Toestelmerk

1
Samsung

Categorie

2
Samsung Reparatie

Model

3
Samsung Galaxy S22 Plus 5G

Reparatie

4
Kies uw model
 • Scherm reparatie Touchscreen glas LCD vervangen (A kwaliteit)
  € 190,00
 • Scherm reparatie Touchscreen glas LCD vervangen (origineel)
  € 210,00
 • Batterij Of Accu vervangen
  € 49,00
 • Oplaad connector vervangen
  € 59,00
 • Powerknop aan/uit vervangen
  € 90,00
 • Achter camera vervangen
  € 120,00
 • Voor camera vervangen
  € 65,00
 • Oorspeaker vervangen
  € 85,00
 • Grote speaker vervangen
  € 95,00
 • Waterschade reparatie
  € 85,00
 • Software herstel
  € 35,00
 • Anders
  € 0,00
 • Achterkant
  € 65,00
€ 0,00
Artikelomschrijving

Samsung Galaxy S22 Plus 5G Reparatie

Bij Telefoonstar bent u aan het juiste adres voor een reparatie aan uw Samsung Galaxy S22 Plus 5G. Wij hebben al 20 jaar ervaring met het repareren van smartphones. Onze monteurs kijken zorgvuldig naar uw Samsung om deze te repareren. De prijs van een schermreparatie verschilt. Zo bieden wij originele, maar ook A-kwaliteit onderdelen aan. Op deze pagina vindt u een overzicht van alle prijzen. U kunt via deze pagina ook uw reparatie aanmelden. Wij zorgen dan dat alle onderdelen op voorraad zijn en zo is uw Samsung weer snel gerepareerd. Weet u niet precies welke reparatie u nodig heeft? Schroom dan niet, en neem contact met ons op via het volgende telefoonnummer: 0318-751420. Mail ons als u verdere vragen heeft.

Samsung Galaxy S22 Plus 5G Scherm Reparatie

Is het scherm van uw Samsung Galaxy S22 Plus 5G kapot? Dan wilt u dit natuurlijk zo snel mogelijk laten repareren. De kosten voor een Samsung Galaxy S22 Plus 5G scherm reparatie lopen erg uiteen. Wij bieden voor uw Samsung Galaxy S22 Plus 5G originele en a-kwaliteit onderdelen aan. Het scherm laten vervangen voor uw Samsung Galaxy S22 Plus 5G kost €210,00. De reparatie met imitatie onderdelen kost €190,00. Het repareren van het scherm van uw Samsung Galaxy S22 Plus 5G duurt ongeveer 30 minuten.

Samsung Galaxy S22 Plus 5G batterij laten vervangen?

De batterij van uw smartphone is een onderdeel dat vaak moet worden vervangen. Het is een slijtage onderdeel en is daarom in de meeste gevallen binnen 1 à 2 jaar aan vervanging toe. Wanneer uw batterij niet goed werkt, kan het zijn dat uw telefoon zomaar uitvalt wanneer er nog voldoende procent stroom in zit. Ook kan het zijn dat uw telefoon erg snel leeg raakt. Herkent u deze problemen bij uw Samsung Galaxy S22 Plus 5G? Dan is een vervanging van uw batterij wellicht een goede keuze. De voordelen van het vervangen van uw Samsung Galaxy S22 Plus 5G batterij is dat de telefoon merkbaar beter functioneer. Het vervangen van de batterij van de Samsung Galaxy S22 Plus 5G kost €79,00. Het vervangen van uw batterij kost ongeveer 30 minuten.

Samsung Galaxy S22 Plus 5G achterkant reparatie

Is de achterkant van uw Samsung Galaxy S22 Plus 5G stuk? Dan bent u waarschijnlijk op zoek naar een reparatie voor de achterkant van uw Samsung Galaxy S22 Plus 5G. Bij Telefoonstar is het mogelijk om uw achterkant te laten repareren. Of de achterkant nu van glas of plastic is; wij kunnen u helpen. Neem voor de mogelijkheden contact op met onze winkel. Dan kunnen we kijken naar de mogelijkheden voor uw Samsung Galaxy S22 Plus 5G.

Samsung Galaxy S22 Plus 5G speaker defect?

Als er alleen gekraak uit uw Samsung komt is dit erg vervelend. ‘Crackling’ op de speaker is een frequent probleem. Laat daarom voor de zekerheid uw telefoon even controleren door een van onze monteurs. Door een afspraak te maken bij ons kunnen de reparateurs van Telefoonstar u zeer goed adviseren en helpen. Het kraken van de speaker kan bij zowel de oor speaker als de grote speaker voorkomen. Het repareren van de oor speaker van uw Samsung Galaxy S22 Plus 5G kost €85,00 en het repareren van de grote speaker kost €95,00.

