telefoon nodig hebben die bestand is tegen ruwe omstandigheden.

CAT S60 Reparatie

U kunt uw mobiele telefoon langsbrengen bij onze winkel voor de reparatie. Meestal is een afspraak maken niet nodig, kom langs in onze reparatiewinkel wanneer het u uitkomt. Uw toestel kan binnen 30 minuten gerepareerd zijn, dus na een rondje in het centrum in Ede, kunt u uw toestel dan weer ophalen. Uiteraard kunt u ook in onze winkel wachten met een bakje koffie! U kunt voor de reparatie eenvoudig een afspraak maken via onze website. Als u online een vóór 17:00 een afspraak maakt, zorgen wij dat de onderdelen de volgende dag bij ons op voorraad zijn. Als dit toch niet het geval is dan laten wij dit aan u weten.

U kunt uw CAT S60 ook naar ons opsturen voor een reparatie. Als u uw reparatie aanmeldt via onze reparatiemodule, ontvangt u automatisch een ontvangstbevestiging. Zorg wel dat uw smartphone goed verpakt is, zodat er onderweg geen schade aan uw CAT S60 kan komen. Nadat uw CAT is ontvangen zorgen wij dat het toestel op dezelfde dag gerepareerd terug gestuurd. Dan is uw S60 weer zeer snel gerepareerd!

Reparatiekosten

Via onze site kunt u eenvoudig zien welke prijs voor uw reparatie geldt. Op onze website kunt u het model en merk van uw smartphone aanklikken. Daarna kunt u per probleem de prijs van de reparatie zien. Mocht uw model er niet bij staan Mail of Bel ons zodat wij u verder kunnen helpen.

Let op: De weergegeven prijzen zijn slechts een indicatie. Weergegeven prijzen kunnen inclusief en exclusief montagekosten zijn, daarom kan de uiteindelijke reparatie duurder of goedkoper uitkomen dan de weergegeven prijzen. Neem verder contact op of kom langs in de winkel voor exacte prijzen.

Garantie

Wij bieden ook garantie op onze reparaties. De garantietermijn is 3 maanden. Wij bieden echter geen garantie op reparaties omtrent waterschade vanwege de aard van deze reparatie. Als uw reparatie niet goed is uitgevoerd, hoeft u natuurlijk niks te betalen.

Onze Service

Bij Telefoonstar staat de tevredenheid van de klant voorop. Wij vinden het dan ook heel belangrijk dat u na de reparatie weer gelukkig bent met uw S60. Daarom maken wij uitsluitend gebruik van originele onderdelen. Zo kunnen wij u garantie aanbieden op uw reparatie en zal u hier ook lang profijt van hebben.

Voor de reparatie kijken onze experts naar uw CAT. Als hierbij andere problemen ontdekt worden waarbij u ook een reparatie kunt gebruiken, zullen wij dit met u overleggen. Ook nemen wij u mee in het gehele reparatie proces. We zullen u vertellen welke reparaties er gedaan moeten worden en hoeveel dit gaat kosten. Hierdoor krijgt u niet opeens een hogere rekening dan u verwacht.

Als wij uw telefoon toch niet kunnen repareren, hoeft u natuurlijk niks te betalen. No cure, no pay, vinden wij ook belangrijk met het oog op klanttevredenheid.

Telefoonstar

Al meer dan 20 jaar hebben wij ervaring met het repareren van smartphones Telefoonstar is gevestigd in het centrum van Ede in de zijstraat naast de Hema. Bij Telefoonstar staat de tevredenheid van de klant voorop. Wij vinden het dan ook heel belangrijk dat u na de reparatie weer gelukkig bent met uw CAT S60. Daarom maken wij uitsluitend gebruik van originele en A-kwaliteit onderdelen. Zo kunnen wij u garantie aanbieden op uw reparatie en zal u hier ook lang profijt van hebben.

Voor de reparatie kijken onze experts naar uw CAT. Als hierbij andere problemen ontdekt worden waarbij u ook een reparatie kunt gebruiken, zullen wij dit met u overleggen. Ook nemen wij u mee in het gehele reparatieproces. We zullen u vertellen welke reparaties er gedaan moeten worden en hoeveel dit gaat kosten. Hierdoor krijgt u niet opeens een hogere rekening dan u verwacht.

Als wij uw telefoon toch niet kunnen repareren, hoeft u natuurlijk ook niks te betalen. No cure, no pay, vinden wij ook belangrijk met het oog op klanttevredenheid. Over ons.

Klantervaringen
Schrijf een review

Klantbeoordelingen

5/5
471 Beoordelingen
Bekijk alle reviews