S52

Beschrijving van de Cat S52 Black Bij Telefoonstar

Telefoonstar Het bedrijf Cat staat erom bekend dat het toestellen ontwikkelt die betrouwbaar en duurzaam zijn en niet zo snel kapot zullen gaan. Dit noemen ze rugged smartphones. Deze Cat S52 Black is wat dat betreft niet anders, maar waar de meeste rugged smartphones wat aan de dikke kant zijn, heeft de S52 van Cat een slank design.

Niet alleen ziet de Cat S52 er daardoor mooier en eleganter uit dan zijn concurrenten in deze klasse smartphone, ook komt het met een goede camera voor een rugged Phone. Dankzij 64GB geheugen heb je altijd genoeg ruimte en aan de achterzijde zit een vingerafdrukscanner.

Slank maar stevig design

Deze zwarte Cat-smartphone heeft een slank design en ziet er daardoor misschien iets minder stevig uit dan andere rugged smartphones, maar niets is minder waar. Dit toestel is namelijk volledig waterdicht, is getest op vallen van 1,5m op beton en kan ook grote temperatuurverschillen aan.

Aan de achterkant bevindt zich een antislip-laag, zodat je toestel niet zomaar uit je handen zal vallen. Verder is de behuizing gemaakt van aluminium, wat resulteert in een lichte smartphone van 210 gram. De Cat S52 Zwart is vocht-, zoute nevel- en stofbestendig.

Geef bacteriën geen kans!

We dragen de telefoon de gehele dag bij ons waardoor batterijen en virussen vrij spel hebben en eenvoudig kunnen worden over gedragen. De CAT S52 kan op dezelfde manier gewassen worden als je je handen wast!

Was je telefoon in een bad van warm water met zeep maar ook het gebruik van een desinfecterende handgel, alcohol of zelfs bleekmiddel voor een grondige reiniging is geen probleem. Maak je CAT-telefoon regelmatig schoon om bacteriën en virussen geen kans te geven

Te gebruiken met natte vingers

Het display van de zwarte S52 is 5.65 inch groot en is gemaakt van Corning Gorilla Glas, een materiaal dat zowel kras- als breekvrij is. Daarnaast werkt de touchscreen ook met natte vingers of wanneer je handschoenen aan hebt, wat handig kan zijn als je bijvoorbeeld in de bouw werkt.

Goede camera voor een rugged-smartphone

Voor een rugged smartphone heeft de zwarte Cat S52 een goede camera. Deze schiet foto’s van 12 megapixels en heeft daarnaast een f/1.8 diafragma, wat ervoor zorgt dat ook in het donker nog aardige foto’s kunnen worden gemaakt. Handig!

Vingerafdrukscanner

Aan de achterzijde van deze Cat zit een vingerafdrukscanner. Hiermee ontgrendel jij je smartphone ontzettend snel en makkelijk met je vingerafdruk. Dit is ook nog eens extra veilig! Daarnaast kun je natuurlijk ook nog gebruikmaken van een patroon of code om je smartphone te unlocken.

Twee simkaarten én SD-kaart

De Cat S52 heeft niet ruimte voor één, maar voor twee simkaarten. Hierdoor kun je bijvoorbeeld ook je werksimkaart in deze telefoon gebruiken, voor als je werk en privé gescheiden wilt houden. Daarnaast kun je je geheugen van 64GB uitbreiden met een geheugenkaartje.

Android 9.0 Pie

Uit de doos draait de Cat S52 op Android 9.0 Pie van Google. Met dit besturingssysteem kun je gebruikmaken van de Google-diensten, zoals Google Maps, Gmail en Google Drive. Daarnaast kun je je favoriete apps downloaden uit de Play Store.

Klantbeoordelingen

5/5
471 Beoordelingen
Bekijk alle reviews