Samsung Galaxy S22 Plus 5G waterschade?

Is uw Samsung Galaxy S22 Plus 5G met water in aanraking geweest en is het toestel nu stuk? Dan kunt u het toestel het beste zo snel mogelijk laten repareren door een van onze ervaren monteurs. Water kan voor schade zorgen aan de camera, speakers of de microfoon van de Samsung Galaxy S22 Plus 5G. De reparatietijd voor waterschade aan uw Samsung Galaxy S22 Plus 5G bedraagt ongeveer 3 werkdagen. De kosten hiervan zijn afhankelijk van de grootte van de schade die door het water veroorzaakt is op uw Samsung Galaxy S22 Plus 5G.

Let op: De weergegeven prijzen zijn slechts een indicatie. Weergegeven prijzen kunnen inclusief en exclusief montagekosten zijn, daarom kan de uiteindelijke reparatie duurder of goedkoper uitkomen dan de weergegeven prijzen. Neem verder contact op of kom langs in de winkel voor exacte prijzen.

Samsung S22 Plus 5G Reparatie bij Telefoonstar Ede: Uw Expert in Smartphone Herstel

Vind Hoogwaardige Samsung S22 Plus 5G Reparaties bij Telefoonstar Ede

In de huidige digitale wereld is uw smartphone een onmisbaar onderdeel van uw dagelijks leven. Daarom biedt Telefoonstar Ede professionele en betrouwbare reparatiediensten voor uw Samsung S22 Plus 5G. Gelegen in het hart van Ede, naast de Hema, staan wij bekend om onze expertise en klantgerichte service. Onze ervaren technici gebruiken de nieuwste technologieën en originele onderdelen om ervoor te zorgen dat uw Samsung S22 Plus 5G optimaal functioneert.

Samsung S22 Plus 5G Schermvervanging en Reparaties

Een gebarsten of beschadigd scherm kan de functionaliteit en esthetiek van uw Samsung S22 Plus 5G aanzienlijk beïnvloeden. Bij Telefoonstar Ede vervangen we uw scherm snel en efficiënt met onderdelen van de hoogste kwaliteit, zodat uw telefoon er weer als nieuw uitziet en functioneert.

Batterijvervanging voor Uw Samsung S22 Plus 5G

Een versleten of defecte batterij kan uw smartphonegebruik ernstig beperken. Onze batterijvervangingsdienst voor de Samsung S22 Plus 5G zorgt ervoor dat uw apparaat weer de hele dag meegaat zonder tussentijdse oplaadbeurten.

Camera Reparaties voor Haarscherpe Foto's

De camera van uw Samsung S22 Plus 5G is essentieel voor het vastleggen van onvergetelijke momenten. Onze gespecialiseerde reparatieservice zorgt ervoor dat u weer foto's en video's van topkwaliteit kunt maken.

Software Optimalisatie en Updates

Softwareproblemen kunnen de prestaties van uw Samsung S22 Plus 5G hinderen. Onze technici bieden software-optimalisatie aan, inclusief updates en bugfixes, om uw toestel soepel en efficiënt te laten werken.

Herstel van Water- en Vochtschade

Water- of vochtschade kan ernstige problemen veroorzaken voor uw Samsung S22 Plus 5G. Ons team bij Telefoonstar Ede heeft de expertise om uw toestel te herstellen, zodat u uw smartphone weer kunt gebruiken. Let op: uw toestel is na de reparatie niet waterdicht meer.

Waarom Kiezen voor Telefoonstar Ede?

 • Deskundige Technici: Ons team is gespecialiseerd in de nieuwste Samsung-technologieën.
 • Transparante Service: Voorafgaande heldere diagnose en kostenoverzicht.
 • Kwaliteitsgarantie: Drie maanden garantie op alle reparaties (uitgezonderd waterschade).
 • Snelle Reparatietijden: Wij streven ernaar uw Samsung S22 Plus 5G zo snel mogelijk te repareren.

Neem Vandaag Nog Contact Op

Heeft uw Samsung S22 Plus 5G reparatie nodig? Neem contact op met Telefoonstar Ede voor deskundige reparatie. Bezoek onze website, bel ons direct, of kom langs in onze winkel om uw reparatie te plannen. Ons toegewijde team staat klaar om u te helpen en ervoor te zorgen dat uw Samsung S22 Plus 5G weer als nieuw werkt.

