Toestelmerk

1
Reparatie

Categorie

2
Xiaomi reparatie

Model

3
Xiaomi 11T Pro

Reparatie

4
Kies uw model
 • Scherm reparatie Touchscreen glas LCD vervangen (imitatie)
  € 139,00
 • Scherm reparatie Touchscreen glas LCD vervangen (origineel)
  € 169,00
 • Batterij Of Accu vervangen
  € 69,00
 • Oplaad connector vervangen
  € 65,00
 • Powerknop aan/uit vervangen
  € 65,00
 • Achter camera vervangen
  € 59,00
 • Voor camera vervangen
  € 50,00
 • Wifi reparatie
  € 65,00
 • Home button vervangen
  € 59,00
 • Oorspeaker vervangen
  € 59,00
 • Grote speaker vervangen
  € 40,00
 • Waterschade reparatie
  € 30,00
 • Software herstel
  € 35,00
 • Prijsopgave voor verzekering
  € 0,00
€ 0,00
Artikelomschrijving

Xiaomi 11T Pro Reparatie

Heeft u een reparatie nodig voor het beeldscherm van uw Xiaomi 11T Pro? Dan bent u bij Telefoonstar Ede aan het juiste adres voor een reparatie van uw Xiaomi 11T Pro. Wij hebben al 20 jaar ervaring met het repareren van smartphones. Onze monteurs kijken zorgvuldig naar uw Xiaomi om deze te repareren. De prijs van een schermreparatie verschilt. Zo bieden wij originele, maar ook A-kwaliteit onderdelen aan. Op deze pagina vindt u een overzicht van alle prijzen. U kunt via deze pagina ook uw reparatie aanmelden. Wij zorgen dan dat alle onderdelen op voorraad zijn en zo is uw Xiaomi weer snel gerepareerd. Weet u niet precies welke reparatie u nodig heeft? Schroom dan niet, en neem contact met ons op via het volgende telefoonnummer: 0318-751420. Wij zijn ook bereikbaar via de Mail.

Xiaomi 11T Pro Scherm Reparatie

Zit er een barst in het scherm van uw Xiaomi 11T Pro? Dan wilt u dit natuurlijk zo snel mogelijk laten repareren. De kosten voor een Xiaomi 11T Pro scherm reparatie lopen erg uiteen. Wij bieden originele onderdelen en A-kwaliteit Het scherm laten vervangen voor uw Xiaomi 11T Pro kost €169,00 voor een origineel scherm. Voor een scherm reparatie met een A-kwaliteit scherm betaalt u €139,00. Het repareren van het scherm van uw Xiaomi 11T Pro zal ongeveer 30 minuten duren.

Xiaomi 11T Pro batterij laten vervangen?

De batterij van de Xiaomi 11T Pro is een onderdeel dat vaak moet worden vervangen. Het is een slijtage onderdeel en is daarom in de meeste gevallen binnen 1 à 2 jaar aan vervanging toe. Wanneer uw batterij niet goed werkt, kan het zijn dat uw telefoon zomaar uitvalt wanneer er nog voldoende procent stroom in zit. Ook kan het zijn dat uw telefoon erg snel leeg raakt. Herkent u deze problemen? Dan is een vervanging van uw batterij wellicht een goede keuze. De voordelen van het vervangen van uw Xiaomi 11T Pro batterij is dat de telefoon merkbaar beter functioneer. Het vervangen van de batterij van de Xiaomi 11T Pro kost €69,00. De reparatie zal ongeveer 30 minuten duren.

Xiaomi 11T Pro achterkant reparatie

Heeft u per ongeluk uw Xiaomi 11T Pro laten vallen en is de achterkant stuk? Dan bent u waarschijnlijk op zoek naar een Xiaomi 11T Pro achterkant reparatie. Bij Telefoonstar is het mogelijk om uw achterkant te laten repareren. Of de achterkant nu van glas of plastic is; wij kunnen u helpen. Neem voor de mogelijkheden contact op met onze winkel. Dan kunnen we kijken naar de mogelijkheden voor uw Xiaomi 11T Pro.

Xiaomi 11T Pro speaker defect?

Het is vervelend als het geluid dat uit uw smartphone komt alleen gekraak is. ‘Crackling’ op de speaker is een frequent probleem. Laat daarom voor de zekerheid uw telefoon even controleren door een van onze monteurs. Door een afspraak te maken bij ons kunnen de reparateurs van Telefoonstar u zeer goed adviseren en helpen. Het kraken van de speaker kan bij zowel de oor speaker als de grote speaker voorkomen. Het repareren van de oor speaker van uw Xiaomi 11T Pro kost €59,00 en het repareren van de grote speaker kost €40,00.

Xiaomi 11T Pro waterschade?

Is uw Xiaomi 11T Pro per ongeluk in het water gevallen? Dan kunt u het toestel het beste zo snel mogelijk laten repareren door een van onze ervaren monteurs. Water kan voor schade zorgen aan de camera, speakers of de microfoon van de Xiaomi 11T Pro. De reparatietijd voor waterschade aan uw Xiaomi 11T Pro bedraagt ongeveer 3 werkdagen. De kosten hiervan zijn afhankelijk van de grootte van de schade die door het water veroorzaakt is op uw Xiaomi 11T Pro.

Let op: De weergegeven prijzen zijn slechts een indicatie. Weergegeven prijzen kunnen inclusief en exclusief montagekosten zijn, daarom kan de uiteindelijke reparatie duurder of goedkoper uitkomen dan de weergegeven prijzen. Neem verder contact op of kom langs in de winkel voor exacte prijzen.

Telefoonstar

Al meer dan 20 jaar hebben wij ervaring met het repareren van smartphones Telefoonstar is gevestigd in het centrum van Ede in de zijstraat naast de Hema. Bij Telefoonstar staat de tevredenheid van de klant voorop. Wij vinden het dan ook heel belangrijk dat u na de reparatie weer gelukkig bent met uw Xiaomi. Daarom maken wij uitsluitend gebruik van originele en A-kwaliteit onderdelen. Zo kunnen wij u garantie aanbieden op uw reparatie en zal u hier ook lang profijt van hebben.

Voor de reparatie kijken onze experts naar uw Xiaomi 11T Pro. Als hierbij andere problemen ontdekt worden waarbij u ook een reparatie kunt gebruiken, zullen wij dit met u overleggen. Ook nemen wij u mee in het gehele reparatieproces. We zullen u vertellen welke reparaties er gedaan moeten worden en hoeveel dit gaat kosten. Hierdoor krijgt u niet opeens een hogere rekening dan u verwacht.

Als wij uw telefoon toch niet kunnen repareren, hoeft u natuurlijk ook niks te betalen. No cure, no pay, vinden wij ook belangrijk met het oog op klanttevredenheid. Over ons.

Klantervaringen
Schrijf een review

Klantbeoordelingen

5/5
465 Beoordelingen
Bekijk alle reviews