Samsung S22 Plus 5G Reparatie in Ede: Telefoonstar Biedt de Oplossing

Uw Specialist voor Samsung S22 Plus 5G Reparaties in Ede

Zoekt u een betrouwbare partner voor de reparatie van uw Samsung S22 Plus 5G in Ede? Telefoonstar is uw expert met meer dan twee decennia aan ervaring in smartphone reparaties. Gevestigd in het bruisende centrum van Ede, vlakbij de Hema, staat ons team klaar om uw Samsung S22 Plus 5G te repareren met de hoogste standaard van vakmanschap en kwaliteit.

Gebruik van Originele Onderdelen voor uw Samsung Reparatie

Wij begrijpen hoe belangrijk uw Samsung S22 Plus 5G voor u is. Daarom gebruiken we bij Telefoonstar alleen originele en A-kwaliteit onderdelen voor alle reparaties. Dit zorgt ervoor dat uw toestel na reparatie weer als nieuw functioneert, met de toegevoegde zekerheid van garantie op de uitgevoerde werkzaamheden.

Transparante Diagnose en Reparatieproces

Onze gespecialiseerde technici bieden een grondige diagnose van uw Samsung S22 Plus 5G. We identificeren niet alleen het onmiddellijke probleem, maar controleren het toestel ook op andere potentiële issues. Voordat we beginnen met de reparatie, informeren we u over de benodigde reparaties en de bijbehorende kosten. Bij Telefoonstar staan helderheid en transparantie centraal; geen onverwachte kosten of verrassingen.

No Cure, No Pay

Klanttevredenheid Voorop Bij Telefoonstar hanteren we een 'no cure, no pay'-beleid voor alle Samsung S22 Plus 5G reparaties. Als we uw probleem niet kunnen verhelpen, dan betaalt u niets. Ons doel is uw volledige tevredenheid en vertrouwen in onze reparatieservices.

Waarom Kiezen voor Telefoonstar Ede voor uw Samsung S22 Plus 5G Reparatie?

 • Expertise: Meer dan 20 jaar ervaring in smartphone reparaties.
 • Kwaliteit: Gebruik van uitsluitend originele en A-kwaliteit onderdelen.
 • Transparantie: Duidelijke communicatie over reparatieproces en kosten.
 • Klanttevredenheid: No cure, no pay beleid en garantie op reparaties.
 • Centrale Locatie: Gemakkelijk bereikbaar in het centrum van Ede.
Plan Uw Reparatie In

Is uw Samsung S22 Plus 5G toe aan reparatie? Neem vandaag nog contact op met Telefoonstar Ede, of bezoek onze winkel voor professionele service en reparatie. Ons team staat klaar om uw smartphone snel en vakkundig te repareren, zodat u zonder zorgen weer gebruik kunt maken van uw toestel.

Contactgegevens en Openingstijden

Voor meer informatie over onze Samsung S22 Plus 5G reparatieservices, openingstijden, of om direct een afspraak te maken, bezoek onze website of neem telefonisch contact op met Telefoonstar Ede. Wij zijn uw partner voor snelle en betrouwbare smartphone reparaties.

Telefoonstar

Al meer dan 20 jaar hebben wij ervaring met het repareren van smartphones Telefoonstar is gevestigd in het centrum van Ede in de zijstraat naast de Hema. Bij Telefoonstar staat de tevredenheid van de klant voorop. Wij vinden het dan ook heel belangrijk dat u na de reparatie weer gelukkig bent met uw Samsung. Daarom maken wij uitsluitend gebruik van originele en A-kwaliteit onderdelen. Zo kunnen wij u garantie aanbieden op uw reparatie en zal u hier ook lang profijt van hebben.

Voor de reparatie kijken onze experts naar uw Samsung Galaxy S22 Plus 5G. Als hierbij andere problemen ontdekt worden waarbij u ook een reparatie kunt gebruiken, zullen wij dit met u overleggen. Ook nemen wij u mee in het gehele reparatieproces. We zullen u vertellen welke reparaties er gedaan moeten worden en hoeveel dit gaat kosten. Hierdoor krijgt u niet opeens een hogere rekening dan u verwacht.

Als wij uw telefoon toch niet kunnen repareren, hoeft u natuurlijk ook niks te betalen. No cure, no pay, vinden wij ook belangrijk met het oog op klanttevredenheid. Over ons.

 

Klantervaringen
Schrijf een review

Klantbeoordelingen

5/5
471 Beoordelingen
Bekijk alle reviews